Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Hanko

Katso kaikki kohteen Hanko vuokra-autot

Autonvuokraus Hangossa

Vuokraa auto Hangossa

Hieman alle 10 000 asukkaan Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Se sijaitsee Hankoniemen kärjessä, ja sitä ympäröi kolmelta suunnalta meri. Ei siis ole mikään ihme, että kaupunki tunnetaan nimenomaan merellisestä tunnelmastaan ja hiekkarannoistaan, joita kaupungissa onkin yli 30 kilometriä. Idyllinen pikkukaupungin tunnelma herää henkiin varsinkin kesäisin, kun kaupungin ravintoloiden määrä kaksinkertaistuu ja tapahtumat valtaavat merenranta-alueen.

Hangon keskusta on kaunis mutta pienehkö. Eniten Hangon lomasta saa irti, kun vuokraa auton ja lähtee omatoimisesti tutustumaan Hangonniemen historiaan, hiekkarantoihin ja majoitustarjontaan. Tunnelmallinen hankolainen majoitusvaihto on perinteinen huvila. Kaupungissa voi kuitenkin yöpyä myös hotellilaivassa tai vaikkapa neljän kilometrin päässä Hankoniemen pohjoisrannalla sijaitsevalla Hopeahietikon leirintäalueella. Kaikkiin majoituskohteisiin on helppo ja nopea ajaa vuokra-autolla. Päivisin pirssillä pääsee kätevästi uimarannalle tai tutkimaan Neuvostoliiton sotilastukikohta-ajalta peräisin olevia juoksuhautoja, bunkkereita ja tykkiasemia.

Parhaille uimarannoille autovuokraamon kautta

Hanko on Suomen aurinkoisin paikka, ja sillä on huimat 130 kilometriä rantaviivaa. Tämä on täydellisen kesäpäivän resepti: vuokraa auto Expedian kautta, valitse hiekkarantasi tai kalliopoukamasi ja suuntaa nauttimaan. Äläkä turhaan kanna huolta siitä, että autonvuokrauksesta koituisi yllättäviä lisämaksuja – käyttämämme autovuokraamot Hangossa tarjoavat vuokra-autot aina edulliseen hintaan ja reilua polttoainekäytäntöä noudattaen.

Jos haluat ottaa aurinkoa omassa rauhassasi, hyppää vuokra-autosi kyytiin ja etsi itsellesi rantakallioiden sokkeloista oma poukama, jossa seuranasi ovat vain meri ja upea luonto. Hiekkarantojen ystäville Hangosta löytyy niin ikään yksi toistansa upeampia auringonottokohteita. Hangonkylän rannalla on kaksi uimakoppia, joista toinen on esteetön, sekä esteetön laituri. Lapsiperheiden suosikki on matalavesinen Plagenin uimaranta, jolta löytyy lisäksi leikkipaikka, lentopallokenttä ja aina yhtä jännittävä, noin puolen metrin syvyisessä vedessä seisova vesikaruselli. Ranta on hyvin varusteltu kymmenellä uimakopilla, wc:llä ja rantakahvilalla.

Iltapäivän auringosta pääsee nauttimaan esimerkiksi Saktiksen uimarannalla niemen läntisessä päässä, ja iltauinti auringonlaskua ihaillen onnistuu Silversandin pienellä rannalla niemen pohjoisosassa. Kauneinta luontoa pääsee ihailemaan Bellevuen rannalla Kolalahdella, joka on muiden hiekkarantojen tavoin vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Hangon keskustasta.

Merellisiä kokemuksia autonvuokraajalle

Tulliniemi on Suomen mantereen uloin merenpäällinen osa, ja sen ranta on tuulisuutensa ansiosta varsinkin vesiurheiluystävien suosiossa. Tulliniemeen on helppo tulla vuokra-autolla. Rannan alkupäässä vapaasataman tuloportin edustalla on pysäköintialue, jonka alapuoleinen ranta on varattu uimareille. Nopeasti syvenevällä rannalla uidessa on kuitenkin pidettävä varansa, sillä virtaukset voivat olla alueella välillä koviakin. Muu osa rannasta soveltuu niin purjelautailuun kuin leijalautailuunkin. Tulliniemen uimarannan läntisin osa on naturistiranta.

Purje- ja leijalautailun lisäksi Hangossa voi auton vuokraamalla kokeilla vaikkapa kajakki- tai kanoottiretkeä, avantouintia, sukellusta, purjehdusta tai kalastusta. Meren ja saariston tunnelma on koettavissa myös Tulliniemen luontopolulla, joka vie vierailijansa Suomen eteläisimpään kärkeen. Avomeren äärellä sijaitseva Uddskatan suorastaa huokuu ulkosaariston tunnelmaa ja valoa. Lähes seitsemän kilometriä pitkän luontopolun varrelta löytyy 15 infotaulua, jotka kertovat vierailijoille alueen luonnosta sekä merenkulkuun ja sotahistoriaan liittyvästä perinnöstä. Koska luontopolku kulkee luonnonsuojelualueella, liikkuminen on sallittua ainoastaan merkityillä poluilla.

Autonvuokraus Hangossa avaa ruokaparatiisin portit

Hanko on tyypillinen kesälomanviettopaikka, mutta sen ravintolatarjonta on aivan muuta kuin turistikohteissa yleensä. Ruoka ei täällä ole kallista, eikä sen puoleen pahaakaan. Itse asiassa hyviä ravintoloita ja kahviloita on Hangossa niin runsaasti, ettei niitä tahdo keretä muutaman päivän lomalla edes kokemaan.

Monet varsin kelvoista ravintoloista sijaitsevat keskustan alueella, muun muassa Itäsatamaan kunnostetuissa vanhoissa makasiineissa. Kun alla on vuokra-auto, ydinkeskustasta kannattaa kuitenkin poiketa kauemmaksikin. Esimerkiksi Hangonkylän satamasta löytyy erinomainen kalaravintola ja Hangon seudulta useita ravintoloita, joissa tarjotaan kotitekoista ja vastuullista lähiruokaa.

Autonvuokraus kohteessa Hanko: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Hanko?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Hanko halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Hanko?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Hanko keskimäärin 46 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Hanko?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Hanko?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Hanko

Tutustu kohteeseen Hanko Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!