Hae vuokra-autoja kohteessa Helsinki

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Helsinki

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Helsinki

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Helsinki
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Helsinki?
Tällä viikolla alhaisin päivähinta vuokra-autolle kohteessa Helsinki oli 124 €.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)?
Autovuokraamot sijaitsevat kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) palvelutiskillä terminaalien 1 ja 2 välisessä käytävässä. Täältä voit noutaa auton Budget-, Sixt- tai Enterprise-vuokraamolta. Lisäksi Europcar ja Hertz tarjoavat myös loistavia tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Helsinki vuokra-autovaraukseni?
Jos peruutat etukäteen maksetun vuokra-ajoneuvovarauksen viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakemista, saat yleensä rahasi takaisin. Mutta tämä ei kuitenkaan ole aina taattua. On hyvä idea tarkistaa varaustietosi ja auton vuokrasopimus. Jos et löydä vastausta kysymykseesi näistä tietolähteistä, suuntaa asiakaspalvelumme sivuille.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Helsinki?
Kätevä koko, edullisuus ja polttoainetaloudellisuus ovat vain muutama syy, miksi kompaktit autot ovat kysytyin vuokra-autokategoria kohteessa Helsinki. Näiden ajoneuvojen pienempi koko takaa, että ne sopivat kaupungissa ajamiseen. Ne sopivat niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin pienellä budjetilla lomaileville perheillekin. Voit tietenkin varata myös pienemmän ajoneuvon, kuten minikokoisen tai economy-luokan auton, tai saada lisää jalkatilaa varaamalla full-size- tai intermediate-luokan auton. Ja kun kaipaat lomallasi luksusta, tutustu premium-autojen valikoimaamme.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Helsinki?
Kaikki tietävät, että Helsinki on yksi parhaista kohteista tällä alueella. Mutta lähialueella on myös monia muita inspiroivia kohteita, joihin voit tutustua, kun varaat vuokra-auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama idea, joiden avulla pääset road tripille parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Tunnet kohteen Tampere sykkeen jo heti saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee noin 160 km:n päässä kohteesta Helsinki, ja se tarjoaa lukuisia jännittäviä vierailukohteita, joihin kuuluu Särkännniemi.
  • Suurin piirtein 150 km:n päässä sijaitseva Turku on toinen paikka, joka kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan. Ja täällä ollessasi ei kannata unohtaa käydä kohteessa Turun linna.
  • Mikään matka ei ole täydellinen ilman päivän viettämistä kohteessa Imatrankoski. Tämä tunnettu luontokohde sijaitsee noin 240 km:n päässä kohteesta Helsinki. Täällä voit hengittää puhdasta ilmaa ja rentoutua!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Helsinki Expedian kautta?
On monia syitä vuokrata auto Expedian kautta. Kohteessa Helsinki valikoimaamme kuuluu autovuokraamoa, ja me varmistamme, että saat auton parhaaseen hintaan jäsenhintojen ja ainutlaatuisten tarjousten avulla. Haluatko säästää entistäkin enemmän? Yhdistä vuokra-autovaraukseesi hotelli- ja lentovaraus ja nauti pakettimatkasäästöistä. Mitä useampia matkatuotteita varaat Expedian sivustolta, sitä useampia etuja saat!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Helsinki Expedian kautta?
Parhaimman tarjouksen löytäminen kohteen Helsinki vuokra-autolle on helppoa Expedian ansiosta. Sinun tarvitsee vain antaa matkustustietosi ja vertailla suosituimpien autovuokraamoiden tarjouksia. Ja jos lisäät varaukseesi lennot ja hotellin, voit hyödyntää vieläkin halvemmat hinnat!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Helsinki?
Kaikki vähintään 20-vuotiaat, jotka omaavat voimassa olevan ajokortin, voivat vuokrata ajoneuvon kohteessa Helsinki. Vaikka jotkut autovuokraamot saattavatkin vuokrata alle 20-vuotiaille, tästä veloitetaan usein lisämaksuja. Kannattaa selvittää minimi-iät ja lisämaksujen määrä ennen varauksen tekemistä. Usein on olemassa myös rajoituksia sille, millaisen ajoneuvon nuoret kuljettajat voivat varata. Korkeampia ikärajoja sovelletaan useimmiten luksus- ja erikoisajoneuvoihin.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Helsinki?
Ennen kuin saat vuokra-autosi allesi kohteessa Helsinki, sinun tulee esittää voimassa oleva ajokortti ja nimissäsi oleva luottokortti. Lisäksi jos et ota vuokraamon tarjoamaa vakuutusta, voit myös joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Käytännöt vaihtelevat, joten tutustu ehtoihin huolella ennen kuin valitset autovuokraamon.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Helsinki?
Kaksi halvinta hintaa kohteessa Helsinki viimeisten seitsemän päivän aikana olivat 124 € ja 125 €. Näin halvat hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi edullisemmin!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Helsinki?
Kyllä voit, ja löydät taatusti itsellesi parhaiten sopivan auton pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Voit vain antaa matkapäiväsi ja me näytämme sinulle useiden tunnetuimpien vuokra-autoyritysten uskomattomat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autonvuokrausyritykset kohteessa Helsinki vuokraavat ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat säännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta ylimääräisen maksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Helsinki?
Autonvuokrausvakuutuksissa voi olla paljon eroja riippuen useista eri tekijöistä, esimerkiksi ajoneuvon koosta ja kuljettajan iästä. Muista lukea huolella vuokraamon ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet lopullisen päätöksen.