Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kaarina

Katso kaikki kohteen Kaarina vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Kaarina

Tutustu kohteeseen Kaarina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Vuokraa auto Kaarinassa

Turun kupeessa sijaitseva Kaarina tarjoaa erittäin monipuoliset puitteet rentouttavaan lomailuun. Alueella on useita historiallisia nähtävyyksiä sekä runsas kattaus erilaisia luontokohteita. Helpoiten pääset Kaarinassa paikasta toiseen omalla autolla. Kun vuokraat auton Kaarinassa sivustomme kautta, varmistat, ettet joudu maksamaan mitään yllättäviä lisämaksuja autoa palauttaessasi. Vuokraamoiden ainoa yleisehto on, että auto vastaanotetaan ja palautetaan tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Kaarinassa

Kaarinassa ei sen vähäisestä asukasmäärästä johtuen ole autojen noutopisteitä. Tämä ei kuitenkaan ole minkäänlainen ongelma, sillä kaupungin keskustasta on alle kymmenen kilometrin matka läheiseen Turkuun, jossa noutopisteitä on useita. Kaarinasta katsoen niistä lähin sijaitsee Turun rautatieaseman yhteydessä. Sen sijainti on erityisen kätevä, mikäli olet saapumassa Kaarinaan junalla, sillä tällöin jäät junasta jokseenkin varmasti juuri Turun rautatieasemalla. Mikäli taas olet varannut lennot Kaarinaan, niiden määränpää on Kaarinasta noin 16 kilometrin päässä sijaitseva Turun lentoasema (TKU). Myös siellä on vuokra-autojen noutopiste, joten myös matka Kaarinaan taittuu taatusti erittäin vaivattomasti.

Vuokra-autoilu Kaarinassa

Kaarinan valtti on sen monipuolisuus. Tarjolla on runsaasti sekä järvimaisemaa että merellistä luontoa, useita historiallisia nähtävyyksiä sekä – etenkin kun mukaan otetaan sen vieressä sijaitseva Turku – todella runsas kattaus tapahtumia, ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Kaarinassa luontoa on moneen lähtöön. Keskustasta pohjoiseen sijaitsevan Littoistenjärven ympäristö on suosittua virkistysaluetta ja järven pohjoisreunalla sijaitsevaa kosteikkoa pidetään yhtenä koko Varsinais-Suomen parhaista lintubongauspaikoista. Pyhän Katariinan polut ja esimerkiksi Linnavuoren seutu tarjoavat puolestaan kallioista metsää ja reheviä lehtoja sekä suuren määrän upeita maisemia. Kun edellisten ohella tarjolla on myös esimerkiksi Kulhon saaren kaltainen saaristohelmi sekä Kuusiston linnan vanhan hautausmaan suojiinsa kätkevä Kappelinmäen metsäalue, on selvää, että ainakaan luontoihmiselle matka Kaarinaan ei tuota pettymystä.

Upean luonnon ohella Kaarinassa on tarjolla myös todella kiehtovia historiallista nähtävyyksiä. Upein näistä on eittämättä Kuusiston piispanlinnan alue. Piispanlinna rakennettiin 1200-luvun lopussa Suomen katolisen kirkon piispojen turvapaikaksi. Nykyisin siitä on jäljellä enää alin kerros, sillä vuonna 1528 Kustaa Vaasa määräsi purkamaan linnan osana uskonpuhdistuksen täytäntöönpanoa. Linnan raunioiden lähellä sijaitsee myös 1738 rakennettu Kuusiston kartano, sekä jo mainittu Kappelinmäen metsäalue. Muihin Kaarinan historiallisiin kohteisiin lukeutuvat alueen vanhat kirkot. Tähdistä kiinnostuneiden kannattaa puolestaan suunnata Tuorlan planetaarioon; sen aukioloajat löydät Kaarinan kaupungin verkkosivujen kautta. Kannattaa kuitenkin huomata, että edellä mainitut kohteet sijaitsevat kohtuullisen kaukana toisistaan, joten helpoiten niistä pääsee nauttimaan, kun varaa reissun ajaksi myös vuokra-auton Kaarinassa.

Vuokra-autolla Kaarinasta Turkuun

Kaarina sijaitsee aivan Turun kupeessa. Kaupunkien läheisyyttä voi alleviivata mainitsemalla, että monista Turkuun kuuluvista kaupunginosista on vähintään kaksi kertaa pidempi matka kaupungin keskustaan kuin Kaarinasta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että matka Kaarinaan on samalla myös matka Turkuun, joskin lukuisten lisäetujen kera. Kaarinahan on huomattavasti Turkua rauhallisempi ja tarjoaa lisäksi runsaasti sellaista nähtävää, jota et Turusta löydä.

Turun läheisyyden etuihin lukeutuu se, että jos olet varannut hotellin Kaarinassa, pääset hyödyntämään Turun mittavaa ravintola-, baari- ja yökerho- ja tapahtumatarjontaa sekä tietysti tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Koska Kaarinassa suurin osa nähtävästä ja koettavasta sijaitsee ulkona, Turun läheisyys korostuu etenkin huonon sään yllättäessä. Tällöin voit vuokra-autolla suunnata esimerkiksi Turun linnaan, johonkin kaupungin taidemuseoista tai vaikkapa ostoksille tai elokuviin. Auringon taas palattua taivaalle pääset takaisin Kaarinaan ja esimerkiksi Littoistenjärven uimarannalle vain 15 minuutissa.