Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Budapestissä

Unkarin pääkaupunkia Budapestiä pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista, eikä syyttä. Budapestin läpi virtaa Tonava ja jakaa kaupungin kahteen osaan: läntiseen Budaan ja itäiseen Pestiin. Se antaa Budapestille ainutlaatuisen ilmapiirin, jollaista ei löydy muualta. Kannattaa vierailla myös autovuokraamossa Budapestissä vuokraamassa auto, jolla voi kierrellä kaupungin molemmissa osissa. Etsi halpoja matkoja Budapestiin, niin voit lähteä kokemaan kauniin kaupungin lumon.

Vuokra-autolla ympäri Budapestiä

Budapest on matkakohde, jossa riittää paljon nähtävää. Ensimmäinen valinta Budan ja Pestin välillä matkailijalle osuu hotellia etsiessä, koska hotellihuone Budapestissä on kokemisen arvoinen kummallakin puolella Budapestiä. Budassa viihtyvät rauhallisemmasta ympäristöstä pitävät ja Pestissä vilkkaammasta menosta hurmioituvat matkailijat. Jos vuokraat auton Budapestissä, voit liikkua Budan ja Pestin välillä vapaammin omaan tahtiin julkisten liikennevälineiden aikatauluista välittämättä.

Kattava tarjonta autovuokraamoja Budapestissä

Budapest sijaitsee Unkarissa Karpaattien altaan keskellä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Suomesta Budapestiin on helppo ja nopea matkustaa, koska sinne on suoria lentoja. Parhaimmillaan lento kestää vain hieman alle kaksi ja puoli tuntia. Lentotarjouksia Budapestiin kannattaa etsiä etenkin ruuhkaisimman matkustuskuukauden heinäkuun ulkopuolella. Budapestissä on kesällä lämmintä ja talvella kylmää, joten paras matkustusaika on toukokuusta syyskuuhun. Auton vuokraus Budapestissä onnistuu Budapestin lentoaseman lisäksi keskustan autovuokraamoissa.

Budapestin lentoasemalla on usean Budapestin autovuokraamon palvelupiste. Autonvuokrauspalvelut ovat sijoittuneet lentoasemalla terminaaliin, jossa on myös auton noutopiste. Auton vuokraus on siis kätevää heti lentoasemalla, jossa auto jo odottaa valmiina, jos auton on vuokrannut netin autonvuokrausvertailun avulla. Lentoasemalta on hieman alle 20 kilometrin pituinen matka Budapestiin, jonne on melko helppo ajaa opasteita seuraten. Halutessaan voi ladata valmiiksi GPS-kartan, josta saa turvaa suunnistamiseen keskustaa kohti ja ylipäätään liikkumiseen Budapestissä ja sen ympäristössä.

Autonvuokrauspisteitä Budapestissä on lentoaseman ohella keskustan alueella. Esimerkiksi rautatieaseman yhteydestä löytyy autonvuokrauspalveluja, ja keskustan muiden vuokrauspisteiden osoitteet löytyvät netin vuokrauspalvelusta. Budapestissä auton voi välillä saada vuokrattua yllättävänkin edullisesti, joten autovuokraamojen hintoja Budapestissä kannattaa seurata jonkin aikaa ennen auton vuokraamista. Tiet Budapestissä ovat yleensä hyväkuntoisia, mutta on kuitenkin hyvä huomata, että osa suuremmistakin teistä on sorapäällysteisiä. Nopeus tulee tällöin sovittaa siten, että irtokivet eivät aiheuta vahinkoja.

Uskomattoman kaunis Budapest

Budapest on matkakohteena edullinen ja monipuolinen kaupunki. Kaupungin vahvuus on Budan ja Pestin erilaisuus, koska matkailija voi valita itseään kiehtovia nähtävyyksiä ja majoituspaikan itselleen sopivalta puolelta jokea. Buda on kaupungin rauhallisempi ja historiallisempi puoli, jossa on paljon puistoja ja muita viheralueita sekä kulttuuria. Pest puolestaan on vilkkaampi ja modernimpi osa Budapestiä. Molempiin osiin kannattaa käydä tutustumassa loman aikana, ja Tonavan ylittäviltä Budan ja Pestin välisiltä silloilta maisemat ovat etenkin ilta-aikaan erittäin kauniit.

Budapestin kauneuteen vaikuttaa Tonavan lisäksi Budan kukkulaisen maaston ja Pestin tasankojen välinen kontrasti, johon Tonavan sillat antavat oman mausteensa. Illalla kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Tonavan rannalta aukeavia näkymiä. Kulttuuri, historia, arkkitehtuuri, ostospaikat ja vehreä luonto auttavat osaltaan tekemään Budapestistä merkittävän matkailukohteen. Tonavan rantojen ja Pestin puolella sijaitsevan Andrássy út -kadun ohella nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Unescon maailmanperintökohde Linnavuori, jossa sijaitsee entinen kuninkaanlinna sekä kirkkoja ja museoita. Linnavuoren uumenista löytyy myös suosittu nähtävyys eli useita kilometrejä maan alla kulkeva luolasto. Vihreät puistot ja rentouttavat kylpylät houkuttelevat myös matkailijoita Budan puolelle. Budapestin oopperatalo, Pyhän Tapanin kirkko ja ja muut huikeaa arkkitehtuuria sisältävät rakennukset reunustavat Pestin puolella suosittua Andrássy út -katua. Pestin valttikortteja ovat myös ostosmatkailuun sopivat kaupat, kahvilat ja ravintolat sekä vilkas yöelämä.

Autonvuokraus kohteessa Budapest: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Budapest?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Budapest halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Budapest?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Budapest keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Budapest?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Budapest?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Budapest

Tutustu kohteeseen Budapest Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!