Hotellit - Espoo

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Espoo – hotellit

Forenom Hostel Espoo Otaniemi
2 out of 5
Kivimiehentie 2, Espoo
57 €
per night
Jan 19 - Jan 20
3.3/5 (64 arvostelua)

"Asiakaspalvelu hyvää ystävällistä ja asiallista! Sekä puhelimessa että Kivimiehentiellä. Kiitos!"…"

Arvosteltu 17.6.2019

Forenom Hostel Espoo Otaniemi
Scandic Espoo
4 out of 5
Nihtisillantie 1, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
104 €
per night
Feb 14 - Feb 15
3.9/5Good! (280 arvostelua)

"Rauhallinen, hyvä paikka Televisio huonesda olisi voinut olla hieman suurempi"…"

Arvosteltu 8.7.2019

Scandic Espoo
Radisson Blu Hotel, Espoo
4 out of 5
Otaranta 2, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
101 €
per night
Jan 19 - Jan 20
4.2/5Excellent! (1,155 arvostelua)

"Lämmin ja siisti makuu- ja kylpyhuone. Plussaa monipuolisesta aamiaisesta, aikaisesta huoneeseen kirjautumisesta ja pehmeistä pyyhkeistä."…"

Arvosteltu 4.10.2019

Radisson Blu Hotel, Espoo
Hiisi Homes Espoo Center
3 out of 5
Reviisorinkatu 10, Espoo, Uusimaa
79 €
per night
Jan 20 - Jan 21
4.6/5Wonderful! (56 arvostelua)

"Huone siisti. Kahvikannun kahva rikki, lasiosa roikkui. Suihkuletku vuoti juuresta. Sänky hyvä. Turhan lämmin, mutta niin yleensä aina kaikissa hotelleissa tms. Aika meluisa piha. Ranskalainen parveke eli ovi kadulle ja HOASiin päin. WiFi hyvä. Sisääntulo-ohjeet tulivat myöhässä ja vasta soiton jälkeen ..."…"

Arvosteltu 26.8.2019

Hiisi Homes Espoo Center
GLO Hotel Espoo Sello
4 out of 5
Leppaevaarankatu 1, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
121 €
per night
Feb 15 - Feb 16
4.3/5Excellent! (1,087 arvostelua)
Espoon ykköshotelli

"Suositteltava hotelli, mikäli haluat lomailla Espoossa. Julkinen liikenne pelaa, palvelut lähellä, viihtyisä hotelli."…"

Arvosteltu 19.10.2019

GLO Hotel Espoo Sello
Spot Apartments  Konala
3.5 out of 5
Sotilastorpantie 2, Espoo
70 €
per night
Jan 19 - Jan 20
5/5Exceptional! (1 arvostelu)
Toimiva huone keittiöllä.

"Kaikki tarvittava peruspäivällisen tekemiseen löytyi keittiöstä. Huoneisto oli ilmava ja tilava. Käyttöpinnat olivat siistit ja puhtaat mutta esimerkiksi kaappien ovissa sormenjälkiä ja suihkuseinän alaosan tiivistelista ruskeanaan vuoden (vai useamman?) aikana piintynyttä likaa. Herkkäunisille en ..."…"

Arvosteltu 18.12.2019

Spot Apartments Konala
Hotelli Korpilampi
3.5 out of 5
Korpilammentie 5, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
74 €
per night
Feb 2 - Feb 3
4/5Very Good! (656 arvostelua)
Hyvä paikka

"Rauhallinen paikka yöpyä. Suosittelen, ruoka hyvää."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Hotelli Korpilampi
Hotel Hanasaari
3.5 out of 5
Hanasaarenranta 5, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
117 €
per night
Jan 26 - Jan 27
4.5/5Wonderful! (474 arvostelua)

"Hienoa, että hotellissa oli oikeaa taidetta esillä. Laadukas aamupala."…"

Arvosteltu 18.10.2019

Hotel Hanasaari
Hotel Nuuksio
3 out of 5
Naruportintie 68, Kirkkonummi, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
94 €
per night
Jan 24 - Jan 25
3.9/5Good! (125 arvostelua)

"Pidin kylpyläosastosta sekä huoneen sisustuksesta. Huoneessa kuitenkin kaukui ja wc oli vanhentunut."…"

Arvosteltu 14.10.2019

Hotel Nuuksio
Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara
3 out of 5
Porarinkatu 1, Espoo
76 €
per night
Jan 19 - Jan 20
4.2/5Excellent! (307 arvostelua)

"Hotellin löytymisessä haasteita, sillä ohjeissa kerrottiin perille pääsevän bussilla 550 ja 555. Valitsin siis 550, joka ei mennytkään sinnepäin. Hyvän ilman takia ei ongelmia, mutta vähän vaivaa tuli bussien vaihtamisessa. Onneksi paikkakunnalla mukavia ja auttavaisia ihmisiä, joiden kautta sitten ..."…"

Arvosteltu 29.8.2019

Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Espoo
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Espoo, Helsinki

Hotellit Espoossa: Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo on yksi pääkaupunkiseudun monipuolisimpia vierailukohteita. Espoossa on historiallisia nähtävyyksiä, museoita, erinomaiset shoppailumahdollisuudet ja kaunista luontoa, joten tekemällä hotellivarauksen Espooseen varmistaa itselleen toiminnantäyteisen loman. Espoossa järjestetään runsaasti kulttuuritapahtumia, kuten Espoo Ciné ja April Jazz. Hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle takaavat, että myös lähiseudun kohteisiin on helppo tutustua.

