Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.

Valittavanasi on 321.000 hotellia ja 400 lentoyhtiötä.

Saat taatusti parhaan hinnan matkallesi.


Matkat – Kööpenhamina

Matka Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan on kuin astuisi satumaailmaan, sillä tämä vanha skandinaavinen kaupunki suorastaan huokuu vanhan maailman viehätysvoimaa.

Kööpenhaminan lomalla voi tutustua kiehtovaan historiaan ja tyylikkääseen moderniin designiin. Tutustu Kööpenhaminan kaupunkilomalla tämän viehättävän kaupungin kauniisiin satamiin, pyöräilykulttuuriin ja loistavaan julkiseen liikenteeseen niin ymmärrät, miksi Kööpenhaminan elämänlaatua ylistetään.

Kööpenhaminassa on kansainvälinen lentoasema, ja kaupunkiin pääsee myös kaikista suurista Euroopan kaupungeista bussilla, junalla ja laivalla. Tanska kuuluu EU:hun, mutta maan valuuttana on yhä Tanskan kruunu. Englantia puhutaan laajalti tässä 600 000 asukkaan monikulttuurisessa kaupungissa. Voit säästää rahaa ostamalla Copenhagen Cardin. Sillä pääset sisään ilmaiseksi tai nautit houkuttelevista alennuksista monissa tärkeimmissä nähtävyyksissä, liikennevälineissä, välinevuokrauksessa ja ravintola-aterioissa.

Kööpenhaminan kaupunginmuseossa voit tutustua kaupungin varhaishistoriaan 1100-luvun kalastuskaupunkina, minkä jälkeen voit maistella tuoreita mereneläviä Nyhavnissa (”Uudessa satamassa”). Tanskan kansallismuseossa esitellään, kuinka viikingit hallitsivat ennen ympäröiviä vesiä. Tanskan pääkaupunki sijaitsee Pohjanmeren ja Itämeren välisellä salmella. Pohjoisen sijainnin vuoksi talvet ovat pitkiä, mutta sen ansiosta vierailijat voivat myös ihailla lumeen verhoutunutta historiallista kaupunkia, joka näyttää taianomaiselta.

Kesäisin Kööpenhaminan puistot ja ranta-alueet heräävät eloon ja Tivoli-huvipuisto avaa ovensa. Tämä keskustassa sijaitseva huvipuisto on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista. Lapset rakastavat myös Kööpenhaminan eläintarhaa. Tanskan kuninkaallisten asuinpaikkaan voit tutustua Amalienborgin linnassa. Sieltä on kävely- tai pyöräilymatka ranta-alueelle, josta löydät Pienen merenneidon patsaan, jonka innoituksen lähteinä toimivat Hans Christian Andersenin rakastetut sadut.

Myös Pyöreä torni on kuin suoraan tämän suositun tanskalaisen kirjailijan lastensatukirjoista, mutta tällä korkealla rakennuksella on myös oma synkkä tarina kerrottavanaan. Toinen valloittava näköalapaikka löytyy 1600-luvulta rakennetusta Vor Frelsers Kirken korkkiruuvin muotoisesta tornista. Sen ikkunoista maisemia katsellessa on helppo ymmärtää, miksi niin monet ihmiset rakastuvat Kööpenhaminaan.


Alueen Kööpenhamina opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 162 hotellia kohteessa Kööpenhamina
67 €
CABINN Metro

CABINN Metro

Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
3,3
/ 5 (579 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Field'sin ostoskeskus ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Islands Brygge Havnebadet sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

118 €
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen
4,3
/ 5 (897 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Bella Centerin kongressikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tanskan kansallismuseo sijaitsee 5 kilometrin päässä.

139 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
4,0
/ 5 (698 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Dansk Design Center, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

63 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,2
/ 5 (619 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

152 €
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
4,5
/ 5 (779 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Den Blå Planet -akvaario, Field'sin ostoskeskus ja Amager Strandpark sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. City Safari ja Tanskan kansallismuseoovat myös 10 kilometrin päässä.

127 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70, Copenhagen
3,8
/ 5 (309 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Islands Brygge Havnebadet ja Vor Frelsers Kirke sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä.

Copenhagen Zone

Copenhagen Zone

Læssøesgade 12, 1th, Copenhagen
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Fælledparkenin puisto ja Tanskan kansallinen taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Strøget ja Rosenborgin linna ovat myös 2 kilometrin päässä.

78 €
Hotel Østerport

Hotel Østerport

Oslo Plads 5, Copenhagen
3,2
/ 5 (386 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Tanskan designmuseo, Tanskan kansallinen taidemuseo ja Marmorkirken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pieni merenneito -patsas ja Rosenborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.