Lennot - Puola alkaen 41 €

Parhaat kaupungit kohteessa Puola

Halvimmat lennot kohteeseen Puola

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 41 € yhdensuuntaisille lennoille ja 95 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
KLM
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
KLM
Air France
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Puola

Lennot Puolaan

Mielenkiintoinen matkailumaa Puola sijaitsee Keski-Euroopan itäosassa Itämeren rannalla. Suomesta lennetään suoria lentoja Puolaan Varsovan, Gdanskin ja Krakovan lentoasemille, ja yhden välilaskun lentoja löytyy myös useisiin muihin Puolan kaupunkeihin. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Puolaan. Samalla voit kätevästi myös etsiä hotelleja Puolasta.

Monipuolinen Puola tarjoaa paljon erilaista tekemistä ympäri vuoden. Puolassa on mahdollista viettää rentouttavaa rantalomaa Itämeren rannoilla tai aktiivista talviurheilulomaa Zakopanessa. Lisäksi maasta löytyy paljon kaunista maaseutua ja luontoa sekä kiinnostavia kaupunkeja tutkittavaksi. Erityisen suosittuja kaupunkeja matkailijoiden keskuudessa ovat Puolan pääkaupunki Varsova sekä historiallisesti merkittävä entinen pääkaupunki Krakova. Paljon kiinnostavaa nähtävää löytyy kuitenkin myös esimerkiksi Itämeren rannalla sijaitsevasta Gdanskin satamakaupingista, lukuisille saarille rakennetusta Wroclawista sekä Poznanin yliopistokaupungista. Expedian kautta löydät helposti autovuokraamot Puolasta, jos haluat tutustua maahan itse ajaen.

Lentäminen Suomesta Puolaan

Suomesta lennetään päivittäin suoria lentoja pääkaupungin Varsovan ja Gdanskin lentoasemille. Myös Krakovaan lennetään kesäkaudella suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin ja talvikaudella muutaman kerran viikossa. Vähintään yhden välilaskun sisältäviä lentoja lennetään Suomesta useisiin Puolan kaupunkeihin, kuten Poznaniin ja Bydgoszcziin. Suorat lennot Puolaan kestävät noin kaksi tuntia, mutta välilaskullisten lentojen kestot ja myös hinnat vaihtelevat suuresti. Expedian avulla voit etsiä lentoja matkan keston ja hinnan mukaan ja löydät helposti halvat lentoliput Puolaan. Lentojen hinnoissa voit säästää myös varaamalla pakettimatkan Puolaan Expedian kautta.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse voimassa olevan passin lisäksi viisumia Puolaan matkustettaessa. Puolan valuutta on zloty. Puola on sitoutunut euron käyttöönottoon, mutta yhteisvaluuttaan siirtyminen lykkääntyy euroalueen kriisin vuoksi mahdollisesti jopa vuoteen 2018 saakka.

Lennot Puolaan Varsovan lentoasemalle

Puolan pääkaupunkiin Varsovaan Chopinin lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin kaksi suoraa reittilentoa sekä useita välilaskullisia lentoja. Suora lento kestää noin tunti 40 minuuttia. Chopinin lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja välimatkan voi kulkea kätevästi junalla, linja-autolla tai taksilla. Matka kestää noin 20 minuuttia. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, jos haluat ajaa itse matkallasi.

Lennot Puolaan Gdanskin lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin yksi suora reittilento sekä useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja Gdanskin lentoasemalle. Suorat lennot kestävät noin kaksi tuntia. Gdanskin lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta. Lentoasemalta pääsee helposti kulkemaan Gdanskin päärautatieasemalle joko halvemmalla paikallisliikenteen linja-autolla tai hieman kalliimmalla lentokenttäbussilla. Lentokenttäbussilla matka kestää noin 30 minuuttia ja paikallisliikenteen bussilla noin 35–50 minuuttia. Matkan voi kulkea myös taksilla tai itse ajaen, jolloin matkaan kuluu noin 20 minuuttia liikenteestä riippuen. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, jos haluat ajaa matkan itse.

Lennot Puolaan Krakovan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään Krakovan lentoasemalle kesäkaudella päivittäin yksi suora reittilento sekä useita vähintään yhden välilaskun sisältäviä lentoja. Talvella suoria lentoja Helsingin ja Krakovan välillä on tarjolla muutaman kerran viikossa. Suora lento kestää noin kaksi tuntia.

Krakovan lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkan voi kulkea kätevästi junalla, linja-autolla tai taksilla. Nopeimmin matkan kulkee junalla, noin 17 minuutissa. Lentokentän rautatieasema sijaitsee lähellä matkustajaterminaalia, ja lipun voi ostaa joko terminaalissa sijaitsevista automaateista tai suoraan junasta. Lentoasemalla on monien autovuokraamojen toimipisteet, jos haluat ajaa itse matkasi aikana.

Usein kysytyt kysymykset