Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Mäntsälä

Katso kaikki kohteen Mäntsälä vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Mäntsälä

Tutustu kohteeseen Mäntsälä Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Vuokraa auto Mäntsälässä

Etenkin kartanoistaan tunnettu Mäntsälä tarjoaa loistavat puitteet rentouttavaan autolomailuun. Autonvuokraus Mäntsälässä on jokseenkin välttämätöntä, sillä alueella on paljon sellaisia kohteita, joihin et millään muulla kulkupelillä tule pääsemään. Jos suunnittelet matkaa Mäntsälään, suosittelemmekin, että vuokraat myös auton reissuasi varten. Sivustollemme hyväksytyt autovuokraamot eivät peri mitään yllättäviä lisämaksuja; riittää, kun muistat, että auto vastaanotetaan ja palautetaan aina tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Mäntsälässä

Mäntsälän keskustasta katsoen lähin autojen noutopiste sijaitsee Järvenpäässä. Sen ohella noutopiste löytyy myös Hyvinkäältä sekä tietysti kaikista lähialueen suuremmista kaupungeista kuten Vantaalta ja Helsingistä. Lisäksi noutopisteitä ja autovuokraamoita on Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Näistä viimeinen on erittäin hyvä valinta siinä tapauksessa, että olet hankkinut lennot Mäntsälään. Ne laskeutuvat nimittäin aivan varmasti nimenomaan Helsinki-Vantaalle. Kun otat auton käyttöösi sieltä, pääset jatkamaan eteenpäin täysin omilla ehdoillasi, kuten lomalla kuuluukin.

Miksi vuokrata auto Mäntsälässä?

Mäntsälässä on yllättävänkin paljon nähtävää. Kunta tunnetaan kenties parhaiten kartanoistaan, mutta niiden ohella Mäntsälässä on muun muassa teattereita, uimarantoja, laaja Sepänmäen käsityömuseoalue, mylly, hunajatila sekä urheilupuisto. Kohteita siis riittää. Ilman autoa liikkuville niiden näkeminen ja kokeminen on kuitenkin hankalaa, sillä yhden ryppään sijaan kohteita on siellä täällä koko kunnan alueella.

Vuokra-autolla Mäntsälän upeiden kartanoiden luo

Mäntsälä poikkeaa monista muista Suomen kunnista siinä, että lähes kaikissa sen kylissä on ollut kartano. Moni niistä on edelleen jokseenkin alkuperäisessä tilassaan, minkä myötä Mäntsälä onkin yksi Suomen kiehtovimmista alueista kaikille kartanoista ja niiden historiasta kiinnostuneille. Alueella järjestetään maksullisia kartanokierroksia, mutta omalla autolla pääset näiden hienojen kartanoiden luo myös juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Useassa kartanossa on nykyisin matkailu-, ravintola- tai julkista toimintaa, minkä myötä niissä tai ainakin niiden luona voi vierailla milloin tahansa. Muutamiin vierailusta kannattaa kuitenkin ilmoittaa etukäteen. Alla on kerrottu lyhyesti muutamasta kartanosta. Lisää tietoa ja myös kartanoiden yhteystiedot löydät helposti muualta verkosta.

Kartanokierrokseen kannattaa sisällyttää ainakin Sälinkään, Saaren ja Hirvihaaran kartanot. Näistä ensin mainittu on rakennettu omaleimaiseen nikkarityyliin ja sen pihalla on erikoinen Torpparimuistomerkki, jossa on lukuisia erikoisia torppien nimiä. Saaren kartanoa sanotaan puolestaan Suomen viimeiseksi yksityiskäyttöön rakennetuksi linnaksi. 1900-luvun alussa sen tiloissa toimi vapaaherra Richard de la Casimir de la Chapellen omistuksessa ollut tulitikkutehdas. Viimeajat rakennus on ollut Mäntsälän maaseutuoppilaitoksen käytössä. Tämän myötä sinne voi hyvin suunnistaa ilman etukäteisilmoitusta. Myös Hirvihaan kartanossa on aiemmin toiminut tulitikkutehdas. Sittemmin kartano on muunnettu hotelliksi. Hotellitoiminnan lisäksi sen tiloissa on erittäin tasokas ravintola, joten sisälle voi halutessaan mennä myös aterioimaan. Kartanon alueella on lisäksi tenniskenttä, savusauna ja rauhallinen puisto.

Koko perheen vuokra-autoilua Mäntsälässä

Etenkin kesäisin Mäntsälä sopii mainiosti myös koko perheen lomailukohteeksi. Etenkin Sepänmäen käsityöalue tarjoaa runsaasti lapsille suunnattuja aktiviteetteja ja ohjelmaa, kuten kotieläinpäiviä ja maalaismarkkinoita. Sen ohella alueella toimii useita teattereita, joista etenkin Nukketeatteri Sininen Mylly on suunnattu nimenomaan perheen pienimmille. Ja kesän ollessa lämpimimmillään auton nokka kannattaa kääntää kohti yhtä Mäntsälän lukuisista uimarannoista. Niitä alueella on yhteensä peräti kuusi. Kilpijärven uimarannan lähistöllä on myös vuokramökkejä, joten sen yhteydessä on mahdollisuus vaikka ihka-aitoon rantalomaan. Toki voit myös varata hotellin Mäntsälässä ja suunnistaa rannalle vain lyhyemmäksi aikaa – sekin onnistuu täällä helposti. Kaiken kaikkiaan Mäntsälä on mitä mainioin lomakohde, joka tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa vain lyhyen matkan päässä etelän suurista kaupungeista.