Halvat lennot Amsterdam

Halvimmat lennot kohteeseen Amsterdam

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 33 € yhdensuuntaisille lennoille ja 107 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Transavia

Lisätietoja – Amsterdam

Lennot Amsterdamiin

Expedian kautta Amsterdamiin on helppoa löytää edulliset lennot. Amsterdam on täydellinen kohde viikonloppumatkalle, ja koska löydät halvat lentoliput Expedian kautta varmasti, voit helposti nauttia Hollannin pääkaupungista vain muutaman tunnin matkan jälkeen!

Amsterdam on historiallinen kaupunki, mutta se osaa silti pitää myös hauskaa! Amsterdamin tunnetusti liberaali lähestymistapa erilaisia nautintoja kohtaan houkuttelee suurin määrin nuorekkaita turisteja. ”Damilla” on kuitenkin nautintojen lisäksi myös paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungin historia ja kulttuuri ovat läsnä joka puolella Amsterdamia, mikä tekee tästä kaikille matkailijoille sopivan kohteen.

Amsterdam on kukoistava metropoli, ja sillä on tarjottavanaan hotelleja kaikille budjeteille. Ja jos haluat tuoda kotiin muutaman hollantilaisen matkamuiston, voi olla parasta valita vaihtoehto Expedian halvemmista hotelleista. Ja jos varaat sekä hotellin että lennot Amsterdamiin yhdessä, saat lisäksi huomattavia pakettisäästöjä!

Lentäminen Suomesta Amsterdamiin

Alankomaiden suurimmassa kaupungissa Amsterdamissa sijaitsee myös maan vilkkain lentokenttä Schiphol, jonne useilla lentoyhtiöillä on säännölliset reittilennot Helsingistä. Lento Helsingistä Amsterdamiin kestää noin 2,5 tuntia. Sekä KLM:llä että Finnairilla on suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin, kun taas SAS:lla, Norwegianilla, Air Balticilla, Air Francella ja Lufthansalla on säännöllisiä välilaskullisia lentoja. Suorien lentojen etuna on se, että pääset yhdestä pääkaupungista toiseen pikaisesti ilman viiveitä. Jos taas päätät lentää toisen kaupungin kautta, sinulla on myös mahdollisuus tutustua tämän paikan nähtävyyksiin.

Amsterdam on täynnä historiallisia maamerkkejä, mielenkiintoisia lähiöitä ja maailmanluokan museoita. Voit tutustua kaupunkiin tekemällä veneretken läpi kaupungin monimutkaisen kanavaverkoston, tai ihailla nähtävyyksiä maalta, jalkaisin tai polkupyörällä. Miten tahansa päätätkin tutustua Amsterdamiin, kaupungissa on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Ehdottomiin nähtävyyksiin kuuluu Van Gogh -museo, Anne Frankin talo, Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alue, Begijnhofin rakennukset ja puutarha sekä Amsterdamin historiallinen museo.

Jos taas haluat tuoda kotiin autenttisia tuliaisia, kannattaa suunnata aitojen hollantilaisten tulppaanien perässä Bloemenmarktin kukkatorille, Wegewijsin juustokauppaan hankkimaan juustotuliaiset tai Klompenmakerij De Zaanse Schansin liikkeeseen ostamaan tyylikkäät puukengät. Löytöjä voi tehdä myös Waterloopleinin kirpputorilla.

Lennot Schipholin kansainväliselle lentokentälle

Amsterdamista noin 20 minuutin, 9,1 kilometrin, päässä lounaassa sijaitseva Schiphol on Alankomaiden tärkein kansainvälinen lentokenttä. Se on Euroopan neljänneksi vilkkain lentoasema matkustajamäärissä mitattuna. Schiphol koostuu yhdestä isosta terminaalirakennuksesta, joka on jaettu kolmeen lähtöalueella yhdistyvään lähtöhalliin. Uusin näistä halleista valmistui vuonna 1994 ja sitä laajennettiin vuonna 2007. Tätä osaa kutsutaan terminaali neljäksi, vaikkei se ole erillinen rakennus.

Schipholilta on hyvät yhteydet kaupunkiin bussilla, junalla ja maanteitse. Lentokentältä pääsee kätevästi junalla Amsterdamin keskustaan suoraan terminaalin alakerrassa olevan juna-aseman kautta. Asemalta on junia myös muihin kaupunkeihin niin Alankomaissa kuin sen ulkopuolellekin. Lentokentän ulkopuolella sijaitsee myös bussiterminaali, jonka kautta on säännölliset bussiyhteydet keskustaan. Jos taas aiot tutustua Alankomaihin yleensä tai haluat nauttia oman auton tuomasta vapaudesta, autonvuokraus on Schipholilla myös helppoa.

Noin puolet Amsterdamin liikenteestä hoituu polkupyörällä, vaikka kaupunki tarjoaakin lukuisia eri julkisen liikenteen vaihtoehtoja. Jos kiireisen polkupyöräliikenteen sekaan meneminen ei vaikuta liian pelottavalta, Amsterdamiin kannattaa tutustua paikallisten tapaan pyörällä. Polkupyöriä voi vuokrata muutamista ympäri kaupunkia sijaitsevista paikoista.

Amsterdamin julkinen liikenne on myös kätevä ja nopea tapa liikkua kaupungissa. Raitiovaunut, joita on 16 linjaa, ovat tärkein julkisen liikenteen muoto keskusta-alueella päiväsaikaan. Öisin lukuisat yöbussilinjat kulkevat raitiovaunureiteillä. Amsterdamissa on myös neljä metrolinjaa, mukaan lukien lyhyt maanalainen osa kaupungin keskustassa.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Amsterdam lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Amsterdam on vain yksi kenttä – Amsterdam (AMS-Schiphol).
Kuinka kaukana AMS sijaitsee kaupungin keskustasta?
Schipholin lentoasema (AMS) sijaitsee 11 km:n päässä kohteen Amsterdam keskusta-alueelta. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla selvää nopein tapa kulkea lentokentältä kaupungin keskustaan ennen saapumistasi.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Amsterdam?
Vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme, jos haluat saada viimeisintä tietoa kohdetta Amsterdam koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa terveysviranomaisten tiedotteista ja karanteenivaatimuksista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Amsterdam suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Amsterdam suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Amsterdam joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Amsterdam, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Amsterdam?
AMS on kohteen Amsterdam päälentokenttä. Ennen matkaa on hyvä idea tarkistaa sen sijainti. Kenttä sijaitsee noin 11 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Amsterdam?
Kohteeseen Amsterdam lentää 71 lentoyhtiötä 237 kentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Amsterdam?
Useimmiten kohteeseen Amsterdam saapuvien lentoyhtiö on KLM, British Airways tai Flybe. Isoin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta Lontoo, ja KLM tarjoaa suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Amsterdam?
Upean loman järjestäminen kohteeseen Amsterdam on helppoa ja kätevää, koska kaupunkiin operoidaan 4 379 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Amsterdam?
Ashford, Vanhakaupunki ja Lontoo ovat suosituimpia lähtölentokenttiä kohteeseen Amsterdam lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Amsterdam lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Amsterdam kohteesta Ashford, voit odottaa lentoajan olevan noin 3 tuntia ja 33 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Vanhakaupunki, lentoaika on suurin piirtein 3 tuntia ja 2 minuuttia. Lontoo taas on noin 1 tunti ja 14 minuuttia matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Amsterdam?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka aina löytää käsittämättömän halvat lennot mihin tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lippujen hankkimista viime hetkeen. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessa useampia lentokenttiä. Lippuhinnat vaihtelevat usein kentittäin. Kannattaa aina myös vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi toinen hyvä tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät hyvä tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Amsterdam?
Lähtöpaikastasi riippuen lentosi kohteeseen Amsterdam voi olla joko todella helppo tai siihen voi mennä ikuisuuksia. Kokosimme listan käytännöllisiä vinkkejä, joiden avulla pääset seuraavalle unohtumattomalle matkallesi huoletta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Lentäminen voi olla mukava kokemus, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi on hyvä pakata pari kosmetiikkatuotetta, kuten deodorantti ja hammasharja, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa läppäri, laturit ja kaikki tarvittavat lääkkeet, sekä tarvittaessa kunnollinen niskatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet saattavat vaihdella eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa mukaan lennolle. Näihin kuuluvat puukot, sakset, aerosolit ja valkaisuaineet Urheiluvälineitä, kuten luistimia, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita ihmisiä, kuten pippurisumutetta ja tuliaseita, ei voi myöskään tuoda mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Nautit lennostasi varmasti enemmän, jos pistät päällesi rennot vaatteet. Kannattaa varautua matkustamon viilentymiseen ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten sandaalit ja piikkarit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan jalkaan kannattaa pistää matalakantaiset kengät, kuten lenkkarit tai ballerinat.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on seurausta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat loistavia tapoja pienentää riskiä. On myös hyvä idea käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Amsterdam?
Kannattaa varautua turvallisuustarkastukseen jo ennen lentokentälle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Amsterdam matkalla olevaan koneeseen ilman ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Lentoaseman turvatarkastuksessa sinun pitää ensin esittää passisi ja maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää helposti saatavilla.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut pikkuesineet, kuten kolikot, pitää skannata. Voit nopeuttaa prosessia ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja läppäri, pitää myös skannata erikseen.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi partavaahdon? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat paras vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin riisua turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja muut tukevammat ja korolliset kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos olet ottamassa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Amsterdam
Kohdelentokenttä
Schiphol
Kohdelentokentän IATA-koodi
AMS
Kohdekaupunki
Amsterdam
Menopaluumatkan hinta
100 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Amsterdam

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 33 € yhdensuuntaisille lennoille ja 107 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa