Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Salo

Katso kaikki kohteen Salo vuokra-autot

Autonvuokraus Salossa

Matkailijalla voi olla monta syytä saapua Saloon. Yksi on työmatkalla, toinen lomalla. Nuori perhe on valinnut erinomaisten yhteyksien päässä olevan Salon idyllisen maaseudun lasten ensimmäiseksi kotimaan lomakohteeksi. Matkailijoita yhdistää toive liikkua vaivattomasti kaupungissa ja pienten kylien välillä. Autonvuokraus Salossa onnistuu parhaiten, kun valitset jo kotona juuri sinulle sopivan auton. Salon vuokra-autojen valikoima kattaa autot edullisista miniautoista aina täysikokoisiin perheautoihin. Vuokraan ei tule päälle yllättäviä lisämaksuja.

Vuoden 2009 kuntaliitoksen myötä Salosta kasvoi kymmenen vanhan kunnan kokoinen kaupunkialue, jonka pinta-alaksi tuli vaikuttavat 2 000 neliökilometriä. Monet viehättävät maalaiskylät ja merkittävät kulttuurimaisemat olivat nyt Salon kaupungin matkailuvaltteja. Salon kaupunkimaisen keskustan ympärille levittäytyy kokonainen maaseutukohteiden aarreaitta. Omalla vuokra-autolla karautat nopeasti tunnelmallisesta kylästä toiseen – luonnonläheisestä, ruukkikylien leimaamasta Teijosta merelliseen Särkisaloon ja historialliseen Halikkoon.

Vuokraa auto Salosta ja lähde historian lähteille

Matkailija voi hyvin ottaa Salon keskustan retkiensä keskipisteeksi. Valitse yöpymispaikaksesi hotelli Salosta ja suunnista päivisin omalla vuokra-autollasi tutkimaan kauniille maaseudulle kätkeytyviä vierailukohteita. Kun vuokraat auton Salosta, voit suunnitella matkastasi juuri itsesi näköisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ajella kaikessa rauhassa upeasta luontokohteesta toiseen? Tai autoiluloma, jonka teemana ovat komeat kirkot ja kartanot.

Historiallisissa kartanoissa on ylevää tunnelmaa, ja vierailijan on mukavaa ihastella uniikkeja rakennusratkaisuja sekä suuria pihamaita. Salon seutu tunnetaan toinen toistaan kauniimmista kartanoista, joista osa kuuluu Suomen upeimpiin. Kartanokulttuurista kiinnostuneen matkailijan kannattaa ajaa ensimmäiseksi noin puolen tunnin automatkan päässä sijaitsevaan Teijon kartanoon. Rokokoo-tyylinen päärakennus sekä kaunis puutarha ovat lumoavaa katseltavaa. Samalla reissulla kannattaa katsastaa myös Teijon kirkko, joka on ulkoisesti sangen erikoinen, kiinalaista pagodia muistuttava rakennus. Kartanokierros jatkuu oman vuokra-auton kyydissä Halikkoon, Wiurilan kartanoon. Museot, puoti sekä kesäravintola saavat vierailijan viihtymään kauemminkin. Tällä matkalla sinun ei tarvitse huolehtia aikatauluista, vaan voit viivähtää historiallisissa tunnelmissa niin kauan kuin haluat. Kun varaat vuokra-auton Salosta, saat kulkea omia reittejäsi ja oman aikataulusi mukaisesti.

Salossa pääset ajelemaan juuri oman makusi mukaisella autolla. Jos haluat liikkua näppärästi ja pysäköidä autosi helposti kaikkialle, valitset vuokra-autoksesi kenties halvan ja helpon miniauton. Jos taas arvostat autoillessasi ennen kaikkea mukavuutta, valintasi on tilava premium-luokan ajoneuvo. Tarjouksia tutkailemalla ja autoja vertailemalla löydät mahdollisimman halvan vuokra-auton Salosta. Voit luottaa siihen, että autovuokriin ei koskaan sisälly yllättäviä lisämaksuja.

Autoille lähelle ja kauas

Omalla vuokra-autolla pääset liikkumaan helposti Salossa ja lähialueilla, mutta joskus autolla pitää päästä pidemmällekin. Salosta pääset helposti suuren kaupungin palveluiden äärelle, kun hurautat vuokra-autollasi Turkuun. Valtatie 1:tä pitkin matka taittuu reilusti alle tunnissa. Valtatien toisessa päässä taas on Helsinki, jonne päästäkseen matkailijan ei tarvitse ajaa juuri tuntia kauempaa. Suurissa kaupungeissa sijaitsevat myös lähimmät lentokentät, jos tulet pitkän matkan takaa ja haluat päästä mahdollisimman lähelle Saloa lentäen.

Osa matkailijoista tulee Saloon liike- tai virkamatkalle, sillä kaupungissa on esimerkiksi teollisuuden ja kaupanalan toimijoita. Oman vuokra-auton varaaminen Salosta voi olla hyvä ajatus myös työmatkalaiselle. Autolla liikkuminen on helppoa – varsinkin jos työmatkaasi sisältyy useita pysähdyspaikkoja Salon lähialueilla. Työmatkalla vaivattomuus ratkaisee.

Oli matkasi syy mikä tahansa, Salon viihtyisyys ja monipuolisuus yllättää. Matka Saloon voi olla juuri sellainen kuin sinä tahdot. Todellista matkailun luksusta ovat sopiva auto ja hotellihuone, jotka odottavat sinua kohteessasi. Etukäteen varaamalla varmistat, että saat nauttia matkallasi toiveidesi mukaisista palveluista – mukavasta hotellihuoneesta ja hyvästä vuokra-autosta, jossa on sinulle tärkeät ominaisuudet. Matkajärjestelyt sujuvat käden käänteessä, mutta lomamuistot säilyvät.

Autonvuokraus kohteessa Salo: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Salo?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Salo halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 97 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Salo?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Salo keskimäärin 99 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Salo?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Salo?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Salo

Tutustu kohteeseen Salo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!