Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Kööpenhamina

Matka Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan on kuin astuisi satumaailmaan, sillä tämä vanha skandinaavinen kaupunki suorastaan huokuu vanhan maailman viehätysvoimaa.

Kööpenhaminan lomalla voi tutustua kiehtovaan historiaan ja tyylikkääseen moderniin designiin. Tutustu Kööpenhaminan kaupunkilomalla tämän viehättävän kaupungin kauniisiin satamiin, pyöräilykulttuuriin ja loistavaan julkiseen liikenteeseen niin ymmärrät, miksi Kööpenhaminan elämänlaatua ylistetään.

Kööpenhaminassa on kansainvälinen lentoasema, ja kaupunkiin pääsee myös kaikista suurista Euroopan kaupungeista bussilla, junalla ja laivalla. Tanska kuuluu EU:hun, mutta maan valuuttana on yhä Tanskan kruunu. Englantia puhutaan laajalti tässä 600 000 asukkaan monikulttuurisessa kaupungissa. Voit säästää rahaa ostamalla Copenhagen Cardin. Sillä pääset sisään ilmaiseksi tai nautit houkuttelevista alennuksista monissa tärkeimmissä nähtävyyksissä, liikennevälineissä, välinevuokrauksessa ja ravintola-aterioissa.

Kööpenhaminan kaupunginmuseossa voit tutustua kaupungin varhaishistoriaan 1100-luvun kalastuskaupunkina, minkä jälkeen voit maistella tuoreita mereneläviä Nyhavnissa (”Uudessa satamassa”). Tanskan kansallismuseossa esitellään, kuinka viikingit hallitsivat ennen ympäröiviä vesiä. Tanskan pääkaupunki sijaitsee Pohjanmeren ja Itämeren välisellä salmella. Pohjoisen sijainnin vuoksi talvet ovat pitkiä, mutta sen ansiosta vierailijat voivat myös ihailla lumeen verhoutunutta historiallista kaupunkia, joka näyttää taianomaiselta.

Kesäisin Kööpenhaminan puistot ja ranta-alueet heräävät eloon ja Tivoli-huvipuisto avaa ovensa. Tämä keskustassa sijaitseva huvipuisto on yksi maailman vanhimmista huvipuistoista. Lapset rakastavat myös Kööpenhaminan eläintarhaa. Tanskan kuninkaallisten asuinpaikkaan voit tutustua Amalienborgin linnassa. Sieltä on kävely- tai pyöräilymatka ranta-alueelle, josta löydät Pienen merenneidon patsaan, jonka innoituksen lähteinä toimivat Hans Christian Andersenin rakastetut sadut.

Myös Pyöreä torni on kuin suoraan tämän suositun tanskalaisen kirjailijan lastensatukirjoista, mutta tällä korkealla rakennuksella on myös oma synkkä tarina kerrottavanaan. Toinen valloittava näköalapaikka löytyy 1600-luvulta rakennetusta Vor Frelsers Kirken korkkiruuvin muotoisesta tornista. Sen ikkunoista maisemia katsellessa on helppo ymmärtää, miksi niin monet ihmiset rakastuvat Kööpenhaminaan.


Alueen Kööpenhamina opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 253 majoitusliikettä kohteessa Kööpenhamina
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 96 €
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Center Boulevard 5, Copenhagen
   
  4,3
  /5 (6 002 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Sjælland on 0,1 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bella Centerin kongressikeskus ja Field'sin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Urban House Copenhagen by MEININGER 54 €
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
    
   4,1
   /5 (2 864 arvostelua)
   2.0 kautta 5.0

   Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Copenhagen Airport 125 €
   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Clarion Hotel Copenhagen Airport

   Ellehammersvej 20, Kastrup
     
    4,5
    /5 (6 778 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Sjælland on 0,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Vor Frelsers Kirke ja Royal Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tivoli Hotel 130 €
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
      
     4,1
     /5 (5 641 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Sjælland ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tivoli-huvipuisto ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Square 130 €
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Copenhagen
       
      4,0
      /5 (4 732 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Imperial Hotel 128 €
      Imperial Hotel

      Imperial Hotel

      Vester Farimagsgade 9, Copenhagen
        
       3,9
       /5 (3 854 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Sjælland ja Tivoli-huvipuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       CABINN Metro 64 €
       CABINN Metro

       CABINN Metro

       Arne Jacobsens Allé 2, Copenhagen
         
        3,4
        /5 (5 174 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Sjælland ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bella Centerin kongressikeskus ja Royal Arena ovat myös 2 kilometrin päässä. Ørestadin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ørestadin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Vesterbro 90 €
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, Copenhagen
          
         4,1
         /5 (1 110 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Sjælland, Tivoli-huvipuisto ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.