Hae vuokra-autoja kohteessa Naantali

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Naantali

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Naantali

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Naantali
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Naantali?
Halvin päiväkohtainen hinta vuokra-autolle kohteessa Naantali tällä viikolla oli 98 €. Vuokra-auton ratin takana voit tutustua kohteeseesi ja sen nähtävyyksiin omaan tahtiisi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Turku (TKU)?
Koska Sixt ja Hertz sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä kohteesta Turku (TKU), pääset saavuttuasi tien päälle nopeasti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Naantali vuokra-autovaraukseni?
Asiakaspalvelumme sivuilla on tietoa peruutuksista. Suurimmassa osassa tilanteita voit peruuttaa ilmaiseksi, jos etukäteen maksettu varaus peruutetaan viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutamista. Kannattaa kuitenkin tarkistaa auton vuokrasopimus nähdäksesi, sovelletaanko vuokraukseesi joitain erityisehtoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Naantali?
Ei ole mikään salaisuus, että Naantali on yksi parhaista kohteista tällä alueella. Mutta lähialueella on myös monia muita inspiroivia paikkoja, joihin voit tutustua, jos varaat auton ja lähdet tien päälle. Tässä on muutama idea, joiden avulla voit aloittaa road tripisi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Tunnet kohteen Tampere energian heti tänne saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee suurin piirtein 150 km:n päässä kohteesta Naantali, ja se tarjoaa runsaasti kiehtovia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Särkännniemi.
  • Helsinki, joka sijaitsee noin 160 km:n päässä, on myös hyvä kohde. Haluatko tietää mitä nähtävää alueella on? Senaatintori on yksi meidän suosikeistamme.
  • Pakene vilkasta kaupunkielämää kohteeseen Repovesi National Park. Tässä noin 280 km:n päässä kohteesta Naantali sijaitsevassa upeassa paikassa voit rentoutua luonnossa.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Naantali Expedian kautta?
Expedialla on vuosien kokemus parhaiden tarjousten löytämisestä asiakkaille ympäri maailman, joten se on loistava paikka varata auto seuraavalle matkalle. Kohteessa Naantali valikoimaamme kuuluu vuokraamoa, jotka tarjoavat ajoneuvoja aina ketteristä kompakteista malleista mukaviin katumaastureihin. Kannattaa myös harkita vuokra-auton yhdistämistä hotelli- ja lentovaraukseen, koska näin voit säästää entistäkin enemmän! Varaamalla pakettimatkan tai hyödyntämällä ainutlaatuisen tarjouksen tai jäsenhinnat voit saada vuokra-ajoneuvosi edullisemmin Expedian kautta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Naantali Expedian kautta?
Tutustu laajaan valikoimaamme vuokra-autoja, tarkista niiden arvostelut ja vertaile tunnettujen autovuokraamojen tarjouksia. Vain muutamalla klikkauksella Expedia voi auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-autotarjouksen. Onko sinulla hotelli- tai lentovaraus? Lisää varaukseesi vuokra-auto kohteessa Naantali ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Naantali?
Kuljettajien tulee olla vähintään 20-vuotiaita voidakseen vuokrata auton kohteessa Naantali. Nuoremmilta kuljettajilta veloitetaan usein lisämaksu ja heihin kohdistuu joitain rajoituksia. Vuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-auton hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan yleensä nuorempien kuljettajien vuokrattavissa oleviin ajoneuvoluokkiin. Ikärajat vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten tarkista käytännöt ennen varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Naantali?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat vuokraamosta toiseen, tarvitset yleensä ajokorttisi ja nimissäsi olevan luottokortin. Sinun ei tarvitse ottaa autovuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua esittämään todistuksen omasta vakuutuksestasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Naantali?
Tutustuimme edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin ja ne olivat niinkin halvat kuin 98 € päivässä. Seuraavaksi edullisin vuokra-ajoneuvohinta kohteessa Naantali oli 99 € per päivä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Naantali?
Aioitpa sitten pysytellä kohteessa Naantali tai tutustua myös ympäröivään alueeseen, voit vuokrata ajoneuvon nopeasti ja helposti Expedian kautta. Anna vain matkasi päivät ja nouto- ja palautuspaikat, ja me autamme sinua löytämään parhaat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Naantali, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut yritykset kohteessa Naantali vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niihin tarkkaan. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako autovuokraamo lisämaksuja tästä, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta ylimääräisen maksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Naantali?
Valitse ensiksi haluamasi auto ja lue sitten vuokraamosi vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi kaikki vakuutusta koskevat tiedot.