Halvat lennot Naantali

Halvimmat lennot kohteeseen Naantali

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 97 € yhdensuuntaisille lennoille ja 192 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Finnair
Finnair
Air Baltic
Finnair

Lisätietoja – Naantali

Lennot Naantaliin

Naantalin lähin lentoasema on noin 20 kilometrin päässä sijaitseva Turun lentoasema. Turun lentoasemalle voi lentää useimmilta Suomen lentoasemilta välilaskulla Helsingistä Finnairilla. Lisäksi Turusta on suoria lentoja moniin Euroopan kohteisiin.

Finnair lentää Helsinki-Vantaalta Turun lentoasemalle useita kertoja päivässä, joten myös muualta Suomesta on helppo tulla Turkuun Helsingin kautta jatkolennolla. Turkuun on suoria lentoja myös Maarianhaminasta. Jos olet itse ulkomailla, voit lentää helposti Naantalin lähilentoasemalle joko suoraan esimerkiksi Tukholmasta, Gdanskista ja Riiasta, sekä monista muista kohteista yhdellä vaihdossa. Turun lentoasemalta liikennöiviin lentoyhtiöihin kuuluu Finnairin lisäksi esimerkiksi SAS, Air Baltic, Norwegian ja Wizz Air. Loma Naantalissa onnistuu siis melko helposti ainakin lentojen suhteen. Naantali on suosittu kesäkaupunki, ja useimmat matkailijat suuntaavatkin sinne juuri silloin. Meren rannalla sijaitsevassa Naantalissa on paljon tekemistä ja nähtävää keväällä ja kesällä, mutta talveksi paikkakunta hiljenee Naantalin kylpylää lukuun ottamatta. Auton vuokraus Naantalissa ja sen lähilentoasemilla on mahdollista, ja autolla voit tutustua paremmin myös muihin alueen kohteisiin, kuten Turun kauniiseen saaristoon.

Naantali sijaitsee Lounais-Suomessa meren rannalla lähellä Turkua. Naantali tarjoaa kesällä tekemistä koko perheelle, sillä siellä sijaitsee kansainvälisestikin tunnettu Muumimaailma, ja lisäksi Naantalista voi seilata pienen matkan Väskin seikkailusaarelle. Naantalissa voi myös tutustua presidenttien kesänviettopaikkana tunnetun Kultarannan kauniiseen puutarhaan. Monet tulevat Naantaliin vain tunnelmoimaan kauniin vanhankaupungin puutalojen reunustamille kapeille kujille ja nauttimaan lounasta ja juomia sen venesataman terasseille. Naantali on myös osa Turun saaristossa kulkevaa Saariston Rengastietä, joka on suosittu muun muassa pyöräilijöiden keskuudessa. Hotelleja Naantalissa on sen kokoon verrattuna melko paljon. Tunnetuin niistä lienee Naantalin kylpylä, mutta kaupungissa on myös monia pienempiä ja tunnelmallisia majoituspaikkoja.

Lennot Naantaliin Suomen lentoasemilta

Naantalissa ei ole omaa lentoasemaa, vaan Suomen sisäisesti kaupunkiin pääsee parhaiten lentämällä Turun lentoasemalle. Myös Helsinki-Vantaalta on hyvät bussiyhteydet Turkuun ja sitä kautta myös Naantaliin, mutta Helsingistä on yleensä myös hyvät jatkolennot Turkuun. Eniten lentoja Turkuun Suomen muista kaupungeista tarjoaa Finnair.

Naantalia voi luonnehtia todelliseksi kesäkaupungiksi, sillä kesällä kaunis kaupunki herää eloon. Silloin sen suosituimmat nähtävyydet, kuten Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari, ovat avoinna ja houkuttelevat kaupunkiin runsaasti matkailijoita. Suomen kesälomakauden ulkopuolella majoittuminen saattaakin olla Naantalissa halvempaa. Myös talvilomien aikaan Naantaliin saapuu jonkin verran matkailijoita.

Kun varaa lennot Naantaliin Expedian kautta, voi helposti löytää tarjouksia ja lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. Naantalin matkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja tutustua paremmin lähialueeseen.

Lennot Turun lentoasemalle

Turun lentoasema (TKU) on matkustajamääriltään Suomen neljänneksi vilkkain lentoasema. Sieltä on reittilentoja Helsingin lisäksi esimerkiksi Tukholmaan, Riikaan ja Gdańskiin, ja lisäksi joillain lentoyhtiöillä on kausittaisia lentoja tiettyihin kaupunkeihin. Vuosittaiset matkustajamäärät ovat vaihdelleet viime vuosina 300 000–400 000 tuhannen matkustajan välillä.

Turun lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta ja noin 20 kilometrin päässä Turusta. Lentoasemalta on bussiyhteys Turun keskustaan, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Naantalista. Turun kauppatorilta voi taas jatkaa eteenpäin bussilla Naantaliin, jonne on hyvät yhteydet. Matka kestää Turun keskustasta noin puoli tuntia.

Nopeampi tapa matkustaa Turun lentoasemalta Naantaliin on mennä taksilla. Lentoasemalla on myös autovuokraamoja, joten voit vuokrata auton ja jatkaa matkaa suoraan Naantaliin ja sen lähiseuduille.

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Naantali
KohdelentokenttäTurku
Kohdelentokentän IATA-koodiTKU
KohdekaupunkiTurku
Lennon hinta191 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Naantali

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 97 € yhdensuuntaisille lennoille ja 192 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair