Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tikkurila

Katso kaikki kohteen Tikkurila vuokra-autot

Autonvuokraus Tikkurila

Vuokraa auto Tikkurilasta ja valloita koko pääkaupunkiseutu

Tikkurila on osa Etelä-Suomessa sijaitsevaa Vantaan kaupunkia. Tikkurila tunnetaan erityisesti vilkkaasti liikennöidystä rautatieasemastaan, jolla monet kaukojunat pysähtyvät ennen kuin päättävät matkansa Helsinkiin, mutta Tikkurilan sijainti on ihanteellinen muutenkin kuin rautateitä ajatellen. Kun vuokraat auton Tikkurilasta, voit hurauttaa helposti niin Vantaan muihin kohteisiin kuin Helsinkiin ja Espooseenkin, joista ei tekemistä puutu.

Helpoimmin autonvuokraus sujuu, kun teet sen Expedian kautta. Autovuokraamomme Tikkurilassa tarjoavat käyttöösi laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja, joustavat nouto- ja palautusajat sekä asiantuntevan palvelun, jonka turvin autonvuokraus on helppoa kuin heinänteko. Yllättävistä lisämaksuistakaan ei tarvitse huolia, sillä kaikki autovuokraamomme noudattavat aina reiluja polttoainekäytäntöjä: saat vuokra-autosi täyteen tankattuna, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin tankata se uudelleen täyteen ennen auton palauttamista.

Vertaile erilaisia ja erikokoisia vuokra-autoja, niin löydät varmasti myös sinun matkaseurueesi lomanviettoon sopivan menopelin. Kun vuokraat autosi Expedian kautta, koko homma hoituu mukavasti kotisohvalta käsin: paikan päällä Tikkurilassa vuokra-autosi odottaa sinua valmiina lähtöön, eikä loma-aikaa tarvitse tuhlata autovuokraamossa pyörimiseen. Katso hintamme ja tarjouksemme ja anna autoloman Tikkurilassa ja pääkaupunkiseudulla viedä mukanaan!

Autovuokraamo Tikkurilassa on suorin reitti koko perheen aktiviteetteihin

Vantaalla on paljon näkemistä ja tekemistä kaiken ikäisille, eikä vähiten lapsiperheille. Kun pakkaat pesueesi mukavaan vuokra-autoon, on Tikkurilan loma taatusti sieltä rentouttavimmasta päästä. Pääkaupunkiseudulla on Helsingin ydinkeskustaa lukuun ottamatta helppo autoilla, tiet ovat hyväkuntoisia ja opasteet yleisesti erittäin kattavia. Välimatkatkin ovat alueella lyhyitä, joten päivän aikana kerkeää nähdä ja kokea jos jonkinlaista mukavaa.

Yksi Tikkurilan lähiseudun suosituimmista vierailukohteista on Tiedekeskus Heureka, jossa kaikenikäiset pääsevät tutustumaan tieteeseen näyttelyä tutkimalla ja itse kokeilemalla. Tiedekeskukseen on helppo saapua vuokra-autolla, ja Heurekan parkkipaikalta löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Hauskoja kokemuksia on luvassa myös niin ikään Vantaalla sijaitsevassa Flamingon kylpylässä, jossa koko perhe voi polskia hurjassa vesipuistossa. Aikuiset pääsevät lisäksi rentoutumaan Spa & Wellness -alueelle, jonka trooppinen tunnelma hälventää varmasti lopunkin lomastressin. Viihdekeskus Flamingosta löytyy kylpylän lisäksi myös muuta mukavaa ajanvietettä, kuten hohtogolfia, virtuaalipuisto ja elokuvateatteri. Flamingo sijaitsee Kehä III:n varrella noin kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja sen parkkihalliin voi pysäköidä vuokra-auton ilmaiseksi viiden tunnin ajaksi.

Tikkurilan läheisyydessä on myös useita mielenkiintoisia historiakohteita, joihin voi tutustua vaikkapa koko perheen voimin. Aivan Tikkurilan sydämessä, sen vanhassa asemarakennuksessa, sijaitseva Vantaan kaupunginmuseo on täynnä mielenkiintoisia vanhoja esineitä, kuvia ja aineistoa, ja jo 150-vuotias rakennus itse on tutustumisen arvoinen paikka. Vantaalla sijaitseva Suomen Ilmailumuseo taas vie vieraansa ilmailun historiaan erilaisten lentokoneiden ja ilmailuun liittyvien vanhojen esineiden kautta. Pääkaupunkiseudun vanhin rakennus, Pyhän Laurin kirkko, hurmaa keskiaikaisilla yksityiskohdillaan, kuten hurmaa historiallinen Sotungin kyläkin: kylästä löytyy paitsi mielenkiintoisia luontopolkuja, myös ihka oikea maatila sekä traktori- ja maatalousmuseo.

Vuokra-autolla sujautat hetkessä niin ostoksille kuin kansallispuistoonkin

Koska Helsinki ja Espoo sijaitsevat aivan Vantaan kupeessa, on vuokra-autolla helppo hurauttaa tutustumaan myös näiden naapurikaupunkien tarjontaan. Viikonloppu hotellissa Tikkurilassa muuttuu aivan uudenlaiseksi lomaksi, kun hyppäät vuokra-auton rattiin ja käyt katsastamassa vaikkapa Linnanmäen huvipuiston, ostoksilla Helsingin keskustassa tai patikoimassa Espoossa sijaitsevassa Nuuksion kansallispuistossa. Espoossa vieraillessasi voit samalla piipahtaa vaikkapa Serena-vesipuistoon tai WeeGee-museokeskukseen. Varaa lentoliput Tikkurilan vieressä sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai saavu kaupunkiin helposti junalla tai bussilla – lopun loman matkaseuruettasi kuljettaa mukava ja laadukas vuokra-auto!

Tutustu kohteeseen Tikkurila

Tutustu kohteeseen Tikkurila Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!