Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tuusula

Katso kaikki kohteen Tuusula vuokra-autot

Autonvuokraus Tuusulassa

Autonvuokraus Tuusulassa

Uudenmaan maakunnassa sijaitsevassa Tuusulassa riittää nähtävää ja koettavaa niin kulttuurista kuin luonnosta kiinnostuneille matkaajille. Helsingin seudulla sijaitseva Tuusula koostuu kolmesta maaseudun ympäröimästä taajamasta: Hyrylästä, Jokelasta ja Kellokoskesta. Autonvuokraus Tuusulassa helpottaa kunnan alueella sijaitsevien nähtävyyksien kiertelemistä sekä mahdollistaa mukavat päivämatkat myös lähialueen kiinnostavien kohteiden luokse. Vuokraa auto Tuusulasta jo ennen matkaasi, eikä sinun tarvitse huolehtia yllättävistä lisämaksuista enää lomallasi.

Saapuminen Tuusulaan

Matka Tuusulassa onnistuu helposti, sillä pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan kuntaan on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta Suomea. Kunnan alueelta löytyy esimerkiksi rautatieasema. Lennot Tuusulaan järjestyvät kätevästi Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tuusulan keskuksesta Hyrylästä. Lentoasemalta löytyy useita autovuokraamoja, joten autonvuokraus onnistuu kätevästi heti alkumatkasta, mikäli saavut lentäen.

Autoilu Tuusulassa

Tuusulan kunnan kolme keskusta sijaitsevat melko kaukana toisistaan, joten auton vuokraaminen käyttöön helpottaa alueeseen tutustumista. Auton vuokraus Tuusulassa onnistuu helpoiten noin 16 kilometrin päässä sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentoasemalta, sillä Tuusulan kunnan sisällä autovuokraamojen toimipisteitä ei ole saatavilla. Expedian avulla löydät kätevästi vuokra-autojen hinnat ja tarjoukset Tuusulaan matkustaessasi. Samalla voit helposti etsiä myös hotelleja Tuusulasta.

Maalaismaisen Tuusulan kunnan alueella on tarjolla paljon ilmaista pysäköintitilaa. Autoilu on pitkien välimatkojen vuoksi suosittua Tuusulassa, joten kunnan keskuksessa Hyrylässä voi kuitenkin paikoitellen olla hankala löytää vapaita pysäköintipaikkoja. Ulkomaalaisten matkalaisten kannattaa huomioida, että Suomessa autoa kuljettamaan ovat lain mukaan oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- ja ETA-valtioissa tai Geneven ja Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Mielenkiintoisten nähtävyyksien Tuusula

Vuokra-auto Tuusulassa on hyvä valinta, sillä kolmesta taajamasta muodostuvan kunnan alueella välimatkat ovat melko pitkiä. Auto helpottaa kunnan eri osissa sijaitseviin nähtävyyksiin tutustumista. Kuntakeskus sijaitsee Hyrylän taajamassa, mutta mielenkiintoisia museoita ja gallerioita löytyy ympäri Tuusulaa. Modernista taiteesta kiinnostuneiden kannattaa vierailla esimerkiksi taidemaalari Pekka Halosen kotimuseossa, joka sijaitsee aivan Tuusulanjärven rannalla noin viiden kilometrin päässä Hyrylästä. Halosenniemen kanssa samalla tiellä sijaitsee myös museona toimiva kansalliskirjailija Aleksis Kiven kuolinmökki. Noin 17 kilometrin päässä Hyrylästä Kellokosken taajamassa sijaitsee Kellokosken sairaalamuseo, jossa voit tutustua psykiatrisen sairaanhoidon historiaan.

Luonnosta kiinnostuneille matkaajille Tuusulan alueelta löytyy paljon mielenkiintoista tutkittavaa. Kunnan alueella sijaitsee 13 luonnonsuojelualuetta sekä Uudenmaan kauniita kulttuurimaisemia. Metsäntutkimuslaitoksen tutkimusmetsien opastetuilla poluilla voit tutustua metsäluontoon Pirunkorven alueella, noin kuuden kilometrin päässä Hyrylästä. Noin viiden kilometrin päässä Hyrylästä sijaitsee suosittu retkipaikka Sarvikallio, joka on tärkeä osa Tuusulanjärven kulttuurimaisemaa.

Autoillen Tuusulan lähialueille

Tuusulan kunnan lähialueilla sijaitsee paljon mielenkiintoista nähtävää, joihin on helppo suunnata omalla aikataululla auton kanssa matkustaen. Esimerkiksi viereisessä kunnassa Järvenpäässä on mahdollista tutustua suomalaisen taiteen ja kulttuurin mielenkiintoiseen historiaan vierailemalla Suvirannassa, Ainolassa ja Aholassa. Kulttuurimatkan voi aloittaa noin seitsemän kilometrin päässä Tuusulan Hyrylästä sijaitsevasta Suvirannasta, joka toimi taiteilija Eero Järnefeltin kotina 1900-luvun alussa. Suvirannasta matkaa voi jatkaa säveltäjä Jean Sibeliuksen ja hänen vaimonsa Ainon museona toimivaan kotitaloon Ainolaan. Sekä itse säveltäjä että hänen vaimonsa on haudattu kotitalonsa puutarhaan. Matkaa Ainolaan on Hyrylästä noin 10 kilometriä. Viimeisenä kohteena kannattaa vielä vierailla noin 33 kilometrin päässä sijaitsevassa Aholassa, joka toimi kirjailija Juhani Ahon ja hänen puolisonsa Venny Soldan-Brofeldtin kotina 1800-luvun lopusta 1910-luvulle. Luonnosta ja patikoinnista kiinnostuneiden matkailijoiden kannattaa ehdottomasti vierailla Etelä-Suomen luonnon keskellä sijaitsevassa upeassa Nuuksion kansallispuistossa, jonne on Hyrylästä matkaa noin 45 kilometriä.

Tutustu kohteeseen Tuusula

Tutustu kohteeseen Tuusula Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!