Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hotellit - Salo

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Majoitusliikkeen taso
Budjettisi
Asiakasarvosana
Maksutapa
Majoitusliikkeen tyyppi
Alue
Suositut kohteet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Matkan tyyppi
Vacation Home Muonamies in Salo - 10 Persons, 3 Bedrooms
Hinta on 360 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 29. syysk.
21.63 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Muonamies in Salo - 10 Persons, 3 Bedrooms
Villa Förbyssä
Hinta on 870 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
31.33 km kaupungin keskustasta
Villa Förbyssä
Vacation Home Kotkan Pesä, Meri-teijo in Salo - 9 Persons, 1 Bedrooms
Hinta on 1 083 € per yö ajalle 27. syysk. viiva 28. syysk.
20.49 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Kotkan Pesä, Meri-teijo in Salo - 9 Persons, 1 Bedrooms

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Vacation Home Iso-keisari in Salo - 8 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 722 € per yö ajalle 4. lokak. viiva 5. lokak.
31.37 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Iso-keisari in Salo - 8 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Mäkitupa in Salo - 6 Persons, 1 Bedrooms
Hinta on 225 € per yö ajalle 11. lokak. viiva 12. lokak.
21.71 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Mäkitupa in Salo - 6 Persons, 1 Bedrooms
Villa Ylötkylässä
Hinta on 749 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 29. syysk.
15.36 km kaupungin keskustasta
Villa Ylötkylässä
Vacation Home Louhela in Salo - 11 Persons, 4 Bedrooms
Hinta on 619 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 29. syysk.
15.36 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Louhela in Salo - 11 Persons, 4 Bedrooms
Vacation Home Tyynelä in Salo - 6 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 263 € per yö ajalle 18. lokak. viiva 19. lokak.
21.91 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Tyynelä in Salo - 6 Persons, 2 Bedrooms
Leipyoli Talo, Nukkuu 6
Hinta on 274 € per yö ajalle 16. lokak. viiva 17. lokak.
21.71 km kaupungin keskustasta
Leipyoli Talo, Nukkuu 6
Scandic Salo
3.5 out of 5
Hae hinnat
8.15 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (236 arvostelua)
Hotelli joen varrella

"Rikala oli remontissa, joten valitsimme tämän hotellin. Tähän mennessä kaikki on osoittautunut positiiviseksi yllätykseksi."…"

Arvosteltu 26.1.2020

Scandic Salo
Matilda VIP Cottages
3.5 out of 5
Karvarinkulma 1, Salo
Hinta on 128 € per yö ajalle 27. syysk. viiva 28. syysk.
23.7 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (18 arvostelua)
Hyvätasoinen ja tilava mökki sopuhintaan

"Erittäin siisti ja tilava ja mökki, jossa myös ruuanlaitto onnistui hienosti. Mökit rinteessä ja mukavan erillään suojassa toisistaan. Matkaa Matildan tienhaaraan n. 1 km, satamaan vielä 400 m. Hinta-laatu -suhde erittäin hyvä!"…"

Arvosteltu 15.6.2020

Matilda VIP Cottages
Hotel Salora
3 out of 5
Salorankatu 5-7, Salo
Hinta on 74 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.
9.13 km kaupungin keskustasta
3.9/5Good! (33 arvostelua)
10+

"Siisti ja miellyttävä"…"

Arvosteltu 1.6.2020

Hotel Salora
Cozy Double Aprtment Near Salo Center
Vacation Home Villa Nennebo in Salo - 8 Persons, 2 Bedrooms
Hinta on 997 € per yö ajalle 27. syysk. viiva 28. syysk.
39.07 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Villa Nennebo in Salo - 8 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Villa Aava in Salo - 6 Persons, 2 Bedrooms
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Salo
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Salo, Lounais-Suomi

Hotellit Salossa: Varsinais-Suomen maakuntaan kuuluva Salo on Lounais-Suomen tuntematon helmi ja sijainniltaan täydellinen: Turkuun on matkaa 52 ja Helsinkiin 114 kilometriä. Ajomatkaa Turusta on siis vain puolisen tuntia ja Helsingistä tunti. Salo on viehättävä merenrantakaupunki Halikonlahden suojaisassa pohjukassa, keskellä moninaista luontoa. Varaa hotelli Salossa ja tutustu kaupungin viehättäviin kivijalkaliikkeisiin, kahviloihin, museoihin, taidegallerioihin ja ympäröivään kauniiseen maaseutuun. Retkeile Teijon kansallispuistossa tai poikkea Meri-Teijoon lumilomalle. Hotellivaraus Salosta kannattaa.

Yöpyminen Salossa

Salosta voit varata keskustahotellin vaikkapa Salonjoen rannalta tai hiukan kauempaa keskustasta, meren tai järven rannalta – on vaikea valita Salon hotelleista paras. Tarjolla on majoitusta myös pienessä majatalossa ruukkikylässä, hevostilalla, lomakeskus-kylpylässä tai upeassa kartanossa. Toki voit valita myös vuokramökin kalastajakylästä, meren rannalta, kansallispuiston alueelta tai maalaistalon pihapiiristä. Muista myös Särkisalon saaristo ja viehättävät saaristomökit. Etenkin talvisaikaan kannattaa miettiä, haluaisitko majoittua Meri-Teijon hiihtokeskuksen alueelle.

Jos saavut lomalle Saloon kauempaa, voit varata lennot joko Helsinkiin tai Turkuun ja jatkaa matkaa Saloon bussilla. Jos haluat kierrellä Salon kauniilla maaseudulla, kannattaa harkita autonvuokrausta jo jommaltakummalta lentokentältä. Salossa on paljon erilaisia varattavia kokous- ja juhlatiloja, joten moni vierailee kaupungissa työmatkalla tai vaikkapa perhejuhlien merkeissä. Varattavia tilaussaunoja on useita. Myös ravintolapalvelut ovat erinomaiset.

Rentoa lomailua Salossa

Salon vanha puukeskusta tuhoutui tulipalossa 1800-luvun lopulla, ja kirkonkylälle on muutenkin rakennettu innolla uutta. Salon maaseudulla vanhoja kartanoita ja maalaistaloja on kuitenkin säilynyt useita, samoin kuin komeita kirkkoja. Uskelan kirkko vuodelta 1832 on Engelin suunnittelema. Salossa on useita 1400-luvun harmaakivikirkkoja ja lisäksi puukirkkoja 1700- ja 1800-luvuilta. Salon keskustassa kannattaa tutustua taidemuseo Veturitalliin, jossa on aina useita mielenkiintoisia näyttelyitä meneillään. Nimensä mukaisesti museo toimii entisen veturitallin tiloissa. Historiasta kiinnostuneille sopivat Salon museon SAMUn museokohteet, kuten vanhaan viljamakasiiniin rakennettu Halikon museo. Uudempaa vanhaa edustaa Astrum-elämyskeskus, joka toimii Saloran entisessä televisiotehtaassa. Saman katon alta löytyy kokoustiloja, ravintolapalveluita, liikuntakeskus, teatteri, viihdekeskus ja paljon muuta. Salossa toimii myös kaksikin modernilla tekniikalla varustettua elokuvateatteria ja useita pieniä teattereita.

Kiskossa sijaitseva Kärkelän ruukkialue on Suomen parhaiten säilyneitä yhtenäisiä ruukkialueita, ja sinne kannattaa ehdottomasti poiketa. Toinen lähiseudun ruukkikohde on monenlaista mielenkiintoista koettavaa tarjoava Mathildedalin ruukkikylä, jonka alueella toimivat panimo, leipomo, majatalo, kahvila, taidegalleria ja ravintola. Mathildedalin maisemiin voit tutustua joko oppaan johdolla tai omatoimisesti. Salon seudun kartanoista käymisen arvoinen on esimerkiksi Teijon rokokookartano vuodelta 1770.

Kansallispuiston maisemissa

Ruukkikylien kulttuurihistoriallisesta miljööstä voit hypätä aivan toisenlaisiin tunnelmiin. Teijon kansallispuistossa odottavat upeat meri-, metsä- järvi- ja suomaisemat – puisto edustaa suomalaista luontoa moninaisimmillaan. Voit retkeillä, meloa ja kalastaa vaihtelevissa maisemissa. Jo päiväretkellä kokee paljon, mutta enemmän saat irti, jos yövyt joko puiston alueella luontomajoituksessa tai ruukkikylien majoituspalveluita hyödyntäen. Teijon luontokeskuksessa on kansallispuistosta kertova näyttely ja kahvila. Tarjolla on myös opastettuja retkiä erilaisiin maisemiin. Jos kaipaat vaihtelua luonnossa samoiluun, Teijosta voi vuokrata pyörän tai soutuveneen. Alueella on myös tilaussauna.

Jos viihdyt talvilajien parissa ja matkasi Saloon sattuu lumiseen aikaan, Meri-Teijo tarjoaa monenlaista talvista puuhaa ja liikuntaa. Laskettelurinteitä on kahdeksan, ja lisäksi käytössä on lastenrinteitä ja alppilajien kisarinne. Palveluihin kuuluvat tietysti myös hiihtoladut, pulkkamäki, nuotiopaikat ja opastetut retket esimerkiksi lumikenkäillen. Hiihtokoulussa oppia talvilajien saloihin saavat perheen pienimmät ja muut vasta-alkajat. Tarjolla on myös talvikalastusta. Meri-Teijosta löytyy myös golfkenttä, jonka kautta kehutaan ennätyspitkäksi.

Muita suositeltavia luontokohteita Salon seudulla ovat esimerkiksi Aneriojärven luontopolku, Hyyppärän harjualue ja Isokylän muinaispolku, johon kuuluu rautakautisia muinaismuistoalueita.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Salo?
Hotel Fjalar on Expedian asiakkaiden suosikki. Tässä 3,5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on sisäuima-allas ja ilmainen langaton internetyhteys. Scandic Salo ja Hotel Salora ovat myös matkustajiemme suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Salo, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat hotellihuonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli yleensä 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Lisää päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät kohteen Salo huipputarjoukset.
Mikä on paras hotelli perhelomaa varten kohteessa Salo?
Matilda VIP Cottages on perheiden suosima 3,5 tähden mökki, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja keittiön huoneessa. Muita perheille sopivia hyviä vaihtoehtoja ovat Kirjakkalan Ruukkikylä ja Hotel Fjalar.
Mikä on paras yöpymispaikka pariskunnalle kohteessa Salo?
Matilda VIP Cottages on pariskuntien suosima 3,5 tähden mökki, jossa asiakkaiden käytössä on takka huoneessa. Asiakkaat voivat myös hyödyntää ravintolan.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Salo?
Scandic Salo on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Muita loistavia vaihtoehtoja ovat Matilda VIP Cottages ja Kirjakkalan Ruukkikylä, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras majoituspaikka rantalomalle kohteessa Salo?
Matilda VIP Cottages on suosittu 3,5 tähden mökki, jossa on tarjolla ravintola ja joka sijaitsee yksityisen rannan lähellä. Kirjakkalan Ruukkikylä on toinen hyvä vaihtoehto rannan lähellä.
Mikä on paras hotelli golflomalle kohteessa Salo?
Scandic Salo on golfmatkailijoiden suosima 3,5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamupala ja ilmainen Wi-Fi. Jos haluat kaupungissa ollessasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat Kirjakkalan Ruukkikylä ja Hotel Fjalar. Salo Golf tai Wiurila Golf Ltd ovat hyviä paikkoja harjoitella golftaitojasi kaupungissa ollessasi.
Mikä on paras hotelli kohteessa Salo, jos haluaa tutustua lähemmin paikalliseen historiaan?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Hotel Fjalar on loistava 3,5 tähden hotelli, joka on historiafanien varattavissa Expedian sivustolla ja josta löytyy sisäuima-allas sekä ilmainen Wi-Fi. Jos olet kiinnostunut paikallisesta historiasta, toinen hyvä vaihtoehto matkallesi on Scandic Salo. Muihin huomionarvoisiin nähtävyyksiin kuuluu Rikalanmäki.
Mitä uima-altaan tarjoavia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Salo löytyy?
Hotel Fjalar on suosittu 3,5 tähden hotelli, josta löytyy sisäuima-allas, ilmainen Wi-Fi ja sauna.

Hotellit Salo - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle