Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Uusikaupunki

Katso kaikki kohteen Uusikaupunki vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Uusikaupunki

Tutustu kohteeseen Uusikaupunki Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Vuokraa auto Uudessakaupungissa

Autonvuokraus Uudessakaupungissa

Uusikaupunki on Varsinais-Suomessa sijaitseva historiallinen kaupunki, joka tunnetaan varsinkin autotehtaastaan. Vaikka autotehdas on innoittanut paikkakunnalle mielenkiintoisen automuseon, löytyy Uudestakaupungista ja sen lähiympäristöstä autojen lisäksi paljon muutakin kivaa näkemistä ja tekemistä. Kesällä Uudessakaupungissa uidaan kaupungin kolmellatoista uimarannalla ja nautitaan kauniista merimaisemista, kun taas talvella suunnaksi voi ottaa vaikkapa hiihtoladun tai taidetalon.

Eniten Uudenkaupungin lomasta saa irti, kun vuokraa auton jostakin Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta. Yhteistyökumppanimme tarjoavat niin kattavan valikoiman autoja kuin joustavat nouto- ja palautusajatkin, asiantuntevaa palvelua tietenkään unohtamatta. Katso autovuokraamojen tarjoukset ja valitse itsellesi juuri sinun tarpeisiisi sopiva mukava menopeli. Vuokra-autolla alueen nähtävyydet ja aktiviteetit ovat helposti ulottuvillasi, eikä yllättävistä lisämaksuista tarvitse huolehtia, sillä autovuokraamomme Uudessakaupungissa noudattavat aina reiluja polttoainekäytäntöjä.

Modernilla vuokra-autolla vanhojen menopelien pariin!

Uudenkaupungin Automuseo on kohde, jossa kannattaa vierailla niin aikuisporukalla kuin lastenkin kanssa. Museosta löytyy yli sata erilaista autoa klassikoista aina futuristisempiin luomuksiin, minkä lisäksi mittavaan kokoelmaan lukeutuu myös kaksi lentokonetta, useita veteraanimopoja ja jokunen moottoripyörä. Itse ajoneuvojen lisäksi näytteillä on muita autoiluun ja autourheiluun liittyviä esineitä ja tietosisältöä, ja löytyypä museosta myös Saabille ja muille Suomessa valmistetuille automerkeille omistettu osio, jossa on esillä muun muassa maailman ensimmäinen suomalainen auto, vuodelta 1913 peräisin oleva Korvensuu.

Vuokraa auto niin ehdit lomallasi enemmän!

Uudenkaupungin seudulla on paljon tekemistä, mutta välimatkat varsinkin maaseutukohteisiin ovat melko pitkiä. Kun vuokraat auton Uudestakaupungista, yhteen lomapäivään mahtuu paljon tekemistä, eikä mukavan vuokra-auton kyydissä pääse kyllästymään edes perheen pikkuväki.

Taidetalo Pilvilinna tarjoaa taide-elämyksiä sekä lapsille että aikuisille. Itse talossa voi tutustua vaihtuvaan taidenäyttelyyn, minkä jälkeen seikkailu jatkuu läheisen lammen ympärillä kulkevalla taidepolulla. Lapsiperheet voivat jatkaa energian purkamista vaikkapa Leijonapuiston 43 metriä pitkällä seikkailuradalla tai Wasaborgin Tallilla, jossa kokemattomienkin on mahdollista kokeilla ratsastamista turvallisesti ohjaajan taluttaessa hevosta. Kotielämiä taas pääsee ihastelemaan Pyhämaan suunnalla Iloiset veijarit -nimisellä kotieläinpihalla, johon hurauttaa helposti vuokra-autolla upeiden saaristomaisemien halki.

Merellisestä Uudestakaupungista löytyy vesiaktiviteetteja joka lähtöön, minkä lisäksi seudulla voi pelata vaikkapa golfia niin perinteisesti kuin mini- ja frisbeeversioinakin. Hiihtämäänkin Uudessakaupungissa pääsee, eikä sitä varten tarvitse edes odotella ensilunta: Vahterusringin hiihtoputki on kilometrin mittainen katettu latu, jossa hiihtoa voi harrastaa myös loskakeleillä.

Autonvuokraus avaa tien koko Varsinais-Suomeen

Myös Uudenkaupungin ympäristö on täynnä mielenkiintoisia käyntikohteita, jotka ovat vuokra-autolla helposti koettavissa vaikkapa päivän reissulla: Taivassalo ja Kustavi ovat molemmat vain lyhyen ajomatkan päässä Uudestakaupungista, eikä Turkuunkaan kerry matkaa kuin vaivaiset 70 kilometriä.

Taivassalo tunnetaan kalaisista vesistään. Mikset siis hurauttaisi Uudestakaupungista Taivassaloon kokeilemaan kalaonneasi? Samalla voit vierailla Kaitaisten sillalla, 1300-luvulla rakennetussa Pyhän Ristin kirkossa, Viiasten kartanomuseossa sekä Pionien koti -pionipuutarhassa, joihin on kaikkiin helppo löytää perille vuokra-autolla. Kustavin nähtävyyksiin taas lukeutuvat 1700-luvulta peräisin oleva puinen ristikirkko, Saaristolaismuseo sekä tietysti alueen kuvankaunis saaristo itsessään. Kustavista löytyy useita majoituspalveluita, ja se on suosittu kohde varsinkin kesämökkiläisten keskuudessa.

Turkuun ajaa Uudestakaupungista alle tunnissa. Paikan päällä voi tutustua vaikkapa Turun linnaan, Turun tuomiokirkkoon tai johonkin Turun lukuisista museoista. Vuokra-auton ratissa matkasi jatkuu nopeasti ja sujuvasti myös merelliseen Naantaliin, joka ihastuttaa upealla vanhalla kaupungillaan ja satamallaan. Ja kun vuokraat auton Uudestakaupungista, koko perhe kulkee helposti päivän tai parin reissulle myös kaikkien pienten, ja miksei isompienkin, lasten suosikkikohteeseen Naantalin Muumimaailmaan.