Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Aarhus

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Aarhus

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Aarhus

Lennot Århusiin

Århus (myös Aarhus) on Tanskan toiseksi suurin kaupunkitaajama ja samannimisen kunnan keskustaajama. Viikingit perustivat Århusin jo 700-luvulla, joten se on yksi Pohjoismaiden vanhimmista kaupungeista. Århusissa on myös lentoasema, jonne on suoria lentoja muun muassa Arlandan lentoasemalta, minkä ansiosta lentäminen Suomesta Århusiin käy helposti yhdellä vaihdolla. Expedian kautta on helppo löytää itselle sopiva lentotarjous Århusiin, samoin kuin viihtyisä hotellihuone Århusissa.

Århusin lentoasema palvelee Århusin lisäksi muitakin paikkoja pohjoisessa Jyllannissa. Suoria lentoja Århusista on muun muassa Tukholmaan ja Kööpenhaminaan. Toisin sanoen Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta on helppo lentää Århusiin yhdellä vaihdolla, ja myös monilta muilta suomalaisilta lentoasemilta perille pääsee Arlandan kautta yhdellä vaihdolla. Expedian tarjoamat pakettimatkat Århusiin helpottavat matkan varaamista entisestään.

Viikinkien perustama Århus on yksi Tanskan vanhimmista kaupungeista. Kaupungin historia on siis pitkä, ja siellä onkin paljon erilaisia nähtävyyksiä monelta eri ajalta, kuten Århusin katedraali 1300-luvulta. Kaupungissa on myös vilkas kulttuurielämä, mistä on osoituksena muun muassa Musikhusetin konserttitalo. Lisäksi Århusin lähellä on paljon kaunista luontoa, kuten upeita rantoja, esimerkiksi Risskovin ranta kaupungin pohjoispuolella. Expedian kautta on mahdollista vuokrata auto Århusissa ja lähteä omatoimisesti tutustumaan kaupungin eri osiin sekä ympäristöön

Lentäminen Suomesta Århusiin

Vaikka Suomesta ei olekaan suoria lentoja Århusiin, perille pääsee helposti, nopeasti ja edullisesti Tukholman tai Kööpenhaminan kautta. Paras tapa varata halvat lennot Århusiin monilta eri lentoyhtiöiltä on siirtyä Expedia.fi-sivustolle. Suomalaiset eivät tarvitse passia Pohjoismaiden sisällä matkustaessaan, mutta lennettäessä henkilöllisyys on kuitenkin tarvittaessa pystyttävä todistamaan. Århusin lentojen hinnat ovat kalleimmillaan kesäisin sekä joulun ja uudenvuoden tienoilla, mutta lentohinta ei nouse silloinkaan liian korkeaksi, jos lennot varaa muutama kuukausi ennen matkaa.

Lennot Århusin lentoasemalle

Vaikka Århus onkin suhteellisen suuri kaupunki, Århusin oma lentoasema ei ole kovinkaan iso, eikä sen kautta kulje vuodessa kuin noin puoli miljoonaa matkustajaa. Lentäminen Århusiin onnistuu kuitenkin helposti mistä päin Suomea vain, sillä sieltä on suoria lentoja muun muassa Kastrupin lentoasemalle Kööpenhaminassa, Arlandan ja Bromman lentoasemille Tukholmassa, Landvetterin lentoasemalle Göteborgissa ja Gardermoenin lentoasemalle Oslossa – kaikille näille lentoasemille on suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta, minkä lisäksi Arlandan lentoasemalle on suoria lentoja monelta muulta suomalaiselta lentoasemalta. Näin Suomesta pääsee helposti ja nopeasti yhdellä vaihdolla Århusiin. Matka-aika määräytyy välilaskun keston mukaan, mutta nopeimmillaan Helsingistä pääsee Århusiin vain noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Tällöin vaihtoaika jää kuitenkin vain noin puoleen tuntiin. Tavallisimmillaan matka-aika on noin neljä tuntia.

Århusin lentoasema sijaitsee noin 40 kilometrin päässä pohjoiseen Århusista lähellä Tirstrupin pikkukaupunkia. Lentoasemalta on suora bussiyhteys Århusin keskustaan. Kyse on lentobusseista, joiden aikataulut on mukautettu lentoaikatauluihin, joten jokaisen lennon jälkeen on bussiyhteys keskustaan. Matka-aika on noin 50 minuuttia. Lisäksi Randersin ja Ebeltoftin välinen bussi pysähtyy lentoasemalla, mutta se ei vie matkustajia suoraan Århusiin, vaan bussia on vaihdettava kerran. Århusin lentoasemalta voi lisäksi ottaa myös taksin, tosin suuren etäisyyden vuoksi taksimatkan hinta nousee melko korkeaksi. Yksi erittäin hyvä vaihtoehto on vuokrata auto heti lentoasemalla, jolloin omalle hotellille pääsee ajamaan suoraan. Ajoaika lentoasemalta Århusin keskustaan on noin 40 minuuttia. Vuokra-auto tarjoaa lisäksi enemmän vapautta itse matkan aikana tutustua Århusin ympäristöön.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Aarhus
Kohdelentokentän IATA-koodi AAR