Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Espoo

Katso kaikki kohteen Espoo vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Espoo

Autonvuokraus Espoossa

Espoo on asukasluvultaan yksi Suomen suurimmista kaupungeista. Siellä toimii paljon suuria yrityksiä, ja kaupungin alueella on lisäksi monia liike-elämän keskuksia. Monet tulevatkin Espooseen joko liikematkalle tai vapaa-ajan viettoon. Mikäli aikeissasi on matkustaa pääkaupunkiseudulle, vuokraa auto Espoosta. Vuokra-auton avulla on vaivatonta liikkua paikasta toiseen. Matkaohjelman järjestämistä helpottaa etenkin se, että autolla liikuttaessa matkaan lähtö onnistuu juuri silloin, kun itse haluaa. Liikematkoilla aikataulut saattavat olla usein hyvinkin tiukat, joten autonvuokrauksen ansiosta siirtymiset tapaamisesta toiseen on mahdollista suunnitella tehokkaasti.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla useiden Espoon autovuokraamojen tarjonta on helppo nähdä samalla kertaa, joten vuokra-auton varaaminen hoituu sivuston kautta aikaa tuhlaamatta. Hakupalvelun avulla on mahdollista määritellä tarkkaan eri hakuperusteet. Jos esimerkiksi haluaa asioida aina tietyn autovuokraamon kanssa tai saada autoon ylimääräisiä lisävarusteita, niiden valinta onnistuu jo hakuvaiheessa lisäasetusten ansiosta.

Sujuva työmatka vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Espoossa on erittäin helppo järjestää. Vuokra-auton voi noutaa tai palauttaa useaan eri paikkaan ja lisäksi hakuosumien kohdalta näkee heti, miten pitkä matka kyseisestä autovuokraamosta on tarkalleen toivottuun sijaintiin. Vaikka vuokra-autoa ei sattuisikaan tarvitsemaan koko matkan ajaksi, kannattaa auton vuokraamista harkita edes osaksi matkaa. Koska vuokra-auton voi saada käyttöönsä eri puolilta Espoota, asiakas ei ole sidottu siltä osin vain tiettyyn kaupunginosaan.

Espoossa järjestetään vuosittain lukuisia kokouksia ja konferensseja. Expedian sivujen kautta on kätevä hoitaa auton vuokrauksen lisäksi kaikki muutkin matkaan liittyvät järjestelyt aina kuljetusta ja majoitusta myöten. Sivustolta voi nimittäin varata myös lennot ja hotellit. Palvelun ansiosta majoitus on helppo järjestää läheltä kokouspaikkaa. Moni hotelli tarjoaa asiakkailleen pysäköintimahdollisuuden, minkä ansiosta sieltä käsin on huoletonta tehdä autoillen päivämatkoja eri puolille Etelä-Suomea.

Espoo tarjoaa myös vapaa-ajalle runsaasti tekemistä. Esimerkiksi suurissa ostoskeskuksissa vierähtää nopeasti montakin tuntia, minkä jälkeen ostokset on mukava kuljettaa hotellille vuokra-auton kyydissä. Espoon modernin taiteen museossa pääsee ihailemaan taideteoksia, ja sijaitseepa kaupungissa myös Suomen kellomuseo. Lisäksi Helinä Rautavaaran museossa pääsee tutustumaan mielenkiintoisiin etnografisiin kokoelmiin, jotka sisältävät esineitä eri puolilta maailmaa. Jos Espoosta vuokraa auton käyttöönsä, on mahdollista saavuttaa myös hieman kauempana sijaitsevat kohteet. Esimerkiksi Tarvaspäässä sijaitseva Akseli Gallen-Kallelan museo on jo arkkitehtuuriltaankin mielenkiintoinen vierailupaikka. Kuuluisan, viime vuosisadan vaihteessa eläneen suomalaistaitelijan kotiin pääsee autoillen kätevästi Turunväylää pitkin.

Vuokra-auto monenlaisiin tarpeisiin

Espoosta käsin on hyvät liikenneyhteydet eri puolille Suomea, ja sen kautta kulkeekin esimerkiksi kaksi moottoritietä ja kehätiet. Pääkaupunkiseudun vilkkailla väylillä on turvallista liikkua autoillen, sillä kaikki Expedian kautta vuokrattavissa olevat autot vastaavat ominaisuuksiltaan viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia. Espoon vuokra-autoissa on viihtyisä matkustaa, koska niistä löytyy kaikki nykyaikaiset perusmukavuudet. Tarvittaessa vuokra-autoon on mahdollista valita jo hakuvaiheessa navigointijärjestelmä, minkä avulla autoillen on helppo löytää perille vieraissakin maisemissa.

Myös perheen kanssa matkustavat voivat vuokrata auton huoletta käyttöönsä, koska Espoon autovuokraamot tarjoavat lisävarusteiksi myös lasten- ja vauvanistuimia. Espoon alueella sijaitsee esimerkiksi Vesipuisto Serena, jonne koko perheen on mukava mennä nauttimaan yhdessä kylpyläpäivästä. Kaikki tavarat on helppo pakata vuokra-auton kyytiin etenkin kun vuokrattavissa on myös suurempia henkilöautomalleja. Lisäksi hakupalvelun avulla on mahdollista löytää esimerkiksi kaupunkiajoon erinomaisesti soveltuvia pieniä ajoneuvoja sekä vähän polttoainetta kuluttavia automalleja. Autovuokraamojen valikoimiin kuuluu myös katumaastureita, farmariautoja sekä pakettiautoja, joten tarvittaessa samaan ajoneuvoon mahtuu suurikin seurue yhdessä matkalle. Expedian autonvuokrausvertailun avulla Espoon vuokra-autoista on helppo löytää haluttuna ajankohtana vuokrattavissa olevat mallit. Palvelu näyttää selkeästi myös hakutulosten alhaisimmat hinnat, joten edulliset tarjoukset on kätevä hyödyntää.

Tutustu kohteeseen Espoo

Tutustu kohteeseen Espoo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!