Matkatiedote

Ota huomioon mahdolliset koronavirusta (COVID-19) koskevat matkustustiedotteet ja Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisemat päivitykset. Matkojen keskeytymisten erittäin suuren määrän takia hyvitysten käsittelyyn voi mennä jopa 30 päivää.

Hotellit - Uusikaupunki

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Uusikaupunki – hotellit

Naantali City Apartments
2 out of 5
Osoite Opintie 3, Naantali
Hae hinnat
68.63 km kaupungin keskustasta
3.4/5 (59 arvostelua)

"Ei sovellu liikuntaesteiselle. Rattailla tai vauvana vaunuilla ei pääse huoneisiin, koska ei ole liuskaa jota pitkin voisi kulkea"…"

Arvosteltu 1.9.2019

Naantali City Apartments
Scandic Rauma
3.5 out of 5
Aittakarinkatu 9, Rauma
125 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
34.57 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (269 arvostelua)
Basic Ok hotel

"Perus hotelli , kaikki toimi mitä tarvitsi. Ei mikään luxus mjoitus kun vaatisi pienet päivitykset hotelliin , mutta ajoi asiansa"…"

Arvosteltu 25.10.2019

Scandic Rauma
Naantali Spa Hotel
4 out of 5
Matkailijantie 2, Naantali
Hae hinnat
68.4 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (847 arvostelua)

"ERinomainen kokonaisuutena. Ravintoloissa aika kalliit hinnat."…"

Arvosteltu 15.1.2020

Naantali Spa Hotel
Hotel Aquarius
3.5 out of 5
Kullervontie 11, Uusikaupunki
112 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
19.06 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (125 arvostelua)

"Huone oli sellainen, että siinä olisi voinut majoittua pidempäänkin. Hyvät säilytystilat ja tilaa matkatavaroille. Negatiivista oli ilmastoinnin puute."…"

Arvosteltu 17.8.2019

Hotel Aquarius
Laitilan Kievari
3 out of 5
Keskuskatu 20, Laitila
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
75 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
32.32 km kaupungin keskustasta
2.7/5 (13 arvostelua)
Väärää tietoa kohteesta

"Huone oli siisti,vaikka kalusteet kuluneet. Vuode hyvä - myös liinavaatteet. Pettymys oli aamupalan puuttuminen ,vaikka tosin kerrottiin.Käytössä oli veden- ja kahvin keitin ja jääkaappi jotka olisi pitänyt mainita,johon olisi voinut varautua kaupassakäynnillä.Välinpitämätöntä ?"…"

Arvosteltu 24.6.2019

Laitilan Kievari
Hotel Cityhovi
3 out of 5
Nortamonkatu 18, Rauma
120 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
34.87 km kaupungin keskustasta
3.9/5Good! (75 arvostelua)

"Aamupala toivomus , kansallis leipäämme jäin kaipaamaan. Ei ollut kuin vaaleaa leipää."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Hotel Cityhovi
Hotelli Lännentie
3 out of 5
Levysepänkatu 1, Uusikaupunki
Hae hinnat
19.9 km kaupungin keskustasta
3.1/5 (8 arvostelua)

"Kätevä huone maatasossa, auton sai hyvin oven eteen. Huone siisti, nätit liinavaatteet. Henkilökunta avulias. Aamiaisen ja lounaan nautimme, näissä petraamisen varaa esillepano siisteydessä."…"

Arvosteltu 18.7.2019

Hotelli Lännentie
Kultaranta Resort
4 out of 5
Sarkansalmentie 178, Naantali
240 €
per yö
1. toukok.–2. toukok.
66.69 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (145 arvostelua)
Mielenrauhaa

"Vastaanoton palvelu toimi hienosti, soittivat ja varmistivat saapumisajan. Rauhallinen ja hiljainen huoneisto. Uni maittoi. Huone siisti ja hyvin varusteltu. Aamiainen tarjoiltiin pöytään."…"

Arvosteltu 16.12.2019

Kultaranta Resort
Place to Sleep Hotel Rauma
3 out of 5
Myllymaenkatu 3, Rauma
85 €
per yö
3. huhtik.–4. huhtik.
35.11 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (102 arvostelua)

