Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kaarina

Katso kaikki kohteen Kaarina vuokra-autot

Vuokraa auto Kaarinassa

Turun kupeessa sijaitseva Kaarina tarjoaa erittäin monipuoliset puitteet rentouttavaan lomailuun. Alueella on useita historiallisia nähtävyyksiä sekä runsas kattaus erilaisia luontokohteita. Helpoiten pääset Kaarinassa paikasta toiseen omalla autolla. Kun vuokraat auton Kaarinassa sivustomme kautta, varmistat, ettet joudu maksamaan mitään yllättäviä lisämaksuja autoa palauttaessasi. Vuokraamoiden ainoa yleisehto on, että auto vastaanotetaan ja palautetaan tankki täytettynä.

Miten saan vuokra-auton Kaarinassa

Kaarinassa ei sen vähäisestä asukasmäärästä johtuen ole autojen noutopisteitä. Tämä ei kuitenkaan ole minkäänlainen ongelma, sillä kaupungin keskustasta on alle kymmenen kilometrin matka läheiseen Turkuun, jossa noutopisteitä on useita. Kaarinasta katsoen niistä lähin sijaitsee Turun rautatieaseman yhteydessä. Sen sijainti on erityisen kätevä, mikäli olet saapumassa Kaarinaan junalla, sillä tällöin jäät junasta jokseenkin varmasti juuri Turun rautatieasemalla. Mikäli taas olet varannut lennot Kaarinaan, niiden määränpää on Kaarinasta noin 16 kilometrin päässä sijaitseva Turun lentoasema (TKU). Myös siellä on vuokra-autojen noutopiste, joten myös matka Kaarinaan taittuu taatusti erittäin vaivattomasti.

Vuokra-autoilu Kaarinassa

Kaarinan valtti on sen monipuolisuus. Tarjolla on runsaasti sekä järvimaisemaa että merellistä luontoa, useita historiallisia nähtävyyksiä sekä – etenkin kun mukaan otetaan sen vieressä sijaitseva Turku – todella runsas kattaus tapahtumia, ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Kaarinassa luontoa on moneen lähtöön. Keskustasta pohjoiseen sijaitsevan Littoistenjärven ympäristö on suosittua virkistysaluetta ja järven pohjoisreunalla sijaitsevaa kosteikkoa pidetään yhtenä koko Varsinais-Suomen parhaista lintubongauspaikoista. Pyhän Katariinan polut ja esimerkiksi Linnavuoren seutu tarjoavat puolestaan kallioista metsää ja reheviä lehtoja sekä suuren määrän upeita maisemia. Kun edellisten ohella tarjolla on myös esimerkiksi Kulhon saaren kaltainen saaristohelmi sekä Kuusiston linnan vanhan hautausmaan suojiinsa kätkevä Kappelinmäen metsäalue, on selvää, että ainakaan luontoihmiselle matka Kaarinaan ei tuota pettymystä.

Upean luonnon ohella Kaarinassa on tarjolla myös todella kiehtovia historiallista nähtävyyksiä. Upein näistä on eittämättä Kuusiston piispanlinnan alue. Piispanlinna rakennettiin 1200-luvun lopussa Suomen katolisen kirkon piispojen turvapaikaksi. Nykyisin siitä on jäljellä enää alin kerros, sillä vuonna 1528 Kustaa Vaasa määräsi purkamaan linnan osana uskonpuhdistuksen täytäntöönpanoa. Linnan raunioiden lähellä sijaitsee myös 1738 rakennettu Kuusiston kartano, sekä jo mainittu Kappelinmäen metsäalue. Muihin Kaarinan historiallisiin kohteisiin lukeutuvat alueen vanhat kirkot. Tähdistä kiinnostuneiden kannattaa puolestaan suunnata Tuorlan planetaarioon; sen aukioloajat löydät Kaarinan kaupungin verkkosivujen kautta. Kannattaa kuitenkin huomata, että edellä mainitut kohteet sijaitsevat kohtuullisen kaukana toisistaan, joten helpoiten niistä pääsee nauttimaan, kun varaa reissun ajaksi myös vuokra-auton Kaarinassa.

Vuokra-autolla Kaarinasta Turkuun

Kaarina sijaitsee aivan Turun kupeessa. Kaupunkien läheisyyttä voi alleviivata mainitsemalla, että monista Turkuun kuuluvista kaupunginosista on vähintään kaksi kertaa pidempi matka kaupungin keskustaan kuin Kaarinasta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että matka Kaarinaan on samalla myös matka Turkuun, joskin lukuisten lisäetujen kera. Kaarinahan on huomattavasti Turkua rauhallisempi ja tarjoaa lisäksi runsaasti sellaista nähtävää, jota et Turusta löydä.

Turun läheisyyden etuihin lukeutuu se, että jos olet varannut hotellin Kaarinassa, pääset hyödyntämään Turun mittavaa ravintola-, baari- ja yökerho- ja tapahtumatarjontaa sekä tietysti tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin. Koska Kaarinassa suurin osa nähtävästä ja koettavasta sijaitsee ulkona, Turun läheisyys korostuu etenkin huonon sään yllättäessä. Tällöin voit vuokra-autolla suunnata esimerkiksi Turun linnaan, johonkin kaupungin taidemuseoista tai vaikkapa ostoksille tai elokuviin. Auringon taas palattua taivaalle pääset takaisin Kaarinaan ja esimerkiksi Littoistenjärven uimarannalle vain 15 minuutissa.

Autonvuokraus kohteessa Kaarina: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kaarina?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kaarina halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 74 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kaarina?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kaarina keskimäärin 75 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kaarina?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kaarina?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kaarina

Tutustu kohteeseen Kaarina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!