Hae vuokra-autoja kohteessa Sipoo

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Sipoo

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Sipoo

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Sipoo
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Sipoo?
Tämän viikon hintojen mukaan edullinen vuokra-auto maksoi alkaen 112 € päivässä kohteessa Sipoo. Koska hinnat ovat näin alhaiset, löydät helposti suunnitelmiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Voinko vuokrata auton kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa)?
Autovuokraamot sijaitsevat kohteessa Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) palvelutiskillä terminaalien 1 ja 2 välisessä käytävässä. Täältä voit noutaa auton Budget-, Sixt- tai Enterprise-vuokraamolta. Europcar ja Hertz tarjoavat myös hyviä alennuksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Sipoo vuokra-autovaraukseni?
Autosi peruutusehdoista riippuen saatat saada rahasi takaisin peruutustilanteessa. Useat autovaraukset voi peruuttaa lisämaksutta, jos peruutus tehdään korkeintaan kuusi tuntia ennen vuokra-auton noutamista. Jos et löydä peruutukseen liittyviä tietoja matkasuunnitelmastasi, asiakaspalvelumme sivut ovat aina saatavillasi.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Sipoo?
Varaa vuokra-auto, ja suuntaa tutustumaan kaikkiin nähtävyyksiin, joita Sipoo tarjoaa. Mutta koska lähiseudut tarjoavat niin monia vierailukohteita, älä jätä tutustumistasi siihen! Ainakin näihin jännittäviin paikkoihin kannattaa ehdottomasti tutustua täällä lomaillessasi:

  • Monista nähtävyyksistään ja aktiviteeteistaan tunnettu Tampere sijaitsee noin 160 km:n päässä kohteesta Sipoo. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Särkännniemi, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Turku, joka sijaitsee noin 170 km:n päässä, on myös loistava kohde. Haluatko tietää mitä nähtävää alueella on? Turun linna on meidän suosikkimme.
  • Mikään loma ei ole täydellinen ilman päivän viettämistä kohteessa Imatrankoski. Tämä tunnettu luontokohde sijaitsee keskimäärin 220 km:n päässä kohteesta Sipoo. Täällä voit rentoutua ja nauttia puhtaasta ilmasta!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Sipoo Expedian kautta?
Expedia on paras sivusto hankkia vuokra-auto. Valittavanasi on autovuokrauspistettä kohteessa Sipoo, ja me teemme parhaamme löytääksemme sinulle parhaimmat tarjoukset. Voit lisäksi säästää ainutlaatuisten jäsenhintojen ja tarjousten ansiosta ja ansaita etuja jokaisesta varauksesta. Säästä vieläkin enemmän varaamalla kohteen Sipoo lomasi osat yhtenä pakettilomana. Vuokra-autot, loma-asunnot, hotellit, lennot ja aktiviteetit – Expedia tarjoaa kaiken yhdessä paikassa.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Sipoo Expedian kautta?
Minkätyyppistä autoa sitten etsitkin, Expedialta löydät halvimmat tarjoukset. Sivuillamme voit vertailla suosituimpien autovuokrauspisteiden tarjouksia ja varata itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää vieläkin enemmän? Yhdistä kohteen Sipoo vuokra-autovaraukseen lento- tai hotellivaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Sipoo?
Vaadittu minimi-ikä on kohteessa Sipoo useimmiten vähintään 20 vuotta. Suurin osa vuokraamoista veloittaa nuorilta asiakkailta lisämaksuja, jotka saattavat vaihdella vuokrauspisteestä toiseen. Lisäksi nuoremmat asiakkaat eivät välttämättä voi vuokrata tietynmallisia ajoneuvoja, kuten luksusluokan autoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ottamista. Kannattaakin aina lukea ehdot ja rajoitukset läpi huolellisesti ennen auton varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Sipoo?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Lisäksi jos et halua ottaa vuokraamon vakuutusta, saatat joutua esittämään todistuksen omasta vakuutuksestasi. Käytännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua valitsemasi yrityksen ehtoihin huolella ennen varaamista.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Sipoo?
Kaksi halvinta hintaa kohteessa Sipoo edellisten seitsemän päivän aikana olivat 112 € ja 113 €. Näin edulliset hinnat takaavat, että voit nauttia lomastasi halvemmalla!
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Sipoo?
Halvan vuokra-ajoneuvon varaaminen pitemmäksi aikaa kohteessa Sipoo on helppoa ja yksinkertaista Expedian kautta. Suuntaa vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullemme, anna matkapäiväsi ja vertaile tarjouksia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Sipoo, jos olen alle 25-vuotias?
Tämä riippuu täysin kohteessa Sipoo toimivista autonvuokraamoista, ja niiden minimi-ikää koskevista käytännöistä. Jos olet löytänyt ajoneuvoja alle 25-vuotiaille vuokraavan yrityksen, kannattaa muistaa, että sinulta saatetaan veloittaa siitä ylimääräisiä maksuja. Kannattaa käydä läpi autovuokraamon ehdot ennen ajoneuvon noutamista, jotta vältyt yllätyksiltä.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Sipoo?
Vakuutuksen valinta riippuu haluamastasi autotyypistä, kuljettajan iästä sekä monista muista tekijöistä. Käy siis huolella läpi vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet lopullisen päätöksen.