Halvat lennot Espoo

Halvimmat lennot kohteeseen Espoo

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 34 € yhdensuuntaisille lennoille ja 73 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Braathens Regional Aviation

Lisätietoja – Espoo

Lennot Espooseen

Espoo on laajalle alueelle levittäytynyt vehreä kaupunki aivan Helsingin kupeessa. Etenkin luonnonystäville Espoossa on paljon tekemistä, mutta kaupungissa on myös mielenkiintoisia museoita ja tapahtumia. Espoota lähimpänä sijaitseva lentoasema on Helsinki-Vantaan lentoasema. Expedian kautta sopiva lentoyhteys Helsinki-Vantaalle löytyy helposti. Expedian tarjoamat lento + hotelli pakettitarjoukset Espoossa tekevät sopivan lentoyhteyden ja hotellin varaamisesta entistä helpompaa.

Espoon naapurikunnassa Vantaalla sijaitseva Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema on Suomen suurin lentoasema. Sinne on paljon lentoyhteyksiä kaikkialta Suomesta. Koska pääkaupunkiseudun kunnat muodostavat yhtenäisen alueen, myös paikallisliikenneverkosto on yhteinen ja kattava. Niinpä lentoasemalta pääsee myös Espooseen helposti, ja vaihtoehtoja kulkemiseen on useita. Myös autolla perille pääsee helposti, ja auto on hyvä vaihtoehto etenkin, jos hotellisi sijaitsee esimerkiksi Espoon länsi- tai pohjoisosissa. Expedian kautta voit helposti varata vuokra-auton Espoossa.

Espoo on Suomen toiseksi väkirikkain kaupunki, mutta koostaan huolimatta se on erittäin luonnonläheinen. Espoossa on niin meri-, järvi- kuin metsämaisemiakin. Merenrantaa pitkin kulkeva kevyen liikenteen reitti sopii hienosti kävely- ja pyöräretkiin upeissa merimaisemissa. Nuuksion kansallispuisto tarjoaa monipuolisia patikointialueita. Espoon Tapiolassa sijaitsee Espoon kulttuurikeskus, jossa pidetään monia tasokkaita konsertteja. Tapiolassa on myös WeeGee taidekeskus. Tapiolassa järjestetään vuosittain myös muun muassa elokuva- ja jazzfestivaaleja. Vedestä ja vauhdista pitävien kannattaa vierailla vesipuisto Serenassa, joka on auki ympäri vuoden. Expedian avulla voit myös varata omiin suunnitelmiisi sopivan hotellin Espoossa.

Lentäen Espooseen

Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joten se toimii myös Espoon paikalliskenttänä ja on yhteisen paikallisliikenteen piirissä. Helsinki-Vantaalle on nopeita ja suoria lentoja kaikilta suuremmilta Suomen lentoasemilta. Expedian kautta löydät sopivan lennon helposti. Kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.

Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Kaikilta Suomen suuremmilta lentokentiltä on suoria lentoja Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle, joka on Suomen ylivoimaisesti suurin ja vilkkain lentoasema. Espooseen pääsee lentäen etenkin kauempaa matkustettaessa huomattavasti muita kulkutapoja nopeammin perille. Lentolippujen hinnat voivat vaihdella paljonkin, ja mitä aiemmin pystyt matkasi varaamaan, sitä edullisempia lentoja on tarjolla. Niin lentoaikoja kuin lippujen hintoja voi vertailla kätevästi Expedian sivuilla.

Suoralla lennolla pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle niin Ivalon, Kittilän, Rovaniemen, Kemi-Tornion, Kuusamon, Oulun, Kajaanin, Kokkola-Pietarsaaren, Kuopion, Joensuun, Jyväskylän, Savonlinnan, Tampereen, Turun kuin Maarianhaminankin lentoasemilta. Esimerkiksi lento Kittilästä Helsinkiin kestää vajaat puolitoista tuntia. Joensuusta Helsinkiin lentää tunnissa ja Kokkola Pietarsaaren lentoasemalta hieman yli tunnissa. Matka-ajat ovat siis lyhyitä jopa Lapista lennettäessä. Lentovuorojen määrä riippuu lentoasemasta, joten oman lähikentän lentotarjonta kannattaa tarkistaa ajoissa ennen matkaa.

Kulkeminen lentoasemalta Espooseen

Vantaalla sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee vajaan 30 kilometrin päässä Espoon keskuksesta, noin 20 kilometrin päässä Leppävaarasta, noin 25 kilometrin päässä Tapiolasta ja noin 25 kilometrin päässä Kivenlahdesta. Niin Espoo kuin Helsinki-Vantaan lentoasemakin ovat pääkaupunkiseudun paikallisliikenteen piirissä, joten lentoasemalta pääsee samalla lipulla Espooseen niin junalla kuin linja-autolla. Espooseen on myös rakenteilla metro, joka tulee pysähtymään esimerkiksi Tapiolassa. Pääkaupunkiseudun reittiopas auttaa omalle hotellille vievän kulkuneuvon ja reitin valitsemisessa. Myös vuokra-auto on hyvä vaihtoehto liikkumiseen, etenkin, jos hotellisi sijaitsee hieman kauempana juna- tai bussireiteistä luonnon äärellä. Ajaminen pääkaupunkiseudulla on helppoa, joten autolla pääsee helposti omalle hotellille oman aikataulun mukaan. Taksimatka Helsinki-Vantaalta Espooseen on suhteellisen pitkä, mutta tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä suoraan hotellille ilman auton vuokrausta.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Espoo lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Espoo on vain yksi lentoasema – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).
Kuinka kaukana HEL sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Espoo keskustassa, on hyvä idea selvittää kuinka pääset lentokentältä kaupunkiin jo ennen saapumistasi. Keskusta sijaitsee 20 km:n päässä kohteesta HEL.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Espoo?
Tee vierailustasi kohteessa Espoo yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivumme tietoihin. Tämä on erinomainen tapa saada ajankohtaista tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Espoo suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Espoo suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Espoo joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Espoo, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Espoo?
Saapuessasi kentälle HEL, joka on kohteen Espoo päälentoasema, olet 20 km:n päässä kohteen keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Espoo?
Noin 24 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Espoo 108 lentokentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Espoo?
Finnair, SAS ja Norwegian Air International lentävät useimmat lennot kohteeseen Espoo. Suurin osa näistä lennoista saapuu kohteesta SoFo, ja Finnair lentää suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Espoo?
Unohtumattoman loman suunnittelu kohteeseen Espoo on yksinkertaista, koska kaupunkiin lennetään 1 327 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Espoo?
Vanhakaupunki, Grödinge ja SoFo ovat yleisiä lähtölentokenttiä kohteeseen Espoo matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Espoo lentokentälle kestää?
Jos olet matkalla kohteeseen Espoo kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on suunnilleen 3 tuntia ja 8 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Grödinge, voit odottaa lentoajan olevan suunnilleen 1 tunti. SoFo taas on noin 1 tunti lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Espoo?
Me kaikki tunnemme jonkun onnekkaan matkustajan, joka onnistuu aina nappaamaan uskomattoman halvat lennot mihin tahansa hän onkin matkalla. Haluatko tietää miten se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen varaamista viime tinkaan. Kannattaa myös vertailla lentolippujen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on monia kenttiä, saatat löytää loistavat lennot lentämällä pienemmälle kentälle. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Espoo?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, matkalle lähteminen voi olla stressaavaa. Näiden kätevien matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Espoo stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passi, matkustusasiakirjat, rahat ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pistää viihdykettä, jotta aika ei käy pitkäksi. Loistavia vaihtoehtoja ovat hyvä kirja ja läppäri, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi tai elokuvia. Jos aiot nukkua lennon aikana, mukava niskatyyny ja korvatulpat kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa myös vähintään hammasharja ja deodorantti.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa tarkistaa, että et ole pakannut mukaasi mitään teräviä esineitä, kuten taskuveistä. Muihin käsimatkatavaroissa kiellettyihin esineisiin kuuluvat helposti syttyvät ja räjähtävät aineet, kuten valkaisu- ja polttoaineet, sekä nesteet ja geelit, joiden tilavuus on enemmän kuin 100 millilitraa.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Kerrospukeutuminen on paras valinta, koska matkustamon lämpötila usein putoaa lennon aikana. Mukavat ja matalakorkoiset kengät ovat aina myös hyvä idea.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vaarallinen sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa huomattavasti: juo paljon vettä, liiku matkustamossa niin usein kuin se on mahdollista ja käytä tukisukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Espoo?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, lentosi kohteeseen Espoo tulee olemaan helppo. Tutustu vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi helposti:

  • Varmista, että passisi ja maihinnousukorttisi ovat helposti saatavilla. Ne tulee näyttää ensimmäiseksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Sen jälkeen sekä sinut että mukanasi olevat tavarat läpivalaistaan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja korvakuulokkeet, tulee laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja läppäri, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi partavaahdon? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Saattaa olla, että joudut riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Kannattaa siis pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Taskuveitset ja muut terävät esineet ovat kiellettyjä matkustamossa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Tietoa lennoista kohteeseen Espoo
Kohdelentokenttä
Helsinki-Vantaa
Kohdelentokentän IATA-koodi
HEL
Kohdekaupunki
Helsinki
Menopaluumatkan hinta
72 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Espoo

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 34 € yhdensuuntaisille lennoille ja 73 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd