Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Halvimmat lennot kohteeseen Tanska

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Matkaopas: matkat kohteeseen Tanska

Tietoja Tanskasta

Lennot Tanskaan

Mielenkiintoinen matkailumaa Tanska on yksi Euroopan pienimmistä maista, jossa riittää kuitenkin tekemistä ja näkemistä pidemmällekin matkalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään suoria lentoja Tanskaan Kööpenhaminan lentoasemalle päivittäin ja kesäkaudella myös Billundin lentoasemalle. Yhdellä välilaskulla voit lentää myös maan muihin osiin, kuten Århusiin ja Aalborgiin. Expedian kautta löydät itsellesi sopivimmat lentoliput Tanskaan ja samalla voit kätevästi varata myös hotelleja Tanskasta.

Itämeren ja Pohjanmeren välissä sijaitseva Tanska tarjoaa matkailijoille monenlaista nähtävää. Maan pääkaupungissa Kööpenhaminassa vierähtää helposti useampikin päivä, sillä kaupunki on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten kuuluisa Pieni merenneito -patsas sekä Tivolin huvipuisto. Koko maan suosituin matkakohde on pienessä Billundin taajamassa sijaitseva Legolandia, josta löytyy erilaisia lego-rakennelmia sekä huvipuistolaitteita. Kööpenhaminan ja muiden mielenkiintoisten kaupunkien lisäksi maasta löytyy paljon kaunista maaseutua historiallisine kohteineen sekä upeita rannikkomaisemia tutkittavaksi. Mikäli haluat tutustua maahan itse ajaen, löydät autovuokraamot Tanskasta helposti Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Tanskaan

Suomesta on mahdollista löytää helposti halpoja lentoja Tanskaan, ja esimerkiksi Kööpenhaminaan lennetään useita suoria lentoja päivittäin. Kesäkaudella myös Legolandian lähellä sijaitsevaan Billundiin lennetään päivittäin yksi suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Voit halutessasi lentää myös muualle maahan, mutta silloin lennot sisältävät vähintään yhden välilaskun. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kööpenhaminaan ja Billundiin kestävät noin tunnin ja 45 minuuttia. Välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat kuitenkin vaihtelevat paljon, mihin on syytä kiinnittää huomiota matkaa varattaessa. Expedian kautta löydät helposti lentotarjoukset Tanskaan. Lentojen hinnoissa voit myös säästää varaamalla Expediasta pakettimatkan Tanskaan.

Suomen kansalainen ei tarvitse passia matkustaessaan muihin Pohjoismaihin, mutta henkilöllisyyden todistamiseen on kuitenkin syytä varautua. Maan valuutta on Tanskan kruunu.

Lennot Tanskaan Kööpenhaminan lentoasemalle

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Tanskan pääkaupunkiin Kööpenhaminaan Kastrupin lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään kaupunkiin useita suoria lentoja päivittäin ympäri vuoden. Kööpenhaminan lentoasema on Pohjoismaiden suurin, ja se sijaitsee vain noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Matkan keskustan ja lentoaseman välillä kulkee helposti esimerkiksi useita kertoja tunnissa liikennöivällä metrolla. Metroasema sijaitsee terminaalissa 3, ja matka päärautatieasemalle kestää metrolla noin 15 minuuttia. Voit matkustaa lentoasemalta myös junalla tai linja-autolla keskustaan, kaupungin lähialueille tai muualle maahan. Matkat Kastrupin kolmen terminaalin välillä voi helposti kävellä, mutta välille on järjestetty myös ilmainen linja-autokuljetus. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkallasi itse. Lentoasemalla on myös hyvät ravintola- ja ostosmahdollisuudet.

Lennot Billundin lentoasemalle

Jyllannissa sijaitsevalle Billundin lentoasemalle on kesäkaudella saatavilla päivittäin suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Muulloin Billundiin lennetään Suomesta useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin. Lentoasema sijaitsee aivan Billundin ulkopuolella. Matkan lentoaseman ja keskustan välillä voi kulkea helposti usein liikennöivillä linja-autoilla, joilla voi matkustaa myös moniin muihin lähellä sijaitseviin kaupunkeihin. Linja-autopysäkit sijaitsevat terminaalirakennuksen vieressä, ja matka keskustaan kestää noin 10 minuuttia.

Lennot Århusin lentoasemalle

Suomesta lennetään useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin Keski-Jyllannissa sijaitsevalle Århusin lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Århusin keskustasta, ja välimatkan voi kulkea linja-autolla, taksilla tai vuokra-autolla. Linja-autoja kulkee lentojen aikataulujen mukaan, ja matka keskustaan kestää noin 50 minuuttia.

Lennot Aalborgin lentoasemalle

Suomesta lennetään useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin myös Pohjois-Jyllannissa sijaitsevalle Aalborgin lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja matkan voi kulkea linja-autolla, taksilla tai vuokra-autolla. Linja-autolla matka kestää noin 15 minuuttia, ja lipun voi ostaa linja-autosta kuljettajalta.