Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kirkkonummi

Katso kaikki kohteen Kirkkonummi vuokra-autot

Vuokraa auto Kirkkonummella

Vain 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Kirkkonummi on täynnä nähtävää. Alueella liikkuminen onnistuu helpoiten, kun allasi on oma auto. Mikäli et sellaista omista, voit vuokrata auton Kirkkonummella kätevästä sivustomme kautta. Sivustomme vuokraamoiden hyviin puoliin lukeutuu se, että ne eivät veloita mitään yllättäviä lisämaksuja auton palauttamisen yhteydessä. Riittää kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Mistä saan vuokra-auton Kirkkonummella

Sivustomme kautta auton vuokraaminen on todella helppoa ja vaivatonta. Vuokraamoita ja autojen noutopisteitä on joka puolella Suomea, ja autoa varatessasi voit itse päättää, mistä niistä autosi noudat. Kirkkonummen keskustasta katsoen lähin vuokra-autojen noutopiste sijaitsee Espoonlahden länsirannan Sundsbergissä. Sen ohella noutopisteitä löytyy muun muassa Lohjalta sekä Espoon ja Helsingin länsiosista.

Mikäli haluat varata lennot Kirkkonummelle, aivan perille asti vieviä lentoja et valitettavasti tule löytämään. Onni onnettomuudessa on se, että lähin lentoasema on vain 40 kilometrin päässä. Kuten moni ehkä arvaakin, kyseessä on maamme suurin lentoasema, eli Helsinki-Vantaan lentoasema. Myös siellä on runsaasti autovuokraamoita ja autojen noutopisteitä. Ne ovat erinomainen valinta siinä tapauksessa, että olet saapumassa pääkaupunkiseudulle lentäen.

Vuokra-autolla Kirkkonummella: upeita merellisiä luontokohteita ja kietovaa historiaa

Kirkkonummi on todellinen luontokohteiden runsaudensarvi. Ja mikä parasta, täällä luonto on kenties koko pääkaupunkiseudun kauneinta. Kun allasi on oma auto, et joudu tyytymään vain niihin kohteisiin, joihin on bussiyhteys, vaan pääset näkemään alueen luonnon ilman rajoituksia. Tämän myötä alueella voikin vierähtää melkoinen tovi.

Kirkkonummen hienoimpiin luontokohteisiin lukeutuvat ainakin Porkkalan niemi, Nuuksion kansallispuisto ja Meikon erämaajärven luonnonsuojelualue. Näistä ensimmäinen on samalla myös historiallinen nähtävyys, sillä sen alueella on runsaasti historiallisia jäänteitä vuosina 1944–1956 alueella toimineesta Neuvostotukikohdasta. Pääosassa niemellä on kuitenkin aistit rauhoittava merellinen luonto sekä linnut. Etenkin muuttolinnuille Porkkalan alueen rannat ja matalikot ovat erityisen tärkeä levähdyspaikka. Nuuksion kansallispuistossa ja Meikon luonnonsuojelualueella lintuja on vähemmän, mutta kaunista luontoa ei niistäkään puutu. Sekä Nuuksio että Meiko ulottuvat melkoisen laajalle, joten niissä on mahdollista tehdä pitkiäkin vaelluksia. Kesällä kummassakin riittää kävijöitä, mutta talvella niissä on mahdollisuus kokea todellista kaukaisen korpimetsän tunnelmaa. Tästä seuraa, että luonnon rauhaa etsivälle talvinen matka Kirkkonummelle voi olla todella unohtumaton kokemus.

Toki Kirkkonummella voi lomailla myös muulla tavoin kuin luonnossa liikkuen. Etenkin historiallisia nähtävyyksiä ja museoita alueella on todella runsaasti. Niissä on esillä alueen kiehtova historia nykypäivästä kansallisromanttisen vaiheen kautta aina keskiajalle asti. Ikkunan kaukaisimpiin aikoihin tarjoaa esimerkiksi 1400-luvulta peräisin oleva Pyhän Mikaelin kirkko. Hieman myöhempiä vaiheita pääset puolestaan todistamaan alueen kartanoissa, kuten Wohls Gårdissa tai Eerikinkartanossa. Alueen lukuisista museoista erityisen kiinnostavia ovat Hvitträskin ja Ragvaldsin museot, Alisgårdenin kotiseutumuseo sekä Gesterbyn museoalue.

Vuokraa auto Kirkkonummella ja vietä golfloma vailla vertaa

Jos golf on lajisi, Kirkkonummella voit viettää elämäsi loman. Sen alueella on nimittäin peräti viisi golfkenttää. Kenttiä on eri puolilla Kirkkonummea, mikä takaa, että täällä pääset hiomaan lyöntejäsi todella monenlaisissa maisemissa. Jos haluat hoitaa golfmatkasi järjestelyt mahdollisimman helposti, sivustomme kautta voit varata vuokra-auton ohella myös hotellin Kirkkonummelta reissuasi varten. Alueen hotellivaihtoehtoja selaamalla löydät taatusti sellaisen, joka sijaitsee lähellä juuri niitä kenttiä, joilla haluat pelata. Ja kun käytössäsi on oma auto, pääset myös kentältä toiselle aina nopeasti ja vaivattomasti. Sään ollessa sateinen voit puolestaan lähteä päiväksi tai illaksi Helsinkiin ottamaan peliisi hieman etäisyyttä.

Autonvuokraus kohteessa Kirkkonummi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kirkkonummi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kirkkonummi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kirkkonummi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kirkkonummi keskimäärin 46 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kirkkonummi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kirkkonummi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kirkkonummi

Tutustu kohteeseen Kirkkonummi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!