Halvimmat lennot kohteeseen Varsova

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Varsova

Lennot Varsovaan

Puolan pääkaupunki Varsova on samalla sekä historiallinen että moderni kaupunki. Toisen maailmansodan aikana lähes täysin tuhoutunut kaupunki on jälleenrakennettu sodan jälkeen upeasti uudelleen, ja esimerkiksi vanhakaupunki on entisöity lähes täydellisesti. Varsovaan on helppo lentää Suomesta, ja parhaan lentovaihtoehdon löydät tietenkin Expedian kautta. Expedian avulla löydät helposti myös matkasuunnitelmiisi sopivan hotellin Varsovassa.

Varsovaan voi lentää suoraan Helsingistä. Lentoaika on vain tunnin ja 40 minuuttia. Tätä kirjoitettaessa suoria lentoja tarjoaa vain yksi lentoyhtiö, mutta tarjolla on kuitenkin useampi lentoyhteys päivässä. Välilaskullinen vaihtoehto voi olla hieman edullisempi, eivätkä välilaskullisetkaan lennot kestä kovinkaan kauan – nopeimmillaan Helsingistä pääsee yhdellä vaihdolla Varsovaan runsaassa kolmessa tunnissa. Budjettiisi ja aikatauluihisi sopivimman lennon löydät kätevästi Expedian avulla, samoin kuin helpot pakettitarjoukset Varsovaan.

Varsovan vanhakaupunki on kaupungin suosituinta turistialuetta – eikä syyttä. Vaikka vanhakaupunki tuhoutui täysin toisessa maailmansodassa, se on jälleenrakennettu upeasti. Mahtavia rakennuksia on useita, kuten alkujaan 1200-luvulla rakennettu kuninkaanlinna, joka on myös restauroitu alkuperäiseen asuunsa. Vanhankaupungin ravintolat ja kahvilat kutsuvat viettämään tunnelmallisia ja rentouttavia hetkiä. Myös niin sanottu Kuninkaallinen tie on kokemisen arvoinen. Tämä kolmen kadun kautta kulkeva noin neljän kilometrin mittaisen tien varrella on mielenkiintoisia putiikkeja, kahviloita, kirkkoja ja museoita. Tie päättyy suureen ja vehreään Łazienkin puistoon. Myös kaupungin lähiympäristössä on paljon nähtävää, joten auton vuokraaminen Varsovassa Expedian kautta on varteenotettava vaihtoehto.

Lentäen Suomesta Varsovaan

Suomesta pääsee Varsovaan varsin nopeasti joko suoralla tai vaihdollisella lennolla. Suora lento Helsingistä Varsovaan kestää vain runsaat puolitoista tuntia, eikä välilaskullakaan matkaan kulu välttämättä kuin vähän runsas kolme tuntia. Pohjois-Suomestakin voi lentää Helsingin kautta Varsovaan vain noin neljässä tunnissa. Puola on EU- ja Schengen-maa, joten rajamuodollisuuksiin ei kulu aikaa. Muista kuitenkin, että Puola ei tätä kirjoitettaessa ole vielä ottanut euroa valuutakseen.

Lennot Frédéric Chopinin kansainväliselle lentoasemalle

Varsovan lentoasema, viralliselta nimeltään Frédéric Chopinin kansainvälinen lentoasema, sijaitsee lähellä Varsovan kaupunkia, noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta. Sinne on tarjolla suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suora lento kestää vain tunnin ja 40 minuuttia. Jos haluat lentää muualta Suomesta, konetta on kätevintä vaihtaa Helsingissä. Välilaskullisia lentoyhteyksiä Helsingistä on paljon, ja ajoissa varaamalla saat lennon sekä sopivaan aikaan että edulliseen hintaan. Kuten muuallakin Euroopassa, Varsovan huippusesonki osuu kesään, mutta lentojen määrään ei vuodenajalla ole juurikaan merkitystä.

Frédéric Chopinin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Varsovan eteläpuolella aivan kaupungin tuntumassa. Lentoasemalta on junayhteys keskustaan, ja matka kestää vain 20 minuuttia. Lentoaseman juna-asema on osa paikallisjunalinjoja S2 ja S3, ja junalla pääsee päärautatieaseman lisäksi moneen muuhunkin paikkaan Varsovassa. Lentoaseman ja kaupungin välillä on myös useampi linja-autoyhteys. Linja-autoilla pääsee moneen eri paikkaan keskustassa, joten ennen matkaa kannattaa tarkistaa, mikä bussilinja kulkee lähimpänä omaa hotellia. Taksi voi olla hyvä vaihtoehto etenkin suuremman ryhmän kanssa matkustettaessa, ja hintataso on Suomea huokeampi. Lentoasemalla on tietenkin myös monien autonvuokrausyritysten toimipisteet. Lentoasemalta voi ajaa hetkessä 10 kilometrin matkan kaupunkiin. Vuokra-auton löydät tietenkin helposti Expedian kautta.

Tietoa lennoista kohteeseen Varsova

Kohdelentokenttä Varsova
Kohdelentokentän IATA-koodi WAW

Suosittuja lentoja kohteeseen Varsova

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.