Halvat lennot Gdańsk

Halvimmat lennot kohteeseen Gdańsk

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 30 € yhdensuuntaisille lennoille ja 56 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
LOT-Polish Airlines

Lisätietoja – Gdańsk

Tietoja Gdanskista

Lennot Gdanskiin

Pohjois-Puolassa sijaitseva Gdansk on vanha hansakaupunki Itämeren rannalla. Samaan alueeseen kuuluvat myös aivan Gdanskin vieressä sijaitsevat Gdynia ja Sopot. Gdanskiin on helppo lentää Suomesta. Expedian kautta löydät myös sopivan hotellin Gdanskista, niin Gdanskin historiallisesta keskustasta, Sopotin kylpyläkaupungista kuin Gdynian rantojen ääreltä.

Suomesta on suoria lentoja Gdanskiin niin Helsingistä kuin Turustakin. Helsingistä lentoja on viikon jokaisena päivänä, Turusta viitenä päivänä viikossa. Turusta on vain halpalentoyhtiöiden lentoja. Suora lento Helsingistä Gdanskiin kestää kaksi tuntia, kun taas Turusta lentoaika on noin puolitoista tuntia. Yhdellä vaihdolla matka-aika on lyhimmillään noin kolme ja puoli tuntia. Muualta Suomesta Gdanskiin pääsee helposti vaihtamalla konetta esimerkiksi Helsingissä. Parhaat lennot löydät kätevästi Expedian avulla, samoin kuin kätevät pakettitarjoukset Gdanskiin.

Gdansk ja sitä ympäröivät alueet ovat miellyttävä yhdistelmä rannikkoa ja historiallisen kaupungin tunnelmaa. Kaupungin historiallinen keskusta on jo itsessään nähtävyys. Kaupungissa on myös paljon viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa lomasta voi nauttia täysin siemauksin. Gdansk on oiva kohde myös sotahistoriasta kiinnostuneille, sillä se oli merkittävässä osassa toisessa maailmansodassa. Sopot ja Gdynia tarjoavat mahdollisuuden rantalomailuun. Sopotissa on myös vilkas yöelämä. Varaa matkasi tähän monipuoliseen mutta huokeaan kohteeseen jo tänään. Jos haluat saada matkastasi kaiken irti, varaa samalla vuokra-auto Gdanskissa Expedian kautta.

Lentäen Suomesta Gdanskiin

Suomesta voi lentää suoraan Gdanskiin sekä Turusta että Helsingistä. Matka-aika on Turusta hieman lyhyempi, noin puolitoista tuntia. Helsingistä lento kestää kaksi tuntia. Yhdellä vaihdolla matka taittuu nopeimmillaan noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Puola on EU-maa ja kuuluu Schengen-alueeseen. Toisin sanoen rajanylitys käy helposti, ja matkustusasiakirjaksi käy passin lisäksi myös eurooppalainen kuvallinen henkilökortti. Tätä kirjoitettaessa Puolan valuutta on zloty, mutta maa saattaa jossain vaiheessa ottaa eurot käyttöön. Kesäsesongin aikaan lennot Gdanskiin ovat kalleimmillaan, joten lennot kannattaa varata muutamaa kuukautta ennen matkaa.

Lennot Helsingistä Gdanskiin

Helsingistä on suoria lentoja Gdanskiin viikon jokaisena päivänä. Lentoja on tarjolla yksi päivässä. Koska Gdansk sijaitsee lähellä Suomea Itämeren rannalla, lento kestää vain kaksi tuntia. Jos lennät muualta Suomesta, kätevin tapa lentää Gdanskiin voi olla Helsingin kautta, sillä Helsingin ja muun Suomen välillä on tarjolla paljon lentoyhteyksiä. Esimerkiksi lento Oulusta Helsingin kautta Gdanskiin kestää noin neljä tuntia. Välilaskulliset lennot Helsingistä Gdanskiin kestävät lyhimmillään vain noin kolme ja puoli tuntia, mutta lentoaika voi helposti venyä jopa yli kuuteen tuntiin.

Lennot Turusta Gdanskiin

Turun lentoasemalta on ollut päivässä yksi suora lento Gdanskiin, ja lentoaika on vain noin puolitoista tuntia. Tätä kirjoitettaessa lentoja on tarjolla viitenä päivänä viikossa. Turun lentoasemalle pääsee helposti autolla tai myös paikallisbussilla 1 Turun keskustasta.

Gdanskin lentoasema

Gdanskin lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Gdanskin kaupungista. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin niin paikallisbussilla kuin lentobussillakin. Lentobussi on hieman nopeampi ja kalliimpi, mutta ero ei ole merkittävä. Bussimatka kestää puolesta tunnista noin 45 minuuttiin. Bussilla pääsee lentoasemalta myös Gdynian keskustaan. Toinen mahdollisuus on vuokrata auto ja ajaa suoraan hotellille. Vuokra-auton ja hotellin löydät helposti Expedian avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Gdańsk lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Gdańsk on vain yksi lentoasema – Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa).
Kuinka kaukana Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) sijaitsee 12 km:n päässä kohteen Gdańsk keskustasta. Tee elämästäsi helpompaa selvittämällä paras tapa siirtyä lentoasemalta kaupungin keskustaan ennen saapumistasi.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Gdańsk?
Jos haluat saada viimeisintä tietoa matkustamisesta kohteeseen Gdańsk, vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Täältä löydät tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa saavuttuasi kohteeseesi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Gdańsk suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Gdańsk suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Gdańsk joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Gdańsk, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Gdańsk?
GDN on kohteen Gdańsk päälentoasema. Ennen matkaa on hyvä idea tarkistaa sen sijainti. Kenttä sijaitsee 12 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Gdańsk?
Noin 14 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Gdańsk 73 kohteesta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gdańsk?
LOT - Polish Airlines operoi suurimman osan lennoista kohteeseen Gdańsk. Yleisin lähtökaupunki on Goclaw, ja LOT - Polish Airlines tarjoaa useimmat tämän reitin lennot.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Gdańsk?
Koska kohteeseen Gdańsk lennetään suunnilleen 405 suoraa lentoa joka viikko, voit aloittaa lomasi helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Gdańsk?
Centrum, Vanhakaupunki ja Wesola ovat erittäin suosittuja lähtölentokenttiä kohteeseen Gdańsk matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Gdańsk lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Gdańsk kohteesta Centrum, lentoaika on suunnilleen 58 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Vanhakaupunki, lentoaika on noin 1 tunti ja 58 minuuttia. Wesola taas on suurin piirtein 1 tunti ja 6 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Gdańsk?
Älä jätä lentolippujen varaamista viime hetkeen. Tämä on yksi hyvä tapa varmistaa halpojen lentojen saaminen. Varauksen tekeminen hyvissä ajoin varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Toinen loistava tapa saada paras mahdollinen tarjous on kaikkien vaihtoehtojen vertailu. Jos määränpäässäsi on useita lentokenttiä, tarkista lentolippujen hinnat myös pienemmille kentille. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät hyvä tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Gdańsk?
Mistä oletkin lähdössä matkalle, lentäminen voi olla mukava kokemus, jos olet valmistautunut siihen etukäteen. Kokosimme listan käteviä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Gdańsk ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla stressitöntä, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä pakata pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja deodorantti, lentosukat ja hyvä romaani. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja lääkkeet, sekä tarvittaessa niskatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä lompakkoasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Muista pakata kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennoille ei kannata laittaa päälle mitään epämukavaa. Kerrospukeutuminen on hyvä idea, koska matkustamon lämpötila putoaa usein pitempien lentojen aikana. Mukavat ja matalat kengät ovat myös hyvä idea.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja ja kävellä matkustamossa säännöllisesti lennon aikana. Tukisukat ja -sukkahousut käyttäminen voi myös alentaa riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Gdańsk?
Olemme koonneet listan vinkkejä, joiden avulla pääset stressittä turvallisuustarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Gdańsk ennen kuin huomaatkaan:

  • Varmista, että passisi ja matkustusasiakirjasi ovat kädenulottuvilla. Ne pitää esittää ensiksi turvatarkastuksessa.
  • Turvallisuustarkastuksessa sinun pitää poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää skannata erikseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten tietokone ja puhelin, pitää myös skannata erikseen.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi hajuveden? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Kevyet lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja korolliset kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä tai taskuveitsiä matkustamossa. Jos sinut täytyy tuoda tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Gdańsk
Kohdelentokenttä
Lech Wałęsa
Kohdelentokentän IATA-koodi
GDN
Kohdekaupunki
Gdańsk
Menopaluumatkan hinta
239 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Gdańsk

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 30 € yhdensuuntaisille lennoille ja 56 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa