Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kirkkonummi

Katso kaikki kohteen Kirkkonummi vuokra-autot

Vuokraa auto Kirkkonummella

Vain 30 kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Kirkkonummi on täynnä nähtävää. Alueella liikkuminen onnistuu helpoiten, kun allasi on oma auto. Mikäli et sellaista omista, voit vuokrata auton Kirkkonummella kätevästä sivustomme kautta. Sivustomme vuokraamoiden hyviin puoliin lukeutuu se, että ne eivät veloita mitään yllättäviä lisämaksuja auton palauttamisen yhteydessä. Riittää kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Mistä saan vuokra-auton Kirkkonummella

Sivustomme kautta auton vuokraaminen on todella helppoa ja vaivatonta. Vuokraamoita ja autojen noutopisteitä on joka puolella Suomea, ja autoa varatessasi voit itse päättää, mistä niistä autosi noudat. Kirkkonummen keskustasta katsoen lähin vuokra-autojen noutopiste sijaitsee Espoonlahden länsirannan Sundsbergissä. Sen ohella noutopisteitä löytyy muun muassa Lohjalta sekä Espoon ja Helsingin länsiosista.

Mikäli haluat varata lennot Kirkkonummelle, aivan perille asti vieviä lentoja et valitettavasti tule löytämään. Onni onnettomuudessa on se, että lähin lentoasema on vain 40 kilometrin päässä. Kuten moni ehkä arvaakin, kyseessä on maamme suurin lentoasema, eli Helsinki-Vantaan lentoasema. Myös siellä on runsaasti autovuokraamoita ja autojen noutopisteitä. Ne ovat erinomainen valinta siinä tapauksessa, että olet saapumassa pääkaupunkiseudulle lentäen.

Vuokra-autolla Kirkkonummella: upeita merellisiä luontokohteita ja kietovaa historiaa

Kirkkonummi on todellinen luontokohteiden runsaudensarvi. Ja mikä parasta, täällä luonto on kenties koko pääkaupunkiseudun kauneinta. Kun allasi on oma auto, et joudu tyytymään vain niihin kohteisiin, joihin on bussiyhteys, vaan pääset näkemään alueen luonnon ilman rajoituksia. Tämän myötä alueella voikin vierähtää melkoinen tovi.

Kirkkonummen hienoimpiin luontokohteisiin lukeutuvat ainakin Porkkalan niemi, Nuuksion kansallispuisto ja Meikon erämaajärven luonnonsuojelualue. Näistä ensimmäinen on samalla myös historiallinen nähtävyys, sillä sen alueella on runsaasti historiallisia jäänteitä vuosina 1944–1956 alueella toimineesta Neuvostotukikohdasta. Pääosassa niemellä on kuitenkin aistit rauhoittava merellinen luonto sekä linnut. Etenkin muuttolinnuille Porkkalan alueen rannat ja matalikot ovat erityisen tärkeä levähdyspaikka. Nuuksion kansallispuistossa ja Meikon luonnonsuojelualueella lintuja on vähemmän, mutta kaunista luontoa ei niistäkään puutu. Sekä Nuuksio että Meiko ulottuvat melkoisen laajalle, joten niissä on mahdollista tehdä pitkiäkin vaelluksia. Kesällä kummassakin riittää kävijöitä, mutta talvella niissä on mahdollisuus kokea todellista kaukaisen korpimetsän tunnelmaa. Tästä seuraa, että luonnon rauhaa etsivälle talvinen matka Kirkkonummelle voi olla todella unohtumaton kokemus.

Toki Kirkkonummella voi lomailla myös muulla tavoin kuin luonnossa liikkuen. Etenkin historiallisia nähtävyyksiä ja museoita alueella on todella runsaasti. Niissä on esillä alueen kiehtova historia nykypäivästä kansallisromanttisen vaiheen kautta aina keskiajalle asti. Ikkunan kaukaisimpiin aikoihin tarjoaa esimerkiksi 1400-luvulta peräisin oleva Pyhän Mikaelin kirkko. Hieman myöhempiä vaiheita pääset puolestaan todistamaan alueen kartanoissa, kuten Wohls Gårdissa tai Eerikinkartanossa. Alueen lukuisista museoista erityisen kiinnostavia ovat Hvitträskin ja Ragvaldsin museot, Alisgårdenin kotiseutumuseo sekä Gesterbyn museoalue.

Vuokraa auto Kirkkonummella ja vietä golfloma vailla vertaa

Jos golf on lajisi, Kirkkonummella voit viettää elämäsi loman. Sen alueella on nimittäin peräti viisi golfkenttää. Kenttiä on eri puolilla Kirkkonummea, mikä takaa, että täällä pääset hiomaan lyöntejäsi todella monenlaisissa maisemissa. Jos haluat hoitaa golfmatkasi järjestelyt mahdollisimman helposti, sivustomme kautta voit varata vuokra-auton ohella myös hotellin Kirkkonummelta reissuasi varten. Alueen hotellivaihtoehtoja selaamalla löydät taatusti sellaisen, joka sijaitsee lähellä juuri niitä kenttiä, joilla haluat pelata. Ja kun käytössäsi on oma auto, pääset myös kentältä toiselle aina nopeasti ja vaivattomasti. Sään ollessa sateinen voit puolestaan lähteä päiväksi tai illaksi Helsinkiin ottamaan peliisi hieman etäisyyttä.

Tutustu kohteeseen Kirkkonummi

Tutustu kohteeseen Kirkkonummi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!