Halvat lennot Kittilä

Halvimmat lennot kohteeseen Kittilä

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 230 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Kittilä

Tietoja Kittilästä

Lennot Kittilään

Kittilä on yksi Suomen suurimmista talvimatkakohteista. Kunnan alueella sijaitsee muun muassa Levin hiihtokeskus sekä tuhansia vapaa-ajan asuntoja. Kittilässä on tekemistä kuitenkin myös kesällä, ja siellä voi harrastaa esimerkiksi patikointia, melontaa, kalastusta ja sukellusta. Kittilän kunnassa sijaitsee myös Kittilän lentoasema, jolle on säännöllisiä suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja kausittaisia lentoja muun muassa Turun ja Tampereen lentoasemilta. Myös ulkomailta saattaa olla suoria kausittaisia lentoja Kittilään, mutta reitit voivat muuttua nopeasti. Olipa lähtöasemasi mikä tahansa, Expedian kautta löydät edullisimmat lennot perille.

Monet eri lentoyhtiöt lentävät Kittilän lentoasemalle, esimerkiksi Finnair, SAS ja Norwegian. Levin hiihtokeskuksen lisäksi Kittilä toimii porttina myös muualle Lappiin, kuten Ylläkselle.

Koska Kittilä on erityisesti tunnettu talvikohteena, liput saattavat olla talvella hieman kalliimpia, ja toisaalta huippusesongin aikaan lennot voivat olla täyteen varattuja. Omiin suunnitelmiin sopivan lennon varaamiseksi kannattaa olla ajoissa liikkeellä, mutta toisaalta lentoja voi saada lyhyelläkin varoitusajalla.

Kittilä on yksi Suomen suurimmista talviurheilukeskuksista. Levin hiihtokeskus on kenties Suomen tunnetuin hiihtokeskus, ja talviurheilulajien lisäksi se tarjoaa myös kesäaktiviteetteja, kuten pyöräilyä ja patikointia. Toisaalta Kittilän kautta pääsee myös muualle Suomen Lappiin tai jopa Pohjois-Ruotsiin ja Norjaan, sillä lentoasemalla on runsaasti autonvuokrausmahdollisuuksia.

Lentäminen Etelä-Suomesta Kittilään

Suorat lennot Etelä-Suomesta Kittilään kestävät noin puolitoista tuntia. Säännöllisiä suoria lentoja on lähinnä Helsingistä, joten jos olet liikkeellä sesongin ulkopuolella, sinun on luultavasti ensin siirryttävä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Suomen sisäisilläkin lennoilla on oltava mukana jokin matkustusasiakirja, ja Finnair hyväksyy Suomen ja Skandinavian kansalaisilta passin, kuvallisen henkilökortin, kuvallisen Kela-kortin tai ajokortin. Alle 16-vuotiaat vanhempiensa kanssa matkustavat eivät tarvitse matkustusasiakirjaa. Katso tarkat vaatimukset aina ennen lentoa oman lentoyhtiösi sivuilta. Muut kuin Suomen kansalaiset tarvitsevat passin, EU-kansalaisilta hyväksytään myös henkilökortti. Tiettyjen maiden kansalaiset saattavat myös tarvita viisumia.

Lennot Kittilän lentoasemalle

Kittilän lentoasema on yksi Lapland Airports -lentoasemista ja samalla yksi Lapin vilkkaimmista lentoasemista. Kittilän lentoasema palvelee etenkin Levin hiihtokeskuksen asiakkaita sekä Lapin luontomatkailijoita, unohtamatta tietenkään sitä, että se toimii myös Kittilän asukkaiden porttina muualle maailmaan. Lentoaseman pienen koon ansiosta sieltä on helppo jatkaa eteenpäin, olivatpa suunnitelmat mitkä tahansa.

Kittilän lentoasema sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Kittilän keskustasta, 15 kilometrin päässä Levin hiihtokeskuksesta ja 35 kilometrin päässä Ylläsjärveltä. Asemalta on suora linja-autoyhteys Levin hiihtokeskukseen. Linja-autot lähtevät jokaisen saapuvan lennon jälkeen sekä saapuvat ennen jokaista lähtevää lentoa. Lentoasemalta on lisäksi linja-autoyhteys Ylläkselle sekä mahdollisuus varata kuljetus esimerkiksi Kilpisjärvelle.

Expedian avulla pääset Kittilään helposti ja nopeasti. Voit samalla varata hotellihuoneen Leviltä ja auton esimerkiksi viikoksi. Lähde tutustumaan hiihtokeskusten rinteisiin ja muuhun tarjontaan sekä Lapin ainutlaatuiseen luontoon!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Kittilä lentokenttä on?
Kittilä (KTT) on ainoa kohteen Kittilä lentokenttä.
Kuinka kaukana KTT sijaitsee kaupungin keskustasta?
KTT sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Sieltä on vain 5 km matkaa kohteen Kittilä keskustaan.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Kittilä?
Jos haluat saada viimeisintä tietoa lentämisestä kohteeseen Kittilä, vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Täältä löydät tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista sekä siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa saavuttuasi kohteeseesi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Kittilä suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Kittilä suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Kittilä joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Kittilä, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Kittilä?
Koska kohteessa Kittilä on vain yksi suuri lentoasema, täydellisten lentojen löytämiseen ei mene paljoa aikaa. Paikan ainoa lentokenttä, KTT, sijaitsee suurin piirtein 5 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Kittilä?
Koska vain yksi lentoyhtiö lentää kohteeseen Kittilä, valinnan varaa ei ole turhan paljon. Siksi onkin hyvä idea varata heti, kun matkapäväsi ovat tiedossa.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kittilä?
Finnair lentää suurimman osan lennoista kohteeseen Kittilä. Suosituin tapa saapua tänne on valita lentoyhtiön Finnair lennot kohteesta Ylä-Lappi.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Kittilä?
Koska kohteeseen Kittilä operoidaan noin 7 suoraa lentoa viikossa, voit aloittaa lomasi nopeasti ja kätevästi.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Kittilä?
Vaikka suosittu Kittilä houkuttelee matkustajia maailman joka kolkasta, suosituimmat lähtökohteet ovat Ylä-Lappi ja Inari.
Miten kauan lento kohteen Kittilä lentokentälle kestää?
Lentomatka kohteesta Ylä-Lappi kohteeseen Kittilä kestää keskimäärin 35 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Inari, lento kestää noin 35 minuuttia.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Kittilä?
Älä jätä lentolippujen varaamista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa halvat lennot. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Toinen loistava tapa saada paras mahdollinen tarjous on hintojen vertailu eri sivustoilla. Jos kohteessasi on useita lentokenttiä, tarkista lentohinnat myös pienemmille lentokentille. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua hankkimaan lentoliput heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät varmasti itsellesi sopivat lennot.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Kittilä?
Riippuen siitä mistä olet matkalla, matkasi kohteeseen Kittilä voi olla joko todella stressitön tai siihen voi mennä paljon aikaa. Kokosimme listan käytännöllisiä vinkkejä, joiden avulla pääset unohtumattomalle matkallesi huoletta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, lompakko ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pistää viihdykettä, jotta et tylsisty. Loistavia vaihtoehtoja ovat hyvä romaani ja läppäri, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi tai elokuvia. Jos aiot nukkua lennon aikana, niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään hammasharja ja -tahna.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa varmistaa, että laukussasi ei ole mitään terävää esinettä, kuten taskuveistä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä tavaroita ovat helposti syttyvät ja räjähtävät materiaalit, kuten aerosolit ja valkaisuaineet, sekä nesteet ja geelit, jos niiden pakkaukset ovat tilavuudeltaan 100 millilitraa suurempia.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska nilkat ja jalat turpoavat usein lentäessä. Matalakantaiset ja tilavat kengät ovat hyvä valinta.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on tulosta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamon käytäviä pitkin kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat loistavia tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. Kannattaa myös käyttää tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Kittilä?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentoasemalle saapumista, matkasi kohteeseen Kittilä tulee olemaan stressitön. Tutustu meidän vinkkeihimme siitä, miten pääset turvallisuustarkastuksen läpi stressittä:

  • Your travel documents and ID passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi turvatarkastuksessa. Pidä ne käden ulottuvilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat pikkuesineet, kuten kuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Tee elämästäsi helpompaa ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniikka, kuten puhelin ja kannettava tietokone, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Muista poistaa kaikki nesteet ja geelit käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Saattaa olla, että joudut riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Joten kannattaa pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Terävät esineet kuten veitset ovat kiellettyjä käsimatkatavaroissa. Ne tullaan takavarikoimaan turvatarkastuksessa, joten muistathan pakata ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Kittilä
Kohdelentokenttä
Kittilä
Kohdelentokentän IATA-koodi
KTT
Kohdekaupunki
Kittilä
Menopaluumatkan hinta
230 €