Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Hyvinkää

Katso kaikki kohteen Hyvinkää vuokra-autot

Autonvuokraus Hyvinkäällä

Vuokraa auto Hyvinkäällä

Hyvinkäällä autonvuokraus kannattaa. Etelä-Suomessa Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Hyvinkää on nimittäin ihanteellisella paikalla autolomaa ajatellen: läheisten nähtävyyksien lisäksi Hyvinkäältä on matkaa Helsinkiin vain 55 kilometriä, Tampereelle 120 kilometriä, Turkuun 170 kilometriä, Hämeenlinnaan 50 kilometriä, Riihimäelle 15 kilometriä, Hankoon 150 kilometriä, Lahteen 70 kilometriä ja Porvooseen 65 kilometriä.

Vuokraa auto Hyvinkäällä Expedian kautta, niin saatavillasi ovat sekä edulliset hinnat että laadukkaat vuokra-autot. Luotettavat, kanssamme yhteistyössä toimivat autovuokraamot Hyvinkäällä tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja joka tarpeeseen ja, kiitos reilun polttoainekäytännön, sinulle ei koidu mitään yllättäviä lisämaksuja. Hyvinkää sopii autolomaan kuin nenä päähän: se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarjoaa autoileville vierailleen kauniita maisemia, kivaa tekemistä ja reilusti pysäköintitilaa!

Loma Hyvinkäällä – vuokra-autolla helposti kulttuurin ja nähtävyyksien pariin

Hyvinkää on pieni kaupunki, jossa on helpointa liikkua joko omalla tai vuokra-autolla. Vaikka Hyvinkään asukasluku on alle 50 000, alueelta löytyy paljon katseltavaa ja koettavaa muutamankin päivän lomalle. Hyvinkään taiteeseen ja historiaan pääsee tutustumaan Hyvinkään taide- ja kaupunginmuseoissa, joihin on helppo suunnistaa vuokra-auton ratissa. Erityisesti koko perheelle sopiva museokokemus on Hyvinkäällä sijaitseva Suomen Rautatiemuseo, jossa esitellään rautateiden historiaa aidossa 1870-luvun rautatiemiljöössä. Museoon on helppo löytää vuokra-autolla: moottoritiellä ja muilla sisääntuloteillä on museoon johtavia opasteita ja kaupunkiteillä mustavalkoiset tienviitat. Museon ulkopuolella on myös maksuton pysäköintialue. Myös Hyvinkään kaksi kirkkoa ovat helposti autoilevien kävijöiden saavutettavissa. Kaupungin kirkot ovat kuin toistensa vastakohtia: toinen on kolmiokuvioista rakennettu moderni kirkko ja toinen yli sata vuotta vanha perinnekirkko. Hieman kauempana Hyvinkään keskustasta voi käydä ihailemassa myös kyläläisten itsensä 1930-luvulla rakentamaa Kytäjän kirkkoa.

Suunnaksi autovuokraamo – Hyvinkään golfkentät kutsuvat!

Hyvinkää on golffarin unelma. Sen läheisyydessä sijaitsee kaksi korkeatasoista golfkenttäaluetta, Hyvinkään Golf ja Kytäjä Golf, jotka ovat molemmat alle puolentunnin ajomatkan päässä Hyvinkäältä. Hyvinkään Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Sveitsin ulkoilualueella lähellä Hyvinkään keskustaa ja Kytäjä Golf noin 15 kilometrin päässä Hyvinkäältä tai 12 kilometrin päässä Helsinki-Tampere-moottoritien Hyvinkään liittymästä. Kun vuokraat auton Hyvinkäältä, voit majoittua missä päin kaupunkia tahansa ja hurauttaa aamulla helposti golfkentälle. Yöpyminen Hyvinkäällä on edullista ja tarjolla on niin hotelli- kuin huoneistomajoitustakin.

Vuokra-autolla reissuun koko perheen voimin

Hyvinkäältä löytyy Rautatiemuseon lisäksi muutakin kivaa tekemistä koko perheelle. Katso autovuokraamojemme tarjoukset ja vuokraa auto, johon mahtuu turvallisesti koko poppoo! Kesäisin Hyvinkää hemmottelee vieraitaan upeilla uimarannoillaan ja kahdella maauimalallaan. Sääksjärven uimaranta löytyy Nurmijärveltä, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Hyvinkäältä. Uimarannalla on muun muassa kahvila ja yleinen wc. Autolla uimarannalle pääsee suuntaamalla Hanko-Mäntsälä-väylän ja Rajamäentien kautta Kiljavantielle, josta on opastus uimarannalle. Rannalta voi vuokrata myös soutuveneitä. Usmin hiekkaranta sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä vain viisi kilometriä Hyvinkään keskustasta. Uimarantojen lisäksi vuokra-autolla voi helposti hurauttaa uimaan joko Sveitsin tai kaupunkisillan maauimalaan, jotka sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa. Suurempaa seikkailua kaipaavien kannattaa suunnata SeikkailuSveitsi-puistoon, jossa kymmenen eritasoista kiipeilyrataa odottavat seikkailijoita. Huonommalla kelillä perhe pakataan äkkiä vuokra-autoon ja kohteeksi otetaan sisäleikkipuisto Villen Viidakko.

Vuokraa auto ja tutustu helposti lähikuntiin ja -kaupunkeihin

Hyvinkää sijaitsee keskellä Etelä-Suomea ja tarjoaa erinomaiset puitteet myös naapurikuntien nähtävyyksien katselulle. Ota alle vuokra-auto: Hyvinkää tarjoaa hyvät kulkuyhteydet muun muassa keskiaikaisiin Hämeen ja Turun linnoihin, Porvoon upeaan vanhaan kaupunkiin ja Hangon kauniiseen merenrantakaupunkiin. Hyvinkäälle taas on helppo saapua esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, sillä lennot Hyvinkäälle ovat tällä hetkellä vielä pelkkää unelmaa.

Autonvuokraus kohteessa Hyvinkää: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Hyvinkää?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Hyvinkää halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 43 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Hyvinkää?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Hyvinkää keskimäärin 44 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Hyvinkää?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Hyvinkää?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Hyvinkää

Tutustu kohteeseen Hyvinkää Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!