Matka Espooseen

Lento Espooseen on helppo löytää läheiselle Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jolle liikennöidään lentoja lukuisista Suomen tärkeimmistä kaupungeista. Espoo on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, sillä toimivien bussiyhteyksien lisäksi useiden lähijunien reitti kulkee Espoossa. Lisäksi kaukojunat Turun ja Helsingin välillä pysähtyvät Espoossa. Hyvien yhteyksien varrella olevia hotelleja Espoosta kannattaa etsiä Turunväylän varrelta. Mainiota paikkoja varata yöpyminen Espoosta ovat myös Leppävaara ja Aalto-yliopiston kampuksen lähiympäristö.

Kaupunkilomailijan Espoo

Espoo on erittäin suosittu asuinkunta, mutta se houkuttelee vuosittain myös tuhansia matkailijoita. Viikonloppu hotellissa Espoossa kuluu kuin siivillä kaupungin museoita ja muita vierailukohteita kiertäessä. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta vuokra-auto Espoossa on tarpeen vasta silloin, kun haluaa vierailla pääkaupunkiseudun laitamilla tai ulkopuolella olevissa kohteissa. Kaupunkilomaa viettävä matkailija hoitaa liikkumisen helpoiten kävellen tai busseilla. Kannattaa tosin huomioida, että pinta-alaltaan varsin laajassa Espoossa ei ole vain yhtä keskustaa, jonne kaikki palvelut ja nähtävyydet olisivat keskittyneet, vaan kaupungissa on useita tärkeitä keskuksia. Matkailijan kannalta kiinnostavimmat kohteet ovat Tapiola ja Leppävaara.

Junalla kaupunkiin saapuvien matkailijoiden kannattaa etsiä hotelli Espoosta Leppävaaran tienoilta, sillä toimivien liikenneyhteyksien lisäksi Leppävaarassa on esimerkiksi kauppakeskus Sello. Pelkästään Selloon tutustumiseen on syytä varata Espoossa vieraillessaan runsaasti aikaa, sillä laajan liikevalikoiman lisäksi kauppakeskus on täynnä kulttuuria. Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvassa kauppakeskuksessa on mahdollista käydä keilaamassa tai elokuvissa. Lisäksi 400-paikkaisessa Sellosalissa järjestetään runsaasti tapahtumia ja konsertteja ympäri vuoden. Lisää shoppailumahdollisuuksia Espoosta löytää esimerkiksi Iso Omena kauppakeskuksesta, jossa on yli sata erityyppistä liikettä.

Kulttuurinnälkäisille matkailijoille riittää Espoon Tapiolassa herkkuja, sillä näyttelykeskus WeeGeessä toimii viisi erityyppistä museota. Entisessä Weilin & Göösin painotalossa toimivista museoista laajin on Espoon modernin taiteen museo EMMA, jonka näyttelytiloista puolet on varattu pysyvälle näyttelylle ja puolet vaihtuville kotimaisille ja ulkomaisille näyttelyille. EMMAn kokoelmissa on erityisesti sotien jälkeen tehtyä suomalaista taidetta, josta pysyvästi näytteillä on noin 500 teosta. Helinä Rautavaaran museo taas on keskittynyt esittelemään Euroopan ulkopuolisia kulttuureita esineiden, valokuvien ja maalausten kautta. Monikulttuurisuuteen tutustuminen on tehty helpoksi, sillä museon 2500 esineen kokoelmat kannustavat keskusteluun ja pohdintaan. Takaisin lapsuuden leikkien maailmaan pääsee Suomen lelumuseo Hevosenkengässä, jossa esitellään itse lelujen lisäksi myös leikkimisen muuttuneita tapoja. Älä kiirehdi myöskään Suomen kellomuseon ohi, sillä missään muualla Pohjoismaissa ei pääse tässä mittakaavassa tutustumaan aikarautojen ja ajan mittauksen historiaan. WeeGeessä on lisäksi Espoon historiaa esittelevä KAMU, jossa kaupungin historiaan tutustutaan kivikaudelta asti.

Aktiivinen liikuntaloma Espoossa

Sisätiloissa vietetyn ajan jälkeen on hyvä lähteä hieman verryttelemään lihaksia Espoon liikuntapaikoille ja luontoon. Myös hotellihuoneen Espoossa voi varata metsien ja pienten järvien täplittämän luonnonkauneuden keskeltä. Osittain Espoon alueella sijaitseva Nuuksion kansallispuisto on yksi kaupungin suosituimpia vierailukohteita, sillä viitoitettujen luontopolkujen lisäksi kansallispuistossa on useita nuotio- ja leirintäpaikkoja. Sinne on lisäksi helppo mennä vierailemaan ilman autoa, sillä Espoon keskuksen rautatieasemalta kulkee bussi suoraan Nuuksioon. Golfin ystäviä hemmotellaan Espoossa, sillä kaupungissa on yksitoista eritasoisille pelaajille sopivaa kenttää. Lisäksi Espoossa sijaitsee etenkin lapsiperheiden suosikkikohde vesipuisto Serena, jossa on vesiliukumäkiä ja altaita sekä ulkona että sisätiloissa.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Espoo - viimeaikaiset arvostelut