Halvat lennot Espoo

Halvimmat lennot kohteeseen Espoo

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 31 € yhdensuuntaisille lennoille ja 62 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Aegean
FlexFlight
FlexFlight
Norwegian Air International Ltd
Aegean
Air Baltic

Lisätietoja – Espoo

Lennot Espooseen

Espoo on laajalle alueelle levittäytynyt vehreä kaupunki aivan Helsingin kupeessa. Etenkin luonnonystäville Espoossa on paljon tekemistä, mutta kaupungissa on myös mielenkiintoisia museoita ja tapahtumia. Espoota lähimpänä sijaitseva lentoasema on Helsinki-Vantaan lentoasema. Expedian kautta sopiva lentoyhteys Helsinki-Vantaalle löytyy helposti. Expedian tarjoamat lento + hotelli pakettitarjoukset Espoossa tekevät sopivan lentoyhteyden ja hotellin varaamisesta entistä helpompaa.

Espoon naapurikunnassa Vantaalla sijaitseva Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema on Suomen suurin lentoasema. Sinne on paljon lentoyhteyksiä kaikkialta Suomesta. Koska pääkaupunkiseudun kunnat muodostavat yhtenäisen alueen, myös paikallisliikenneverkosto on yhteinen ja kattava. Niinpä lentoasemalta pääsee myös Espooseen helposti, ja vaihtoehtoja kulkemiseen on useita. Myös autolla perille pääsee helposti, ja auto on hyvä vaihtoehto etenkin, jos hotellisi sijaitsee esimerkiksi Espoon länsi- tai pohjoisosissa. Expedian kautta voit helposti varata vuokra-auton Espoossa.

Espoo on Suomen toiseksi väkirikkain kaupunki, mutta koostaan huolimatta se on erittäin luonnonläheinen. Espoossa on niin meri-, järvi- kuin metsämaisemiakin. Merenrantaa pitkin kulkeva kevyen liikenteen reitti sopii hienosti kävely- ja pyöräretkiin upeissa merimaisemissa. Nuuksion kansallispuisto tarjoaa monipuolisia patikointialueita. Espoon Tapiolassa sijaitsee Espoon kulttuurikeskus, jossa pidetään monia tasokkaita konsertteja. Tapiolassa on myös WeeGee taidekeskus. Tapiolassa järjestetään vuosittain myös muun muassa elokuva- ja jazzfestivaaleja. Vedestä ja vauhdista pitävien kannattaa vierailla vesipuisto Serenassa, joka on auki ympäri vuoden. Expedian avulla voit myös varata omiin suunnitelmiisi sopivan hotellin Espoossa.

Lentäen Espooseen

Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joten se toimii myös Espoon paikalliskenttänä ja on yhteisen paikallisliikenteen piirissä. Helsinki-Vantaalle on nopeita ja suoria lentoja kaikilta suuremmilta Suomen lentoasemilta. Expedian kautta löydät sopivan lennon helposti. Kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi käy passi, kuvallinen henkilökortti, kuvallinen Kela-kortti tai ajokortti.

Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Kaikilta Suomen suuremmilta lentokentiltä on suoria lentoja Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle, joka on Suomen ylivoimaisesti suurin ja vilkkain lentoasema. Espooseen pääsee lentäen etenkin kauempaa matkustettaessa huomattavasti muita kulkutapoja nopeammin perille. Lentolippujen hinnat voivat vaihdella paljonkin, ja mitä aiemmin pystyt matkasi varaamaan, sitä edullisempia lentoja on tarjolla. Niin lentoaikoja kuin lippujen hintoja voi vertailla kätevästi Expedian sivuilla.

Suoralla lennolla pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle niin Ivalon, Kittilän, Rovaniemen, Kemi-Tornion, Kuusamon, Oulun, Kajaanin, Kokkola-Pietarsaaren, Kuopion, Joensuun, Jyväskylän, Savonlinnan, Tampereen, Turun kuin Maarianhaminankin lentoasemilta. Esimerkiksi lento Kittilästä Helsinkiin kestää vajaat puolitoista tuntia. Joensuusta Helsinkiin lentää tunnissa ja Kokkola Pietarsaaren lentoasemalta hieman yli tunnissa. Matka-ajat ovat siis lyhyitä jopa Lapista lennettäessä. Lentovuorojen määrä riippuu lentoasemasta, joten oman lähikentän lentotarjonta kannattaa tarkistaa ajoissa ennen matkaa.

Kulkeminen lentoasemalta Espooseen

Vantaalla sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee vajaan 30 kilometrin päässä Espoon keskuksesta, noin 20 kilometrin päässä Leppävaarasta, noin 25 kilometrin päässä Tapiolasta ja noin 25 kilometrin päässä Kivenlahdesta. Niin Espoo kuin Helsinki-Vantaan lentoasemakin ovat pääkaupunkiseudun paikallisliikenteen piirissä, joten lentoasemalta pääsee samalla lipulla Espooseen niin junalla kuin linja-autolla. Espooseen on myös rakenteilla metro, joka tulee pysähtymään esimerkiksi Tapiolassa. Pääkaupunkiseudun reittiopas auttaa omalle hotellille vievän kulkuneuvon ja reitin valitsemisessa. Myös vuokra-auto on hyvä vaihtoehto liikkumiseen, etenkin, jos hotellisi sijaitsee hieman kauempana juna- tai bussireiteistä luonnon äärellä. Ajaminen pääkaupunkiseudulla on helppoa, joten autolla pääsee helposti omalle hotellille oman aikataulun mukaan. Taksimatka Helsinki-Vantaalta Espooseen on suhteellisen pitkä, mutta tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä suoraan hotellille ilman auton vuokrausta.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Espoo

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 31 € yhdensuuntaisille lennoille ja 62 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd