Halvat lennot Helsinki

Halvimmat lennot kohteeseen Helsinki

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 30 € yhdensuuntaisille lennoille ja 62 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

BlueAir
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
easyJet
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air International Ltd
easyJet
KLM

Lisätietoja – Helsinki

Tietoja Helsingistä

Lennot Helsinkiin

Helsinki on Suomen pääkaupunki, suurin kaupunki ja samalla yksi maan suosituimmista ja monipuolisimmista matkakohteista. Kaupunki tarjoaa niin suurkaupungin sykettä kuin täyttä luonnonrauhaakin – esimerkiksi kauppatorin vilinästä voi siirtyä nopeasti lautalla Suomenlinnan kauniisiin maisemiin. Helsingin pohjoispuolella sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasema, jolle on säännöllisiä suoria lentoja käytännössä kaikilta suomalaisilta reittilentoja tarjoavilta lentoasemilta, esimerkiksi Oulun ja Kuopion lentoasemilta. Jos mielesi tekee kohti Itämeren helmeä, käy Expedian sivuilla ja varaa lennot jo tänään.

Kotimaan lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta lentävät etenkin Finnair ja Flybe, kausittaisesti myös jotkin muut lentoyhtiöt, kuten SAS. Koska Helsinki on Suomen pääkaupunki, lentoasema toimii myös koko maan ensisijaisena porttina maailmalle, minkä vuoksi asema on paljon Suomen muita asemia suurempi. Tämä pitää ottaa huomioon lentoasemalle siirryttäessä, sillä vilkkaan liikenteen ja jonojen vuoksi kentälle siirtymiseen ja turvatarkastuksiin voi mennä huomattavasti kauemmin kuin muilla suomalaisilla asemilla.

Suomessa Helsinki tunnetaan etenkin kesäkohteena, mutta kaupunki vastaanottaa kuitenkin tasaisesti matkustajia ympäri vuoden. Kesällä, joulun aikaan ja koulujen loma-aikoina lentoliput saattavat olla hieman kalliimpia ja koneet täydempiä, mutta olemalla ajoissa liikkeellä edullisten vaihtoehtojen löytäminen haluamilleen päiville ei ole vaikeaa.

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja suurin kaupunki. Kaupungin alueella on lukuisia museoita, kansainvälisiä ravintoloita ja suomalaisen arkkitehtuurin helmiä, perisuomalaista kulttuuria ja Itämerta unohtamatta. Helsingissä käyntiin voi yhdistää helposti myös laivamatkan Tallinnaan tai vaikka junamatkan Pietariin.

Lentäminen muualta Suomesta Helsinkiin

Suorat lennot Pohjois-Suomesta Helsinkiin kestävät noin puolitoista tuntia. Etelämmästä lennettäessä lentoaika on alle tunnin. Suomen sisäisilläkin lennoilla tarvitaan jonkinlainen matkustusasiakirja. Finnairin lennoilla Suomen ja Pohjoismaiden kansalaisilta hyväksytään passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti, paitsi jos matkustaja on alle 16-vuotias ja matkustaa vanhempiensa kanssa, jolloin hän ei tarvitse matkustusasiakirjaa. Vaatimukset voivat kuitenkin muuttua, joten voimassa olevat säännöt on aina hyvä tarkistaa ennen lentoa. EU-kansalaisilta hyväksytään passi tai henkilökortti. Muunmaalaiset tarvitsevat passin, ja tietyissä tapauksissa myös viisumin.

Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen ylivoimaisesti suurin lentoasema. Se palvelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä matkustajia ja toimii Euroopan ja Aasian välisten lentojen solmukohtana. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on helppo siirtyä Helsingin keskustaan ja muualle Etelä-Suomeen.

Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema sijaitsee Vantaalla, noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasemalta on suoria linja-autoyhteyksiä keskustaan. Linja-auto nro 61 vie matkustajat Tikkurilan juna-asemalle, josta on helppo jatkaa paikallisjunalla keskustaan. Seutulinja nro 615 vie matkustajat noin 40 minuutissa Helsingin keskustaan. Näiden yhteyksien lisäksi Finnairilla on oma linja-autoyhteytensä lentoasemalta Elielinaukiolle keskustassa. Finnairin bussi pysähtyy joidenkin suurempien hotellien kohdalla, joten se on erittäin kätevä jos hotellisi on linja-auton reitin varrella. Lentoasemalta on myös mahdollista ottaa taksi, joko suoraan keskustaan tai vaikka Tikkurilan asemalle. Näiden mahdollisuuksien lisäksi lentoasemalle on rakenteilla uusi rautatieyhteys, kehärata, jonka suunnitelmien mukaan pitäisi valmistua vuonna 2015. Junayhteys tulee helpottamaan entisestään lentomatkustajien siirtymistä kaupungin keskustaan.

Expedian avulla Helsingin matka saa lentävän lähdön. Kun lennot on hankittu, kannattaa varata hotellihuone, jotta voit lähteä lomalle levollisin mielin. Jos mielesi tekee tutustua samalla matkalla Helsingin ympäryskuntiin ja niiden nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi Hvitträskiin Kirkkonummella, vuokraa auto Expedian kautta ja nauti vapaudesta!

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Helsinki

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 30 € yhdensuuntaisille lennoille ja 62 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd