Hae vuokra-autoja kohteessa Kirkkonummi

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Kirkkonummi

Kuva: Flo Croizer

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kirkkonummi

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Kirkkonummi
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Kirkkonummi?
Kohteessa Kirkkonummi lomaillessasi voit säästää huimasti, koska vuokra-autot maksoivat tällä viikolla niinkin vähän kuin 80 € päivässä.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)?
Autovuokraamot sijaitsevat kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) palvelutiskillä terminaalien 1 ja 2 välisessä käytävässä. Täältä voit hankkia ajoneuvon Budget-, Sixt- tai Enterprise-vuokraamolta. Europcar ja Hertz tarjoavat myös hyviä tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Kirkkonummi vuokra-autovaraukseni?
Ymmärrämme, että suunnitelmiin tulee joskus muutoksia viime minuuteilla. Siksi useat etukäteen maksetut vuokra-autovaraukset voi peruuttaa ilmaiseksi viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista autovuokraamosta. Saat kaikki tarvitsemasi tiedot vuokrasopimuksestasi. Jos et löydä peruutusehtoja sopimuksestasi, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Kirkkonummi?
Ei ole mikään salaisuus, että Kirkkonummi on yksi parhaista kohteista tällä alueella. Mutta lähiseudulla on myös monia muita upeita paikkoja, joihin voit tutustua, jos varaat auton ja lähdet tien päälle. Tässä on pari ideaa, joiden avulla voit aloittaa road tripisi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Useista nähtävyyksistään tunnettu Tampere sijaitsee noin 160 km:n päässä kohteesta Kirkkonummi. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Särkännniemi, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Noin 130 km:n päässä sijaitseva Turku on toinen kohde, joka kannattaa lisätä matkasuunnitelmiin. Ja täällä ollessasi kannattaa vierailla kohteessa Turun linna.
  • Pakene vilkkaasta kaupungista kohteeseen Imatrankoski. Tässä noin 260 km:n päässä kohteesta Kirkkonummi sijaitsevassa kauniissa paikassa voit rentoutua luonnonhelmassa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Kirkkonummi Expedian kautta?
Saat loistavimmat autonvuokraustarjoukset tehdessäsi varauksen Expedian kautta. Halusitpa varata ison tai pienen auton, löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon varmasti kohteessa Kirkkonummi olevien vuokra-autoyrityksen joukosta. Lisäksi saat rahoillesi vastinetta jäsenhintojen ja kanta-asiakasohjelmien ansiosta. Ja jos haluat säästää entistäkin enemmän, yhdistä varauksesi pakettilomaksi. Lisää vain hotelli tai lennot (tai molemmat) autovaraukseesi ja voit hyödyntää uskomattomat säästöt!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kirkkonummi Expedian kautta?
Voit lukea asiakasarvosteluja, valita haluamasi automallin ja vertailla suosittujen autovuokraamojen tarjouksia. Expedia tekee parhaiden autonvuokraustarjousten löytämisestä nopeaa. Ja jos yhdistät kohteen Kirkkonummi autonvuokraukseesi hotelli- tai lentovarauksen, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Kirkkonummi?
Jos olet vähintään 20-vuotias, voit vuokrata ajoneuvon kohteessa Kirkkonummi. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että autovuokraamot veloittavat yleensä nuorilta kuljettajilta lisämaksun, jonka on tarkoitus kattaa korkeampi vahinko- tai onnettomuusriski. Lisäksi nuoremmat asiakkaat eivät voi yleensä vuokrata suurempia autoja tai luksusluokan ajoneuvoja. Tutustu käytäntöihin huolella ennen varaamista välttääksesi ikävät yllätykset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Kirkkonummi?
Sinun tulee esittää ajokorttisi ja nimissäsi oleva luottokortti autovuokraamolla. Kannattaa ennen ajoneuvon noutamista käydä läpi valitsemasi autovuokraamon käytännöt, jotta tiedät mitä sinulla tulee olla mukanasi. Voit esimerkiksi joutua myös näyttämään todisteen ajoneuvovakuutuksesta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Kirkkonummi?
Viimeisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin perustuen olisit voinut vuokrata auton niinkin halvalla kuin 80 € per päivä. Toiseksi edullisin kohteessa Kirkkonummi tarjolla ollut hinta oli 98 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Kirkkonummi?
Kyllä voit, ja tulet löytämään suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-auton pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivultamme. Anna vain matkapäiväsi ja me näytämme sinulle useiden johtavien vuokra-autoyritysten upeat tarjoukset.
Voinko vuokrata auton kohteessa Kirkkonummi, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, joten tutustu eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos onnistuit löytämään vuokra-, joka vuokraa ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kohteessa Kirkkonummi, loistavaa! Mutta kannattaa pitää mielessä, että jotkut näistä yrityksistä veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksuja. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot jokaisen autovuokraamon ehdoista ja rajoituksista, ja ne kannattaakin käydä läpi huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Kirkkonummi?
Oikeanlaisen vakuutuksen valinta riippuu haluamastasi autotyypistä, kuljettajan iästä sekä useista muista tekijöistä. Lue siis huolella vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet lopullisen päätöksen.