Hae vuokra-autoja kohteessa Tikkurila

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Tikkurila

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tikkurila

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Tikkurila
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Tikkurila?
Tämän viikon hintojen perusteella halpa vuokra-auto maksoi alkaen 94 € per päivä kohteessa Tikkurila. Koska hinnat ovat näin alhaiset, löydät helposti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)?
Autonvuokraustiskit sijaitsevat kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) palvelutiskillä terminaalien 1 ja 2 välisessä käytävässä. Täältä voit vuokrata ajoneuvon Budget-, Sixt- tai Enterprise-vuokraamolta. Lisäksi Europcar ja Hertz tarjoavat myös hyviä tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Tikkurila vuokra-autovaraukseni?
Tiedämme, että suunnitelmiin tulee joskus muutoksia viime minuuteilla. Siksi useat vuokra-autovaraukset voi peruuttaa ilman lisämaksua viimeistään kuusi tuntia ennen vuokra-auton noutamista. Saat kaikki tarvitsemasi tiedot autosi vuokrasopimuksesta. Jos et löydä peruutusehtoja sopimuksestasi, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Tikkurila?
Pieni koko, edullisuus ja polttoainetaloudellisuus ovat vain muutama syy, miksi kompaktit autot ovat varatuin vuokra-autotyyppi kohteessa Tikkurila. Näiden ajoneuvojen pienempi koko tekee niistä täydellisiä valintoja kaupunkiajoon. Ne ovat täydellisiä vaihtoehtoja niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin pienellä budjetilla lomaileville perheillekin. Voit tietenkin varata myös pienemmän auton, kuten economy-luokan tai minikokoisen auton, tai hankkia lisää jalkatilaa varaamalla intermediate- tai full-size-luokan auton. Ja jos kaipaat lomallasi pientä luksusta, tutustu valikoimaamme premium-ajoneuvoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Tikkurila?
Hanki vuokra-auto, ja suuntaa tutustumaan lukuisiin nähtävyyksiin, joita Tikkurila tarjoaa. Mutta koska lähiseudut tarjoavat niin monia vierailukohteita, kannattaa myös suunnata kaupungin ulkopuolelle! Vähintään näihin jännittäviin paikkoihin kannattaa ehdottomasti tutustua täällä ollessasi:

  • Tunnet kohteen Tampere sykkeen jo heti saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee suurin piirtein 150 km:n päässä kohteesta Tikkurila, ja se tarjoaa paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Särkännniemi.
  • Toinen vierailijoiden suosima kohde on Turku, joka sijaitsee vain noin 150 km:n päässä. Turun linna on vain yksi lukuisista syistä, miksi monet palaavat tänne kerta toisensa jälkeen.
  • Mikään matka ei ole täydellinen ilman vierailua kohteessa Imatrankoski. Tämä tunnettu luontokohde sijaitsee noin 230 km:n päässä kohteesta Tikkurila. Täällä voit rentoutua ja hengittää puhdasta ilmaa!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Tikkurila Expedian kautta?
Löydät loistavia tarjouksia Expedian sivustolta. Etsitpä sitten koko perheelle sopivaa vuokra-ajoneuvoa tai kompaktimpaa mallia itsellesi, voit vertailla autonvuokrausyrityksen valikoimia kohteessa Tikkurila. Meidän ainutlaatuisten alennustemme ja jäsentarjoustemme ansiosta saat parhaat saatavilla olevat hinnat. Ja jos yhdistät vuokra-ajoneuvovaraukseesi hotelli- ja lentovarauksen, voit säästää entisestään. Haluatko ideoita kohteen Tikkurila tarjoamista aktiviteeteista? Voit lisätä pakettimatkaasi myös aktiviteetteja!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tikkurila Expedian kautta?
Voit lukea asiakasarvosteluja, valita haluamasi autotyypin ja vertailla suosittujen vuokra-autoyritysten tarjouksia. Expedia tekee parhaan vuokra-autotarjouksen saamisesta nopeaa ja helppoa. Ja jos yhdistät kohteen Tikkurila vuokra-autovaraukseesi lento- tai hotellivarauksen, säästät vieläkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Tikkurila?
20-vuotiaat ja sitä vanhemmat kuljettajat voivat vuokrata ajoneuvon kohteessa Tikkurila. Tätä nuoremmilta veloitetaan yleensä nuorten kuljettajien lisämaksu. Lisäksi voit yleensä vuokrata vain tietyntyyppisen auton, kuten kompaktin ajoneuvon tai economy-luokan auton. Sinun täytyy myös usein ottaa kattava lisävakuutus. Anna aina pääkuljettajan oikea ikä autoa vuokratessasi nähdäksesi kaikki lisämaksut ja rajoitukset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Tikkurila?
Sinulla tulee yleensä olla voimassa oleva ajokortti ja luottokortti vuokrataksesi ajoneuvon. Voit myös joutua esittämään todisteen vakuutuksesta, jos päätät olla ottamatta autonvuokrausyrityksen omaa vakuutusta. Nämä säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten ne kannattaa aina tarkistaa etukäteen.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Tikkurila?
Kaksi halvinta hintaa kohteessa Tikkurila edellisten seitsemän päivän aikana olivat 94 € ja 95 €. Näin halvat hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi edullisemmin!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Tikkurila?
Aioitpa sitten lomailla vain kohteessa Tikkurila tai tutustua myös ympäröivään alueeseen, voit vuokrata auton nopeasti Expedian kautta. Anna vain matkasi tiedot ja nouto- ja palautuspaikat, ja me autamme sinua löytämään uskomattomat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tikkurila, jos olen alle 25-vuotias?
Tarkista kohteen Tikkurila autonvuokrausyritysten ikää koskevat ehdot. Jos olet alle 25-vuotias, jotkut niistä veloittavat lisämaksuja. Tämä on hyvä tarkistaa ennen auton noutamista, jotta voit varautua mahdollisiin lisäkuluihin. Jokaisella autonvuokrausyrityksellä on omat ehtonsa nuoremmille kuljettajille, joten kannattaa ehdottomasti tutustua niihin.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Tikkurila?
Löydät kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamosi ehdoista ja rajoituksista. Perehdy niihin huolella ennen kuin valitset vakuutuksen.