Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Tallinna

Autonvuokraus Tallinnassa

Tallinna on yhä suositumpi matkakohde koko Euroopan mittakaavassa. Suomenlahden eteläpuolella sijaitseva Viron pääkaupunki toimii hyvänä aloituskohtana muualle päin Viroa tai Baltiaan suuntautuville kiertomatkoille. Jos tällainen matka häämöttää haaveissa, autonvuokraus Tallinnassa on helppo tapa toteuttaa matkasuunnitelmat. Kaupunkiin pääsee helposti joko lentäen tai laivalla. Lisäksi vuokra-autojen nouto- ja palautuspisteitä on useita kuten myös palveluita tarjoavia autovuokraamojakin, minkä takia automatka on vaivatonta aloittaa sieltä.

Expedian sivuilla voi hoitaa kaikki tarvittavat valmistelut matkaa varten. Samasta paikasta löytyvät nimittäin niin lennot, hotellit kuin pakettimatkatkin. Sivusto tarjoaa lisäksi luotettavaa autonvuokrausta Tallinnassa monien muiden kohteiden ohella. Hakupalvelun avulla voi itse määrittää tarkemmin vuokra-auton noutopaikan ja vuokrauksen ajankohdan. Jos matka sattuisikin jostain syystä peruuntumaan, vuokrausvarauksen peruminen on veloituksetonta.

Vuokra-autoja pienistä tilaviin malleihin

Olipa matkalle lähdössä isompi tai pienempi seurue, Tallinnassa vuokrattavien autojen joukosta löytyy sopivan tilava vaihtoehto monenlaisille henkilömäärille. Esimerkiksi suurimpiin pakettiautoihin mahtuu jopa seitsemän henkeä, kun taas pienimpien autojen matkustajien määrä rajoittuu kahteen henkilöön. Sivuston hakupalvelussa on mahdollista rajata myös autojen muita ominaisuuksia. Tallinnan vuokra-autojen joukossa saatavilla on mm. vähän polttoainetta kuluttavia automalleja, keskikokoisia ajoneuvoja, farmari- ja pakettiautoja sekä katumaastureita. Kaikissa niissä matka taittuu mukavasti maisemia ihaillen.

Tallinna on tunnettu vanhasta kaupungistaan, jonka iäkkäimmät rakennukset, kuten kaupunginmuuri ja Kiek in de Kök -tykkitorni, ovat peräisin keskiajalta. Vanha kaupunki on kaunis ja kiinnostava rakennusympäristö, joka onkin valittu Unescon maailmanperintökohteeksi. Sen alueella sijaitsee myös monia kirkkoja. Vanhat mukulakivikadut johdattelevat matkailijoita lukuisiin kiinnostaviin putiikkeihin, joista löytyy mm. käsityötuotteita ja muita laadukkaita tuliaisia. Tallinnan keskustassa on ylipäätään hyvät ostosmahdollisuudet. Laadukkaimpien myymälöiden valikoimiin kuuluu esimerkiksi kenkiä ja huippumuotia. Lisäksi monet kauppakeskukset tarjoavat runsaat tuotevalikoimat myös pienemmän budjetin kukkaroille. Suuretkin ostos- ja matkatavaramäärät on helppo kuljettaa mukana vuokra-auton kyydissä. Autoilla voi ajaa yleensä aivan ostoskeskusten lähelle, ja ostoskierroksen jälkeen pääset helposti hotellille lepäämään mielenkiintoisen päivän päätteeksi.

Matkailijat voivat tutustua Tallinnassa myös moniin museoihin. Esimerkiksi Lentosatamassa voi vierailla vanhaan vesitasohalliin rakennetussa merimuseossa, jossa on esillä oikea sukellusvene, vanha höyryllä kulkenut jäänmurtaja sekä vanhin Viron vesiltä löydetty, lähes 500 vuotta sitten uponneen laivan hylky. Alueella on maksuton pysäköinti, joten vuokra-auton voi jättää huoletta parkkiin ja viettää useamman tunnin museossa kierrellen.

Turvallista autonvuokrausta

Hieman Tallinnan keskustan ulkopuolella sijaitsee myös kohteita, jotka on helppo saavuttaa vuokra-autolla. Expedian hakupalvelussa vuokra-autojen lisävarusteeksi voi valita myös navigointijärjestelmän, minkä avulla kauempanakin olevat kohteet löytyvät ongelmitta eikä eksymisestä tarvitse huolehtia. Noin viiden kilometrin päässä Tallinnan keskustan koillispuolella voi tutustua Piritan merenranta-alueeseen. Siellä voi uida tai muuten vain nauttia maisemista. Alueella sijaitsee Tallinnan kasvitieteellinen puutarha, 1400-luvulla perustetun Pyhän Birgitan luostarin vaikuttavat rauniot ja Viron historiallinen museo. Tallinnan TV-tornissa pääsee puolestaan ihailemaan maisemia 170 metrin korkeudessa sijaitsevalta näköalatasanteelta. Autolla liikkuvat lomailijat voivat kätevästi käydä samalla matkalla seikkailemassa kesäisin auki olevassa Piritan seikkailupuistossa. Jos kesäisellä automatkalla sattuisi tulemaan liian kuuma, yleensä Tallinnan vuokra-autoista löytyy myös ilmastointi muiden mukavuuksien ohella.

Toisella suunnalla lyhyen automatkan päässä Tallinnan keskustasta voi puolestaan vierailla Rocca al Maren kaupunginosassa, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Siellä toimii mm. Viron ulkomuseo, joka on auki ympäri vuoden. Museon alueella voi tutustua vanhoihin perinteisiin maalaistaloihin, jotka on tuotu ulkomuseon alueelle eri puolilta Viroa. Eläimistä kiinnostunut voi ajaa vierailulle Tallinnan eläintarhaan. Sen asukkien joukossa on eksoottisia eläimiä aina leijonista ja krokotiileistä jääkarhuihin ja norsuun. Lasten kanssa lomailevat voivat aivan huoletta valita kulkuneuvoksi vuokra-auton Tallinnaan matkustaessaan. Vuokra-autojen lisävarusteiksi on nimittäin saatavilla myös vauvan- ja lastenistuimia.

Kaikki Expedian autonvuokrausvertailun kautta Tallinnassa vuokrattavissa olevat autot on varusteltu nykyaikaisin mukavuuksin. Ne vastaavat lisäksi ominaisuuksiltaan viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia, joten Viroon tai Baltiaan suuntautuvat matkat on siksi turvallista toteuttaa. Jos turvallisuus ja huolettomuus matkan aikana ovat sinulle tärkeitä tekijöitä matkaa suunnitellessasi, vuokraa auto Tallinnasta Expedian kautta. Voit tehdä kaikki valmistelut vaivatta kotoa käsin ja saat aina luotettavaa palvelua edulliseen hintaan.

Autonvuokraus kohteessa Tallinna: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Tallinna?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Tallinna halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Tallinna?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Tallinna keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Tallinna?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Tallinna?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Tallinna

Tutustu kohteeseen Tallinna Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!