Halvat lennot Naantali

;

Halvimmat lennot kohteeseen Naantali

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 64 € yhdensuuntaisille lennoille ja 123 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic

Lisätietoja – Naantali

Lennot Naantaliin

Naantalin lähin lentoasema on noin 20 kilometrin päässä sijaitseva Turun lentoasema. Turun lentoasemalle voi lentää useimmilta Suomen lentoasemilta välilaskulla Helsingistä Finnairilla. Lisäksi Turusta on suoria lentoja moniin Euroopan kohteisiin.

Finnair lentää Helsinki-Vantaalta Turun lentoasemalle useita kertoja päivässä, joten myös muualta Suomesta on helppo tulla Turkuun Helsingin kautta jatkolennolla. Turkuun on suoria lentoja myös Maarianhaminasta. Jos olet itse ulkomailla, voit lentää helposti Naantalin lähilentoasemalle joko suoraan esimerkiksi Tukholmasta, Gdanskista ja Riiasta, sekä monista muista kohteista yhdellä vaihdossa. Turun lentoasemalta liikennöiviin lentoyhtiöihin kuuluu Finnairin lisäksi esimerkiksi SAS, Air Baltic, Norwegian ja Wizz Air. Loma Naantalissa onnistuu siis melko helposti ainakin lentojen suhteen. Naantali on suosittu kesäkaupunki, ja useimmat matkailijat suuntaavatkin sinne juuri silloin. Meren rannalla sijaitsevassa Naantalissa on paljon tekemistä ja nähtävää keväällä ja kesällä, mutta talveksi paikkakunta hiljenee Naantalin kylpylää lukuun ottamatta. Auton vuokraus Naantalissa ja sen lähilentoasemilla on mahdollista, ja autolla voit tutustua paremmin myös muihin alueen kohteisiin, kuten Turun kauniiseen saaristoon.

Naantali sijaitsee Lounais-Suomessa meren rannalla lähellä Turkua. Naantali tarjoaa kesällä tekemistä koko perheelle, sillä siellä sijaitsee kansainvälisestikin tunnettu Muumimaailma, ja lisäksi Naantalista voi seilata pienen matkan Väskin seikkailusaarelle. Naantalissa voi myös tutustua presidenttien kesänviettopaikkana tunnetun Kultarannan kauniiseen puutarhaan. Monet tulevat Naantaliin vain tunnelmoimaan kauniin vanhankaupungin puutalojen reunustamille kapeille kujille ja nauttimaan lounasta ja juomia sen venesataman terasseille. Naantali on myös osa Turun saaristossa kulkevaa Saariston Rengastietä, joka on suosittu muun muassa pyöräilijöiden keskuudessa. Hotelleja Naantalissa on sen kokoon verrattuna melko paljon. Tunnetuin niistä lienee Naantalin kylpylä, mutta kaupungissa on myös monia pienempiä ja tunnelmallisia majoituspaikkoja.

Lennot Naantaliin Suomen lentoasemilta

Naantalissa ei ole omaa lentoasemaa, vaan Suomen sisäisesti kaupunkiin pääsee parhaiten lentämällä Turun lentoasemalle. Myös Helsinki-Vantaalta on hyvät bussiyhteydet Turkuun ja sitä kautta myös Naantaliin, mutta Helsingistä on yleensä myös hyvät jatkolennot Turkuun. Eniten lentoja Turkuun Suomen muista kaupungeista tarjoaa Finnair.

Naantalia voi luonnehtia todelliseksi kesäkaupungiksi, sillä kesällä kaunis kaupunki herää eloon. Silloin sen suosituimmat nähtävyydet, kuten Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari, ovat avoinna ja houkuttelevat kaupunkiin runsaasti matkailijoita. Suomen kesälomakauden ulkopuolella majoittuminen saattaakin olla Naantalissa halvempaa. Myös talvilomien aikaan Naantaliin saapuu jonkin verran matkailijoita.

Kun varaa lennot Naantaliin Expedian kautta, voi helposti löytää tarjouksia ja lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. Naantalin matkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja tutustua paremmin lähialueeseen.

Lennot Turun lentoasemalle

Turun lentoasema (TKU) on matkustajamääriltään Suomen neljänneksi vilkkain lentoasema. Sieltä on reittilentoja Helsingin lisäksi esimerkiksi Tukholmaan, Riikaan ja Gdańskiin, ja lisäksi joillain lentoyhtiöillä on kausittaisia lentoja tiettyihin kaupunkeihin. Vuosittaiset matkustajamäärät ovat vaihdelleet viime vuosina 300 000–400 000 tuhannen matkustajan välillä.

Turun lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta ja noin 20 kilometrin päässä Turusta. Lentoasemalta on bussiyhteys Turun keskustaan, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Naantalista. Turun kauppatorilta voi taas jatkaa eteenpäin bussilla Naantaliin, jonne on hyvät yhteydet. Matka kestää Turun keskustasta noin puoli tuntia.

Nopeampi tapa matkustaa Turun lentoasemalta Naantaliin on mennä taksilla. Lentoasemalla on myös autovuokraamoja, joten voit vuokrata auton ja jatkaa matkaa suoraan Naantaliin ja sen lähiseuduille.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Naantali lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Naantali on vain yksi kenttä – Turku (TKU).
Kuinka kaukana Turku (TKU) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Naantali keskustassa, kannattaa selvittää kuinka pääset lentokentältä kaupunkiin jo ennen saapumistasi. Keskusta-alue sijaitsee noin 15 km:n päässä kohteesta Turku (TKU).
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Naantali?
Jos haluat saada ajantasaista tietoa matkustamisesta kohteeseen Naantali, tutustu COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Täältä saat tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa kohteessasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Naantali suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Naantali suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Naantali joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Naantali, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Naantali?
Turku (TKU) sijaitsee suurin piirtein 15 km:n päässä kohteen Naantali keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Naantali?
4 lentoyhtiötä tarjoaa lentoja kohteeseen Naantali. Ne saapuvat kaupunkiin 5 kentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Naantali?
Finnair operoi isoimman osan lennoista kohteeseen Naantali. Kallio on lentojen yleisin lähtöpaikka, ja Finnair tarjoaa suurimman osan näistä lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Naantali?
Koska kohteeseen Naantali operoidaan noin 21 suoraa lentoa joka viikko, pääset tänne helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Naantali?
Suosituimmat lennot kohteeseen Naantali lähtevät kentiltä Kallio, Kamppi ja Pasila.
Miten kauan lento kohteen Naantali lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kallio ja Naantali välillä on 35 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Kamppi, lentoaika on suurin piirtein 35 minuuttia, ja 35 minuuttia kohteesta Pasila.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Naantali?
Älä jätä lippujen varaamista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa halpojen lentojen saaminen. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Toinen kätevä tapa varmistaa paras mahdollinen tarjous on eri sivustojen hintojen vertailu. Jos kohteessasi on monia lentokenttiä, tarkista lentohinnat myös pienemmille kentille. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua hankkimaan lennot heti, jos löydät loistavan tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät varmasti itsellesi sopivat lentoliput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Naantali?
Kokosimme listan vinkkejä siitä, miten voit tehdä matkustamisesta mahdollisimman mukavan kokemuksen. Jos seuraat vinkkejämme, pääset lentoaseman turvatarkastuksesta läpi nopeasti ja saavut kohteeseen Naantali ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla helppoa, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja deodorantti, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa elektroniset laitteet, laturit ja kaikki tarvittavat lääkkeet, sekä tarvittaessa kunnollinen niskatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä lompakkoasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa varmistaa, että et ole vahingossa pakannut mukaasi mitään teräviä esineitä, kuten taskuveistä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä esineitä ovat helposti syttyvät ja räjähtävät tuotteet, kuten aerosolit ja valkaisuaineet, sekä nesteet ja geelit, jos niiden pakkaukset ovat tilavuudeltaan 100 millilitraa suurempia.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälle mitään turhan epämukavaa. Kerrospukeutuminen on paras valinta, koska matkustamon lämpötila usein putoaa lyhyidenkin lentojen aikana. Mukavat ja matalat kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Olet varmaankin kuullut puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, verihyytymäongelmasta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja liikuttele jalkojasi aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Naantali?
Kokosimme muutaman vinkin, joiden avulla pääset helposti läpi turvatarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Naantali ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi ulottuvillasi. Ne tulee näyttää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Sen jälkeen sekä sinut että käsimatkatavarasi läpivalaistaan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten vyö, takki ja puhelin, pitää laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten läppärit ja puhelimet, pitää myös skannata erikseen lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi käsirasvan? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Saattaa olla, että joudut riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Joten kannattaa pistää jalkaan helposti riisuttavat kengät.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään taskuveitsiä tai muita teräviä esineitä käsimatkatavaroissa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Naantali
Kohdelentokenttä
Turku
Kohdelentokentän IATA-koodi
TKU
Kohdekaupunki
Turku
Menopaluumatkan hinta
122 €