Etsi vuokra-autoja kohteessa Uusimaa

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Uusimaa

Uusimaa: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Uusimaa tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Uusimaa vuokra-autovaraukseni?
Voit olla oikeutettu täyteen hyvitykseen, jos peruutat varauksen viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa. Saat lisätietoja asiasta matkasuunnitelmastasi tai vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut varaukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten kannattaa tarkistaa vuokra-autosi peruutusehdot.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Uusimaa?
Monet kohteessa Uusimaa vierailevat vuokraavat kompaktin ajoneuvon. Ne kuluttavat vähän polttoainetta ja ovat helppoja ajaa ja pysäköidä, joten tällaiset ajoneuvot sopivat täydellisesti kaupungissa liikkumiseen. Kompaktissa autossa on hieman enemmän tilaa kuin Economy-luokan autoissa, joten ne ovat mukavampia varsinkin, jos olet matkalla useampien henkilöiden kanssa. Tarvitsetko matkallesi suuremman auton? Tutustu keski-, standardi- ja suurikokoisten autojen valikoimaamme.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Uusimaa Expedian kautta?
Tutustu suureen valikoimaamme vuokrattavia autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaa tunnettujen autovuokraamojen hintoja. Vain muutamalla klikkauksella Expedia auttaa sinua löytämään halvimman autonvuokraustarjouksen. Onko sinulla lento- tai hotellivaraus? Lisää varaukseesi kohteen Uusimaa vuokra-auto ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Uusimaa?
Sinun täytyy yleensä olla vähintään 20-vuotias vuokrataksesi auton kohteessa Uusimaa. Kannattaa myös ottaa huomioon, että suurin osa vuokraamoista veloittaa lisämaksun nuorilta asiakkailta. Kannattaa tutustua vuokraamon ehtoihin ja rajoituksiin ennen kuin teet varauksen, koska säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen. Kannattaa lisäksi muistaa, että jos haluat vuokrata specialty-luokan ajoneuvon tai suuremman mallin, kuten premium-luokan katumaasturin, sinun tulee yleensä olla vähintään 20-vuotias.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Uusimaa?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokortin ja luottokorttisi. Useimmat autovuokraamot tulevat tarjoamaan sinulle lisäksi vakuutuksen, joka on vapaaehtoinen. Mutta jos et ota tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todisteen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokraehtoihin välttyäksesi ongelmilta.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Uusimaa?
Edullisen vuokra-ajoneuvon hankkiminen pitemmäksi aikaa kohteessa Uusimaa on yksinkertaista Expedian kautta. Suuntaa vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullemme, anna matkasi tiedot ja vertaile tarjouksia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Uusimaa, jos olen alle 25-vuotias?
Jos olet nuori kuljettaja ja haluat vuokrata auton kohteessa Uusimaa, kannattaa tutustua eri autovuokraamoiden käytäntöihin ja ehtoihin. Jotkut niistä saattavat vuokrata alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut eivät. Lisäksi 21–24-vuotiailta saatetaan veloittaa lisäkuluja. Jos haluat välttyä ikäviltä yllätyksiltä autovuokraamolla, varmista, että tiedät täsmälleen mitä sääntöjä sinuun sovelletaan.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla