Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kerava

Katso kaikki kohteen Kerava vuokra-autot

Autonvuokraus Kerava

Vuokraa auto Keravalta ja nauti monipuolisesta autolomasta

Kerava on reilun 35 000 asukkaan kaupunki Etelä-Suomessa, alle 30 kilometrin päässä Helsingistä. Kerava lasketaan osaksi Helsingin metropolialuetta, ja kaupungissa asuukin runsaasti väkeä sen pienehköön pinta-alaan nähden. Keravalla on paljon mukavaa tekemistä, ja sijaintinsa puolesta Kerava sopii erinomaisesti varsinkin autolomailuun, sillä kaikki Etelä-Suomen kaupungit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä Keravalta. Vuokraa auto Keravalta ja koe alueen viehätys itse!

Keravan keskustan alueella on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, ja autoilua keskustassa onkin viime vuosina rajoitettu keskustan viihtyisyyden lisäämiseksi. Muutoin liikkuminen Keravalla ja sen lähiympäristössä sujuu mukavimmin ja joustavimmin vuokra-autolla. Expedian autovuokraamoiden valikoimasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton ja, mikä parasta, kaikki autovuokraamomme Keravalla noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään yllättävistä lisämaksuista – autot annetaan vuokralle ja palautetaan aina tankki täynnä.

Selaa vuokra-autoja sivustollamme mukavasti kotoa käsin ja varaa oma menopelisi jo ennen lomalle lähtöä. Vuokra-autosi odottaa sinua valmiina lähtöön jo, kun saavut Keravalle, ja voit valita auton nouto- ja palautusajan joustavasti autovuokraamon aukioloaikojen puitteissa. Katso hinnat ja tarjoukset ja löydä oma vuokra-autosi kattavasta valikoimastamme!

Keravan ulkoilualueet ovat helposti vuokra-autoilijan ulottuvilla

Kerava on ulkoilijan unelmakaupunki niin kesällä kuin talvellakin. Vuokra-autolla hurautat hetkessä hotellistasi Keravalla vaikkapa Keinukallion ulkoilualueelle, Nurmijärven Nukarinkoskelle, Sompion ulkoilualueelle tai Sipoonkorven kansallispuiston tuntumassa sijaitsevalle Kuusijärvelle.

Nukarinkoski löytyy Nurmijärven Nukarin kylästä 20 minuutin ajomatkan päästä Keravalta. Koskella käydään useimmiten kalastamassa, mutta alueelta löytyy myös polku, jonka varrella pääsee ihailemaan kaunista koskea ja sitä ympäröivää luontoa. Myös Kuusijärven ulkoilualueelta löytyy muutaman kilometrin mittainen järveä kiertävä polku, jonka varrella on useita tulentekopaikkoja, minkä lisäksi alueella on mahdollisuus muun muassa avantouintiin ja saunomiseen. Kuusijärvi sijaitsee Vantaalla, jonne hurauttaa vuokra-autolla Keravalta noin vartissa. Sompion ulkoilualue taas löytyy Sompiosta Luhtaniituntieltä. Alueella on muun muassa kattava kuntorata, iso nurmikenttä sekä ankkalampi, jolla pääsee syöttämään sorsia kesäisin. Joinakin talvina ankkalammen jäälle pääsee myös luistelemaan.

Pakene sadepäivänä vuokra-autolla museoon tai sisäleikkipuistoon

Keravan taide- ja museokeskus Sinkka on erinomainen vierailukohde sadepäivänä ja miksei muulloinkin! Keskuksessa toimivat Keravan museo ja Keravan taidemuseo, joiden lisäksi vierailijoiden käytettävissä on kahvila ja museokauppa. Keravan taidemuseossa esillä on erityisesti nykytaidetta, ja museota hyödynnetään laajalti myös oppimisympäristönä. Keravan museossa taas tutustutaan Keravan pitkään ja mielenkiintoiseen historiaan erilaisten esineiden, kuvien ja kirjallisuuden kautta. Taide- ja museokeskus Sinkka sijaitsee Sampolassa reilun puolen kilometrin päässä Keravan rautatieasemalta.

Myös lapsiperheiden sadepäivät sujuvat Keravalla rattoisasti, sillä kaupungista löytyy peräti kaksi sisäleikkipuistoa: PompIT sekä myös muualla Suomessa tutuksi tullut HopLop. PompIT-keskuksessa järjestetään niin ohjattuja liikuntatunteja kuin vapaaharjoittelutuntejakin, joilla lapset liikkuvat vanhempiensa vastuulla. Kaksi liikuntasalia on varustettu kiipeilytelineillä, köysillä, koripallokoreilla, puolapuilla, hernepusseilla ja lähes kaikella muulla, mitään hauskaan liikuntaan tarvitaan. Mikä parasta, keskuksessa on myös kaksi trampoliinia ja volttimonttu. PompIT sijaitsee Palopellonkadulla, ja sen ulkopuolella on reilusti pysäköintipaikkoja.

Autovuokraamo avaa tien myös muualle Etelä-Suomeen

Keravan lomaan on helppo yhdistää päiväreissu vaikkapa Helsinkiin, Vantaalle tai Porvooseen, ja voipa vuokra-auton nokan suunnata myös kohti jotakin Etelä-Suomen kansallispuistoista. Varaa lentoliput – Keravalle pääsee helposti Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta – tai hyppää Keravalle kulkevaan bussiin, ja suunnittele oma helppo autolomasi Keravan seudulta käsin. Autonvuokrauksessa, kuten muissakin lomavarauksissa, paras ja luotettavin kumppanisi on tietenkin Expedia.

Tutustu kohteeseen Kerava

Tutustu kohteeseen Kerava Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!