Hae hotelleja kohteesta Lounais-Suomi

Yhdysvaltoihin matkustaminen helpottui, sillä COVID-19-testejä ei enää vaadita.

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Valitse yli 2 900 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Lounais-Suomi – suosituimmat kaupungit

Suodatusperuste

Laivahostel S/S Bore
2 out of 5
Linnankatu 72, Turku, 20100
Hinta on 86 € per yö ajalle 7. heinäk. viiva 8. heinäk.
3,9/5 Very Good! (949 arvostelua)
Hyvä yöpymispaikka laivalle menijöille.
"Hyvällä paikalla, edullinen yöpyminen. Hyvä aamupala."

Arvosteltu 4.4.2022

Laivahostel S/S Bore
Scandic Hamburger Börs
4 out of 5
KAUPPIASKATU 6, 6, Turku, Southwest Finland, 20100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 167 € per yö ajalle 2. elok. viiva 3. elok.
4,3/5 Excellent! (86 arvostelua)
"Erinomainen aamianen. Sijainnista annoin risuja mutta ne tulevat torin rakentamisen vuoksi. Minkäpä hotelli sille mahtaa..."

Arvosteltu 3.4.2022

Scandic Hamburger Börs
Scandic Atrium
3 out of 5
Eerikinkatu 30, Turku, 20100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 115 € per yö ajalle 1. elok. viiva 2. elok.
3,7/5 Good! (974 arvostelua)
"Kätevästi keskellä ja autopaikat !"

Arvosteltu 21.3.2022

Scandic Atrium
Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Naantali Spa Hotel
4 out of 5
Matkailijantie 2, Naantali, 21100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 220 € per yö ajalle 10. heinäk. viiva 11. heinäk.
4/5 Very Good! (985 arvostelua)
"Loistavaa palvelua respassa, ravintolassa, sekä kauneushoitolassa. Miinusta siitä että osa ravintoloista oli kiinni. Lisäksi kylpylä kaipaisi jo vähän remonttia. Plussaa ylipehmeistä kylpytakeista ja isosta huoneesta."

Arvosteltu 3.1.2022

Naantali Spa Hotel
Hotel Kakola
3.5 out of 5
Kakolankatu 14, Turku, 20100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 179 € per yö ajalle 17. heinäk. viiva 18. heinäk.
4,6/5 Wonderful! (827 arvostelua)
"Pysäköinti ja sen lisämaksullisuus hieman kikkailua, piti jättää auto kauemmas mäen alapäähän tienlaitaparkkiin ja kiivetä mäkeä ylös takaisin hotellille. Muuten kaikki erittäin hyvää ja sujuvaa. Aamiainen ei ollut erinomaista tasoa, mutta ei kuitenkaan huonokaan."

Arvosteltu 11.5.2022

Hotel Kakola
Scandic Julia
4 out of 5
Eerikinkatu 4, Turku, 20100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 140 € per yö ajalle 2. elok. viiva 3. elok.
4,1/5 Very Good! (884 arvostelua)
Parannettavaa
"Hyvä kokemus, respaan oli pitkä jono.."

Arvosteltu 28.2.2022

Scandic Julia
Ruissalo Spa Hotel
3.5 out of 5
Ruissalon Puistotie 640, Turku, FI-20100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 121 € per yö ajalle 24. heinäk. viiva 25. heinäk.
3,8/5 Good! (666 arvostelua)
Tulemme uudestaan
"Rauhallinen hyvä huone, josta kaunis merimaisema. Kylpylässä mukava rentoutua illalla ja aamulla. Monipuolinen hyvä aamiainen ja myös ruokasalista ihanat näkymät merelle."

Arvosteltu 21.11.2021

Ruissalo Spa Hotel
Kultaranta Resort
4 out of 5
Sarkansalmentie 178, Naantali, 21100
Hinta on 209 € per yö ajalle 7. heinäk. viiva 8. heinäk.
4/5 Very Good! (167 arvostelua)
"Rauhallinrn"

Arvosteltu 3.10.2021

Kultaranta Resort
Holiday Club Caribia
3.5 out of 5
Kongressikuja 1, Turku, 20540
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 182 € per yö ajalle 24. heinäk. viiva 25. heinäk.
3,7/5 Good! (828 arvostelua)
Ihan ok hotelli
"Ihan ok paikka. Kyllähän sen näkee että on vanhempi hotelli, meidän huoneessa varsinkin kylppäri oli kulunut. Mutta kiva reissu ja tilava huone. ja lapset tykkäsivät kun huoneen ikkunasta näkyisi superPark."

Arvosteltu 25.2.2022

Holiday Club Caribia
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
4 out of 5
Linnankatu 32, Turku, 20100
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 158 € per yö ajalle 17. heinäk. viiva 18. heinäk.
4,4/5 Wonderful! (981 arvostelua)
"Extremely nice and professional staff. Clean rooms and good breakfast with variety. Bathrooms are well maintained and equipped with plenty of counter space and really good lighting! Would recommend over some of the other hotels in the same area in the same price range."

Arvosteltu 20.3.2022

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Lounais-Suomi
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Taskuopas: Lounais-Suomi

Hotellit Lounais-Suomessa:

Lounais-Suomi on monipuolinen alue, jolla on kiistaton merkitys Suomelle niin historian, kulttuurin kuin luonnonnähtävyyksienkin kannalta, minkä vuoksi alue on kiehtova kohde kotimaanmatkalle. Hotelleja Lounais-Suomesta löytyy monenlaisia aina Turun luksushotelleista Naantalin kylpylöihin ja Paraisten kodikkaisiin aamiaismajoituksiin. Lumoudu saaristolaiskulttuurista ja hurmaannu historiallisista nähtävyyksistä Lounais-Suomen monipuolisella alueella, jonka kaupungeilla on omat murteensa ja persoonansa.

Upeita saaristomaisemia, perinteistä arkkitehtuuria ja persoonallisia murteita: Lounais-Suomella on maineensa kotimaansa sisälläkin. Lounais-Suomen alueeseen kuuluu muun muassa Turku, Pori ja Saaristomeri sekä niiden lähialueet, joten sen alueella on odotetusti monipuolinen tarjonta. Lähde risteilylle saaristoon, rentoudu Kirjurinluodon maisemissa, lähde lasten kanssa Muumimaailmaan tervehtimään suosikkihahmojanne tai seikkaile Turun komeassa linnassa – lomat Lounais-Suomessa lumoavat luovuudellaan.

Lounais-Suomen suosituin matkailukausi on kesä. Ruisrockin ja Pori Jazzien kuuluisat musiikkifestivaalit houkuttelevat alueelle tuhatmäärin niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin katsojia, Muumimaailma ja Naantalin kylpylä toimivat lapsiperheiden vetonauloina ja Saaristomeren luonto herää eloon talven jälkeen. Hotellit Lounais-Suomessa ovat siten hyvin suosittuja kesällä, mutta ruuhkaa kannattaa odottaa myös juhlapyhien ajoille. Etenkin Lounais-Suomen kaupungit ovat suosittuja kohteita jouluna, jolloin kaupunki koristellaan jouluvaloin.

Perheystävällinen Lounais-Suomi

Lomat Lounais-Suomeen tarjoavat viihdettä koko perheelle, ja suuri osa sen hotelleista onkin lapsiystävällisiä. Esimerkiksi Naantalissa sijaitseva Muumimaailma on monille lapsiperheille kesän ehdoton ykköskohde, kun taas toiset viettävät aikaa mieluummin Porin Kirjurinluodolla seikkaillen. Muumimaailma on avoinna vain kesäaikaan kesä-elokuussa, joten lähialueen hotellit täyttyvät sesonkiaikana nopeasti. Kirjurinluoto on avoinna ympäri vuoden, mutta senkin vilkkain sesonki on kesällä. Hotellivaraus kannattaa siis tehdä ajoissa, jotta saat varmasti huoneet koko poppoolle.

Lasten kanssa voi olla hauska lähteä tutustumaan myös kotimaamme historiaan ja perinteiseen kulttuuriin. Turun linna on avoinna ympäri vuoden, ja Saaristomerellä riittää tekemistä ja nähtävää aina perinteisitä saaristolaistaloista kauniiseen luontoon. Myös Naantalista lähtevä s/s Ukkopekan höyrylaiva Merirosvoseikkailuineen on hauska elämys koko perheelle. Hotellihuoneet Lounais-Suomessa irtoavat myös yleensä edullisesti ja läheltä nähtävyyksiä, mikä sopii pientenkin lasten perheiden tarpeisiin.

Historiaa ja kaupunkikulttuuria Lounais-Suomen hotelleissa

Lounais-Suomen suurimmat kaupungit ovat Turku, Pori ja Naantali: nämä keskenään hyvin erilaista kaupunkia tarjoavat monenlaista tekemistä Lounais-Suomen lomille. Ne ovat vilkkaita kaupunkeja etenkin kesäaikaan, mutta tapahtumia riittää talvellakin: miltä historiallinen joululounas Turun linnassa kuulostaisi, tai vierailu Vanhan Suurtorin perinteisillä joulumarkkinoilla nauttimassa tunnelmasta, kiertelemässä kojuilla ja seuraamassa hauskoja teatteri- ja musiikkiesityksiä?

Lounais-Suomen historiallinen merkitys Suomelle on kiistaton. Esimerkiksi Turun komea keskiaikainen linna on vierailemisen arvoinen, ja se sijaitsee kävelyetäisyydellä monista Lounais-Suomen majoituksista. Linna on nähnyt historiansa aikana niin Ruotsin ruhtinaat kuin venäläisten pommituksetkin, ja se on toiminut niin hallintolinnana kuin vankilanakin: mikä olisikaan siis parempi paikka tutustua Suomen historian eri vaiheisiin?

Hotellit Lounais-Suomessa lähellä luontoa

Lounais-Suomessa riittää runsaasti luontoa ihailtavaksi aina saaristoista suomaisemiin, järviin ja sankkoihin metsiin. Suuntaa seikkailemaan esimerkiksi Saaristomeren kansallispuiston vaihteleviin maisemiin ja saarien sokkeloihin joko omalla veneellä tai yhteisaluksella, ja käy tutustumassa Örön linnakesaareen ja saaristolaiskulttuuriin. Myös Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto on lähellä Lounais-Suomen hotelleja ja kohteita, ja soveltuu osin myös liikuntarajoitteisille, toisin kuin Saaristomeri.

Paras tapa siirtyä Lounais-Suomen hotelleilta luonnonpuistoille on auto, sillä välimatkat ovat pitkiä eikä julkisia kulkuvälineitä ole juuri saatavilla. Kauempaa matkustavien voi olla hyvä varata ensin lennot Lounais-Suomeen esimerkiksi Turun lentoasemalle. Autonvuokraus Lounais-Suomessa onnistuu yleensä parhaiten lentokentällä, ja jos varaat koko paketin – lennot, hotellin ja auton – samalla kertaa, saatat löytää hyviä alennuksia ja tarjouksia.

Hotellit Lounais-Suomi - viimeaikaiset arvostelut
expedian tarkistamat arvostelut

Sovelluksemme vie sinut kauemmas

Kun varaat sovelluksessa, voit säästää jopa 10 % valikoiduista hotelleista ja ansaita samalla kaksinkertaiset pisteet jokaisesta varauksesta. Näillä sovellustarjouksilla säästät matkoista vieläkin enemmän. Se tarkoittaa sitä, että voit lähteä useammille matkoille sekä hallinnoida niitä missä ja milloin vain.

Lähetä kätevä latauslinkki puhelimeesi

Antamalla puhelinnumerosi annat luvan lähettää numeroosi kertaluonteisen automaattisen tekstiviestin, joka sisältää linkin sovelluksen lataamiseen. Operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä maksun.
QR-koodi