Halvat lennot Budapest

Halvimmat lennot kohteeseen Budapest

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 72 € yhdensuuntaisille lennoille ja 141 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Finnair
Air Baltic
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Air Baltic
Finnair
Air France
KLM

Lisätietoja – Budapest

Lennot Budapestiin

Unkarin pääkaupunki Budapest on kaunis historiallinen kaupunki, jossa voi nauttia niin korkeakulttuurista kuin vilkkaasta yöelämästäkin sekä tietenkin kaupungin läpi virtaavasta Tonavasta. Budapestiin on paljon lentoyhteyksiä, ja parhaan yhteyden löydät tietenkin Expedian kautta. Expedian kautta löydät myös itsellesi sopivan hotellin Budapestissä.

Helsinki-Vantaalta on suoria lentoja Budapestiin. Lisäksi muualta Suomesta on ollut jotakin halpalentoyhteyksiä Budapestiin. Helsingistä lento kestää noin kaksi tuntia ja viisitoista minuuttia. Muualta Suomesta voi lentää helposti Helsingin kautta yhdellä vaihdolla Budapestiin. Toinen vaihtoehto on lentää jonkin toisen eurooppalaisen kaupungin kautta, jolloin saatat päästä hieman halvemmalla. Nopeimmillaan yhden vaihdon lentoyhteys Helsingistä Budapestiin kestää noin neljä ja puoli tuntia.

Tonavan halkoma Budapest on tunnelmallinen, eloisa ja monipuolinen kaupunki. Se tunnetaan muun muassa monista upeista kylpylöistään, kuten Széchenyin kylpylästä. Kaupunki on myös tulvillaan upeita museoita. Historiallinen Budapest on päässyt Unescon maailmanperintölistalle, ja kaupunki tarjoaakin paljon historiallisia nähtävyyksiä. Etenkin Pestin puoli on tunnettu vilkkaasta yöelämästään. Kaupungissa on myös paljon miellyttäviä eurooppalaistyylisiä puistoja. Jos haluat tutustua matkallasi helposti myös Budapestin ympäristöön, kannattaa vuokrata auto Budapestissä Expedian kautta.

Lentäen Suomesta Budapestiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää suoraan Budapestiin vähän yli kahdessa tunnissa. Unkari on EU-maa ja kuuluu Schengen-alueeseen, joten rajamuodollisuuksia ei juurikaan ole. Matkustusasiakirjaksi käy joko passi tai eurooppalainen henkilökortti. Vaikka Unkari on EU-maa, maassa ei käytetä euroja. Unkarin valuuttaa forinttia voi kuitenkin vaihtaa helposti niin Suomessa kuin Unkarissakin. Toinen vaihtoehto on nostaa rahaa unkarilaisista automaateista. Lentojen hinnat ovat edullisimmillaan sesonkiaikojen ulkopuolella keväisin ja syksyisin, mutta myös kesäkuukausille on paljon edullisia lentoja tarjolla, jos varaus tehdään muutamaa kuukautta ennen matkaa. Matkan varaaminen on vieläkin helpompaa, kun hyödyntää Expedian pakettitarjouksia Budapestiin.

Lennot Budapestin lentoasemalle

Lentoaika Helsingistä Budapestiin on noin kaksi tuntia ja viisitoista minuuttia. Useampi eri lentoyhtiö tarjoaa suoria lentoja, ja lentoja on useampi päivässä. Helsingistä voi lentää myös yhdellä vaihdolla Budapestiin. Nopeimmillaan yhdellä välilaskulla Budapestiin pääsee runsaassa neljässä tunnissa, mutta toisaalta vaihdolliset lentoyhteydet voivat monesti olla suoria lentoja edullisempia ja lisäksi välilaskullisia lentovaihtoehtoja on erittäin runsaasti.

Muualta Suomesta lennettäessä konetta on helpointa vaihtaa Helsinki-Vantaan kansanvälisellä lentoasemalla. Matka-aika riippuu vaihtoajasta, mutta joka tapauksessa muualtakin Suomesta Budapestiin pääsee suhteellisen nopeasti. Esimerkiksi Oulusta Helsingin kautta Budapestiin voi päästä noin neljässä ja puolessa tunnissa. Rovaniemeltä matka taittuu nopeimmillaan viidessä–kuudessa tunnissa.

Siirtyminen lentoasemalta Budapestin keskustaan

Budapestin Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Budapestin keskustasta. Lentoasemalta pääsee monin eri tavoin kaupunkiin. Lentoasemalta voi ottaa paikallisbussin Kőbánya-Kispestin asemalle, josta voi siirtyä metrolinjalle M3. Kolmoslinja vie matkustajat Budapestin keskustaan, ja lisäksi sen kautta voi siirtyä Budapestin muille metrolinjoille. Lentoasemalta voi siirtyä linja-autolla myös Ferihegyn juna-asemalle ja jatkaa sieltä keskustassa sijaitsevalle Nyugatin asemalle. Lentoasemalta voi tietenkin ottaa myös taksin, ja myös minibusseja on tarjolla. Kaikki kulkuvälineet liikennöivät varsin tiheästi, ja öisin on tarjolla yövuoroja. Lentokentältä voit myös vuokrata auton ja ajaa suoraan hotellille.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Budapest

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 72 € yhdensuuntaisille lennoille ja 141 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Lufthansa