Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Leppävaara

Katso kaikki kohteen Leppävaara vuokra-autot

Vuokraa auto Leppävaarasta

Espoon Leppävaara sopii erinomaisesti leppoisaan lomailuun. Alueella on useita kohtuuhintaisia majoitusvaihtoehtoja, ja vuokra-autolla pääset Leppävaarasta lisäksi nopeasti minne tahansa pääkaupunkiseudulla. Autonvuokraus Leppävaarassa sujuu helpoiten, kun varaat haluamasi auton jo etukäteen sivustomme kautta. Näin vältät yllättävät paikan päällä perittävät lisämaksut. Riittää, kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Leppävaarassa

Yksi Leppävaaraa ympäröivän pääkaupunkiseudun hyvistä puolista on se, että täällä autonvuokraamoita on kohtuullisen tiheässä. Tämän myötä voit noutaa autosi juuri sieltä, mistä sinulle parhaiten sopii. Leppävaaran keskustasta katsoen lähimmät vuokra-autojen noutopisteet sijaitsevat Helsingin Ristipellontiellä ja Espoon Piispankalliolla ja Olarinluomassa. Jos saavut pääkaupunkiseudulle lentäen, voit toki lunastaa autosi myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Minne suunnata vuokra-autolla Leppävaarassa

Leppävaara on paljon muutakin kuin teitä ja kerrostaloja. Etenkin intohimoisille shoppailijoille matka Leppävaaraan voi olla todellinen elämys, sillä sen alueella on kaksi suurta ostoskeskusta, Sello ja Galleria. Molemmissa näistä on kauppojen ohella myös suuri määrä erilaisia ravintoiloita, joista löytyy varmasti ruokaa jokaiseen makuun. Esimerkiksi Sellossa nälkäisille on tarjolla muun muassa pizzoja, kiinalaista, sushia, hampurilaisia, pihvejä sekä tietysti myös perinteistä suomalaista ruokaa.

Vaikka Sello määritelläänkin kauppakeskukseksi, totuuden nimissä tämä määritelmä on hieman harhaanjohtava. Sen yhteydessä sijaitsee nimittäin jo mainittujen ravintoloiden lisäksi myös muun muassa Sellosali, Bowl Circus -keilaviihdekeskus sekä Finnkinon elokuvateatteri. Näistä ensin mainitussa järjestetään monenlaisia musiikki, teatteri ja muita esityksiä. Bowl Circus on puolestaan täyden palvelun keilaviihdekeskus, jossa tarjolla on muun muassa hohtokeilausta, biljardia, kokoustilat sekä laadukas ravintola. Tällaiset palvelut varmistavat, että Sellossa saa kulumaan aikaa myös monella muulla tavalla kuin pelkästään shoppaillen. Etenkin sadepäivinä Sello houkutteleekin väkeä runsain mitoin myös huomattavasti Leppävaaraa kauempaa.

Ostoskeskusten ohella Leppävaarassa on myös kulttuurikohteita, liikuntamahdollisuuksia ja suosittu Vermon ravirata. Kulttuurikohteiden ykkönen lienee Albergan kartano. Sen entisiin asukkaisiin lukeutuu muun muassa legendaarinen Akseli Gallen-Kallela. Kartano tunnetaan myös nimellä Sokerilinna, koska sen nykyinen päärakennus on rakennettu osin sokerilaatikoissa käytetystä puutavarasta. Kartanon sisällä on muun muassa upea historiallinen holvikellari. Myös pihapiiri on erittäin viehättävä ja tarjoaa miellyttävää vastapainoa vaikkapa läheisen Sellon vilinälle. Urheilukohteista mainitsemisen arvoisia ovat Leppävaaran urheilupuisto, jonka alueella on pururatoja, metsäpolkuja sekä täysi kattaus eri lajeille sopivia sisä- ja ulkokenttiä. Lisäksi sen alueella on sekä uimahalli että maauimala. Kuumina kesäpäivinä maauimala tarjoaa upeat puitteet uimisen ohella myös auringonottoon ja ystävien tai perheen kanssa rentoutumiseen.

Koko perheen vuokra-autoilua Leppävaarassa ja sen lähialueella

Hotelleja Leppävaarassa on useita, joten se sopii erittäin hyvin myös koko perheen loman yöpymispaikaksi. Leppävaaran sijainti eri suuntiin johtavien teiden risteyskohdassa varmistaa, että sieltä pääsee vuokra-autolla nopeasti mihin tahansa suuntaan Etelä-Suomessa. Se kannattaa toki pitää mielessä, että täällä risteävät kehätiet ja Turunväylä ovat erittäin vilkkaasti liikennöityjä, joten aivan väsyneenä niitä pitkin ei kannata lähteä ajamaan. Helsinkiin ja vaikkapa Linnanmäelle pääsee täältä kuitenkin autolla todella nopeasti. Sama pätee myös kaikkiin muihin pääkaupunkiseudun perhekohteisiin, kuten esimerkiksi Heurekaan ja Vesipuisto Serenaan. Suoria lentoja Leppävaaraan ei valitettavasti ainakaan toistaiseksi ole saatavilla. Tästä ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä läheiseltä Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Leppävaaraan matkaa vain vajaat 20 kilometriä. Helsingin ydinkeskustaan verrattuna Leppävaara on erittäin rauhallinen yöpymispaikka, minkä myötä etenkin täällä sijaitsevat asuntohotellit ovat hyvä vaihtoehto lasten kanssa matkaileville. Tarjontaan voi tutustua tarkemmin sivustollamme.

Autonvuokraus kohteessa Leppävaara: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Leppävaara?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Leppävaara halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 44 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Leppävaara?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Leppävaara keskimäärin 47 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Leppävaara?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Leppävaara?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Leppävaara

Tutustu kohteeseen Leppävaara Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!