Halvat lennot Vantaa

;

Halvimmat lennot kohteeseen Vantaa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 31 € yhdensuuntaisille lennoille ja 58 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Lisätietoja – Vantaa

Lennot Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, minkä vuoksi Vantaa on monille vain kauttakulkupaikka. Vantaallakin voi kuitenkin nähdä ja kokea vaikka mitä. Vantaalla on monia ympärivuotisia kohteita, ja etenkin kesäisin on tarjolla myös monenlaisia ulkokohteita. Lentäminen Vantaalle on äärimmäisen helppoa, sillä Helsinki-Vantaalle on erittäin paljon lentoja kaikkialta Suomesta ja ulkomailta. Parhaan lennon löydät tietenkin Expedian kautta. Expedian kautta löydät helposti myös hotellin Vantaalla haluamastasi kaupunginosasta, kuten Tikkurilasta tai Myyrmäestä.

Koska suomen suurin lentoasema Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, Vantaalle on suoria lentoja kaikkialta Suomessa. Pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen verkosto kattaa myös lentoaseman alueen, joten lentoasemalta pääsee helposti lähijunalla tai linja-autolla Vantaan muille alueille. Myös omalla autolla on helppo kulkea. Expedian kautta voit helposti varata vuokra-auton Vantaalla. Lentoasemalla on käytännössä kaikkien suurten Suomessa toimivien autonvuokrausyritysten toimipisteet.

Vantaan yksi suosituimmista käyntikohteista on tiedekeskus Heureka, joka sopii sekä lapsille että aikuisille ja jossa yhdistyvät upeasti sekä oppiminen että hauskanpito. Sekä perusnäyttely että vaihtuvat näyttelyt tarjoavat mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Heurekassa voi viettää vaikka koko päivän. Vantaalla on myös esimerkiksi pääkaupunkiseudun vanhin rakennus, Vantaan Pyhän Laurin kirkko, jonka ympärillä levittäytyy historiallinen Helsingin pitäjän kirkonkylä. Kaupungissa on myös maalaistunnelmaa tarjoavia kotieläintiloja, kuten Haltialan ja Härmälän tilat. Toisaalta Vantaalla on myös paljon suureen kaupunkiin kuuluvia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia. Varaamalla Expedian tarjoaman pakettimatkan Vantaalle voit lentojen lisäksi valita hotellin haluamastasi paikasta Vantaalla.

Lentäen Vantaalle

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla Lentokentän kaupunginosassa. Vantaalle voi lentää suoraan lähes miltä tahansa Suomen lentoasemalta Maarianhaminasta Ivaloon viikon jokaisena päivänä. Suomen sisäisissä lennoissa on muistettava, että henkilöllisyys on tarvittaessa voitava osoittaa, eli mukana on oltava kelvollinen kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Suomen suurin lentoasema Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla. Sieltä on suoria lentoyhteyksiä käytännössä kaikille Suomen lentoasemille, joille lennetään reittilentoja. Vantaalle pääsee siis helposti lentäen mistä päin Suomea tahansa. Kotimaan lentoliput ovat suhteellisen edullisia, etenkin jos ne varaa ajoissa ja välttää juhlapyhiä. Lentäminen myös nopeuttaa matkantekoa junaan ja linja-autoon verrattuna. Vantaalle pääsee lentäen noin tunnissa mistä päin Suomea tahansa.

Vantaalle pääsee Pohjois-Suomesta suoralla lennolla esimeriksi Ivalon, Kittilän, Rovaniemen, Kemi-Tornion, Kuusamon, Kajaanin ja Oulun lentoasemilta. Esimerkiksi lento Rovaniemeltä Helsinki-Vantaalle kestää noin tunnin ja vartin, ja Oulusta Vantaalle lentää noin tunnissa. Muualta Suomesta lennettäessä esimerkiksi Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalta pääsee Helsinki-Vantaalle myös noin tunnissa, Kuopiosta jopa alle tunnissa. Myös Maarianhaminasta on suoria lentoja Helsinkiin, ja lentoaika on 50–55 minuuttia. Jopa Turusta ja Tampereelta voi lentää Vantaalle, mutta silloin kokonaismatka-aika ei välttämättä ole junalla tai bussilla matkustamista lyhyempi.

Siirtyminen lentoasemalta Vantaan kaupungin muihin osiin

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee Vantaalla, joten laskeuduttuasi maahan olet jo melkein perillä. Lentoasemalta on helppo kulkea eri puolille Vantaata julkisilla liikennevälineillä. Lentoasemalla pysähtyviä bussilinjoja on useita, ja bussit pysähtyvät molempien terminaalien edessä. Pääkaupunkiseudun reittiopas auttaa oikean linjan valitsemisessa ja kertoo, millä pysäkillä kannattaa jäädä pois. Kehäradan rakentamisen jälkeen lentoasemalla on myös paikallisjuna-asema. Junalla voi siirtyä niin Itä- kuin Länsi-Vantaallekin, esimerkiksi Myyrmäkeen ja Tikkurilaan. Lentoasemalta voi myös ottaa taksin, ja koska lentoasema sijaitsee Vantaalla, välimatkat eivät ole pitkiä eivätkä taksihinnat ole siten liian korkeita. Lentoasemalta voi myös vuokrata auton ja ajaa itse suoraan hotellille.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Vantaa lentokenttä on?
Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on ainoa kohteen Vantaa kenttä.
Kuinka kaukana HEL sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos aiot yöpyä kohteen Vantaa keskustassa, pääset majapaikkaasi nopeasti laskeutumisen jälkeen, koska HEL on vain 1 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Vantaa?
Tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme, jos haluat saada viimeisimmät tiedot kohdetta Vantaa koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Täältä saat tietoa muun muassa karanteenivaatimuksista ja terveysviranomaisten tiedotteista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Vantaa suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Vantaa suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Vantaa joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Vantaa, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Vantaa?
Saapuessasi kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa), joka on kohteen Vantaa päälentokenttä, olet 1 km:n päässä kaupungin keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Vantaa?
Kohteeseen Vantaa lentää 24 lentoyhtiötä 108 lentoasemalta ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vantaa?
Finnair, SAS ja Norwegian Air International lentävät useimmat lennot kohteeseen Vantaa. Suurin osa näistä lennoista lennetään kohteesta SoFo, ja Finnair tarjoaa suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Vantaa?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä yksinkertaisempaa, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentokentällä. Jos olet lentämässä kohteeseen Vantaa, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään 1 327 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Vantaa?
Vanhakaupunki, Grödinge ja SoFo ovat erittäin suosittuja lähtölentoasemia kohteeseen Vantaa matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Vantaa lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Vanhakaupunki, lentoaika on suurin piirtein 3 tuntia ja 8 minuuttia. Vantaa. Lentoaika on noin 1 tunti kohteesta Grödinge, ja 1 tunti kohteesta SoFo.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Vantaa?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Lippujen hinnat ovat yleensä korkeimmillaan mitä lähempänä lähtöpäivä on. Toinen hyvä tapa varmistaa paras mahdollinen hinta on kaikkien vaihtoehtojen vertailu. Jos kohteessasi on monia lentokenttiä, tarkista lippujen hinnat myös pienemmille lentokentille. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Vantaa?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla nautittava kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Olemme koonneet listan tärkeimpiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Vantaa helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla miellyttävä kokemus, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari kosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja huulirasva, ylimääräiset sukat ja jotain luettavaa. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja kaikki tarvittavat lääkkeet, sekä mahdollisesti kunnollinen matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa mukaan lennolle. Näihin kuuluvat ruuvimeisselit, taskuveitset, spraymaalit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten hiihtosauvoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa kanssamatkustajia, kuten tuliaseita ja miekkoja, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita harkitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat ja nilkat turpoavat usein matkan aikana. Tilavat ja matalakantaiset kengät ovat paras valinta.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on seurausta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat hyviä tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. On myös hyvä idea käyttää tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Vantaa?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, matkasi kohteeseen Vantaa tulee olemaan helppo. Tutustu meidän hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvallisuustarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Lentokentän turvallisuustarkastuksessa sinun tulee ensiksi esittää maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Ne kannattaakin pitää käden ulottuvilla.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat puhelimet ja korvakuulokkeet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki pitää läpivalaista erikseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkiseksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muut elektroniset laitteet menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi hajuveden? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Saattaa olla, että joudut riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Joten kannattaa pistää jalkaan ballerinat tai muut kevyet kengät.
  • Veitset ja muut terävät esineet eivät ole sallittuja matkustamossa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Tietoa lennoista kohteeseen Vantaa
Kohdelentokenttä
Helsinki-Vantaa
Kohdelentokentän IATA-koodi
HEL
Kohdekaupunki
Helsinki
Menopaluumatkan hinta
57 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Vantaa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 31 € yhdensuuntaisille lennoille ja 58 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd