Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Vantaa

Katso kaikki kohteen Vantaa vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Vantaa

Tutustu kohteeseen Vantaa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Expedian autonvuokraus kohteessa Vantaa

Autonvuokraus Vantaalla

Suomen pääkaupunkiseudulla sijaitseva Vantaa on epäilemättä yksi maan vierailluimmista kaupungeista, eikä ainoastaan kansainvälisen lentoasemansa takia. Kaupungista on lyhyt matka Helsinkiin ja muualle päin Etelä-Suomea. Jos suunnitelmissasi on matka lähiseudulle, vuokraa auto Vantaalta. Sillä pääset helposti perille haluamaasi kohteeseen ja voit liikkua aina täysin oman aikataulusi mukaan.

Autonvuokraus Vantaalla on yksinkertaista Expedian hakupalvelun kautta. Palvelusta voi etsiä itselleen sopivaa ajoneuvoa toivotuksi ajankohdaksi, ja hakutuloksista näkee kerralla kätevästi kaikki omiin hakuehtoihin sopivat vaihtoehdot. Näin ei tuhlaudu aikaa ja vaivaa sopivaa vuokra-autoa etsittäessä. Vantaan seudulla on erittäin hyvä tieverkosto. Autoilu on turvallista vilkkaastikin liikennöidyillä teillä, sillä kaikki Vantaan vuokra-autot on varusteltu vastaamaan viimeisimpiä turvallisuusominaisuuksia. Lisäksi kaikkiin vuokra-autoihin on saatavilla navigaattori, jonka avulla määränpäähän löytää varmasti perille.

Vuokra-auto helpottaa matkaa

Moni Suomesta ulkomaille lähtevä tai sieltä maahan saapuva kulkee matkallaan nimenomaan Vantaan kautta. Siellä sijaitsee nimittäin maan suurin lentokenttä eli Helsinki-Vantaan lentoasema, jonka kautta matkustaa vuosittain miljoonia ihmisiä. Vantaalta käsin on helppo jatkaa matkaa muualle päin Suomea, kun sieltä vuokraa auton käyttöönsä. Vantaan alueella toimii lukuisia autovuokraamoja, minkä ansiosta vuokra-auton noutopaikaksi on valittavissa useita eri kohteita. Helsinki-Vantaan lentoaseman lisäksi nouto- ja palautuspaikkoja löytyy muista kaupunginosista sekä hotellien, ostoskeskusten ja nähtävyyksien lähistöltä. Vuokra-auto onkin helppo noutaa vaikka kesken nähtävyyksien kiertelyn.

Itse Vantaa tarjoaa runsaasti erilaista tekemistä. Siellä sijaitsee muun muassa pääkaupunkiseudun vanhin rakennus, Pyhän Laurin kirkko, joka on rakennettu jo keskiajalla 1400-luvun puolivälissä. Harmaakivikirkon ympäristöstä löytyy yhä historiallista kirkonkylämiljöötä, ja kirkon kauniisti koristellut sisätilat ovat myös näkemisen arvoiset. Hieman etäämpänä keskustasta, lentoaseman lähistöllä, sijaitsee puolestaan Suomen Ilmailumuseo, joka on helppo saavuttaa autoillen. Museo tarjoaa hyvät pysäköintimahdollisuudet vierailleen, jotka haluavat tutustua ilmailun kiehtovaan maailmaan.

Toinen mielenkiintoinen käyntikohde on tiedekeskus Heureka, joka sijaitsee Tikkurilan kaupunginosassa. Keskus on varmasti mieleenpainuva kokemus etenkin lapsille, sillä siellä pääsee tutustumaan tieteellisiin ilmiöihin itse kokeilemalla. Planetaariossa puolestaan voi ihmetellä erilaisia avaruuteen liittyviä esityksiä. Autonvuokraus Vantaalla on varteenotettava vaihtoehto myös lasten kanssa liikkuville, sillä vuokra-autoihin mahtuu suurikin perhe ja paljon matkatavaraa. Lapsille on tarjolla vauvan- ja lastenistuimia, joten myös perheen pienimmät matkustavat turvallisesti vuokra-auton kyydissä.

Ostoksista pitäville Vantaalta löytyy paljon ostoskeskuksia, joiden valikoimat ovat monipuoliset. Esimerkiksi kauppakeskus Jumbossa toimii kymmenittäin eri alojen erikoisliikkeitä. Sen yhteydessä toimii nykyisin viihdekeskus Flamingo, jossa on sisävesipuisto, keilahalli, hohtominigolf ja elokuvateatteri sekä monia muita palveluja. Kauppojen läheisyyteen on mukava autoilla ja päivän päätteeksi ostokset on näppärä kuljettaa vuokra-auton kyydissä hotellille. Auton vuokrauksen ansiosta voi välttää julkisten kulkuneuvojen ruuhkat, mikä tekee Vantaalla oleskelusta viihtyisän.

Mukavaa matkustusta vuokra-autolla

Vantaan vuokra-autot ovat mukavia ajaa, ja niistä löytyy paljon erilaisia malleja myös pienemmällä budjetilla liikkeellä oleville. Autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen ajoneuvoja pienikokoisista henkilöautoista aina tilaviin katumaastureihin ja farmareihin asti. Suurille ryhmille on tarjolla myös pakettiautoja. Vuokra-autoja on saatavina myös vähän polttoainetta kuluttavina malleina. Ylellisyyttä matkalleen kaipaaville löytyy puolestaan luksusvarusteltuja ajoneuvoja.

Koko Vantaalle suuntautuva matka on nyt helppo järjestää ja toteuttaa Expedian avulla. Nykyisin monet yritykset toimivat kaupungissa, joten se on varmasti tuttu kohde myös monelle liikematkailijalle. Vuokra-autojen ohella Expedian sivuston kautta voi varata tasokkaat hotellit sekä tarvittaessa myös lentoliput. Palvelu on aina luotettavaa ja turvallista. Autonvuokrausvertailun hakutuloksista voi yhdellä silmäyksellä nähdä eri autovuokraamojen hinnat, joten vuokra-auton etsimiseen ei tarvitse tuhlata aikaa. Koko matkan järjestely onnistuu vaivattomasti, ja samalla parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää.