Hae vuokra-autoja kohteessa Espoo

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Espoo

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

;

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Espoo

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Espoo
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Espoo?
Tällä viikolla halvin päivähinta autonvuokraukselle kohteessa Espoo oli 124 €. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia vaihtoehtoja, aina halvoista ajoneuvoista tyylikkäisiin luksusajoneuvoihin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)?
Autonvuokrauspisteet sijaitsevat kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) palvelutiskillä terminaalien 1 ja 2 välisessä käytävässä. Täältä voit varata ajoneuvon Budget-, Sixt- tai Enterprise-vuokraamolta. Europcar ja Hertz tarjoavat myös hyviä tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Espoo vuokra-autovaraukseni?
Asiakaspalvelumme sivuilla on lisätietoja varauksen peruuttamisesta. Suurimmassa osassa tapauksia voit tehdä peruutuksen ilmaiseksi, jos etukäteen maksettu vuokraus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Kannattaa kuitenkin tarkistaa ajoneuvon vuokrasopimus nähdäksesi, sovelletaanko vuokraukseesi joitain erityisehtoja.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Espoo?
Voit vuokrata esimerkiksi minikokoisen, economy-, standard- tai premium-luokan ajoneuvon – täysin tarpeidesi mukaan! Kompaktit mallit ovat kuitenkin suosituin vaihtoehto kohteessa Espoo. Jos etsit pientä ja edullista vuokra-ajoneuvoa, tämän ajoneuvokategorian menopeli saattaa olla täydellinen valinta. Kompaktit autot soveltuvat erinomaisesti kaupunkiajoon, ja koska ne ovat hieman tilavampia kuin economy-luokan mallit, ne sopivat täydellisesti pienellä budjetilla matkustaville pariskunnille ja perheille.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Espoo?
Kaikki tietävät, että Espoo on yksi suosituimmista lomakohteista tällä alueella. Mutta lähiseudulla on myös lukemattomia muita upeita paikkoja, joihin voit tutustua, kun varaat auton ja lähdet tien päälle. Tässä on pari ehdotusta, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Lukuisista vierailukohteistaan kuuluisa Tampere sijaitsee noin 150 km:n päässä kohteesta Espoo. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Särkännniemi, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Suurin piirtein 130 km:n päässä sijaitseva Turku on toinen kaupunki, joka kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmiin. Ja täällä ollessasi ei kannata unohtaa käydä kohteessa Turun linna.
  • Kaiken ajamisen jälkeen voit hemmotella itseäsi viettämällä aikaa luonnossa kohteessa Imatrankoski. Se sijaitsee noin 250 km:n päässä kohteesta Espoo.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Espoo Expedian kautta?
Expedian kautta varatessasi voit valita tyyliisi parhaiten sopivan vuokra-auton autovuokraamon tarjonnasta kohteessa Espoo. Me teemme täydellisen ajoneuvon löytämisestä yksinkertaista ja helppoa. Ja kun varaat vuokra-ajoneuvon, hotellin ja lennot pakettina, voit säästää vieläkin enemmän kohteen Espoo lomastasi. Voit varata Expedian kautta esimerkiksi halvan economy-luokan ajoneuvon tai luksusluokan auton.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Espoo Expedian kautta?
Voit lukea asiakasarvosteluja, valita tarpeisiisi sopivan automallin ja vertailla suosittujen brändien tarjouksia. Expedia tekee parhaan vuokra-autotarjouksen saamisesta helppoa ja nopeaa. Ja jos yhdistät kohteen Espoo autonvuokraukseesi hotelli- tai lentovarauksen, säästät entistäkin enemmän.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Espoo?
Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias vuokrataksesi auton kohteessa Espoo. Kannattaa myös muistaa, että nuoret asiakkaat pystyvät usein vuokraamaan vain tietyn kategorian auton, kuten esimerkiksi economy-luokan tai kompaktin ajoneuvon. Nuoret asiakkaat eivät yleensä voi vuokrata specialty- tai luksusluokan ajoneuvoa. Monet vuokraamot veloittavat lisäksi nuoren kuljettajan lisämaksun. Kannattaakin tutustua ehtoihin huolella ennen varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Espoo?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat usein vuokraamosta toiseen, tarvitset yleensä voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Sinun ei tarvitse välttämättä ottaa vuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua tuomaan mukanasi todistuksen omasta vakuutuksestasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Espoo?
Koska hinnat olivat niinkin halvat kuin 124 € ja 125 € per päivä kohteessa Espoo edellisten seitsemän päivän aikana, voit varata tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon edullisesti.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Espoo?
Kyllä, ja tulet löytämään suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-auton pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Anna vain matkapäiväsi ja me näytämme sinulle lukuisten tunnetuimpien vuokra-autoyritysten upeat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Espoo, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos sinua onnisti ja löysit vuokra-, joka vuokraa ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kohteessa Espoo, loistavaa! Mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksuja. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot autovuokraamon ehdoista ja rajoituksista, ja ne kannattaakin käydä läpi huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Espoo?
Oikeanlaisen vakuutuksen valinta riippuu tarvitsemastasi autotyypistä, kuljettajan iästä ja useista muista tekijöistä. Lue siis huolella vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet päätöksesi.