Hae vuokra-autoja kohteessa Vantaa

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Vantaa

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

;

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Vantaa

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Vantaa
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Vantaa?
Koska vuokra-ajoneuvojen hinnat olivat kohteessa Vantaa tällä viikolla alkaen vain 124 € päivässä, voit helposti tutustua tämän kohteen nähtävyyksiin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)?
Autovuokraamot sijaitsevat kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) palvelutiskillä terminaalien 1 ja 2 välisessä käytävässä. Täältä voit noutaa ajoneuvon Budget-, Sixt- tai Enterprise-vuokraamolta. Europcar ja Hertz tarjoavat myös hyviä tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Vantaa vuokra-autovaraukseni?
Voit olla oikeutettu täyteen hyvitykseen vuokra-autovarauksestasi, jos peruutat viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa. Saat yksityiskohtaisempaa tietoa vuokra-autosi vuokrasopimuksesta tai asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Vantaa?
Edullisuus, pieni koko ja polttoainetaloudellisuus ovat vain pari syytä, miksi kompaktit autot ovat halutuin autotyyppi kohteessa Vantaa. Näiden autojen pienempi koko tekee niistä täydellisiä valintoja kaupungissa ajamiseen. Ne sopivat erinomaisesti niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin pienellä budjetilla lomaileville perheillekin. Voit tietenkin varata myös pienemmän ajoneuvon, kuten economy-luokan tai minikokoisen auton, tai saada lisää jalkatilaa varaamalla full-size- tai intermediate-luokan auton. Ja kun kaipaat lomallasi luksusta, tutustu valikoimaamme premium-autoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Vantaa?
Ei ole mikään salaisuus, että Vantaa on yksi parhaimmista kohteista tällä alueella. Mutta lähialueella on myös lukuisia muita inspiroivia paikkoja, joihin voit tutustua, kun varaat vuokra-auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama ehdotus, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Keskimäärin 150 km:n päässä kohteesta Vantaa sijaitseva Tampere on monien vierailijoiden suosikki. Sen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Särkännniemi, joten täällä riittää nähtävää ja tekemistä useaksi päiväksi.
  • Turku, joka sijaitsee suurin piirtein 150 km:n päässä, on myös hyvä kohde. Etsitkö vinkkejä alueen nähtävyyksistä? Turun linna on yksi meidän suosikeistamme.
  • Pitkän ajomatkan jälkeen voit hemmotella itseäsi viettämällä aikaa luonnonhelmassa kohteessa Imatrankoski. Se sijaitsee noin 230 km:n päässä kohteesta Vantaa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Vantaa Expedian kautta?
Jäsenetujen ja -alennusten sekä suosittujen pakettilomien vuoksi Expedian sivusto on täydellinen paikka vuokrata ajoneuvo. Jos olet matkalla kohteeseen Vantaa, täällä on autovuokraamoa, joiden tarjontaan kuuluu jokaiseen budjettiin ja tyyliin sopivia ajoneuvoja. Ja jos haluat säästää entistäkin enemmän, yhdistä vuokra-autovaraukseesi lento- ja hotellivaraus.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Vantaa Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on nopeaa ja helppoa Expedian sivustolla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuskohteet sekä valita päivät ja ajat ja vertailla sitten kaikkien suosittujen autovuokraamoiden erilaisia tarjouksia. Voit säästää vieläkin enemmän, jos yhdistät kohteen Vantaa autonvuokraukseesi majoitus- tai lentovarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Vantaa?
Asiakkaiden tulee olla vähintään 20-vuotiaita voidakseen vuokrata auton kohteessa Vantaa. Nuoremmat kuljettajat voivat kuitenkin usein odottaa joutuvansa maksamaan lisämaksun ja yleensä heihin sovelletaan joitain rajoituksia. Suurin osa autovuokraamoista veloittaa esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun. Tämä auttaa kattamaan suuremmat vahinko- ja onnettomuusriskit. Vaikka nuoret kuljettajat voivat vuokrata melkein minkä tahansa ajoneuvon, tiettyihin ajoneuvoluokkiin, kuten luksusluokan autoihin, sovelletaan rajoituksia.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Vantaa?
Sinun tulee esittää ajokorttisi ja luottokorttisi autonvuokrauspisteellä. Kannattaa ennen auton noutamista käydä läpi valitsemasi autonvuokrausyrityksen ehdot, jotta tiedät mitä sinun tulee tuoda mukanasi. Voit esimerkiksi joutua näyttämään myös todistuksen ajoneuvovakuutuksesta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Vantaa?
Päiväkohtaiset hinnat olivat viimeisten seitsemän päivän aikana kohteessa Vantaa niinkin halvat kuin 124 € ja 125 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Vantaa?
Kyllä voit, ja tulet löytämään suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Voit vain antaa matkatietosi ja me näytämme sinulle lukuisten luotettavien vuokra-autoyritysten uskomattomat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Vantaa, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten tutustu eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos onnistuit löytämään autovuokraamon, joka vuokraa autoja alle 25-vuotiaille kohteessa Vantaa, hyvä juttu! Mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksun. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot autovuokraamon ehdoista ja rajoituksista, ja ne kannattaakin käydä läpi huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Vantaa?
Löydät kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamosi ehdoista ja rajoituksista. Tutustu niihin perinpohjaisesti ennen kuin teet varauksen.