Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lohja

Katso kaikki kohteen Lohja vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Lohja

Tutustu kohteeseen Lohja Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Lohjalla

Täydelliseen lomamatkaan kuuluu sopivassa suhteessa laadukkaita ja yllättäviäkin nähtävyyksiä, rauhoittumista luonnon helmassa ja kaupungin energiasta nauttimista. Loma Lohjalla voi olla juuri tällainen. Tarvitset allesi vain vuokra-auton, jolla pääset nopeasti Lohjan omiin vierailukohteisiin sekä lähialueen kaupunkeihin. Varaa vuokra-auto Lohjalta ilman yllättäviä lisämaksuja ja nauti Uudenmaan ja Suomenlahden rannikon parhaista lomakohteista. Lohjalta on lyhyt matka moniin mielenkiintoisiin paikkoihin. Kun ajat lähiseutuja ristiin rastiin, löydät jatkuvasti kauniita maisemia ja jännittäviä pysähdyspaikkoja.

Rauhallinen ja idyllinen Lohja on mainio lähtöpiste autoretkillesi. Voit varata hotellin Lohjalta ja nukkua yösi vaikkapa seesteisen maalaismaiseman keskellä. Päivällä olet valmis poimimaan alueen matkailutarjonnasta sinua kiinnostavat helmet. Lohjan-lomaan on helppoa yhdistää vierailu vaikkapa aina yhtä ihastuttavassa Hangossa tai alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Helsingissä. Kun vuokraat auton Lohjalta, Uudenmaan parhaat kohteet ovat helposti saavutettavissa.

Vuokraa auto Lohjalta ja kurvaa kulttuurin äärelle

Kulttuurinnälkäinen matkailija saa lomalla mahantäydeltä makeaa. Aloita kulttuurikierros Lohjan tärkeimmästä nähtävyydestä Pyhän Laurin kirkosta. Keskiajan lopussa syntyneet katto- ja seinämaalaukset ovat vaikuttava tapa aloittaa kierros läpi suomalaisen kulttuurin vuosisatojen. Ota oma aikasi ja ihaile maalauksia juuri niin kauan kuin haluat. Omalla vuokra-autolla liikkuessasi sinun ei tarvitse välittää matkanjärjestäjien aikatauluista.

Seuraavaksi on aika siirtyä 1800- ja 1900-lukujen taitteeseen. Noin viidenkymmenen kilometrin päässä Raaseporissa, Tammisaaren museokeskuksessa EKTA:ssa vierailija voi tutustua suosikkitaiteilija Helene Schjerfbeckin elämään ja taiteeseen. Reilun puolen tunnin ajomatka Lohjalta Tammisaareen taittuu mukavissa merkeissä oman vuokra-auton kyydissä. Annos nykytaidetta on hyvä tapa päättää kierros. Esimerkiksi visiitti Espoon modernin taiteen museo EMMAssa on kirsikka kakun päällä. Ajomatka Lohjalta Espooseen kestää noin neljäkymmentä minuuttia. Visiitti autovuokraamoon Lohjalla kannattaa varata heti loman aluksi. Näin varmistat helpon liikkumisen kulttuurikohteiden välillä. Helpointa auton vuokraaminen on, kun vertailet autojen hintoja ja ominaisuuksia jo kotona.

Autoillen lasten ja aikuisten suosikkikohteisiin

Lohja on erinomainen paikka aloittaa myös loma lasten kanssa. Lohjan lähiseudut ovat täydellinen paikka tutustuttaa lapset esimerkiksi luonnon ihmeisiin jännittävällä ja turvallisella tavalla. Alueen keskeinen sijainti houkuttelee paljon matkailijoita, joten luontokohteet ovat muovautuneet vierailijaystävällisiksi. Opastetaulut, reittimerkinnät ja pysäköintimahdollisuudet takaavat helpon pääsyn Suomen kauniin luonnon keskelle. Perheen kannattaa vuokrata Lohjalta auto, joka on tarpeeksi tilava mutta silti helppo pysäköidä kaikkialle. Lapset rakastavat seikkailuja. Ensimmäiseksi pysähdyspaikaksi voit valita vaikkapa Lohjan Karkalinniemessä sijaitsevan Torholan luolan. Kyseessä on Suomen suurin kalkkikiviluola, jonka uumenista vierailija löytää henkeäsalpaavia kivimuodostelmia. Lapsille on todellinen seikkailu kurkistaa taskulampun kanssa luolan suulta sisään. Rohkeimmat astuvat sisälle luolan tilavaan eteiseen. Omalla vuokra-autolla koko perhe matkustaa Karkalinniemeen mukavasti noin puolessa tunnissa. Alueella on parkkipaikka sekä selkeä polku luolalle.

Luontoseikkailu jatkuu Espoon puolella Nuuksion kansallispuistossa. Myös Nuuksioon pääset Lohjalta kätevästi oman vuokra-auton kyydissä noin puolessa tunnissa. Nuuksiossa on runsaasti eripituisia ja selkeästi merkittyjä luontopolkuja. Polkujen joukossa on jopa niin helppokulkuisia reittejä, että lastenvaunujen kanssa kulkeminen on mahdollista. Eri puolilla kansallispuistoa on parkkipaikkoja, joihin on kätevää pysäköidä vuokra-auto vierailun ajaksi. Seuraavana päivänä ahkerat retkeilijät voi palkita vaikka retkellä Linnanmäelle. Omalla vuokra-autolla matka pääkaupunkiin taittuu noin kolmessa vartissa.

Onnistunut loma Lohjalla on taattu, kun teet matkajärjestelyt jo hyvissä ajoin kotona. Vertaile vuokra-autojen hintoja ja tutustu tarjouksiin. Voit luottaa siihen, että autovuokriin ei sisälly yllättäviä lisämaksuja. Jos tulet pitkän matkan takaa, voit saapua Lohjan-lomallesi lentäen. Helsinki-Vantaan lentokentältä ajat majapaikkaasi Lohjalle alle tunnissa.