Halvat lennot Tallinna

Halvimmat lennot kohteeseen Tallinna

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 39 € yhdensuuntaisille lennoille ja 126 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
Finnair
SAS
SAS
Finnair
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Finnair

Lisätietoja – Tallinna

Lennot Tallinnaan

Viron pääkaupungissa Tallinnassa voi nauttia keskieurooppalaisesta tunnelmasta aivan Suomen naapurissa. Tallinnassa on myös kansainvälinen lentoasema, jonne voi lentää helposti Suomesta. Parhaat lentoyhteydet löytyvät helposti Expedian kautta. Expedian kautta voit varata myös hotellin Tallinnassa. Tarjolla on kaikkea suurista kansainvälisistä ketjuista pienempiin majoituspaikkoihin.

Suomesta on suoria lentoja Tallinnaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoaika on noin puoli tuntia. Muualta Suomesta lennettäessä konetta on vaihdettava Helsingissä, mutta matka-aika pysyy yleensä joka tapauksessa kohtuullisena, sillä Helsingistä on paljon lentoja Tallinnaan. Voit myös yhdistää lento- ja laivamatkan lentämällä ensin Helsinkiin ja jatkamalla laivalla Suomenlahden yli Tallinnaan. Laivamatkakaan ei kestä kuin pari tuntia. Expedian sivuilta löydät parhaimmat lentoyhteydet sekä lento + hotelli -pakettitarjoukset Tallinnaan.

Tallinna on viihtyisä ja monipuolinen kaupunki. Historiallinen vanhakaupunki on täynnä viihtyisiä kujia, hienoja rakennuksia, upeita kirkkoja, ravintoloita ja kahviloita. Tallinnassa on myös moderni puoli, jossa on tekemistä ja nähtävää kaikille. Yksi modernin puolen nähtävyyksistä on upea taidemuseo Kumu, jossa pidetään monia suuria näyttelyitä. Lisäksi Tallinnan ympäristössä on monia luontokohteita, kuten esimerkiksi Piritan alue, jonne on helppo siirtyä paikallisbussilla. Jos aikomuksena on lähteä hieman kauemmas, kannattaa vuokrata auto Tallinnassa Expedian kautta.

Lennot Suomesta Tallinnaan

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on suoria lentoja Tallinnan kansainväliselle lentoasemalle. Matkaan menee noin puoli tuntia. Lentoja on jopa kuudesti päivässä, joten vaihtoehtoja riittää. Muualta Suomesta matkustettaessa konetta on vaihdettava Helsingissä. Helsingistä kulkee päivittäin myös useampi laivavuoro Tallinnaan, joten muualta Suomesta matkustavat voivat myös lentää Helsinkiin ja jatkaa sieltä meriteitse perille. Viro on nykyään EU- ja euromaa, ja maa kuuluu myös Schengen-alueeseen, joten rajamuodollisuuksia ei juuri ole. Matkustusasiakirjaksi käy passi tai kuvallinen henkilökortti.

Lennot Tallinnan lentoasemalle

Tallinnan Lennart Meri -lentoasema, toiselta nimeltään Ülemisten lentoasema, sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kaakkoon. Se on Viron ylivoimaisesti suurin lentoasema, tosin siitä huolimatta sen läpi kulkee vuosittain vain pari miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on yhteyksiä lähinnä eurooppalaisiin kaupunkeihin. Matkustajaterminaaleja on tätä kirjoitettaessa vain yksi, mutta lentoaseman matkustajamäärät ovat olleet nopeassa kasvussa, ja tulevaisuudessa lentoasemaa on ehkä laajennettava.

Lentoasema on Tallinnan paikallisliikenteen piirissä, joten kaupunkiin pääsee helposti. Lentoasemalla on useampi bussipysäkki. Kätevin yhteys on ehkä Tallinnan joukkoliikenteen linja numero 2, joka lähtee pysäkiltä numero 1 ja vie matkustajat suoraan keskustaan. Lippuja voi ostaa suoraan kuljettajalta bussiin noustessa. Myös jotkin kaukobussit pysähtyvät lentoasemalla. Koska Tallinna sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentoasemalta ja koska Viron hintataso on Suomea alhaisempi, taksin ottaminen lentoasemalta hotellille on ilman muuta varteenotettava vaihtoehto, etenkin, jos hotelli sijaitsee paikassa, johon linja numero 2 ei kulje. Myös suuremmalla porukalla matkustettaessa taksi voi olla paras vaihtoehto siirtyä lentoasemalta hotelille tai keskustaan. Lentoasemalla on myös monien autonvuokrausyritysten toimipisteet, joten voit myös vuokrata auton ja ajaa suoraan lentoasemalta hotellille.

Jos lennät muualta Suomesta Helsinkiin ja jatkat Helsingistä laivalla Tallinnaan, Helsinki-Vantaan lentoasemalta kannattaa ottaa paikallisbussi keskustaan ja siirtyä sitten paikallisbussilla tai raitiovaunulla satamaan. Laivoja lähtee useammasta paikasta, joten sopiva reitti kannattaa tarkistaa ennen matkaa. Tallinnan satama sijaitsee aivan vanhankaupungin kupeessa, ja sieltä pääsee helposti kävellen keskustaan. Myös bussiyhteyksiä ja takseja on saatavilla.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Tallinna

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 39 € yhdensuuntaisille lennoille ja 126 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
SAS