Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Malmi

Katso kaikki kohteen Malmi vuokra-autot

Autonvuokraus Malmi

Vuokraa auto Malmilta niin olet lähellä kaikkea

Malmi on Helsingin kaupunginosa, jonka alueella on asukkaita noin 25 000. Malmilla on rautatieasema, joka kattaa useita pääkaupunkiseudun vaihtoyhteyksiä, sekä lentoasema, joka on tätä nykyä harraste- ja viranomaiskäytössä. Sijainniltaan Malmi on erinomaisessa paikassa autolomaa ajatellen: kun vuokraat auton Malmilta, kaikki pääkaupunkiseudun vierailukohteet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Jos haluat päästä autonvuokrauksessa helpolla, hoida koko homma Expedian kautta. Valitse juuri sinun seurueesi tarpeisiin soveltuva menopeli mukavasti kotisohvalta käsin ja, kun saavut Malmille, vuokra-autosi odottaa sinua jo valmiina lähtöön. Kaikki autovuokraamomme Malmilla noudattavat lisäksi reiluja polttoainekäytäntöjä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei varaukseesi lisätä mitään yllättäviä lisämaksuja: auto annetaan vuokralle ja palautetaan takaisin vuokraamoon aina täyteen tankattuna.

Expedian autovuokraamot Malmilla tarjoavat käyttöösi laajan valikoiman hyväkuntoisia vuokra-autoja, joustavat nouto- ja palautusajat sekä kilpailukykyiset hinnat. Itse auton vuokraus tapahtuu verkossa helposti ja nopeasti, eikä loma-aikaa tarvitse tuhlata vuokra-auton etsimiseen. Katso tarjouksemme ja ala suunnittelemaan monipuolista ja rentouttavaa lomaasi pääkaupunkiseudulla – tästä ei autoloma enää helpommaksi muutu!

Vuokra-autolla helposti lähikaupunkeihin

Hotellihuone Malmilla on ihanteellinen lähtökohta Etelä-Suomen autolomaan. Kun yhdistät siihen vuokra-auton, hurautat Malmilta helposti kaikkiin alueen kaupunkeihin ajamatta turhaan Helsingin keskustan ruuhkiin. Malmilta on vain noin kymmenen minuutin ajomatka Vantaalle, jossa voit vierailla esimerkiksi tiedekeskus Heurekassa tai Flamingon viihdekeskuksessa. Hieman pidemmän matkan päästä löytyy Espoo kattavine ostosmahdollisuuksineen ja luontokohteineen.

Malmilta voi vierailla päiväseltään helposti myös historiallisessa Porvoon kaupungissa, johon kertyy ajomatkaa alle 45 kilometriä. Porvoossa kannattaa tutustua ainakin kaupungin suosituimpaan nähtävyyteen Vanhaan Porvooseen, jonka tunnelmallisilla mukulakivikaduilla kävellessä ja pikkuputiikeissa ostoksia tehdessä vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Tämän jälkeen voi suunnata vaikkapa kahville jokirantaan tai tekemään löytöjä Brunbergin suklaatehtaan myymälään. Kesällä elämyksiä löytyy niin itse kaupungista kuin sen kuvankauniista saaristostakin, ja talvella vanhan kaupungin tunnelmaa täydentää esimerkiksi laskettelu Kokonniemen hiihtokeskuksessa. Keskukseen on helppo löytää perille vuokra-autolla, ja sen viisi rinnettä pitävät varmasti kaiken ikäiset ja tasoiset laskettelijat kiireisinä. Hiihtokeskuksesta löytyy lisäksi muun muassa välinevuokraamo ja rinneravintola.

Vuokra-auto alle ja suunnaksi luonto

Helsinki ei ehkä tule useimmille ensimmäisenä mieleen luontokohdetta haettaessa, mutta kun vuokraat auton Malmilta, myös Etelä-Suomen kaunis ja monipuolinen luonto on aivan nurkan takana.

Pakkaa matkaseurueesi vuokra-autoon ja ota suunnaksi vaikkapa Sipoonkorven kansallispuisto. Matkaan menee vain muutama kymmenen minuuttia, joten kerkeät nauttia metsän ihmeistä pitkän päivän ennen Malmille palaamista. Sipoonkorvessa pääset patikoimaan ympäri vuoden: Ponun Perinnepostia -luontopolku on noin puolentoista kilometrin mittainen ja sopii kaikille aloittelijoista lähtien. Kalkinpolttajan reitillä taas kuljetaan viitisen kilometriä hieman vaativammassa maastossa. Talvella kansallispuistossa hiihdetään, ja hoidettuja latuja onkin noin 20 kilometrin edestä. Syksyllä patikoinnin ohessa voi poimia vaikka marjoja ja sieniä, ja onpa puistossa mahdollisuus myös geokätköilyyn sekä paikallisiin kyliin tutustumiseen.

Sipoonkorven kansallispuistoon pääsee vuokra-autolla kahdesta eri suunnasta. Puiston pohjoisosassa reitit alkavat Byabäckenista, joka sijaitsee Sipoon Hindsbyssä Länsitien varrella. Puiston eteläosaan taas pääsee Vantaan historiallisen Sotungin kylän kautta. Puistosta löytyy jonkin verran palveluita, kuten tulentekopaikka ja telttailualue sekä laavu.

Varaa lennot Malmin lähellä sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai valitse omasi Helsingin kattavista juna- ja bussiyhteyksistä. Varaa oma lomasi Malmilla ja nauti kaikista pääkaupunkiseudun lomakohteista joustavasti ja omaan tahtiisi julkisen liikenteen aikatauluista välittämättä. Vuokraa autosi Expedialta ja anna helpon autoloman viedä mennessään.

Tutustu kohteeseen Malmi

Tutustu kohteeseen Malmi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!