Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Leppävaara

Katso kaikki kohteen Leppävaara vuokra-autot

Vuokraa auto Leppävaarasta

Espoon Leppävaara sopii erinomaisesti leppoisaan lomailuun. Alueella on useita kohtuuhintaisia majoitusvaihtoehtoja, ja vuokra-autolla pääset Leppävaarasta lisäksi nopeasti minne tahansa pääkaupunkiseudulla. Autonvuokraus Leppävaarassa sujuu helpoiten, kun varaat haluamasi auton jo etukäteen sivustomme kautta. Näin vältät yllättävät paikan päällä perittävät lisämaksut. Riittää, kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Leppävaarassa

Yksi Leppävaaraa ympäröivän pääkaupunkiseudun hyvistä puolista on se, että täällä autonvuokraamoita on kohtuullisen tiheässä. Tämän myötä voit noutaa autosi juuri sieltä, mistä sinulle parhaiten sopii. Leppävaaran keskustasta katsoen lähimmät vuokra-autojen noutopisteet sijaitsevat Helsingin Ristipellontiellä ja Espoon Piispankalliolla ja Olarinluomassa. Jos saavut pääkaupunkiseudulle lentäen, voit toki lunastaa autosi myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Minne suunnata vuokra-autolla Leppävaarassa

Leppävaara on paljon muutakin kuin teitä ja kerrostaloja. Etenkin intohimoisille shoppailijoille matka Leppävaaraan voi olla todellinen elämys, sillä sen alueella on kaksi suurta ostoskeskusta, Sello ja Galleria. Molemmissa näistä on kauppojen ohella myös suuri määrä erilaisia ravintoiloita, joista löytyy varmasti ruokaa jokaiseen makuun. Esimerkiksi Sellossa nälkäisille on tarjolla muun muassa pizzoja, kiinalaista, sushia, hampurilaisia, pihvejä sekä tietysti myös perinteistä suomalaista ruokaa.

Vaikka Sello määritelläänkin kauppakeskukseksi, totuuden nimissä tämä määritelmä on hieman harhaanjohtava. Sen yhteydessä sijaitsee nimittäin jo mainittujen ravintoloiden lisäksi myös muun muassa Sellosali, Bowl Circus -keilaviihdekeskus sekä Finnkinon elokuvateatteri. Näistä ensin mainitussa järjestetään monenlaisia musiikki, teatteri ja muita esityksiä. Bowl Circus on puolestaan täyden palvelun keilaviihdekeskus, jossa tarjolla on muun muassa hohtokeilausta, biljardia, kokoustilat sekä laadukas ravintola. Tällaiset palvelut varmistavat, että Sellossa saa kulumaan aikaa myös monella muulla tavalla kuin pelkästään shoppaillen. Etenkin sadepäivinä Sello houkutteleekin väkeä runsain mitoin myös huomattavasti Leppävaaraa kauempaa.

Ostoskeskusten ohella Leppävaarassa on myös kulttuurikohteita, liikuntamahdollisuuksia ja suosittu Vermon ravirata. Kulttuurikohteiden ykkönen lienee Albergan kartano. Sen entisiin asukkaisiin lukeutuu muun muassa legendaarinen Akseli Gallen-Kallela. Kartano tunnetaan myös nimellä Sokerilinna, koska sen nykyinen päärakennus on rakennettu osin sokerilaatikoissa käytetystä puutavarasta. Kartanon sisällä on muun muassa upea historiallinen holvikellari. Myös pihapiiri on erittäin viehättävä ja tarjoaa miellyttävää vastapainoa vaikkapa läheisen Sellon vilinälle. Urheilukohteista mainitsemisen arvoisia ovat Leppävaaran urheilupuisto, jonka alueella on pururatoja, metsäpolkuja sekä täysi kattaus eri lajeille sopivia sisä- ja ulkokenttiä. Lisäksi sen alueella on sekä uimahalli että maauimala. Kuumina kesäpäivinä maauimala tarjoaa upeat puitteet uimisen ohella myös auringonottoon ja ystävien tai perheen kanssa rentoutumiseen.

Koko perheen vuokra-autoilua Leppävaarassa ja sen lähialueella

Hotelleja Leppävaarassa on useita, joten se sopii erittäin hyvin myös koko perheen loman yöpymispaikaksi. Leppävaaran sijainti eri suuntiin johtavien teiden risteyskohdassa varmistaa, että sieltä pääsee vuokra-autolla nopeasti mihin tahansa suuntaan Etelä-Suomessa. Se kannattaa toki pitää mielessä, että täällä risteävät kehätiet ja Turunväylä ovat erittäin vilkkaasti liikennöityjä, joten aivan väsyneenä niitä pitkin ei kannata lähteä ajamaan. Helsinkiin ja vaikkapa Linnanmäelle pääsee täältä kuitenkin autolla todella nopeasti. Sama pätee myös kaikkiin muihin pääkaupunkiseudun perhekohteisiin, kuten esimerkiksi Heurekaan ja Vesipuisto Serenaan. Suoria lentoja Leppävaaraan ei valitettavasti ainakaan toistaiseksi ole saatavilla. Tästä ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä läheiseltä Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Leppävaaraan matkaa vain vajaat 20 kilometriä. Helsingin ydinkeskustaan verrattuna Leppävaara on erittäin rauhallinen yöpymispaikka, minkä myötä etenkin täällä sijaitsevat asuntohotellit ovat hyvä vaihtoehto lasten kanssa matkaileville. Tarjontaan voi tutustua tarkemmin sivustollamme.

Tutustu kohteeseen Leppävaara

Tutustu kohteeseen Leppävaara Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!