Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tikkurila

Katso kaikki kohteen Tikkurila vuokra-autot

Autonvuokraus Tikkurila

Vuokraa auto Tikkurilasta ja valloita koko pääkaupunkiseutu

Tikkurila on osa Etelä-Suomessa sijaitsevaa Vantaan kaupunkia. Tikkurila tunnetaan erityisesti vilkkaasti liikennöidystä rautatieasemastaan, jolla monet kaukojunat pysähtyvät ennen kuin päättävät matkansa Helsinkiin, mutta Tikkurilan sijainti on ihanteellinen muutenkin kuin rautateitä ajatellen. Kun vuokraat auton Tikkurilasta, voit hurauttaa helposti niin Vantaan muihin kohteisiin kuin Helsinkiin ja Espooseenkin, joista ei tekemistä puutu.

Helpoimmin autonvuokraus sujuu, kun teet sen Expedian kautta. Autovuokraamomme Tikkurilassa tarjoavat käyttöösi laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja, joustavat nouto- ja palautusajat sekä asiantuntevan palvelun, jonka turvin autonvuokraus on helppoa kuin heinänteko. Yllättävistä lisämaksuistakaan ei tarvitse huolia, sillä kaikki autovuokraamomme noudattavat aina reiluja polttoainekäytäntöjä: saat vuokra-autosi täyteen tankattuna, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin tankata se uudelleen täyteen ennen auton palauttamista.

Vertaile erilaisia ja erikokoisia vuokra-autoja, niin löydät varmasti myös sinun matkaseurueesi lomanviettoon sopivan menopelin. Kun vuokraat autosi Expedian kautta, koko homma hoituu mukavasti kotisohvalta käsin: paikan päällä Tikkurilassa vuokra-autosi odottaa sinua valmiina lähtöön, eikä loma-aikaa tarvitse tuhlata autovuokraamossa pyörimiseen. Katso hintamme ja tarjouksemme ja anna autoloman Tikkurilassa ja pääkaupunkiseudulla viedä mukanaan!

Autovuokraamo Tikkurilassa on suorin reitti koko perheen aktiviteetteihin

Vantaalla on paljon näkemistä ja tekemistä kaiken ikäisille, eikä vähiten lapsiperheille. Kun pakkaat pesueesi mukavaan vuokra-autoon, on Tikkurilan loma taatusti sieltä rentouttavimmasta päästä. Pääkaupunkiseudulla on Helsingin ydinkeskustaa lukuun ottamatta helppo autoilla, tiet ovat hyväkuntoisia ja opasteet yleisesti erittäin kattavia. Välimatkatkin ovat alueella lyhyitä, joten päivän aikana kerkeää nähdä ja kokea jos jonkinlaista mukavaa.

Yksi Tikkurilan lähiseudun suosituimmista vierailukohteista on Tiedekeskus Heureka, jossa kaikenikäiset pääsevät tutustumaan tieteeseen näyttelyä tutkimalla ja itse kokeilemalla. Tiedekeskukseen on helppo saapua vuokra-autolla, ja Heurekan parkkipaikalta löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Hauskoja kokemuksia on luvassa myös niin ikään Vantaalla sijaitsevassa Flamingon kylpylässä, jossa koko perhe voi polskia hurjassa vesipuistossa. Aikuiset pääsevät lisäksi rentoutumaan Spa & Wellness -alueelle, jonka trooppinen tunnelma hälventää varmasti lopunkin lomastressin. Viihdekeskus Flamingosta löytyy kylpylän lisäksi myös muuta mukavaa ajanvietettä, kuten hohtogolfia, virtuaalipuisto ja elokuvateatteri. Flamingo sijaitsee Kehä III:n varrella noin kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja sen parkkihalliin voi pysäköidä vuokra-auton ilmaiseksi viiden tunnin ajaksi.

Tikkurilan läheisyydessä on myös useita mielenkiintoisia historiakohteita, joihin voi tutustua vaikkapa koko perheen voimin. Aivan Tikkurilan sydämessä, sen vanhassa asemarakennuksessa, sijaitseva Vantaan kaupunginmuseo on täynnä mielenkiintoisia vanhoja esineitä, kuvia ja aineistoa, ja jo 150-vuotias rakennus itse on tutustumisen arvoinen paikka. Vantaalla sijaitseva Suomen Ilmailumuseo taas vie vieraansa ilmailun historiaan erilaisten lentokoneiden ja ilmailuun liittyvien vanhojen esineiden kautta. Pääkaupunkiseudun vanhin rakennus, Pyhän Laurin kirkko, hurmaa keskiaikaisilla yksityiskohdillaan, kuten hurmaa historiallinen Sotungin kyläkin: kylästä löytyy paitsi mielenkiintoisia luontopolkuja, myös ihka oikea maatila sekä traktori- ja maatalousmuseo.

Vuokra-autolla sujautat hetkessä niin ostoksille kuin kansallispuistoonkin

Koska Helsinki ja Espoo sijaitsevat aivan Vantaan kupeessa, on vuokra-autolla helppo hurauttaa tutustumaan myös näiden naapurikaupunkien tarjontaan. Viikonloppu hotellissa Tikkurilassa muuttuu aivan uudenlaiseksi lomaksi, kun hyppäät vuokra-auton rattiin ja käyt katsastamassa vaikkapa Linnanmäen huvipuiston, ostoksilla Helsingin keskustassa tai patikoimassa Espoossa sijaitsevassa Nuuksion kansallispuistossa. Espoossa vieraillessasi voit samalla piipahtaa vaikkapa Serena-vesipuistoon tai WeeGee-museokeskukseen. Varaa lentoliput Tikkurilan vieressä sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai saavu kaupunkiin helposti junalla tai bussilla – lopun loman matkaseuruettasi kuljettaa mukava ja laadukas vuokra-auto!

Autonvuokraus kohteessa Tikkurila: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Tikkurila?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Tikkurila halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Tikkurila?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Tikkurila keskimäärin 46 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Tikkurila?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Tikkurila?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Tikkurila

Tutustu kohteeseen Tikkurila Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!