Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Uusikaupunki

Katso kaikki kohteen Uusikaupunki vuokra-autot

Vuokraa auto Uudessakaupungissa

Autonvuokraus Uudessakaupungissa

Uusikaupunki on Varsinais-Suomessa sijaitseva historiallinen kaupunki, joka tunnetaan varsinkin autotehtaastaan. Vaikka autotehdas on innoittanut paikkakunnalle mielenkiintoisen automuseon, löytyy Uudestakaupungista ja sen lähiympäristöstä autojen lisäksi paljon muutakin kivaa näkemistä ja tekemistä. Kesällä Uudessakaupungissa uidaan kaupungin kolmellatoista uimarannalla ja nautitaan kauniista merimaisemista, kun taas talvella suunnaksi voi ottaa vaikkapa hiihtoladun tai taidetalon.

Eniten Uudenkaupungin lomasta saa irti, kun vuokraa auton jostakin Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta. Yhteistyökumppanimme tarjoavat niin kattavan valikoiman autoja kuin joustavat nouto- ja palautusajatkin, asiantuntevaa palvelua tietenkään unohtamatta. Katso autovuokraamojen tarjoukset ja valitse itsellesi juuri sinun tarpeisiisi sopiva mukava menopeli. Vuokra-autolla alueen nähtävyydet ja aktiviteetit ovat helposti ulottuvillasi, eikä yllättävistä lisämaksuista tarvitse huolehtia, sillä autovuokraamomme Uudessakaupungissa noudattavat aina reiluja polttoainekäytäntöjä.

Modernilla vuokra-autolla vanhojen menopelien pariin!

Uudenkaupungin Automuseo on kohde, jossa kannattaa vierailla niin aikuisporukalla kuin lastenkin kanssa. Museosta löytyy yli sata erilaista autoa klassikoista aina futuristisempiin luomuksiin, minkä lisäksi mittavaan kokoelmaan lukeutuu myös kaksi lentokonetta, useita veteraanimopoja ja jokunen moottoripyörä. Itse ajoneuvojen lisäksi näytteillä on muita autoiluun ja autourheiluun liittyviä esineitä ja tietosisältöä, ja löytyypä museosta myös Saabille ja muille Suomessa valmistetuille automerkeille omistettu osio, jossa on esillä muun muassa maailman ensimmäinen suomalainen auto, vuodelta 1913 peräisin oleva Korvensuu.

Vuokraa auto niin ehdit lomallasi enemmän!

Uudenkaupungin seudulla on paljon tekemistä, mutta välimatkat varsinkin maaseutukohteisiin ovat melko pitkiä. Kun vuokraat auton Uudestakaupungista, yhteen lomapäivään mahtuu paljon tekemistä, eikä mukavan vuokra-auton kyydissä pääse kyllästymään edes perheen pikkuväki.

Taidetalo Pilvilinna tarjoaa taide-elämyksiä sekä lapsille että aikuisille. Itse talossa voi tutustua vaihtuvaan taidenäyttelyyn, minkä jälkeen seikkailu jatkuu läheisen lammen ympärillä kulkevalla taidepolulla. Lapsiperheet voivat jatkaa energian purkamista vaikkapa Leijonapuiston 43 metriä pitkällä seikkailuradalla tai Wasaborgin Tallilla, jossa kokemattomienkin on mahdollista kokeilla ratsastamista turvallisesti ohjaajan taluttaessa hevosta. Kotielämiä taas pääsee ihastelemaan Pyhämaan suunnalla Iloiset veijarit -nimisellä kotieläinpihalla, johon hurauttaa helposti vuokra-autolla upeiden saaristomaisemien halki.

Merellisestä Uudestakaupungista löytyy vesiaktiviteetteja joka lähtöön, minkä lisäksi seudulla voi pelata vaikkapa golfia niin perinteisesti kuin mini- ja frisbeeversioinakin. Hiihtämäänkin Uudessakaupungissa pääsee, eikä sitä varten tarvitse edes odotella ensilunta: Vahterusringin hiihtoputki on kilometrin mittainen katettu latu, jossa hiihtoa voi harrastaa myös loskakeleillä.

Autonvuokraus avaa tien koko Varsinais-Suomeen

Myös Uudenkaupungin ympäristö on täynnä mielenkiintoisia käyntikohteita, jotka ovat vuokra-autolla helposti koettavissa vaikkapa päivän reissulla: Taivassalo ja Kustavi ovat molemmat vain lyhyen ajomatkan päässä Uudestakaupungista, eikä Turkuunkaan kerry matkaa kuin vaivaiset 70 kilometriä.

Taivassalo tunnetaan kalaisista vesistään. Mikset siis hurauttaisi Uudestakaupungista Taivassaloon kokeilemaan kalaonneasi? Samalla voit vierailla Kaitaisten sillalla, 1300-luvulla rakennetussa Pyhän Ristin kirkossa, Viiasten kartanomuseossa sekä Pionien koti -pionipuutarhassa, joihin on kaikkiin helppo löytää perille vuokra-autolla. Kustavin nähtävyyksiin taas lukeutuvat 1700-luvulta peräisin oleva puinen ristikirkko, Saaristolaismuseo sekä tietysti alueen kuvankaunis saaristo itsessään. Kustavista löytyy useita majoituspalveluita, ja se on suosittu kohde varsinkin kesämökkiläisten keskuudessa.

Turkuun ajaa Uudestakaupungista alle tunnissa. Paikan päällä voi tutustua vaikkapa Turun linnaan, Turun tuomiokirkkoon tai johonkin Turun lukuisista museoista. Vuokra-auton ratissa matkasi jatkuu nopeasti ja sujuvasti myös merelliseen Naantaliin, joka ihastuttaa upealla vanhalla kaupungillaan ja satamallaan. Ja kun vuokraat auton Uudestakaupungista, koko perhe kulkee helposti päivän tai parin reissulle myös kaikkien pienten, ja miksei isompienkin, lasten suosikkikohteeseen Naantalin Muumimaailmaan.

Autonvuokraus kohteessa Uusikaupunki: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Uusikaupunki?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Uusikaupunki halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 66 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Uusikaupunki?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Uusikaupunki keskimäärin 72 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Uusikaupunki?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Uusikaupunki?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Uusikaupunki

Tutustu kohteeseen Uusikaupunki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!