COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

KamppiHelsinki

Kampin kaupunginosa sijaitsee Helsingin keskustassa, ja siellä on erinomaisia taidegallerioita, merkittäviä rakennuksia ja kahdeksankerroksinen tavaratalo.

Kampin kaupunginosassa pääset ihailemaan Suomen suurinta taide- ja veistoskokoelmaa sekä palkittua Kampin kappelia. Voit ihmetellä massiivista Eduskuntataloa ja nauttia konsertista maanalaisessa salissa.

Missään muualla Suomessa ei ole yhtä runsasta valikoimaa hyviä museoita kuin Kampissa. Kansallismuseo on hyvä ensimmäinen kohde. Voit perehtyä kiehtoviin näyttelyihin, jossa kartoitetaan Suomen historiaa esihistorialliselta ajalta lähtien. Tutustu myös raha-, mitali- ja miekkanäyttelyyn alakerrassa.

Lisää hyviä näyttelyitä on lyhyen kävelymatkan päässä Ateneumin taidemuseossa. Ateneumissa on Edelfeltin, Simbergin ja Halosen töitä, kun taas vähän lännempänä sijaitseva Kiasman nykytaiteen museo valloittaa kirkkailla väreillään ja erikoisilla veistoksillaan.

Kun kävelet luoteeseen, vastaan tulee massiivinen 1920-luvulla rakennettu Eduskuntatalo. Voit ihmetellä korkeita pilareita, jotka tukevat kokonaan punaisesta graniitista valmistettua klassista julkisivua.

Jatka matkaasi Temppeliaukion kirkkoon. Tämä vaikuttava kirkko on louhittu suoraan kallioon, ja siinä on kaunis lasi- ja kuparikatto. Tarkista verkosta tai kaupungin matkailutoimistosta, mitä konsertteja kirkossa järjestetään.

Käy myös Narinkkatorilla sijaitsevassa Kampin kappelissa. Hieno puinen kappeli on palkittu useilla kansainvälisillä arkkitehtuuripalkinnoilla.

Toinen kiinnostava kohde torilla on Stockmannin suuri tavaratalo. Tavaratalosta löytyy kaikenlaista tavaraa huippusuunnittelijoiden vaatteista hajuvesiin ja elektronisiin vempaimiin. Alueella on myös erinomaisia eri ruokakulttuureita edustavia ravintoloita.

Helsingin päärautatieasema on Kampin kaupunginosassa. Myös bussivuorot eri puolille kaupunkia lähtevät täältä.

Kampin kaupunginosan kulttuurikohteisiin tutustumiseen voi käyttää useita päiviä.


Suositut vierailukohteet – Kamppi


Huippuhotellit kohteessa Kamppi

Klaus K Hotel
Klaus K Hotel
4 out of 5
Bulevardi 2-4, Helsinki
Hinta on 105 € per yö ajalle 7. maalisk. viiva 8. maalisk.

Helsingin vanha kirkko ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Finlandia-talo ...

4.2/5Very Good! (989 arvostelua)

"yöllä hotelliin saapuessa ovisummeria painoimme useamman minuutin ennen sisäänpääsyä. Huoneen järjestys hieman ahdas kulkuinen"…"

Arvosteltu 20.11.2020

Klaus K Hotel
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
4 out of 5
Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Hinta on 98 € per yö ajalle 12. maalisk. viiva 13. maalisk.

Länsiterminaali, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin ...

4.3/5Excellent! (1,345 arvostelua)
Paras henkilökunta

"Mahtava henkilökunta!"…"

Arvosteltu 2.11.2020

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
Hotel St. George Helsinki
Hotel St. George Helsinki
5 out of 5
Yrjönkatu 13, Helsinki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 221 € per yö ajalle 3. maalisk. viiva 4. maalisk.

Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ...

4.7/5Exceptional! (387 arvostelua)
Ihana hotelli Helsingin parhaalla sijainnilla

"Hotelli on aivan ihana ja ehdottomasti menen uudestaan. Valittettavaa oli kuitenkin sisäpihalle näkymä, sekä sieltä kantautuvat yölliset äänet ja jonkin laitteen humina, mikä valvotti minua yöllä."…"

Arvosteltu 9.11.2020

Hotel St. George Helsinki
Marski by Scandic
Marski by Scandic
4 out of 5
Mannerheimintie 10, Helsinki
Hinta on 96 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Ruotsalainen teatteri ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin ...

4.4/5Wonderful! (589 arvostelua)
Tunnelmaa keskustan sykkeessä

"Ihana hotelli ja hyvää palvelua. Huone oli myös erittäin viihtyisä, ainoa iso miinus valaistus, valoa ei saanut riittävästi kylpyhuoneeseen eikä muuallekaan huoneeseen."…"

Arvosteltu 9.10.2020

Marski by Scandic
Radisson Blu Royal Hotel Helsinki
Radisson Blu Royal Hotel Helsinki
4 out of 5
Runeberginkatu 2, Helsinki
Hinta on 119 € per yö ajalle 26. helmik. viiva 27. helmik.

Kampin keskus, Stockmannin tavaratalo ja Finlandia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

4.3/5Excellent! (980 arvostelua)

"Huone oli siisti ja kaunis. Aamupala hyvä. Teinejä oli paljon hotellissa harmiksemme, mikä vaikutti rauhattomuutena ja poliisitkin tuli paikalle."…"

Arvosteltu 1.1.2021

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki
Scandic Simonkenttä
Scandic Simonkenttä
4 out of 5
Simonkatu 9, Helsinki
Hinta on 94 € per yö ajalle 26. maalisk. viiva 27. maalisk.

Kampin kappeli ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin ...

4.3/5Excellent! (1,085 arvostelua)
Sijainti Sijainti Sijainti !

"Minisviitti kaupunkinäkymällä ja pikku parvekkeella KYLLÄ. Mukava viikonloppu ja hotellin sijainti on todella hyvä, aivan Kampin ytimessä. Ympäristössä varmaan 50-70 ravintolaa, ruokapaikkaa ja baaria. Aamiainen maukas ja henkilökunta todella ystävällistä ja avuliasta. Ehdottomasti jatkoon."…"

Arvosteltu 9.11.2020

Scandic Simonkenttä
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muut kaupunginosat kohteessa HelsinkiKamppi

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: