Matkatiedote

Ota huomioon mahdolliset koronavirusta (COVID-19) koskevat matkustustiedotteet ja Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisemat päivitykset. Matkojen keskeytymisten erittäin suuren määrän takia hyvitysten käsittelyyn voi mennä jopa 30 päivää.

Hotellit - Espoo

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Espoo – hotellit

Forenom Hostel Espoo Otaniemi
2 out of 5
Kivimiehentie 2, Espoo
59 €
per yö
6. huhtik.–7. huhtik.
9.98 km kaupungin keskustasta
3.3/5 (66 arvostelua)

"Asiakaspalvelu hyvää ystävällistä ja asiallista! Sekä puhelimessa että Kivimiehentiellä. Kiitos!"…"

Arvosteltu 17.6.2019

Forenom Hostel Espoo Otaniemi
Hotelli Lepolampi
2.5 out of 5
Kivilammentie 1, Espoo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
76 €
per yö
6. huhtik.–7. huhtik.
10.26 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (9 arvostelua)

"Ihana rauhallinen. Hyvä palvelu. Huone siisti ja peti hyvä. Jos tarvitsee hyvää hotellia tässä on."…"

Arvosteltu 25.5.2019

Hotelli Lepolampi
Radisson Blu Hotel, Espoo
4 out of 5
Otaranta 2, Espoo
Hae hinnat
10.35 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (1,164 arvostelua)

"Rauhallinen, kauniilla paikalla. Erinomainen aamiainen, ystävällinen henkilökunta. Tullaan toistekin."…"

Arvosteltu 16.12.2019

Radisson Blu Hotel, Espoo
GLO Hotel Espoo Sello
4 out of 5
Leppaevaarankatu 1, Espoo
Hae hinnat
8.8 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (1,107 arvostelua)

".Hotellin uusi ilme oli piristävä ja raikas. Nettivaraus ja yhteydenotto hotelliin hankalaa."…"

Arvosteltu 28.10.2019

GLO Hotel Espoo Sello
Hiisi Homes Espoo Center
3 out of 5
Reviisorinkatu 10, Espoo, Uusimaa
79 €
per yö
17. huhtik.–18. huhtik.
0.69 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (69 arvostelua)

"Oven avauskoodi oli hankala. Johtui ilmeisesti huonosta puhelinverkkosignaalista. (Talon rakenne "Faradayn häkki"?). Oven kolkutus onnistui joka kerta useamman yrityksen ja reilun "jyskytyksen" avulla.???"…"

Arvosteltu 25.12.2019

Hiisi Homes Espoo Center
Scandic Espoo
4 out of 5
Nihtisillantie 1, Espoo
Hae hinnat
5.42 km kaupungin keskustasta
3.9/5Good! (288 arvostelua)

"Rauhallinen, hyvä paikka Televisio huonesda olisi voinut olla hieman suurempi"…"

Arvosteltu 8.7.2019

Scandic Espoo
Hotelli Korpilampi
3.5 out of 5
Korpilammentie 5, Espoo
Hae hinnat
13.86 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (681 arvostelua)

"Hyvä aamiainen, asiantunteva ja palvelualtis, kohtelias henkilökunta."…"

Arvosteltu 21.2.2020

Hotelli Korpilampi
Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara
3 out of 5
Porarinkatu 1, Espoo
83 €
per yö
6. huhtik.–7. huhtik.
9.42 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (318 arvostelua)

"Lemmikkiystävällinen paikka. Ilmainen parkki ja hyvä sijainti."…"

Arvosteltu 18.11.2019

Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara
Hotel Nuuksio
3 out of 5
Naruportintie 68, Kirkkonummi, Espoo
Hae hinnat
11.81 km kaupungin keskustasta
3.9/5Good! (132 arvostelua)
Tervetuloa Nuuksioon

"Hyvä illallinen, rantasauna ja sopivan kovat sängyt. Aamiainen oli normaali hyvä hoteĺiaamiainen. Voin suositella kaikille Nuuksioon päin tuleville. Luontokeskus Halti ja Nuuksion puistoalue vieressä."…"

Arvosteltu 21.10.2019

Hotel Nuuksio
Hotel Hanasaari
3.5 out of 5
Hanasaarenranta 5, Espoo
Hae hinnat
11.15 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (496 arvostelua)
9-

"Huoneen lämpötilan säätö ei onnistunut, joten avasimme ikkunan tuuletusluukun yön ajaksi. Muuten olemme kaikkeen erittäin tyytyväisiä."…"

Arvosteltu 5.1.2020

Hotel Hanasaari
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Espoo
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Espoo, Helsinki

Hotellit Espoossa: Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo on yksi pääkaupunkiseudun monipuolisimpia vierailukohteita. Espoossa on historiallisia nähtävyyksiä, museoita, erinomaiset shoppailumahdollisuudet ja kaunista luontoa, joten tekemällä hotellivarauksen Espooseen varmistaa itselleen toiminnantäyteisen loman. Espoossa järjestetään runsaasti kulttuuritapahtumia, kuten Espoo Ciné ja April Jazz. Hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle takaavat, että myös lähiseudun kohteisiin on helppo tutustua.

Matka Espooseen

Lento Espooseen on helppo löytää läheiselle Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jolle liikennöidään lentoja lukuisista Suomen tärkeimmistä kaupungeista. Espoo on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, sillä toimivien bussiyhteyksien lisäksi useiden lähijunien reitti kulkee Espoossa. Lisäksi kaukojunat Turun ja Helsingin välillä pysähtyvät Espoossa. Hyvien yhteyksien varrella olevia hotelleja Espoosta kannattaa etsiä Turunväylän varrelta. Mainiota paikkoja varata yöpyminen Espoosta ovat myös Leppävaara ja Aalto-yliopiston kampuksen lähiympäristö.

Kaupunkilomailijan Espoo

Espoo on erittäin suosittu asuinkunta, mutta se houkuttelee vuosittain myös tuhansia matkailijoita. Viikonloppu hotellissa Espoossa kuluu kuin siivillä kaupungin museoita ja muita vierailukohteita kiertäessä. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta vuokra-auto Espoossa on tarpeen vasta silloin, kun haluaa vierailla pääkaupunkiseudun laitamilla tai ulkopuolella olevissa kohteissa. Kaupunkilomaa viettävä matkailija hoitaa liikkumisen helpoiten kävellen tai busseilla. Kannattaa tosin huomioida, että pinta-alaltaan varsin laajassa Espoossa ei ole vain yhtä keskustaa, jonne kaikki palvelut ja nähtävyydet olisivat keskittyneet, vaan kaupungissa on useita tärkeitä keskuksia. Matkailijan kannalta kiinnostavimmat kohteet ovat Tapiola ja Leppävaara.

Junalla kaupunkiin saapuvien matkailijoiden kannattaa etsiä hotelli Espoosta Leppävaaran tienoilta, sillä toimivien liikenneyhteyksien lisäksi Leppävaarassa on esimerkiksi kauppakeskus Sello. Pelkästään Selloon tutustumiseen on syytä varata Espoossa vieraillessaan runsaasti aikaa, sillä laajan liikevalikoiman lisäksi kauppakeskus on täynnä kulttuuria. Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvassa kauppakeskuksessa on mahdollista käydä keilaamassa tai elokuvissa. Lisäksi 400-paikkaisessa Sellosalissa järjestetään runsaasti tapahtumia ja konsertteja ympäri vuoden. Lisää shoppailumahdollisuuksia Espoosta löytää esimerkiksi Iso Omena kauppakeskuksesta, jossa on yli sata erityyppistä liikettä.

Kulttuurinnälkäisille matkailijoille riittää Espoon Tapiolassa herkkuja, sillä näyttelykeskus WeeGeessä toimii viisi erityyppistä museota. Entisessä Weilin & Göösin painotalossa toimivista museoista laajin on Espoon modernin taiteen museo EMMA, jonka näyttelytiloista puolet on varattu pysyvälle näyttelylle ja puolet vaihtuville kotimaisille ja ulkomaisille näyttelyille. EMMAn kokoelmissa on erityisesti sotien jälkeen tehtyä suomalaista taidetta, josta pysyvästi näytteillä on noin 500 teosta. Helinä Rautavaaran museo taas on keskittynyt esittelemään Euroopan ulkopuolisia kulttuureita esineiden, valokuvien ja maalausten kautta. Monikulttuurisuuteen tutustuminen on tehty helpoksi, sillä museon 2500 esineen kokoelmat kannustavat keskusteluun ja pohdintaan. Takaisin lapsuuden leikkien maailmaan pääsee Suomen lelumuseo Hevosenkengässä, jossa esitellään itse lelujen lisäksi myös leikkimisen muuttuneita tapoja. Älä kiirehdi myöskään Suomen kellomuseon ohi, sillä missään muualla Pohjoismaissa ei pääse tässä mittakaavassa tutustumaan aikarautojen ja ajan mittauksen historiaan. WeeGeessä on lisäksi Espoon historiaa esittelevä KAMU, jossa kaupungin historiaan tutustutaan kivikaudelta asti.

Aktiivinen liikuntaloma Espoossa

Sisätiloissa vietetyn ajan jälkeen on hyvä lähteä hieman verryttelemään lihaksia Espoon liikuntapaikoille ja luontoon. Myös hotellihuoneen Espoossa voi varata metsien ja pienten järvien täplittämän luonnonkauneuden keskeltä. Osittain Espoon alueella sijaitseva Nuuksion kansallispuisto on yksi kaupungin suosituimpia vierailukohteita, sillä viitoitettujen luontopolkujen lisäksi kansallispuistossa on useita nuotio- ja leirintäpaikkoja. Sinne on lisäksi helppo mennä vierailemaan ilman autoa, sillä Espoon keskuksen rautatieasemalta kulkee bussi suoraan Nuuksioon. Golfin ystäviä hemmotellaan Espoossa, sillä kaupungissa on yksitoista eritasoisille pelaajille sopivaa kenttää. Lisäksi Espoossa sijaitsee etenkin lapsiperheiden suosikkikohde vesipuisto Serena, jossa on vesiliukumäkiä ja altaita sekä ulkona että sisätiloissa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Espoo?
Hotel Hanasaari on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 3,5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on 2 ravintolaa ja ilmainen aamiainen. GLO Hotel Espoo Sello ja Radisson Blu Hotel, Espoo ovat myös matkustajiemme suosiossa ja sopivat täydellisesti lomallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Espoo, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellihuonevaraukset ovat täysin hyvitettäviä, kunhan ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kuitenkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset käyttämällä “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät kohteen Espoo huipputarjoukset.
Mikä on paras edullinen yöpymispaikka kohteessa Espoo?
Arvosteluihin perustuen Hellsten Espoo on suosittu 3 tähden hotelli, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen Wi-Fi ja pyykinpesutilat.
Mikä on paras yöpymispaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Espoo?
Radisson Blu Hotel, Espoo on perheiden suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen sisäuima-altaan ja ravintolan. Muihin hyviin vaihtoehtoihin perhelomalle kuuluu Hellsten Espoo ja Original Sokos Hotel Tapiola Garden. Vesipuisto Serena sopii myös kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Espoo?
Forenom Hostel Espoo Kivenlahti on lemmikkien kanssa matkustavien suosima majoitusliike. jossa asiakkaiden käytössä on pyykinpesutilat ja ilmainen langaton internetyhteys. Muita vaihtoehtoja ovat GLO Hotel Espoo Sello ja Original Sokos Hotel Tapiola Garden, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras majoituspaikka rantalomalle kohteessa Espoo?
Hotel Hanasaari on suosittu 3,5 tähden rannan lähellä sijaitseva hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Muihin lähellä rantaa sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin sisältyvät GLO Hotel Espoo Sello ja Hotelli Korpilampi. Oittaan uimaranta tai Vilniemen uimaranta ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras yöpymispaikka golfin pelaamiseen kohteessa Espoo?
Hotelli Korpilampi on suosittu 3,5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on lähellä sijaitseva golfkenttä ja ilmainen langaton internetyhteys. Toinen loistava vaihtoehto on Hotelli Lepolampi, jos haluat kaupungissa ollessasi yöpyä lähellä golfkenttää. Gumböle Golf, Master Golf tai Espoo Ringside Golf ovat hyviä kohteita parannella swingiäsi.
Mikä on paras hotelli rinteiden lähellä kohteessa Espoo?
Matkustustietojemme perusteella Hotelli Korpilampi on laskettelijoiden suosima 3,5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamupala ja ravintola. Muita hyviä vaihtoehtoja talvilomalle ovat Hellsten Espoo ja Backby Manor. Jos haluat viettää päiväsi lasketellen tai lumilautaillen, Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill on hyvä kohde.
Millaista yöpyminen on kohteessa Espoo?
Espoo on hyvä paikka nauttia metsistä. Tämä kaupunki on kuuluisa myös urheilutapahtumista, laskettelualueista ja kylpylöistä. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Viihdekeskus Flamingo, Helsingin jäähalli ja Hartwall-areena. Kohteessa Espoo on 83 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä kohteet ovat näkemisen arvoisia kohteessa Espoo?
Kaupungin kulttuurikohteisiin kuuluvat Espoon modernin taiteen museo ja Suomen luontokeskus Haltia. Alueen metsät luo maalauksellisen ympäristön, ja suosittuihin vierailukohteisiin kuuluu Nuuksion kansallispuisto, Oittaan uimaranta ja Vilniemen uimaranta.Alueella sijaitsee myös Viihdekeskus Flamingo ja Helsingin jäähalli.
Kuinka voin liikkua kohteessa Espoo?
Jos haluat tutustua kaupungin ulkopuoliseen alueeseen junan kyydissä, lähellä sijaitseviin juna-asemiin kuuluvat Espoon rautatieasema, Kauklahden rautatieasema, Espoo ja Kauniaisten rautatieasema, Espoo. Espoo ei tarjoa suurta valikoimaa julkisia liikennevaihtoehtoja, joten harkitse auton vuokraamista matkallesi.
Millainen vuodenajan sää on kohteessa Espoo?
Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja elokuu, joiden keskilämpötila on 20 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat helmikuu ja tammikuu, joiden keskilämpötila on -8 °C.Kohteen Espoo keskimääräinen vuosittainen sademäärä on 687.90 mm.

Hotellit Espoo - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle