Hae vuokra-autoja kohteessa Tallinna

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Tallinna

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tallinna

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Tallinna
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Tallinna?
Tällä viikolla halvin päiväkohtainen hinta autonvuokraukselle kohteessa Tallinna oli 46 €. Tutustu laajaan valikoimaamme eri vaihtoehtoja, aina edullisista ajoneuvoista tyylikkäisiin luksusajoneuvoihin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tallinna (TLL-Lennart Meri)?
Löydät kattavan valikoiman autovuokraamoja lyhyellä etäisyydellä kohteesta Tallinna (TLL-Lennart Meri). Budget, Hertz, Avis, Sixt ja Enterprise ovat joitain parhaimpia vaihtoehtoja.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Tallinna vuokra-autovaraukseni?
Joskus tulee eteen tilanteita, joissa suunnitelmat muuttuvat yllättäen. Siksi iso osa etukäteen maksetuista varauksistamme on peruutettavissa ilman rangaistusmaksua, jos peruutat varauksen viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa. Tarkista kuitenkin auton vuokrasopimus – joissain tapauksissa vuokrausta ei voi peruuttaa. Jos et löydä tarvitsemiasi tietoja varauksestasi, saat hyödyllisiä tietoja asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Tallinna?
Pienet mutta paljon mukavuuksia tarjoavat economy-luokan ajoneuvot ovat kysytyin vuokra-ajoneuvoluokka kohteessa Tallinna. Ne ovat helppoja pysäköidä ja ajaa, ja sopivat erinomaisesti varsinkin kaupunkiajoon. Ja koska nämä ajoneuvot kuluttavat vain vähän polttoainetta, voit myös säästää silkkaa rahaa. Jos taas haluat isomman auton, tutustu valikoimaamme midsize- tai premium-autoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Tallinna?
Kun allasi on vuokra-auto, lähialueeseen tutustuminen on kätevää ja helppoa. Tallinna on upea kohde, josta aloittaa, mutta tällä alueella on paljon muutakin nähtävää ja tekemistä. Varaa vuokra-auto, heitä matkalaukkusi tavaratilaan ja lähde tutustumaan näihin muihin tunnettuihin paikkoihin:

  • Tunnet kohteen Tartto sykkeen heti saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee noin 160 km:n päässä kohteesta Tallinna, ja se tarjoaa paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Viron kansallismuseo.
  • Narva, joka sijaitsee suurin piirtein 190 km:n päässä, on myös loistava kohde. Haluatko tietää mitä nähtävää alueella on? Kreenholm Area and Kreenholm Textile Factory ei petä taatusti.
  • Mikään loma ei ole täydellinen ilman tutustumista kohteeseen Clearing of Suur Toll. Tämä suosittu luontokohde sijaitsee noin 200 km:n päässä kohteesta Tallinna. Täällä voit rentoutua ja hengittää puhdasta ilmaa!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Tallinna Expedian kautta?
Ainutlaatuisten tarjousten ja jäsenetujen sekä edullisten matkapakettien vuoksi Expedian sivusto on täydellinen paikka varata auto. Jos olet matkalla kohteeseen Tallinna, täällä on vuokra-autoyritystä, joiden tarjontaan kuuluu jokaiseen budjettiin ja tyyliin sopivia ajoneuvoja. Ja jos haluat säästää vieläkin enemmän, yhdistä autovuokraukseesi hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tallinna Expedian kautta?
Parhaimpien tarjousten löytäminen on helppoa Expedian sivustolla. Sinun täytyy vain antaa nouto- ja palautuskohteet sekä valita nouto- ja palautuspäivät ja -ajat ja vertailla sitten kaikkien suosittujen autovuokraamoiden erilaisia tarjouksia. Voit säästää vieläkin enemmän, jos yhdistät kohteen Tallinna autonvuokraukseesi hotelli- tai lentovarauksen.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Tallinna?
Kuljettajien tulee olla vähintään 19-vuotiaita voidakseen vuokrata auton kohteessa Tallinna. Nuorilta asiakkailta veloitetaan usein lisämaksu ja heihin kohdistuu joitain rajoituksia. Autovuokraamot veloittavat usein esimerkiksi nuoren kuljettajan lisämaksun, joka lisätään vuokra-auton hintaan. Rajoituksia taas sovelletaan yleensä nuorempien kuljettajien vuokrattavissa oleviin autoluokkiin. Ikärajat vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten tarkista käytännöt ennen varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Tallinna?
Minkä tahansa autovuokraamon kautta vuokraatkin ajoneuvon tarvitset kaksi asiaa: ajokorttisi ja luottokorttisi. Jos et halua ottaa vuokraamon vakuutusta, voit ehkä joutua myös näyttämään todistuksen omasta vakuutuksestasi. Lue vuokra-autosi ehdot ja käytännöt läpi tarkkaan, jotta tiedät, mitä sinulla tulee olla mukanasi noutaessasi autoa.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Tallinna?
Halvin vuokra-auto maksoi kohteessa Tallinna edellisten seitsemän päivän aikana 46 € päivässä. Seuraavaksi parhain tarjolla oleva hinta oli 48 €.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Tallinna?
Kyllä. Teemme yhteistyötä luotettavien vuokra-autoyritysten kanssa, jotka vuokraavat kaikentyyppisiä autoja myös viikoittain ja kuukausittain. Tarkista tarjouksemme pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja tutustu kohteeseen Tallinna sekä sen lähiseutuun tarkemmin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tallinna, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autonvuokrausyritykset kohteessa Tallinna vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niihin tarkkaan. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako vuokraamo lisämaksuja tästä, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta lisämaksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Tallinna?
Vakuutuksen valinta riippuu haluamastasi ajoneuvosta, kuljettajan iästä ja monista muista tekijöistä. Käy siis huolella läpi vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet päätöksesi.