Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lohja

Katso kaikki kohteen Lohja vuokra-autot

Autonvuokraus Lohjalla

Täydelliseen lomamatkaan kuuluu sopivassa suhteessa laadukkaita ja yllättäviäkin nähtävyyksiä, rauhoittumista luonnon helmassa ja kaupungin energiasta nauttimista. Loma Lohjalla voi olla juuri tällainen. Tarvitset allesi vain vuokra-auton, jolla pääset nopeasti Lohjan omiin vierailukohteisiin sekä lähialueen kaupunkeihin. Varaa vuokra-auto Lohjalta ilman yllättäviä lisämaksuja ja nauti Uudenmaan ja Suomenlahden rannikon parhaista lomakohteista. Lohjalta on lyhyt matka moniin mielenkiintoisiin paikkoihin. Kun ajat lähiseutuja ristiin rastiin, löydät jatkuvasti kauniita maisemia ja jännittäviä pysähdyspaikkoja.

Rauhallinen ja idyllinen Lohja on mainio lähtöpiste autoretkillesi. Voit varata hotellin Lohjalta ja nukkua yösi vaikkapa seesteisen maalaismaiseman keskellä. Päivällä olet valmis poimimaan alueen matkailutarjonnasta sinua kiinnostavat helmet. Lohjan-lomaan on helppoa yhdistää vierailu vaikkapa aina yhtä ihastuttavassa Hangossa tai alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Helsingissä. Kun vuokraat auton Lohjalta, Uudenmaan parhaat kohteet ovat helposti saavutettavissa.

Vuokraa auto Lohjalta ja kurvaa kulttuurin äärelle

Kulttuurinnälkäinen matkailija saa lomalla mahantäydeltä makeaa. Aloita kulttuurikierros Lohjan tärkeimmästä nähtävyydestä Pyhän Laurin kirkosta. Keskiajan lopussa syntyneet katto- ja seinämaalaukset ovat vaikuttava tapa aloittaa kierros läpi suomalaisen kulttuurin vuosisatojen. Ota oma aikasi ja ihaile maalauksia juuri niin kauan kuin haluat. Omalla vuokra-autolla liikkuessasi sinun ei tarvitse välittää matkanjärjestäjien aikatauluista.

Seuraavaksi on aika siirtyä 1800- ja 1900-lukujen taitteeseen. Noin viidenkymmenen kilometrin päässä Raaseporissa, Tammisaaren museokeskuksessa EKTA:ssa vierailija voi tutustua suosikkitaiteilija Helene Schjerfbeckin elämään ja taiteeseen. Reilun puolen tunnin ajomatka Lohjalta Tammisaareen taittuu mukavissa merkeissä oman vuokra-auton kyydissä. Annos nykytaidetta on hyvä tapa päättää kierros. Esimerkiksi visiitti Espoon modernin taiteen museo EMMAssa on kirsikka kakun päällä. Ajomatka Lohjalta Espooseen kestää noin neljäkymmentä minuuttia. Visiitti autovuokraamoon Lohjalla kannattaa varata heti loman aluksi. Näin varmistat helpon liikkumisen kulttuurikohteiden välillä. Helpointa auton vuokraaminen on, kun vertailet autojen hintoja ja ominaisuuksia jo kotona.

Autoillen lasten ja aikuisten suosikkikohteisiin

Lohja on erinomainen paikka aloittaa myös loma lasten kanssa. Lohjan lähiseudut ovat täydellinen paikka tutustuttaa lapset esimerkiksi luonnon ihmeisiin jännittävällä ja turvallisella tavalla. Alueen keskeinen sijainti houkuttelee paljon matkailijoita, joten luontokohteet ovat muovautuneet vierailijaystävällisiksi. Opastetaulut, reittimerkinnät ja pysäköintimahdollisuudet takaavat helpon pääsyn Suomen kauniin luonnon keskelle. Perheen kannattaa vuokrata Lohjalta auto, joka on tarpeeksi tilava mutta silti helppo pysäköidä kaikkialle. Lapset rakastavat seikkailuja. Ensimmäiseksi pysähdyspaikaksi voit valita vaikkapa Lohjan Karkalinniemessä sijaitsevan Torholan luolan. Kyseessä on Suomen suurin kalkkikiviluola, jonka uumenista vierailija löytää henkeäsalpaavia kivimuodostelmia. Lapsille on todellinen seikkailu kurkistaa taskulampun kanssa luolan suulta sisään. Rohkeimmat astuvat sisälle luolan tilavaan eteiseen. Omalla vuokra-autolla koko perhe matkustaa Karkalinniemeen mukavasti noin puolessa tunnissa. Alueella on parkkipaikka sekä selkeä polku luolalle.

Luontoseikkailu jatkuu Espoon puolella Nuuksion kansallispuistossa. Myös Nuuksioon pääset Lohjalta kätevästi oman vuokra-auton kyydissä noin puolessa tunnissa. Nuuksiossa on runsaasti eripituisia ja selkeästi merkittyjä luontopolkuja. Polkujen joukossa on jopa niin helppokulkuisia reittejä, että lastenvaunujen kanssa kulkeminen on mahdollista. Eri puolilla kansallispuistoa on parkkipaikkoja, joihin on kätevää pysäköidä vuokra-auto vierailun ajaksi. Seuraavana päivänä ahkerat retkeilijät voi palkita vaikka retkellä Linnanmäelle. Omalla vuokra-autolla matka pääkaupunkiin taittuu noin kolmessa vartissa.

Onnistunut loma Lohjalla on taattu, kun teet matkajärjestelyt jo hyvissä ajoin kotona. Vertaile vuokra-autojen hintoja ja tutustu tarjouksiin. Voit luottaa siihen, että autovuokriin ei sisälly yllättäviä lisämaksuja. Jos tulet pitkän matkan takaa, voit saapua Lohjan-lomallesi lentäen. Helsinki-Vantaan lentokentältä ajat majapaikkaasi Lohjalle alle tunnissa.

Autonvuokraus kohteessa Lohja: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lohja?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lohja halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lohja?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lohja keskimäärin 46 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lohja?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lohja?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lohja

Tutustu kohteeseen Lohja Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!