Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Kööpenhamina

Matka Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan on kuin astuisi satumaailmaan, sillä tämä vanha skandinaavinen kaupunki suorastaan huokuu vanhan maailman viehätysvoimaa.

Kööpenhaminan lomalla voi tutustua kiehtovaan historiaan ja tyylikkääseen moderniin designiin. Tutustu Kööpenhaminan kaupunkilomalla tämän viehättävän kaupungin kauniisiin satamiin, pyöräilykulttuuriin ja loistavaan julkiseen liikenteeseen niin ymmärrät, miksi Kööpenhaminan elämänlaatua ylistetään.

Kööpenhaminassa on kansainvälinen lentoasema, ja kaupunkiin pääsee myös kaikista suurista Euroopan kaupungeista bussilla, junalla ja laivalla. Tanska kuuluu EU:hun, mutta maan valuuttana on yhä Tanskan kruunu. Englantia puhutaan laajalti tässä 600 000 asukkaan monikulttuurisessa kaupungissa. Voit säästää rahaa ostamalla Copenhagen Cardin. Sillä pääset sisään ilmaiseksi tai nautit houkuttelevista alennuksista monissa tärkeimmissä nähtävyyksissä, liikennevälineissä, välinevuokrauksessa ja ravintola-aterioissa.

Kööpenhaminan kaupunginmuseossa voit tutustua kaupungin varhaishistoriaan 1100-luvun kalastuskaupunkina, minkä jälkeen voit maistella tuoreita mereneläviä Nyhavnissa (”Uudessa satamassa”). Tanskan kansallismuseossa esitellään, kuinka viikingit hallitsivat ennen ympäröiviä vesiä. Tanskan pääkaupunki sijaitsee Pohjanmeren ja Itämeren välisellä salmella. Pohjoisen sijainnin vuoksi talvet ovat pitkiä, mutta sen ansiosta vierailijat voivat myös ihailla lumeen verhoutunutta historiallista kaupunkia, joka näyttää taianomaiselta.

Kesäisin Kööpenhaminan puistot ja ranta-alueet heräävät eloon ja Tivoli-huvipuisto avaa ovensa. Tämä keskustassa sijaitseva huvipuisto on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista. Lapset rakastavat myös Kööpenhaminan eläintarhaa. Tanskan kuninkaallisten asuinpaikkaan voit tutustua Amalienborgin linnassa. Sieltä on kävely- tai pyöräilymatka ranta-alueelle, josta löydät Pienen merenneidon patsaan, jonka innoituksen lähteinä toimivat Hans Christian Andersenin rakastetut sadut.

Myös Pyöreä torni on kuin suoraan tämän suositun tanskalaisen kirjailijan lastensatukirjoista, mutta tällä korkealla rakennuksella on myös oma synkkä tarina kerrottavanaan. Toinen valloittava näköalapaikka löytyy 1600-luvulta rakennetusta Vor Frelsers Kirken korkkiruuvin muotoisesta tornista. Sen ikkunoista maisemia katsellessa on helppo ymmärtää, miksi niin monet ihmiset rakastuvat Kööpenhaminaan.


Alueen Kööpenhamina opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 172 hotellia kohteessa Kööpenhamina
58 €
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
4,1
/ 5 (2 371 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

103 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
4,1
/ 5 (4 721 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Dansk Design Center, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

104 €
The Square

The Square

Rådhuspladsen 14, Copenhagen
4,0
/ 5 (4 334 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Rådhuspladsen ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

130 €
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
4,5
/ 5 (5 791 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. City Safari ja Tanskan kansallismuseoovat myös 10 kilometrin päässä.

131 €
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, Copenhagen
4,1
/ 5 (1 384 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kööpenhaminan yliopisto, St. Petri Kirke ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

79 €
Copenhagen Island Hotel

Copenhagen Island Hotel

Kalvebod Brygge 53, Copenhagen
4,2
/ 5 (4 323 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tanskan kansallismuseo ja Christiansborgin linna ovat myös 2 kilometrin päässä.

105 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen
4,3
/ 5 (4 041 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Strøget ja Marmorkirken ovat myös 2 kilometrin päässä.

100 €
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Amager Boulevard 70, Copenhagen
4,0
/ 5 (2 370 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Dansk Design Center, Tivoli-huvipuisto ja Strøget sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset