Lennot - Puola alkaen 83 €

Parhaat kaupungit kohteessa Puola

Halvimmat lennot kohteeseen Puola

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 83 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Finnair
KLM
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Finnair
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Finnair
KLM
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Puola

Lennot Puolaan

Mielenkiintoinen matkailumaa Puola sijaitsee Keski-Euroopan itäosassa Itämeren rannalla. Suomesta lennetään suoria lentoja Puolaan Varsovan, Gdanskin ja Krakovan lentoasemille, ja yhden välilaskun lentoja löytyy myös useisiin muihin Puolan kaupunkeihin. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Puolaan. Samalla voit kätevästi myös etsiä hotelleja Puolasta.

Monipuolinen Puola tarjoaa paljon erilaista tekemistä ympäri vuoden. Puolassa on mahdollista viettää rentouttavaa rantalomaa Itämeren rannoilla tai aktiivista talviurheilulomaa Zakopanessa. Lisäksi maasta löytyy paljon kaunista maaseutua ja luontoa sekä kiinnostavia kaupunkeja tutkittavaksi. Erityisen suosittuja kaupunkeja matkailijoiden keskuudessa ovat Puolan pääkaupunki Varsova sekä historiallisesti merkittävä entinen pääkaupunki Krakova. Paljon kiinnostavaa nähtävää löytyy kuitenkin myös esimerkiksi Itämeren rannalla sijaitsevasta Gdanskin satamakaupingista, lukuisille saarille rakennetusta Wroclawista sekä Poznanin yliopistokaupungista. Expedian kautta löydät helposti autovuokraamot Puolasta, jos haluat tutustua maahan itse ajaen.

Lentäminen Suomesta Puolaan

Suomesta lennetään päivittäin suoria lentoja pääkaupungin Varsovan ja Gdanskin lentoasemille. Myös Krakovaan lennetään kesäkaudella suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin ja talvikaudella muutaman kerran viikossa. Vähintään yhden välilaskun sisältäviä lentoja lennetään Suomesta useisiin Puolan kaupunkeihin, kuten Poznaniin ja Bydgoszcziin. Suorat lennot Puolaan kestävät noin kaksi tuntia, mutta välilaskullisten lentojen kestot ja myös hinnat vaihtelevat suuresti. Expedian avulla voit etsiä lentoja matkan keston ja hinnan mukaan ja löydät helposti halvat lentoliput Puolaan. Lentojen hinnoissa voit säästää myös varaamalla pakettimatkan Puolaan Expedian kautta.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse voimassa olevan passin lisäksi viisumia Puolaan matkustettaessa. Puolan valuutta on zloty. Puola on sitoutunut euron käyttöönottoon, mutta yhteisvaluuttaan siirtyminen lykkääntyy euroalueen kriisin vuoksi mahdollisesti jopa vuoteen 2018 saakka.

Lennot Puolaan Varsovan lentoasemalle

Puolan pääkaupunkiin Varsovaan Chopinin lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin kaksi suoraa reittilentoa sekä useita välilaskullisia lentoja. Suora lento kestää noin tunti 40 minuuttia. Chopinin lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja välimatkan voi kulkea kätevästi junalla, linja-autolla tai taksilla. Matka kestää noin 20 minuuttia. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, jos haluat ajaa itse matkallasi.

Lennot Puolaan Gdanskin lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin yksi suora reittilento sekä useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja Gdanskin lentoasemalle. Suorat lennot kestävät noin kaksi tuntia. Gdanskin lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta. Lentoasemalta pääsee helposti kulkemaan Gdanskin päärautatieasemalle joko halvemmalla paikallisliikenteen linja-autolla tai hieman kalliimmalla lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussilla matka kestää noin 30 minuuttia ja paikallisliikenteen bussilla noin 35–50 minuuttia. Matkan voi kulkea myös taksilla tai itse ajaen, jolloin matkaan kuluu noin 20 minuuttia liikenteestä riippuen. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, jos haluat ajaa matkan itse.

Lennot Puolaan Krakovan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään Krakovan lentoasemalle kesäkaudella päivittäin yksi suora reittilento sekä useita vähintään yhden välilaskun sisältäviä lentoja. Talvella suoria lentoja Helsingin ja Krakovan välillä on tarjolla muutaman kerran viikossa. Suora lento kestää noin kaksi tuntia.

Krakovan lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkan voi kulkea kätevästi junalla, linja-autolla tai taksilla. Nopeimmin matkan kulkee junalla, noin 17 minuutissa. Lentokentän rautatieasema sijaitsee lähellä matkustajaterminaalia, ja lipun voi ostaa joko terminaalissa sijaitsevista automaateista tai suoraan junasta. Lentoasemalla on monien autovuokraamojen toimipisteet, jos haluat ajaa itse matkasi aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Puola COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy muuttaa lentoasi COVID-19:n vuoksi, asiakaspalveluportaali tarjoaa tärkeitä tietoja. Muista myös lukea toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat matkan kohteeseen Puola.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Puola meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se on helppoa kuin mikä. Vaihe 1: anna haluamasi matkapäivät ja kohde ja paina “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalla laidalla olevan “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: nappaa halpa ja joustava lentosi kohteeseen Puola.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Puola matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemian johdosta tulleet uudet suojatoimenpiteet ovat muuttaneet nykypäivän matkustamista. Tässä on muutama hyödyllinen vinkki, jotka sinun kannattaa lukea ennen kuin vierailet kohteessa Puola:

 • Ennen kuin teet varauksen, tarkista onko lähtöpaikassasi ja kohteessasi voimassa minkäänlaisia matkustuskieltoja tai -rajoituksia. Viimeisimmät tiedot saat viranomaisten verkkosivustoilta.
 • Kun kävelet lentokentän turvatarkastukseen, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua pyydetään jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkailijoita saatetaan estää pääsemästä määränpäähän tai nousemasta koneeseen.
 • Mahdollisten tartuntojen minimoimiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttiasi suoraan lentoaseman työntekijälle.
 • Voit pakata käsimatkatavaroihin korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde täytyy poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Laita henkilökohtaiset tavarat (kuten puhelin, lompakko ja avaimet) turvatarkastuksessa tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Jos olet tuomassa ruokaa mukanasi turvatarkastuksen läpi, pistä se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu kajoamaan käsimatkatavaroihisi ja ruokaasi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Puola?
Kun olet valmis ostamaan lentolipun kohteeseen Puola tai sen lähelle, nämä suositut lentoyhtiöt toivottavat sinut sydämellisesti tervetulleeksi lennolleen:

 • Finnair – 177 lentoa kohteeseen Puola tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 91 lentoa kentälle Varsova (WAW-Frédéric Chopin) per kuukausi.
 • Wizz Air – 17 lentoa kohteeseen Puola tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 17 lentoa kentälle Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) per kuukausi.
 • Norwegian Air International – 8 lentoa kohteeseen Puola tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 8 lentoa kentälle Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Puola?
Expedian avulla saat joka kerta mainion tarjouksen, mutta “Joustavat päivämäärät” -ominaisuutemme tekee siitä entistäkin helpompaa. Anna haluamasi matkapäivät ja napsauta sitten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -laatikkoa katsellaksesi läheisten päivien halvimpia hintoja. 148 € oli kohteeseen Puola menevän lennon halvin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Puola maksaa?
Menopaluulento kohteeseen Puola maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 148 € – 232 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot puolestaan olivat niinkin edukkaita kuin 83 €.
Mitkä ovat kohteen Puola suosituimmat lentokentät?
Sinulta ei puutu vaihtoehtoja kohteessa Puola. Kun olet päättänyt mihin aiot matkustaa, voit yksinkertaisesti valita näistä johtavista lentokentistä suunnitelmiisi parhaiten sopivan:

 • Varsova (WAW-Frédéric Chopin) – 4834 lentoa kuukaudessa.
 • Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice) – 1994 lentoa kuukaudessa.
 • Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) – 1613 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Puola?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lennot kohteeseen Puola maksoivat suurin piirtein 148 € – 232 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkapäiväsi on, joten varaa huipputarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Puola?
Varaa lentosi kesäkuussa, jotta voit napata edullisimmat lennot kohteeseen Puola. Kesän ja talven loma-ajat ovat yleensä tyyreimmät ajat hankkia lentolippu.
Kuinka kauan lento kohteeseen Puola kestää?
Matkasi kesto riippuu suurimmaksi osaksi siitä, mistä lentosi oikein lähtee. Alta löytyy kolme kohteeseen Puola menevistä suosituista kotimaan reiteistä ja niiden keskimääräisistä lentoajoista:

 • Krakova (KRK-Johannes Paavali II - Balice) → Varsova (WAW-Frédéric Chopin): 53 minuuttia
 • Gdańsk (GDN-Lech Wałęsa) → Varsova (WAW-Frédéric Chopin): 1 tunti
 • Rzeszow (RZE-Jasionka) → Varsova (WAW-Frédéric Chopin): 53 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Puola?

 • Krakova tarjoaa niin runsaasti tekemistä ja nähtävää, että ei ole mikään ihme, että vierailijat aloittavat matkansa kohteessa Puola yleensä tästä vilkkaasta paikasta. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Rynek Glowny, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän paikan vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin.
 • Kun järjestät lomasi aktiviteetteja, on hyvä ottaa huomioon, että kohteessa Krakova on yleisesti ottaen meri-ilmasto. Kannattaa aina kuitenkin tarkistaa säätiedotteet ennen matkaan lähtöä, jotta tiedät, mitä odottaa.
 • Nowy Sacz, joka sijaitsee suurin piirtein 75 km kaakkoon kohteesta Krakova, kannattaa ehdottomasti myös lisätä matkasuunnitelmaan. Tämän kohteen kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Kuninkaallinen linna – älä unohda vierailla täällä!