Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Anjali troverissa

Hotellit - Turku

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Turku – hotellit

Laivahostel S/S Bore
2 out of 5
Linnankatu 72, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 55 € per yö
2.57 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (764 arvostelua)

"Laivahostelli on jo ympäristönä mielenkiintoinen majoituspaikka. Todella hyvä hinta-laatu suhde. Huoneessa oli oma kylppäri ja aamiainen oli hyvä. Jos oli pientä rapistusta jossain niin se minun mielestä kuului laivaan ja sen elämänkaaren;)"…"

Arvosteltu 8.3.2020

Laivahostel S/S Bore
HVC Hostel Turku
2 out of 5
20 Hämeenkatu, Turku
Hinta on 49 € per yö
0.57 km kaupungin keskustasta
3.6/5Good! (84 arvostelua)

"Tuomiokirkkonäkymät hurmasivat opintomatkailijan heti!"…"

Arvosteltu 25.1.2020

HVC Hostel Turku
Scandic Atrium
3 out of 5
Eerikinkatu 30, Turku
Hinta on 95 € per yö
0.66 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (1,283 arvostelua)

"Tyynyt surkeat, yön jäljiltä niskat jumissa. Ihana allasosasto, sai nauttia altaasta jopa yksin. Saunassa sai hyvät löylyt."…"

Arvosteltu 5.3.2020

Scandic Atrium
Scandic Julia
4 out of 5
Eerikinkatu 4, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 128 € per yö
0.24 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (710 arvostelua)

"Perushyvä hotelli. Hyvä sijainti. Huoneet liian lämpimät (termistaatin säädöklä ei mitään vaikutusta) hyvään yöuneen."…"

Arvosteltu 12.2.2020

Scandic Julia
Holiday Club Caribia
3.5 out of 5
Kongressikuja 1, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 100 € per yö
1.6 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (507 arvostelua)

"Hyvä allasosasto ja palvelut altailla. Ravintoloissa hidasta palvelua."…"

Arvosteltu 28.2.2020

Holiday Club Caribia
Park Hotel Turku
3.5 out of 5
Rauhankatu 1, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 162 € per yö
0.53 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (406 arvostelua)
Yksilöllinen, ylevä ja hyvä sijainti.

"Siisti ja todella lämmin huone. Ystävällinen palvelu ja hyvä aamiainen. Harmi että sauna on vain tilauksesta ja melko kallis.Sijainti on hyvä, ihan rautatieaseman läheisyydessä. Tosin nykyajan taksikuskit eivät silti sitä helposti löydä :/"…"

Arvosteltu 12.2.2020

Park Hotel Turku
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
4 out of 5
Linnankatu 32, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 105 € per yö
0.64 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (1,333 arvostelua)

"Tunsin itseni tervetulleeksi vieraaksi ja kaikki sujui todella hyvin"…"

Arvosteltu 16.2.2020

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku
Hotel Harriet
2.5 out of 5
Käsityöläiskatu 11, Turku
Hinta on 60 € per yö
0.61 km kaupungin keskustasta
2.4/5 (234 arvostelua)

"Heinkilökunnan ystävällisyys ja hotellin sijainti miellyttivät."…"

Arvosteltu 30.10.2019

Hotel Harriet
Ruissalo Spa Hotel
3.5 out of 5
Ruissalon Puistotie 640, Turku
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 98 € per yö
9.4 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (564 arvostelua)

"Kävin lasten (6 ja 10 v) uimassa ja sen jälkeen menimme iltapalalle aulan baariin, mutta siellä ei ollut mitään syötävää, joka olisi kelvannut. Söivät jäätelöt ja limskaa (ne kyllä kelpaa aina). Seuraavalla kerralla pitää ottaa omat jogurtit mukaan."…"

Arvosteltu 27.2.2020

Ruissalo Spa Hotel
Hiisi Homes Turku
3 out of 5
Fleminginkatu 5, Turku, Lounais-Suomi
Hinta on 99 € per yö
2.37 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (23 arvostelua)

"Uudet siistit ja nykyaikaiset tilat. Huoneet hyvän kokoiset ja hyvin varustellut. Pyykin kuivaus tosin haasteellista. Ovien avaus mekanismi hivenen hipsteri."…"

Arvosteltu 11.8.2019

Hiisi Homes Turku
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Turku
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Turku, Lounais-Suomi

Hotellit Turussa: Turku on Suomen vanhin kaupunki ja myös maamme vanha pääkaupunki. Historiallinen kaupunki on kaunis ja kiehtova matkakohde, joka houkuttelee vierailijoita niin muualta Suomesta kuin ulkomailta asti. Turun upeat historialliset nähtävyydet ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät siitä suositun kohteen kaikenlaisten matkailijoiden parissa. Hotelleja Turussa on sekä keskustan tuntumassa että luonnon keskellä.

Viihdy Turussa

Yöpyminen Turussa on viihtyisää, sillä kaupungin hotellien taso on varsin korkea. Hotellit Turussa tarjoavat laajan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista löytyy varmasti sopiva jokaiseen makuun ja budjettiin. Tarjolla on luksushotelleista edulliseen budjettimajoitukseen ja tietenkin kaikkea siltä väliltä, joten oma suosikki on helppo löytää. Matkat Turkuun on helppo järjestää, sillä kaupunkiin on erinomaiset kulkuyhteydet. Viehättävä kaupunki houkuttelee tutustumaan historiaan, kulttuuriin ja korkeatasoiseen ravintolavalikoimaan.

Helpot matkat hyvien yhteyksien ansiosta

Turkuun matkustetaan paljon sekä autolla, linja-autolla, junalla että lentäen, sillä kaupunkiin on erittäin hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet. Lennot Turkuun saapuvat vain noin kahdeksan kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle, josta pääsee joko julkisen liikenteen avulla tai vaikkapa vuokra-autolla siirtymään keskustaan. Auton vuokraaminen Turussa onnistuukin kätevästi esimerkiksi lentoasemalla tai kaupunkialueella sijaitsevista vuokraamoista. Turussa on kuitenkin hyvin toimiva julkisen liikenteen bussiverkosto, jonka avulla on helppo liikkua kaupungissa kohtuuhintaan. Autoa ei siis välttämättä tarvita, ellei suunnitelmiin kuulu tutustua kaupungin ympäristöön ja maakuntaan laajemminkin. Turun hotelleista valtaosa sijaitsee keskustan alueella ja bussiverkoston kattaman alueen sisällä, joten majapaikkaan siirtyminen onnistuu kätevästi myös ilman autoa. Monet Turun suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat kohtuullisen matkan päässä toisistaan, joten niihin voi käydä tutustumassa hyvin myös kävellen. Turussa on paljon pyöräilijöitä ja pyöräteihin on panostettu, joten polkupyöräkin on erinomainen vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Turun monipuolisuus matkakohteena houkuttelee paikalle monenlaisia vierailijoita ympäri vuoden. Satamassa on vilkasta kaikkina vuodenaikoina, sillä Turusta lähtevät Ruotsin-laivat ovat suosittu tapa matkustaa naapurimaahan. Myös satamassa ja sen välittömässä läheisyydessä on hotelleja.

Historiaa ja kulttuuria

Turku tunnetaan kiehtovana historiallisena kaupunkina, jonka keskiaikaiset nähtävyydet ovat vertaansa vailla. Turun linna, tuomiokirkko sekä Aboa Vetus ovatkin ainutlaatuisia nähtävyyksiä, jotka kertovat lukemattomia tarinoita menneiltä vuosisadoilta. Turun linna sijaitsee lähellä satamaa vain muutaman kilometrin päässä ydinkeskustasta, ja sinne on helppo kulkea esimerkiksi bussilla. Linna on toiminut monissa eri tehtävissä vuosisatojen varrella aina kuninkaanlinnasta vankilaan, ja nykyään se toimii suosittuna museokohteena. Keskiaikainen linna houkuttelee kaikenikäisiä vieraita, ja siellä on otettu hyvin huomioon myös perheen pienimmät. Turun tuomiokirkko puolestaan kohoaa Aurajoen varrella aivan ydinkeskustan laidalla. Keskiajalla rakennettu kirkko on myös suosittu historiallinen nähtävyys. Tuomiokirkko on edelleen seurakunnan aktiivisessa käytössä, mutta siellä järjestetään paljon opastettuja kierroksia, joilla pääsee tutustumaan sekä kirkon että kaupungin monivaiheiseen menneisyyteen. Aivan tuomiokirkon läheisyydessä sijaitseva Aboa Vetus -museo esittelee Turun keskiaikaista elämänmenoa arkeologisten kaivausten muodossa.

Turku tunnetaan historiansa lisäksi myös modernina kulttuurikaupunkina, jossa järjestetään ympäri vuoden paljon tapahtumia. Suurimpien tapahtumien aikaan kaupungin hotellit voivat olla hyvinkin täynnä, joten hotellivaraus Turkuun kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Kymmenistä hotelleista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle. Laaja kulttuuritarjonta houkuttelee kaupunkiin paljon vierailijoita, joista monet ihastuvat kaupunkiin syvästi ja palaavatkin Turkuun yhä uudelleen. Kaunis Turku on myös monipuolinen ostoskaupunki, ja lisäksi sen monet kahvilat ja huipputasoiset ravintolat tunnetaan kautta maan. Kulinaristille Turku onkin varsinainen unelmakohde, ja vilkas kahvilakulttuuri takaa viihtyisän lepohetken kaupunkiin tutustumisen lomassa. Kaupunkia halkova Aurajoki luo kaupunkiin ainutlaatuisen tunnelman, joten Turussa kannattaa viettää hetki joen varrella ihailemassa kauniita maisemia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Turku?
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on Expedian asiakkaiden suosikki. Tässä 4 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on 2 ravintolaa ja ilmainen aamiainen. Park Hotel Turku ja Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku ovat myös matkustajien suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Turku, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat huonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli tyypillisesti 24–48 tuntia ennen saapumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimen avulla, niin löydät parhaat tarjoukset kohteessa Turku.
Mikä on paras edullinen yöpymispaikka kohteessa Turku?
Arvosteluihin perustuen Ruissalo Spa Hotel on suosittu 3,5 tähden hotelli, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen buffetaamiainen ja ilmainen Wi-Fi. Toinen halpa vaihtoehto on Omena Hotel Turku.
Mikä on paras yöpymispaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Turku?
Park Hotel Turku on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin ja ilmaisen aamiaisen. Muita hyviä vaihtoehtoja perhelomalle ovat Omena Hotel Turku ja Holiday Club Caribia. Turun Messu- Ja Kongressikeskus sopii myös kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras majoituspaikka romanttiselle lomalle kohteessa Turku?
Park Hotel Turku on pariskuntien suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön baarin ja hääpalvelut. Toinen hyvä vaihtoehto romanttiselle lomalle rakkaan kanssa on Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Turku?
Scandic Atrium on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Muita vaihtoehtoja ovat Hostel Harriet ja Original Sokos Hotel Wiklund, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras majoituspaikka rantalomalle kohteessa Turku?
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on suosittu 4 tähden rannalla sijaitseva hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja baari. Ruissalo Spa Hotel on toinen loistava vaihtoehto rannan lähellä. Ispoisten uimaranta tai Sorttamäen uimaranta ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras boutique-hotelli kohteessa Turku?
Park Hotel Turku on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön baarin ja ilmaisen aamiaisen.
Mikä on paras kylpylähotelli kohteessa Turku?
Holiday Club Caribia on suosittu kylpylähotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ravintolaa, 7 sisäuima-allasta, kuntokeskus ja ulkotenniskenttä. Nauti kasvohoidosta, vartalokuorinnasta tai kuumakivihieronnasta kohteessa Caribia. Muihin suosittuihin kylpylähotelleihin kohteessa Turku kuuluu Artukaisten Paviljonki ja Guesthouse Kupittaa.
Millaista yöpyminen on kohteessa Turku?
Turku on hyvä paikka nauttia tästä huippuluokan ravintoloista, museoista ja ostosmahdollisuuksista tunnetusta kohteesta. Tämä kaupunki on kuuluisa myös katedraalista, festivaaleista ja teattereista. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Turun satama ja Muumimaailma. Kohteessa Turku on 49 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä paikat ovat näkemisen arvoisia kohteessa Turku?
Kaupungin kulttuurikohteisiin kuuluvat Turun taidemuseo, Aboa Vetus ja Ars Nova ja Sibeliusmuseo. Turun kauppatori, Turun tuomiokirkko ja Turun linna ovat huomionarvoisia nähtävyyksiä tässä kaupungissa. Muihin huomionarvoisiin nähtävyyksiin kuuluu Turun satama.
Mikä on paras tapa liikkua kohteessa Turku?
Jos haluat tutustua lähialueeseen tarkemmin, voit hypätä junaan esimerkiksi asemalta Turun rautatieasema. Turku ei välttämättä tarjoa suurta valikoimaa joukkoliikennevaihtoehtoja, joten harkitse auton vuokraamista matkallesi.

Hotellit Turku - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle