Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

HelsinkiFinland

Nauti lomallasi Helsingin pikkukaupunkimaisesta charmista, monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, kauniista rakennuksista sekä useista museoista ja gallerioista.

Helsingissä taiteeseen, arkkitehtuuriin ja kulttuuriin ovat vaikuttaneet sekä länsi- että itäeuroooppalaiset traditiot, joten kaupunki on omaleimainen yhdistelmä kumpaakin. Suuntaa Senaatintorille ja ihastele kaupungin tunnetuimman aukion patsaita ja rakennuksia. Torin laidalla sijaitsevat esimerkiksi Helsingin tuomiokirkko ja valtioneuvosten linna. Arkkitehtuurin ystävät löytävät useita Carl Ludvig Engelin, Eliel Saarisen ja Alvar Aallon töitä eri puolilta kaupunkia. Käy Helsingin kaupunginmuseossa, Arkkitehtuurimuseossa, Alvar Aallon kotitalossa tai Designmuseossa ja tutustu suomalaiseen ja helsinkiläiseen suunnittelu- ja muotoiluperinteeseen.

Kaikille historiasta kiinnostuneille ehdoton kohde on Suomenlinnan merilinnoitus. Ruotsalaisten 1700-luvulla rakentama merilinnoitus on UNESCON maailmanperintökohde, ja saarella on useita museoita, kahviloita ja ravintoloita. Koko maan historiaa esitteleviä esineitä voit nähdä Suomen kansallismuseossa. Varaudu siihen, että museossa vierähtää helposti muutama tunti.

Varaa kaupungin useisiin museoihin ja gallerioihin tutustumiseen vähintään yksi kokonainen päivä. Ateneumin ja Sinebrychoffin taidemuseoissa on näytteillä klassisen suomalaisen ja eurooppalaisen taiteen kokoelmia. Tutustu myös nykytaiteen museoon Kiasmaan.

Vanhasta kauppahallista ja Kauppatorilta voit ostaa tuliaisia, monenlaista syötävää ja satokauden herkkuja. Tee löytöjä Pohjois-Esplanadin trendikkäissä liikkeissä ja nauti kansainvälisestä tunnelmasta Esplanadin puistossa. Vietä päivä jollakin kaupungin edustan useista saarista, joille pääset lautalla. Tutustu historiallisiin asumuksiin ja muihin rakennuksiin Seurasaaressa tai vieraile Helsingin eläintarhassa Korkeasaaressa.

Helsinki on Suomen kulttuuri- ja talouselämän keskus sekä merenrantakaupunki, joka sijaitsee niemen kärjessä Itämereen kuuluvan Suomenlahden pohjoisrannalla. Se on persoonallinen pohjoismainen pääkaupunki, jonka arkkitehtuuriin, museoihin ja gallerioihin tutustuen voit viettää ikimuistoisen kaupunkiloman.

Matkaopas: Helsinki

Missä yöpyä kohteessa Helsinki

Senaatintori featuring katunäkymät

Helsingin kaupungin keskusta

Museoista ja elävästä musiikista tunnettu Helsingin kaupungin keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Helsingin tuomiokirkko ja Stockmannin tavaratalo. Lisäksi lähellä sijaitsevat Vironkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Hallituskadun raitiovaunupysäkki, Helsinki takaavat, että kaupunkiin on vaivatonta tutustua.

Helsingin kaupungin keskusta
Kamppi featuring kaupunki sekä suuri ryhmä ihmisiä

Kamppi

4.5/5Wonderful!(412 aluearvostelua)

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Kamppi tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Kampin keskus, ja Kampin metroasema, Helsinki sekä Kalevankadun raitiovaunupysäkki, Helsinki takaavat, että alueeseen on helppoa tutustua.

Kamppi
Pasila, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Pasila

4/5Very Good!(99 aluearvostelua)

Pasila tunnetaan erityisesti ravintoloista, ja läheiset Kyllikinportin raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Messukeskuksen raitiovaunupysäkki, Helsinki takaavat, että Hartwall-areena on vain lyhyen matkan päässä.

Pasila
Esplanadi johon kuuluu puutarha ja eväsretkeily sekä suuri ryhmä ihmisiä

Eteläinen suurpiiri

4/5Very Good!(421 aluearvostelua)

Kiehtovista museoista tunnettu Eteläinen suurpiiri tarjoaa vierailijoille mielenkiintoisia kohteita, kuten Länsiterminaali. Ja jos haluat tutustua kaupunkiin lähemmin, se on helppoa, koska lähellä sijaitsee sekä Perämiehenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki että Telakkakadun raitiovaunupysäkki, Helsinki.

Eteläinen suurpiiri
Katajanokka featuring kirkko tai katedraali ja vanha arkkitehtuuri

Katajanokka

4/5Very Good!(102 aluearvostelua)

Katajanokka tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja näköaloista vedelle päin. Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluu lisäksi Uspenskin katedraali ja Allas Sea Pool -merikylpylä, ja Merisotilaantorin raitiovaunupysäkki, Helsinki sekä Puolipäivänkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki takaavat, että voit tutustua myös kaukaisempiin alueisiin.

Katajanokka
Kallio, Helsinki, Uusimaa, Suomi

Kallio

4/5Very Good!(68 aluearvostelua)

Ostosmahdollisuuksista tunnettu Kallio tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Hakaniemi. Ja Käenkujan raitiovaunupysäkki, Helsinki ja Haapaniemen raitiovaunupysäkki, Helsinki taas varmistavat, että voit tutustua myös muihin tämän kaupungin alueisiin.

Kallio

Huippuhotellit kohteessa Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
4 out of 5
Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Hinta on 97 € per yö ajalle 30. lokak. viiva 31. lokak.

Länsiterminaali, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin ...

4.3/5Excellent! (1,371 arvostelua)
Mahtava aamupala

"Monipuolinen, herkullinen aamupala"…"

Arvosteltu 27.7.2020

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
Marski by Scandic
Marski by Scandic
4 out of 5
Mannerheimintie 10, Helsinki
Hinta on 85 € per yö ajalle 20. marrask. viiva 21. marrask.

Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin ...

4.4/5Wonderful! (521 arvostelua)
Hyvä hotelli keskustassa

"Oikein kiva hotelli huippusijainnilla. Runsas aamiainen iso plussa."…"

Arvosteltu 26.7.2020

Marski by Scandic
Clarion Hotel Helsinki
Clarion Hotel Helsinki
4 out of 5
Hinta on 120 € per yö ajalle 30. lokak. viiva 31. lokak.

Länsisatama ja Länsiterminaali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

4.5/5Wonderful! (1,542 arvostelua)

"Oikein hyvä sijainti, hienot pitteet ja loistava palvelu. Hintaansa nähden erinomainen. Autotalliin pääsy ja tavaroiden kuljetus autotalliin voisi olla paremmin järjestetty. Tallin sisääkäynnit jalan, tai niihin opastus voisi olla parempi tai parasta olisi jos hotellilla olisi valet -palvelu joka ..."…"

Arvosteltu 25.8.2020

Clarion Hotel Helsinki
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Helsinki

Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela
Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela
3.5 out of 5
Kaivokselantie 5 L, Vantaa
Hinta on 109 € per yö ajalle 3. marrask. viiva 4. marrask.

Kauppakeskus Myyrmanni on 1,7 kilometrin ja Terveystalo Kannelmäki Kaari on 4,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hartwall-areena ja Kauppakeskus ...

4.4/5Excellent! (10 arvostelua)
Hiisi Homes

"Erittäin siisti ja hyvä asunto"…"

Arvosteltu 3.7.2020

Hiisi Homes Vantaa Kaivoksela
Forenom ApartHotel Vantaa Tikkurila
Forenom ApartHotel Vantaa Tikkurila
3 out of 5
Väritehtaankatu 8, Vantaa
Hinta on 82 € per yö ajalle 29. lokak. viiva 30. lokak.

Tiedekeskus Heureka on 1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kuusijarvi ...

4.4/5Excellent! (147 arvostelua)

"Best location! It was pretty much at the train station of Tikkurila. Easy to reach with the train from the airport. Easy to take the long distance train next the morning. No dragging the suitcase geared and there. Easy entry with A key code."…"

Arvosteltu 1.8.2020

Forenom ApartHotel Vantaa Tikkurila
Noli Studios Katajanokka
Noli Studios Katajanokka
3.5 out of 5
Kanavakatu 1, Helsinki
Hinta on 121 € per yö ajalle 27. lokak. viiva 28. lokak.

Uspenskin katedraali, Stockmannin tavaratalo ja Helsingin tuomiokirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Finlandia-talo ja Länsiterminaali ...

4.6/5Exceptional! (26 arvostelua)

"Parvekkeelta mahtava näköala!"…"

Arvosteltu 28.6.2020

Noli Studios Katajanokka
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Helsinki

Helsingin tuomiokirkko
Kuva majoitusliikkeestä Helsingin tuomiokirkko

Helsingin tuomiokirkko

4.5/5(158 arvostelua)

Pistäydy tällä kauniilla suomalaisella evankelis-luterilaisella katedraalilla ihailemassa sen henkeäsalpaavan kaunista arkkitehtuuria ja kaunista sinkkipatsaiden kokoelmaa.

Finlandia-talo
Kuva majoitusliikkeestä Finlandia-talo

Finlandia-talo

4/5(96 arvostelua)

Käy katsomassa kansainvälistä musiikkitapahtumaa tai lähde opastetulle kierrokselle Helsingin monitoimiseen keskukseen ja perehdy sen merkittävään arkkitehtuuriseen historiaan.

Stockmannin tavaratalo
Kuva majoitusliikkeestä Stockmannin tavaratalo

Stockmannin tavaratalo

4/5(385 arvostelua)

Skandinavian suurimpiin tavarataloihin kuuluvalta Stockmannilta löydät kaikki suosikkimerkkisi sekä yhden kaupungin parhaimmista elintarvikemyymälöistä.

Olympiastadion
Kuva majoitusliikkeestä Olympiastadion

Olympiastadion

3.5/5(8 arvostelua)

Vieraile kohteessa Olympiastadion järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Taka-Töölö. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen kiehtoviin museoihin ja kauppoihin.

Kampin keskus
Kuva majoitusliikkeestä Kampin keskus

Kampin keskus

4/5(406 arvostelua)

Kun lomailet kohteessa Helsinki, voit etsiä upeita matkamuistoja kohteessa Kampin keskus. Käy tutkimassa tämän kulttuuristaan tunnetun alueen maineikkaita taidegallerioita ja kiehtovia museoita.

Kansallisteatteri
Kuva majoitusliikkeestä Kansallisteatteri

Kansallisteatteri

4.5/5(25 arvostelua)

Ihastele kaunista uusromanttista julkisivua, joka sulkee taakseen teatterin, jolla oli erityinen merkitys suomalaisen kulttuurin kehittämisessä 1800-luvulla.

Arvostelut – Helsinki

4.2

Huippukohde

5 - Loistava
409
5 - Loistava 32.003129890453835%
4 - Hyvä
755
4 - Hyvä 59.076682316118934%
3 - OK
106
3 - OK 8.294209702660407%
2 - Pettymys
5
2 - Pettymys 0.39123630672926446%
1 - Hirveä
3
1 - Hirveä 0.2347417840375587%

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

24. toukok. 2020

Hotellihuoneen eteiseen nojatuolin tilalle, joka vie turhaan tilaa ja jää käyttämättä olisi kiva saada hyllykkö kaikkine tarvikkeineen tai joku semmoinen,johon voisi pistää servetit,kunnon kahivastiat(huoneessa oli vain kartonkimukeja), lusikat yms.

2/5 - Pettymys

Tarkistettu asiakas

1. huhtik. 2020

Älyttömän likaista jokapaikassa.

3/5 - OK

Tarkistettu asiakas

18. maalisk. 2020

Taksilla matkustaminen on muuttunut hieman haasteeliseksi koska sama matka kahdella eri taksilla oli eri hintainen. Paikallinen taksi oli selvästi paras vaihtoehto ja hinnoitelu oli mittarin mukainen.

5/5 - Loistava

Marja

10. maalisk. 2020

Keskustassa paljon museoita, turvallinen liikkua, siistiä

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

1. maalisk. 2020

Hieno ja mahtava kaupunki

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

25. helmik. 2020

Helsinki on yleisilmeeltään siisti ja siellä on helppo ja turvallista liikkua jokaiseen vuodenaikaan. Teatterit ja ruokapaikat ovat lähellä.

Kohteen Helsinki lähellä sijaitsevat kaupungit

Etelä-Suomi

Lohja

Vantaa johon kuuluu auringonlasku, järvi tai vesikuoppa ja patikointi tai kävely

Vantaa

Porvoo

Porvoo

Espoo

Espoo