Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Espoo

Katso kaikki kohteen Espoo vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Espoo

Autonvuokraus Espoossa

Espoo on asukasluvultaan yksi Suomen suurimmista kaupungeista. Siellä toimii paljon suuria yrityksiä, ja kaupungin alueella on lisäksi monia liike-elämän keskuksia. Monet tulevatkin Espooseen joko liikematkalle tai vapaa-ajan viettoon. Mikäli aikeissasi on matkustaa pääkaupunkiseudulle, vuokraa auto Espoosta. Vuokra-auton avulla on vaivatonta liikkua paikasta toiseen. Matkaohjelman järjestämistä helpottaa etenkin se, että autolla liikuttaessa matkaan lähtö onnistuu juuri silloin, kun itse haluaa. Liikematkoilla aikataulut saattavat olla usein hyvinkin tiukat, joten autonvuokrauksen ansiosta siirtymiset tapaamisesta toiseen on mahdollista suunnitella tehokkaasti.

Expedian autonvuokrausvertailun avulla useiden Espoon autovuokraamojen tarjonta on helppo nähdä samalla kertaa, joten vuokra-auton varaaminen hoituu sivuston kautta aikaa tuhlaamatta. Hakupalvelun avulla on mahdollista määritellä tarkkaan eri hakuperusteet. Jos esimerkiksi haluaa asioida aina tietyn autovuokraamon kanssa tai saada autoon ylimääräisiä lisävarusteita, niiden valinta onnistuu jo hakuvaiheessa lisäasetusten ansiosta.

Sujuva työmatka vuokra-auton avulla

Autonvuokraus Espoossa on erittäin helppo järjestää. Vuokra-auton voi noutaa tai palauttaa useaan eri paikkaan ja lisäksi hakuosumien kohdalta näkee heti, miten pitkä matka kyseisestä autovuokraamosta on tarkalleen toivottuun sijaintiin. Vaikka vuokra-autoa ei sattuisikaan tarvitsemaan koko matkan ajaksi, kannattaa auton vuokraamista harkita edes osaksi matkaa. Koska vuokra-auton voi saada käyttöönsä eri puolilta Espoota, asiakas ei ole sidottu siltä osin vain tiettyyn kaupunginosaan.

Espoossa järjestetään vuosittain lukuisia kokouksia ja konferensseja. Expedian sivujen kautta on kätevä hoitaa auton vuokrauksen lisäksi kaikki muutkin matkaan liittyvät järjestelyt aina kuljetusta ja majoitusta myöten. Sivustolta voi nimittäin varata myös lennot ja hotellit. Palvelun ansiosta majoitus on helppo järjestää läheltä kokouspaikkaa. Moni hotelli tarjoaa asiakkailleen pysäköintimahdollisuuden, minkä ansiosta sieltä käsin on huoletonta tehdä autoillen päivämatkoja eri puolille Etelä-Suomea.

Espoo tarjoaa myös vapaa-ajalle runsaasti tekemistä. Esimerkiksi suurissa ostoskeskuksissa vierähtää nopeasti montakin tuntia, minkä jälkeen ostokset on mukava kuljettaa hotellille vuokra-auton kyydissä. Espoon modernin taiteen museossa pääsee ihailemaan taideteoksia, ja sijaitseepa kaupungissa myös Suomen kellomuseo. Lisäksi Helinä Rautavaaran museossa pääsee tutustumaan mielenkiintoisiin etnografisiin kokoelmiin, jotka sisältävät esineitä eri puolilta maailmaa. Jos Espoosta vuokraa auton käyttöönsä, on mahdollista saavuttaa myös hieman kauempana sijaitsevat kohteet. Esimerkiksi Tarvaspäässä sijaitseva Akseli Gallen-Kallelan museo on jo arkkitehtuuriltaankin mielenkiintoinen vierailupaikka. Kuuluisan, viime vuosisadan vaihteessa eläneen suomalaistaitelijan kotiin pääsee autoillen kätevästi Turunväylää pitkin.

Vuokra-auto monenlaisiin tarpeisiin

Espoosta käsin on hyvät liikenneyhteydet eri puolille Suomea, ja sen kautta kulkeekin esimerkiksi kaksi moottoritietä ja kehätiet. Pääkaupunkiseudun vilkkailla väylillä on turvallista liikkua autoillen, sillä kaikki Expedian kautta vuokrattavissa olevat autot vastaavat ominaisuuksiltaan viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia. Espoon vuokra-autoissa on viihtyisä matkustaa, koska niistä löytyy kaikki nykyaikaiset perusmukavuudet. Tarvittaessa vuokra-autoon on mahdollista valita jo hakuvaiheessa navigointijärjestelmä, minkä avulla autoillen on helppo löytää perille vieraissakin maisemissa.

Myös perheen kanssa matkustavat voivat vuokrata auton huoletta käyttöönsä, koska Espoon autovuokraamot tarjoavat lisävarusteiksi myös lasten- ja vauvanistuimia. Espoon alueella sijaitsee esimerkiksi Vesipuisto Serena, jonne koko perheen on mukava mennä nauttimaan yhdessä kylpyläpäivästä. Kaikki tavarat on helppo pakata vuokra-auton kyytiin etenkin kun vuokrattavissa on myös suurempia henkilöautomalleja. Lisäksi hakupalvelun avulla on mahdollista löytää esimerkiksi kaupunkiajoon erinomaisesti soveltuvia pieniä ajoneuvoja sekä vähän polttoainetta kuluttavia automalleja. Autovuokraamojen valikoimiin kuuluu myös katumaastureita, farmariautoja sekä pakettiautoja, joten tarvittaessa samaan ajoneuvoon mahtuu suurikin seurue yhdessä matkalle. Expedian autonvuokrausvertailun avulla Espoon vuokra-autoista on helppo löytää haluttuna ajankohtana vuokrattavissa olevat mallit. Palvelu näyttää selkeästi myös hakutulosten alhaisimmat hinnat, joten edulliset tarjoukset on kätevä hyödyntää.

Autonvuokraus kohteessa Espoo: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Espoo?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Espoo halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 94 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Espoo?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Espoo keskimäärin 140 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Espoo?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Espoo?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.