Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kerava

Katso kaikki kohteen Kerava vuokra-autot

Autonvuokraus Kerava

Vuokraa auto Keravalta ja nauti monipuolisesta autolomasta

Kerava on reilun 35 000 asukkaan kaupunki Etelä-Suomessa, alle 30 kilometrin päässä Helsingistä. Kerava lasketaan osaksi Helsingin metropolialuetta, ja kaupungissa asuukin runsaasti väkeä sen pienehköön pinta-alaan nähden. Keravalla on paljon mukavaa tekemistä, ja sijaintinsa puolesta Kerava sopii erinomaisesti varsinkin autolomailuun, sillä kaikki Etelä-Suomen kaupungit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä Keravalta. Vuokraa auto Keravalta ja koe alueen viehätys itse!

Keravan keskustan alueella on helppo liikkua kävellen paikasta toiseen, ja autoilua keskustassa onkin viime vuosina rajoitettu keskustan viihtyisyyden lisäämiseksi. Muutoin liikkuminen Keravalla ja sen lähiympäristössä sujuu mukavimmin ja joustavimmin vuokra-autolla. Expedian autovuokraamoiden valikoimasta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton ja, mikä parasta, kaikki autovuokraamomme Keravalla noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään yllättävistä lisämaksuista – autot annetaan vuokralle ja palautetaan aina tankki täynnä.

Selaa vuokra-autoja sivustollamme mukavasti kotoa käsin ja varaa oma menopelisi jo ennen lomalle lähtöä. Vuokra-autosi odottaa sinua valmiina lähtöön jo, kun saavut Keravalle, ja voit valita auton nouto- ja palautusajan joustavasti autovuokraamon aukioloaikojen puitteissa. Katso hinnat ja tarjoukset ja löydä oma vuokra-autosi kattavasta valikoimastamme!

Keravan ulkoilualueet ovat helposti vuokra-autoilijan ulottuvilla

Kerava on ulkoilijan unelmakaupunki niin kesällä kuin talvellakin. Vuokra-autolla hurautat hetkessä hotellistasi Keravalla vaikkapa Keinukallion ulkoilualueelle, Nurmijärven Nukarinkoskelle, Sompion ulkoilualueelle tai Sipoonkorven kansallispuiston tuntumassa sijaitsevalle Kuusijärvelle.

Nukarinkoski löytyy Nurmijärven Nukarin kylästä 20 minuutin ajomatkan päästä Keravalta. Koskella käydään useimmiten kalastamassa, mutta alueelta löytyy myös polku, jonka varrella pääsee ihailemaan kaunista koskea ja sitä ympäröivää luontoa. Myös Kuusijärven ulkoilualueelta löytyy muutaman kilometrin mittainen järveä kiertävä polku, jonka varrella on useita tulentekopaikkoja, minkä lisäksi alueella on mahdollisuus muun muassa avantouintiin ja saunomiseen. Kuusijärvi sijaitsee Vantaalla, jonne hurauttaa vuokra-autolla Keravalta noin vartissa. Sompion ulkoilualue taas löytyy Sompiosta Luhtaniituntieltä. Alueella on muun muassa kattava kuntorata, iso nurmikenttä sekä ankkalampi, jolla pääsee syöttämään sorsia kesäisin. Joinakin talvina ankkalammen jäälle pääsee myös luistelemaan.

Pakene sadepäivänä vuokra-autolla museoon tai sisäleikkipuistoon

Keravan taide- ja museokeskus Sinkka on erinomainen vierailukohde sadepäivänä ja miksei muulloinkin! Keskuksessa toimivat Keravan museo ja Keravan taidemuseo, joiden lisäksi vierailijoiden käytettävissä on kahvila ja museokauppa. Keravan taidemuseossa esillä on erityisesti nykytaidetta, ja museota hyödynnetään laajalti myös oppimisympäristönä. Keravan museossa taas tutustutaan Keravan pitkään ja mielenkiintoiseen historiaan erilaisten esineiden, kuvien ja kirjallisuuden kautta. Taide- ja museokeskus Sinkka sijaitsee Sampolassa reilun puolen kilometrin päässä Keravan rautatieasemalta.

Myös lapsiperheiden sadepäivät sujuvat Keravalla rattoisasti, sillä kaupungista löytyy peräti kaksi sisäleikkipuistoa: PompIT sekä myös muualla Suomessa tutuksi tullut HopLop. PompIT-keskuksessa järjestetään niin ohjattuja liikuntatunteja kuin vapaaharjoittelutuntejakin, joilla lapset liikkuvat vanhempiensa vastuulla. Kaksi liikuntasalia on varustettu kiipeilytelineillä, köysillä, koripallokoreilla, puolapuilla, hernepusseilla ja lähes kaikella muulla, mitään hauskaan liikuntaan tarvitaan. Mikä parasta, keskuksessa on myös kaksi trampoliinia ja volttimonttu. PompIT sijaitsee Palopellonkadulla, ja sen ulkopuolella on reilusti pysäköintipaikkoja.

Autovuokraamo avaa tien myös muualle Etelä-Suomeen

Keravan lomaan on helppo yhdistää päiväreissu vaikkapa Helsinkiin, Vantaalle tai Porvooseen, ja voipa vuokra-auton nokan suunnata myös kohti jotakin Etelä-Suomen kansallispuistoista. Varaa lentoliput – Keravalle pääsee helposti Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta – tai hyppää Keravalle kulkevaan bussiin, ja suunnittele oma helppo autolomasi Keravan seudulta käsin. Autonvuokrauksessa, kuten muissakin lomavarauksissa, paras ja luotettavin kumppanisi on tietenkin Expedia.

Autonvuokraus kohteessa Kerava: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kerava?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kerava halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 94 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kerava?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kerava keskimäärin 140 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kerava?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kerava?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kerava

Tutustu kohteeseen Kerava Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!