Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Kööpenhamina

Matka Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan on kuin astuisi satumaailmaan, sillä tämä vanha skandinaavinen kaupunki suorastaan huokuu vanhan maailman viehätysvoimaa.

Kööpenhaminan lomalla voi tutustua kiehtovaan historiaan ja tyylikkääseen moderniin designiin. Tutustu Kööpenhaminan kaupunkilomalla tämän viehättävän kaupungin kauniisiin satamiin, pyöräilykulttuuriin ja loistavaan julkiseen liikenteeseen niin ymmärrät, miksi Kööpenhaminan elämänlaatua ylistetään.

Kööpenhaminassa on kansainvälinen lentoasema, ja kaupunkiin pääsee myös kaikista suurista Euroopan kaupungeista bussilla, junalla ja laivalla. Tanska kuuluu EU:hun, mutta maan valuuttana on yhä Tanskan kruunu. Englantia puhutaan laajalti tässä 600 000 asukkaan monikulttuurisessa kaupungissa. Voit säästää rahaa ostamalla Copenhagen Cardin. Sillä pääset sisään ilmaiseksi tai nautit houkuttelevista alennuksista monissa tärkeimmissä nähtävyyksissä, liikennevälineissä, välinevuokrauksessa ja ravintola-aterioissa.

Kööpenhaminan kaupunginmuseossa voit tutustua kaupungin varhaishistoriaan 1100-luvun kalastuskaupunkina, minkä jälkeen voit maistella tuoreita mereneläviä Nyhavnissa (”Uudessa satamassa”). Tanskan kansallismuseossa esitellään, kuinka viikingit hallitsivat ennen ympäröiviä vesiä. Tanskan pääkaupunki sijaitsee Pohjanmeren ja Itämeren välisellä salmella. Pohjoisen sijainnin vuoksi talvet ovat pitkiä, mutta sen ansiosta vierailijat voivat myös ihailla lumeen verhoutunutta historiallista kaupunkia, joka näyttää taianomaiselta.

Kesäisin Kööpenhaminan puistot ja ranta-alueet heräävät eloon ja Tivoli-huvipuisto avaa ovensa. Tämä keskustassa sijaitseva huvipuisto on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista. Lapset rakastavat myös Kööpenhaminan eläintarhaa. Tanskan kuninkaallisten asuinpaikkaan voit tutustua Amalienborgin linnassa. Sieltä on kävely- tai pyöräilymatka ranta-alueelle, josta löydät Pienen merenneidon patsaan, jonka innoituksen lähteinä toimivat Hans Christian Andersenin rakastetut sadut.

Myös Pyöreä torni on kuin suoraan tämän suositun tanskalaisen kirjailijan lastensatukirjoista, mutta tällä korkealla rakennuksella on myös oma synkkä tarina kerrottavanaan. Toinen valloittava näköalapaikka löytyy 1600-luvulta rakennetusta Vor Frelsers Kirken korkkiruuvin muotoisesta tornista. Sen ikkunoista maisemia katsellessa on helppo ymmärtää, miksi niin monet ihmiset rakastuvat Kööpenhaminaan.


Alueen Kööpenhamina opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 264 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
Copenhagen Admiral Hotel 91 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen
   
  4,3
  /5 (4 621 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Marmorkirken ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  CPH Studio Hotel 77 €
  CPH Studio Hotel

  CPH Studio Hotel

  Krimsvej 29, Copenhagen
    
   4,0
   /5 (1 241 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Amager Strandpark on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Strøget ja Vor Frelsers Kirke sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Nyhavn ja Thorvaldsenin museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Øresundin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amager Strandin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport 129 €
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    /5 (7 010 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Amagerin saari ja Sjælland sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Den Blå Planet -akvaario ja Amager Strandpark ovat myös 5 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kong Arthur 98 €
    Hotel Kong Arthur

    Hotel Kong Arthur

    Nørre Søgade 11, Copenhagen
      
     4,2
     /5 (2 260 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Sjælland, Strøget ja Rundetårn sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tanskan kansallinen taidemuseo ja Kööpenhaminan Tivoli ovat myös 2 kilometrin päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 91 €
     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

     Center Boulevard 5, Copenhagen
       
      4,3
      /5 (6 204 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Bella Centerin kongressikeskus on 0,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Konserttitalo ja Loppen ovat myös 5 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tivoli Hotel 115 €
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
        
       4,1
       /5 (5 823 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Tivolin konserttisali, Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Christiansborgin linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Urban House Copenhagen by MEININGER 56 €
       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
         
        4,1
        /5 (2 989 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 107 €
        Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

        Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

        Amager Boulevard 70, Copenhagen
          
         4,0
         /5 (2 953 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Amagerin saari ja Vor Frelsers Kirke sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Strøget ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Islands Bryggen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset