Halvat lennot: Helsinki-Vantaa

Lennot: Helsinki-Vantaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 41 € yhdensuuntaisille lennoille ja 77 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Iberia
Iberia
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
KLM
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Norwegian Air Shuttle
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Lufthansa

Suosituimmat hotellit – Helsinki-Vantaa

GLO Hotel Helsinki Airport
3.5 out of 5
Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa, 01530
Hinta on 142 € per yö ajalle 16. lokak. viiva 17. lokak.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Vantaa. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. ...
4,1/5 Very Good! (1 000 arvostelua)
Hilton Helsinki Airport
4 out of 5
Lentaejaenkuja 1, Vantaa, 01530
Hinta on 164 € per yö ajalle 16. lokak. viiva 17. lokak.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Vantaa. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja ympärivuorokautisesta huonepalvelusta. ...
4,5/5 Wonderful! (1 170 arvostelua)
Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport, an IHG Hotel
3 out of 5
Ralssitie 2, Vantaa, 01510
Hinta on 100 € per yö ajalle 21. lokak. viiva 22. lokak.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Vantaa. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja ilmaisista lentokenttäkuljetuksista. ...
4/5 Very Good! (1 004 arvostelua)
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Helsinki-Vantaa – tietoja lentoasemasta

Lentoasemalta Helsinki-Vantaa lennät halvalla lukuisiin suosittuihin matkakohteisiin käyttämättä lomabudjetista liian suurta osaa. Rahaa jää siis enemmän käytettäväksi itse kohteessa. Lentoyhtiöiden ja reittien selaaminen Expedian käyttäjäystävällisten sivustojen avulla on helppoa, etsitpä sitten suoria lentoja tai välilaskullisia reittejä. Syöttämällä haluamasi päivämäärät ja ajat saat näkyviin useiden lentoyhtiöiden lennot selkeästi, jolloin näet helposti, lentääkö suosimasi lentoyhtiö lentoasemalta Helsinki-Vantaa vai sopiiko kenties jokin toinen lähtöasema suunnitelmiisi paremmin. Expedia vertaa saatavilla olevia hintoja ja lentoaikoja, jolloin voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen matkatarjouksen esimerkiksi lentoasemalta Helsinki-Vantaa, HEL. Varattuasi parhaat mahdolliset lennot voit rentoutua ja nauttia lomasi suunnittelusta.

Matkustaminen lentoasemalle Helsinki-Vantaa

Voit matkustaa lentoasemalle Helsinki-Vantaa eri tavoin. Aiotko ajaa lentoasemalle kohteesta Helsinki tai kauempaa? Tarkista lentoaseman verkkosivustoilta tai online-karttojen avulla, mikä on helpoin ja nopein tapa päästä perille. Voit myös ottaa selvää taksipalveluista ja niiden hinnoista lentoasemalle. Matkustaisitko lentoasemalle mieluummin bussilla? Tarkista etukäteen bussin pysähtymispaikka ja sen etäisyys lentoaseman pääalueesta, jotta osaat arvioida tarvittavan ajan matkatavaroiden lähtöselvityspisteeseen siirtymiseen.

Huomioitavat asiat matkustaessasi lentoasemalta Helsinki-Vantaa, HEL

Aiotko tehdä ostoksia ennen koneeseen nousua? Kannattaa tutustua lentoaseman Helsinki-Vantaa sivustoihin, joilta näet matkustajille tarjolla olevat kaupat. Näin saat varmasti tarvitsemasi kosmetiikkatuotteet, vaatteet ja asusteet. Sivustoilta voit tarkistaa myös lentoasemalla sijaitsevat ravintolat ja baarit, joissa on mukava rentoutua ja nauttia kevyt välipala tai tukevampi ateria ennen lähtöportille siirtymistä. Jos olet palaamassa kohteeseen Helsinki matkasi jälkeen, kannattaa tutustua etukäteen tarjolla oleviin paluureitteihin ja aikatauluihin. Tutustumalla huolellisesti etukäteen Expedian tarjoamiin lentoihin kohteesta Helsinki HEL ja varaamalla matkan hyvissä ajoin voit säästää tuntuvasti rahaa.

Helsinki-Vantaa – tietoja lentoasemasta
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
LähtökaupunkiHelsinki