Halvat lennot Turku

Halvimmat lennot kohteeseen Turku

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 64 € yhdensuuntaisille lennoille ja 145 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic

Lisätietoja – Turku

Turku: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Turku? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Turku. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Turku. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Turku tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Turku lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Turku on vain yksi lentoasema – Turku (TKU).
Kuinka kaukana Turku (TKU) sijaitsee kaupungin keskustasta?
TKU sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Sieltä on vain 7 km matkaa kohteen Turku keskustaan.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Turku?
Turku (TKU) sijaitsee 7 km:n päässä kohteen Turku keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Turku?
4 lentoyhtiötä tarjoaa lentoja kohteeseen Turku. Ne lentävät kaupunkiin 5 lentokentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Turku?
Finnair lentää useimmat lennot kohteeseen Turku. Suosituin tapa saapua tänne on valita lentoyhtiön Finnair lennot kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Turku?
Koska kohteeseen Turku lennetään noin 21 suoraa lentoa viikossa, pääset tänne nopeasti ja kätevästi.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Turku?
Kallio, Kamppi ja Pasila ovat erittäin suosittuja lähtölentoasemia kohteeseen Turku lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Turku lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Turku kohteesta Kallio, voit odottaa lentoajan olevan noin 35 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on 35 minuuttia. Pasila taas on suurin piirtein 35 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Turku?
Älä jätä lentolippujen hankkimista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa saavansa halvat lennot. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja halvempia vaihtoehtoja. Toinen hyvä tapa varmistaa paras mahdollinen tarjous on eri sivustojen hintojen vertailu. Jos määränpäässäsi on useita lentokenttiä, tarkista lentohinnat myös pienemmille lentoasemille. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua hankkimaan lennot heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät varmasti itsellesi sopivat lennot.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Turku?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä lentämisestä mahdollisimman mukavan kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentokentän turvatarkastuksesta läpi nopeasti ja saavut kohteeseen Turku ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa stressitön matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat eli passi, matkustusasiakirjat, lompakko ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja hyvä kirja. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, mukava matkatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda varata tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten huulivoiteelle ja käsirasvalle sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa tarkistaa, että matkalaukussasi ei ole mitään terävää esinettä, kuten taskuveistä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä tavaroita ovat räjähtävät tai helposti syttyvät aineet, kuten valkaisu- ja polttoaineet, sekä nesteet ja geelit, joiden tilavuus on enemmän kuin 100 millilitraa.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat ja nilkat turpoavat usein matkan aikana. Matalakantaiset, tilavat kengät ovat aina hyvä idea.
  • Olet varmasti kuullut syvästä laskimotukoksesta, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Turku?
Kannattaa varautua turvallisuustarkastukseen jo ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Turku matkaavaan koneeseen stressittä. Seuraamalla näitä vinkkejä voit aloittaa matkasi parhaalla tavalla:

  • Lentokentän turvatarkastuksessa sinun tulee ensin esittää maihinnousukorttisi ja passisi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat esineet, kuten kolikot, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Voit nopeuttaa prosessia käymällä taskusi läpi ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja kannettava tietokone, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten huulivoiteiden ja hajuvesien, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Saattaa olla, että joudut ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Kannattaa siis pistää jalkaan ballerinat tai muut kevyet kengät.
  • Taskuveitset ja muut terävät esineet eivät ole sallittuja matkustamossa. Ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihin.

Tietoa lennoista kohteeseen Turku
Kohdelentokenttä
Turku
Kohdelentokentän IATA-koodi
TKU
Kohdekaupunki
Turku
Menopaluumatkan hinta
237 €