Halvat lennot Turku

Lisätietoja – Turku

Turku lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Turku, Turku? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Turku. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Turku. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Turku tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Turku lentokenttä on?
Turku (TKU) on ainoa lentoasema kohteessa Turku.
Kuinka kaukana Turku (TKU) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos aiot yöpyä kohteen Turku keskustassa, pääset majoituspaikkaasi nopeasti kentälle laskeutumisen jälkeen, koska TKU on vain 7 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Turku?
Suuntaa COVID-19-matkustusneuvontasivullemme, jos haluat saada viimeisimmät tiedot kohdetta Turku koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen lentoasi. Sivulta saat tietoa muun muassa terveysviranomaisten tiedotteista ja karanteenivaatimuksista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Turku suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Turku suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Turku joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Turku, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Turku?
Koska kohteessa Turku on vain yksi suuri lentokenttä, parhaiden lentojen löytämiseen ei tule kulumaan turhan paljon aikaa. Paikan ainoa lentokenttä, TKU, sijaitsee noin 7 km:n päässä kaupungin keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Turku?
Sinulla on muutama vaihtoehto matkustaessasi kohteeseen Turku. Voit valita 4 lentoyhtiöstä, jotka operoivat lentoja tähän kohteeseen 5 kentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Turku?
Finnair operoi useimmat lennot kohteeseen Turku. Suosituin tapa saapua tänne on valita lentoyhtiön Finnair lennot kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Turku?
Upean loman järjestäminen kohteeseen Turku on yksinkertaista, koska kaupunkiin lennetään 21 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Turku?
Kallio, Kamppi ja Pasila ovat erittäin suosittuja lähtölentokenttiä kohteeseen Turku matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Turku lentokentälle kestää?
Jos olet lentämässä kohteeseen Turku kohteesta Kallio, lentoaika on suurin piirtein 35 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on noin 35 minuuttia. Pasila taas on suunnilleen 35 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Turku?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Hinnat ovat yleensä korkeimmillaan juuri ennen lähtöä. Kannattaa myös vertailla eri sivustojen hintoja. Jos kohteessasi on monia lentoasemia, voit hyvinkin löytää loistavan hintaiset lentoliput lentämällä kauempana sijaitsevalle kentälle. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua ostamaan liput heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät varmasti itsellesi sopivat liput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Turku?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä matkustamisesta stressittömän kokemuksen. Vinkkiemme avulla pääset lentoaseman turvatarkastuksesta läpi nopeasti ja saavut kohteeseen Turku ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman ongelmaton matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, matkustusasiakirjat, luottokortti ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennolla tarvitsemasi tavarat, kuten läppärisi ja hyvä romaani. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, mukava niskatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda jättää tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja huulivoiteelle, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa lennolle. Näihin kuuluvat ruuvimeisselit, veitset, aerosolit ja valkaisuaineet Urheiluvälineitä, kuten luistimia, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa muita matkustajia, kuten aseita ja miekkoja, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska nilkat ja jalat turpoavat usein matkan aikana. Matalakantaiset ja tilavat kengät ovat aina hyvä idea.
  • Olet varmaankin kuullut puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja liikuttele jalkojasi aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Turku?
Olemme koonneet listan vinkkejä, joiden avulla pääset stressittä turvatarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Turku ennen kuin huomaatkaan:

  • Your travel documents and ID passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi turvatarkastuksessa. Pidä ne ulottuvillasi, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää tyhjentää taskusi ja poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää laittaa erikseen läpivalaisulaitteeseen.
  • Lentokentällä sinun täytyy hetkiseksi irtautua digitaalisesta maailmasta. Puhelimesi, tietokoneesi ja kaikki muu elektroniikka menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten hajuvesien ja hammastahnojen, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden tulee myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Voit myös joutua ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Joten kannattaa pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, pakkaa ne ruumaan meneviin matkalaukkuihisi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Turku
Kohdelentokenttä
Turku
Kohdelentokentän IATA-koodi
TKU
Kohdekaupunki
Turku
Menopaluumatkan hinta
197 €