Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Mäntsälä

Katso kaikki kohteen Mäntsälä vuokra-autot

Vuokraa auto Mäntsälässä

Etenkin kartanoistaan tunnettu Mäntsälä tarjoaa loistavat puitteet rentouttavaan autolomailuun. Autonvuokraus Mäntsälässä on jokseenkin välttämätöntä, sillä alueella on paljon sellaisia kohteita, joihin et millään muulla kulkupelillä tule pääsemään. Jos suunnittelet matkaa Mäntsälään, suosittelemmekin, että vuokraat myös auton reissuasi varten. Sivustollemme hyväksytyt autovuokraamot eivät peri mitään yllättäviä lisämaksuja; riittää, kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Mäntsälässä

Mäntsälän keskustasta katsoen lähin autojen noutopiste sijaitsee Järvenpäässä. Sen ohella noutopiste löytyy myös Hyvinkäältä sekä tietysti kaikista lähialueen suuremmista kaupungeista kuten Vantaalta ja Helsingistä. Lisäksi noutopisteitä ja autovuokraamoita on Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Näistä viimeinen on erittäin hyvä valinta siinä tapauksessa, että olet hankkinut lennot Mäntsälään. Ne laskeutuvat nimittäin aivan varmasti nimenomaan Helsinki-Vantaalle. Kun otat auton käyttöösi sieltä, pääset jatkamaan eteenpäin täysin omilla ehdoillasi, kuten lomalla kuuluukin.

Miksi vuokrata auto Mäntsälässä?

Mäntsälässä on yllättävänkin paljon nähtävää. Kunta tunnetaan kenties parhaiten kartanoistaan, mutta niiden ohella Mäntsälässä on muun muassa teattereita, uimarantoja, laaja Sepänmäen käsityömuseoalue, mylly, hunajatila sekä urheilupuisto. Kohteita siis riittää. Ilman autoa liikkuville niiden näkeminen ja kokeminen on kuitenkin hankalaa, sillä yhden ryppään sijaan kohteita on siellä täällä koko kunnan alueella.

Vuokra-autolla Mäntsälän upeiden kartanoiden luo

Mäntsälä poikkeaa monista muista Suomen kunnista siinä, että lähes kaikissa sen kylissä on ollut kartano. Moni niistä on edelleen jokseenkin alkuperäisessä tilassaan, minkä myötä Mäntsälä onkin yksi Suomen kiehtovimmista alueista kaikille kartanoista ja niiden historiasta kiinnostuneille. Alueella järjestetään maksullisia kartanokierroksia, mutta omalla autolla pääset näiden hienojen kartanoiden luo myös juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Useassa kartanossa on nykyisin matkailu-, ravintola- tai julkista toimintaa, minkä myötä niissä tai ainakin niiden luona voi vierailla milloin tahansa. Muutamiin vierailusta kannattaa kuitenkin ilmoittaa etukäteen. Alla on kerrottu lyhyesti muutamasta kartanosta. Lisää tietoa ja myös kartanoiden yhteystiedot löydät helposti muualta verkosta.

Kartanokierrokseen kannattaa sisällyttää ainakin Sälinkään, Saaren ja Hirvihaaran kartanot. Näistä ensin mainittu on rakennettu omaleimaiseen nikkarityyliin ja sen pihalla on erikoinen Torpparimuistomerkki, jossa on lukuisia erikoisia torppien nimiä. Saaren kartanoa sanotaan puolestaan Suomen viimeiseksi yksityiskäyttöön rakennetuksi linnaksi. 1900-luvun alussa sen tiloissa toimi vapaaherra Richard de la Casimir de la Chapellen omistuksessa ollut tulitikkutehdas. Viimeajat rakennus on ollut Mäntsälän maaseutuoppilaitoksen käytössä. Tämän myötä sinne voi hyvin suunnistaa ilman etukäteisilmoitusta. Myös Hirvihaan kartanossa on aiemmin toiminut tulitikkutehdas. Sittemmin kartano on muunnettu hotelliksi. Hotellitoiminnan lisäksi sen tiloissa on erittäin tasokas ravintola, joten sisälle voi halutessaan mennä myös aterioimaan. Kartanon alueella on lisäksi tenniskenttä, savusauna ja rauhallinen puisto.

Koko perheen vuokra-autoilua Mäntsälässä

Etenkin kesäisin Mäntsälä sopii mainiosti myös koko perheen lomailukohteeksi. Etenkin Sepänmäen käsityöalue tarjoaa runsaasti lapsille suunnattuja aktiviteetteja ja ohjelmaa, kuten kotieläinpäiviä ja maalaismarkkinoita. Sen ohella alueella toimii useita teattereita, joista etenkin Nukketeatteri Sininen Mylly on suunnattu nimenomaan perheen pienimmille. Ja kesän ollessa lämpimimmillään auton nokka kannattaa kääntää kohti yhtä Mäntsälän lukuisista uimarannoista. Niitä alueella on yhteensä peräti kuusi. Kilpijärven uimarannan lähistöllä on myös vuokramökkejä, joten sen yhteydessä on mahdollisuus vaikka ihka-aitoon rantalomaan. Toki voit myös varata hotellin Mäntsälässä ja suunnistaa rannalle vain lyhyemmäksi aikaa – sekin onnistuu täällä helposti. Kaiken kaikkiaan Mäntsälä on mitä mainioin lomakohde, joka tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa vain lyhyen matkan päässä etelän suurista kaupungeista.

Autonvuokraus kohteessa Mäntsälä: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Mäntsälä?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Mäntsälä halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 94 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Mäntsälä?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Mäntsälä keskimäärin 140 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Mäntsälä?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Mäntsälä?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Mäntsälä

Tutustu kohteeseen Mäntsälä Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!