"Yöpöytä oli liian ylhäällä ja olisin kaivannut lukemista varten yölamppua. Muuten mainio majoittumiskokemus."…"

Arvosteltu 25.12.2019

Place to Sleep Hotel Rauma
Hotel Kalliohovi
3.5 out of 5
Kalliokatu 25, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
110 €
per yö
4. huhtik.–5. huhtik.
34.66 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (107 arvostelua)
Kaikki kohdillaan

"Aamupala huoneeseen vain +15€ ja se tuli ajallaan ja oli todella kattava. Kaikin puolin visiitti oli hyvä, huone siisti ja rauhallinen jne"…"

Arvosteltu 8.12.2019

Hotel Kalliohovi
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Uusikaupunki
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Uusikaupunki, Lounais-Suomi

Hotellit Uudessakaupungissa: Historiallinen ja merellinen Uusikaupunki romanttisine puutaloineen on viehättävä matkakohde, jossa voi aistia vanhanajan tunnelmaa ja nuuhkia meren tuoksua. Uusikaupunki on kuitenkin myös liikematkalaisten suosiossa. Kaupungin keskeisin yritys lienee Valmet Automotiven tehdas, joka on Suomen ainoa edelleen toimiva autotehdas. Niin liikematkalaisen kuin turistinkin ensimmäinen askel on kuitenkin varata hotelli Uudestakaupungista.

Yöpyminen Uudessakaupungissa

Uusikaupunki on ihastuttava matkailukaupunki, jonka hotellitarjonta on verrattain suppea. Kätevintä on valita hotellihuone Uudenkaupungin keskustan tai Kaupunginlahden sataman alueelta, jolloin kaikki tärkeimmät kohteet ja palvelut ovat kohtuullisen kävelyetäisyyden päässä. Autotehtaan läheisyydestä ei hotelleja Uudestakaupungista löydy, joten myös liikematkalaisten kannattaa majoittua viehättävän ja tunnelmallisen Kaupunginlahden tuntumaan. Rannassa on tarjolla myös hotellihuoneita merinäköalalla.

Jos saavut lomalle Uuteenkaupunkiin kauempaa, voit varata lennot Turkuun, josta matka bussilla Uuteenkaupunkiin kestää enintään puolisentoista tuntia. Myös autonvuokraus Turusta on hyvä vaihtoehto, sillä henkilöautolla noin 70 kilometrin matka taittuu luonnollisesti bussia nopeammin. Kantatietä 43 pitkin Uuteenkaupunkiin pääsee toki myös kiertämättä Turun kautta. Lisäksi kaupunkiin saapuu paljon vierailijoita veneellä, ja paikallinen vierasvenesatama onkin valittu useita kertoja Suomen parhaaksi. Junalla Uuteenkaupunkiin ei ole mahdollista matkustaa.

Historian äärellä

Uusikaupunki on alle parinkymmenen tuhannen asukkaan väkilukuaan merkittävämpi kaupunki – etenkin historiallisesta näkökulmasta. Kaupunki on perustettu jo keskiajalla, vuonna 1617. Historiankirjoihin se jäi etenkin Suuren Pohjan sodan jälkeen vuonna 1721 solmitun Uudenkaupungin rauhan myötä. Venäjän vallan aikana Uusikaupunki nousi merkittäväksi purjelaivojen rakennuskeskukseksi. Tällöin alkanutta, teollistumisen myötä välillä hiipunutta kulkuneuvojen valmistuksen perinnettä jatkoi 1960-luvulla perustettu autotehdas. Valmistettavien autojen merkki on vaihdellut vuosikymmenten varrella, mutta nykyisin tehdas tuottaa Mercedes Benzin autoja. Tehtaan yhteydessä toimii myös laaja ja suosittu automuseo, jossa on näytteillä etenkin Saabeja.

Historiallisesta arkkitehtuurista kiinnostuneisiin vetoavat erityisesti Kaupunginlahden pohjoisrannalla sijaitsevat empire-tyyliä edustavat ruutukaavoitetut puutalokorttelit, jotka ovat 1850-luvun peruja. Syksyisin järjestettävän vanhojen talojen tapahtuman aikana matkailijakin pääsee kurkistamaan rakennusten sisään. Uudessakaupungissa on myös iäkkäitä kirkkoja, kuten vuonna 1629 rakennettu harmaakivikirkko, punatiilikirkko vuodelta 1864 sekä lähialueiden komeat puukirkot. Historiasta kiinnostuneille sopii mainiosti myös Uudenkaupungin museo, joka toimii vanhassa Wahlbergin talossa.

Vastaa meren kutsuun

Uudessakaupungissa on runsaasti merellistä nähtävää etenkin kesäisin ja myös mereen pulahtaminen tai laitesukellus onnistuu. Kaupunginlahdessa toimiva satama vahvistaa meren tuntua kaupungin keskustassa. Todellista merenkulun tuntua kaipaavat voivat lähteä saaristoristeilylle tai lasten merirosvoretkelle esimerkiksi vanhalla kaljaasi Olgalla. Erikoisuutena tarjolla on myös niin lapsia kuin aikuisiakin kiehtovia hylkyretkiä. Jos saaristoon tutustuminen pyörän selästä houkuttaa, Uudestakaupungista lähtee myös 50 kilometrin mittainen Velhoveden rengastie, jonka varrella olevista palveluista pääsee nauttimaan vaikkapa vuokratulla polku- tai sähköpyörällä.

Viihdyttävä matkakohde

Yöpyessäsi hotellissa Uudessakaupungissa myös monipuoliset tapahtumat, aktiviteetit ja palvelut ovat aivan kätesi ulottuvilla. Suosittuihin koko perheen elämyksiin kuuluvat muun muassa monipuolinen Taidetalo Pilvilinna taidepolkuineen ja kuvitteellisen Bonk-yhtiön historiaa esittelevä Bonk Museo lasten keksintöpajoineen. Aikuisempaan makuun vetoavat esimerkiksi Vakka-Suomen Panimo ja tietysti golfkenttä, jonka pelikautta meren läheisyyden leudontama sää pidentää merkittävästi. Talvella käytettävissä on myös Vahterusring-hiihtoputki. Kaupunki on kuitenkin parhaimmillaan kesällä, jolloin järjestetään runsaasti tapahtumia, kuten kauden avajaiset eli Merefestit kesäkuussa ja puupuhallinmusiikkia juhlistava Crusell-viikko heinäkuussa.

Ostosmatkailijalle Uusikaupunki tarjoaa ihastuttavia putiikkeja paikallisine tuotteineen sekä tietysti panimomyymälän. Paikallisia herkkuja voi maistella useissa ravintoloissa, ja etenkin kesällä matkailijan on ihana istahtaa välillä kahvilaan paistattelemaan päivää. Ennen kuin suuntaat antoisan matkailupäivän päätteeksi takaisin hotellihuoneeseesi Uudessakaupungissa, voit kuluttaa vielä viimeiset energianrippeet paikallisessa yökerhossa.

Voit tutustua kohteen Uusikaupunki hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Uusikaupunki kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Uusikaupunki, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Uusikaupunki. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Uusikaupunki – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Uusikaupunki?
Hotel Aquarius on matkustajatietoihimme perustuen yksi parhaista vaihtoehdoista vierailullesi. Tässä 3,5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja ravintola. Muihin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Hotelli Aittaranta ja Hotelli Lännentie.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Uusikaupunki, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat huonevaraukset ovat täysin hyvitettävä, mikäli ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat joka tapauksessa voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimella, niin löydät parhaat tarjoukset kohteessa Uusikaupunki.
Millaista yöpyminen on kohteessa Uusikaupunki?
Uusikaupunki tunnetaan museoista, elävästä musiikista ja festivaaleista. Tämä kaupunki on kuuluisa myös ravintoloista. Kohteessa Uusikaupunki on 4 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä ovat suosituimmat nähtävyydet kohteessa Uusikaupunki?
Kaupungin kulttuurikohteisiin kuuluvat Bonk-museo ja Automuseo. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat Uudenkaupungin vanha kirkko ja Telakanranta.
Millainen sää on kohteessa Uusikaupunki?
Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja elokuu, joiden keskilämpötila on 20 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, joiden keskilämpötila on -9 °C.Kohteen Uusikaupunki keskimääräinen vuosittainen sademäärä on 509.20 mm.

Hotellit Uusikaupunki - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle