Matkatiedote

Ota huomioon mahdolliset koronavirusta (COVID-19) koskevat matkustustiedotteet ja Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisemat päivitykset. Matkojen keskeytymisten erittäin suuren määrän takia hyvitysten käsittelyyn voi mennä jopa 30 päivää.

TallinnaViro

Kapeista mukulakivikaduistaan ja keskiaikaisista rakennuksistaan kuuluisassa Tallinnassa on myös useita puistoja, kahviloita, ravintoloita ja yökerhoja.

Vietä kiehtova kaupunkiloma ja tutustu Tallinnan keskiajalla rakennettuihin rakennuksiin, näe perinteinen lasinpuhaltaja työssään ja vieraile rekonstruoidussa 1700-luvun kylässä.

Tallinnan sydän ja luonteva paikka aloittaa kaupunkiin tutustuminen on sen vanha kaupunki. Tämän UNESCON maailmanperintökohteen rakennustyöt aloitettiin 1200-luvulla ja saatettiin päätökseen 1500-luvulla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee suurin osa Tallinnan nähtävyyksistä, kuten Aleksander Nevskin katedraali ja Tanskan kuninkaan puutarha. Katariinankujalla Katariinan killan työpajoissa näet lasinpuhaltajia ja savenvalajia työssään. Toompean mäeltä voit nauttia hienoista näkymistä kaupunkiin.

Vanhan kaupungin kapeat mukulakivikadut ovat tunnelmallisia kävellä, ja osasta katuja on tullut muodikkaita tuotteita myyviä ostosalueita. Esimerkiksi Viru-kadulta voit ostaa tunnettua rommipohjaista Vana Tallinn -likööriä.

Tallinnan kulttuuria esitellään useissa kaupungin museoissa. Miehitysmuseossa voit tutustua Viron itsenäisyystaistelun vaiheisiin. Virolaisen taiteen mestariteoksiin voit tutustua KUMU-taidemuseossa. Lapset viihtyvät ulkoilmamuseossa. Ulkoilmamuseon 80 hehtaarin alueelle on rekonstruoitu oikeassa koossaan perinteinen 1700-luvun maalaiskylä.

Runsaan historia- ja kulttuuritarjontansa lisäksi Tallinna voi ylpeillä myös kahvilakulttuurillaan ja yöelämällään. Voit maistella käsin valmistettua suklaata Kahvila Pierressä, joka sijaitsee kaupungin vanhimmalla sisäpihalla, tai istuskella jollakin Raatihuoneentorin useista terasseista ja katsella ihmisiä. Tallinnassa ehdoton juomavalinta on olut. Maistele paikallista tarjontaa suositussa Hell Hunt -pubissa.

Keskustan ulkopuolisiin alueisiin voit tutustua vuokraamalla pyörän. Kaupungissa on yli 150 kilometriä pyöräteitä. Kadriorgin puisto on vain lyhyen pyöräilymatkan päässä keskustasta. Vieraile tämän barokkipalatsin gallerioissa. Pietari Suuri rakennutti palatsin vaimolleen. Lähellä on myös kaupungin suosituin uimaranta, Pirita, jolla voit viettää vaikka kokonaisen päivän.

Tee matka Tallinnaan talvella, jolloin voit kokea joulumarkkinoiden satumaisen tunnelman. Joulumarkkinoilla voit maistaa paikallisia ruokia, kuten hapankaalia ja verimakkaraa, sekä ostaa käsitöitä ja taidetta

Missä yöpyä kohteessa Tallinna

Vanhakaupunki featuring vanha arkkitehtuuri ja kaupunki

Vanhakaupunki

4.5/5Wonderful!(419 aluearvostelua)

Vanhakaupunki tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja jos kaipaat lisää tekemistä ja nähtävää, Tallinnan raatihuone ja Tallinnan turistikeskus kannattaa lisätä listalle.

Vanhakaupunki
Kadriorun puisto johon kuuluu puisto, gondoli ja lähde

Kesklinn

4/5Very Good!(626 aluearvostelua)

Kesklinn tunnetaan näköaloista vedelle päin, ja jos kaipaat lisää tekemistä ja nähtävää, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone kannattaa lisätä listalle.

Kesklinn
Tallinnan televisiotorni joka esittää näkymät

Pirita

4/5Very Good!(49 aluearvostelua)

Pirita tunnetaan rannoista ja kylpylöistä. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Tallinnan kasvitieteellinen puutarha ja Piritan luostari.

Pirita
Tallinna joka esittää lahti tai satama ja veneily

Kalamaja

4/5Very Good!(10 aluearvostelua)

Ostosmahdollisuuksista, historiallisista kohteista ja ravintoloista tunnettu Kalamaja tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Lentosatama ja Telliskivi Loomelinnak.

Kalamaja
Tallinna featuring sisäkuvat

Põhja-Tallinn

4/5Very Good!(19 aluearvostelua)

Põhja-Tallinn tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja kaupungissa ollessasi Lentosatama ja Telliskivi Loomelinnak ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita.

Põhja-Tallinn
Nõmme, Tallinna, Viro

Nõmme

4/5Very Good!(5 aluearvostelua)

Nõmme tunnetaan erityisesti ravintoloista, ja voit vierailla läheisissä huippunähtävyyksissä, kuten Ülemistejärvi ja Nõmmen rauhankirkko.

Nõmme

Huippuhotellit kohteessa Tallinna

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Swissotel Tallinn
Swissotel Tallinn
5 out of 5
Tornimae 3, Tallinna
125 €
per yö
6. toukok.–7. toukok.

Viron taideakatemia ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan satama sijaitsee 1,8 kilometrin ...

4.7/5Exceptional! (1,412 arvostelua)

"Hotellihuone täydellinen, aamiainen loistava. Puitteet kohdallaan. Ystävällinen palvelu. Spa osastosta ja saunasta plussaa"…"

Arvosteltu 8.3.2020

Swissotel Tallinn
Hilton Tallinn Park
Hilton Tallinn Park
4 out of 5
Kreutzwaldi 23, Tallinna

Tallinnan keskustori, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Viron taideakatemia ...

4.7/5Exceptional! (972 arvostelua)

"Aamiaishuone oli remontissa ja siitä ei oolit tietoa etukäteen, Aamiainen huono"…"

Arvosteltu 2.3.2020

Hilton Tallinn Park
Center Hotel
Center Hotel
2 out of 5
Narva mantee str 24, Tallinna
45 €
per yö
5. toukok.–6. toukok.

Viru Keskus -ostoskeskus ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. ...

3.5/5Good! (125 arvostelua)

"kiva ja edullinen paikka suosittelen muillekkin hyvä sijainti myös"…"

Arvosteltu 18.11.2019

Center Hotel

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Tallinna

Tallinnan raatihuone
Kuva majoitusliikkeestä Tallinnan raatihuone

Tallinnan raatihuone

4/5(158 arvostelua)

Kun olet vieraillut kohteessa Tallinnan raatihuone, sinun kannattaa järjestää aikaa myös muille nähtävyyksille ja aktiviteeteille kohteessa Tallinna. Kävele tämän rikkaasta kulttuuristaan tunnetun alueen satamassa tai vieraile sen kaupoissa.

Raatihuoneentori
Kuva majoitusliikkeestä Raatihuoneentori

Raatihuoneentori

4/5(332 arvostelua)

Kiertele historiallisilla rakennuksilla, katsele ulkoilmakonsertteja ja tutki markkinakojujen tarjontaa tällä ikivanhalla aukiolla Tallinnan vanhassakaupungissa.

Aleksanteri Nevskin katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Aleksanteri Nevskin katedraali

Aleksanteri Nevskin katedraali

4/5(79 arvostelua)

Ihastele Aleksanteri Nevskin katedraalin sipulikupoleita ja mielikuvituksellisesti maalattuja lasi-ikkunoita sekä kuuntele kellotornien komeasti kaikuvia lyöntejä.

Tallinnan televisiotorni
Kuva majoitusliikkeestä Tallinnan televisiotorni

Tallinnan televisiotorni

4/5(57 arvostelua)

Upeita maisemia, huimia korkeuksia, interaktiivisia näyttelyjä ja Pohjois-Euroopan korkein ravintola - Viron korkein rakennus tarjoaa näitä ja paljon muuta.

Pyhän Olavin kirkko
Kuva majoitusliikkeestä Pyhän Olavin kirkko

Pyhän Olavin kirkko

4/5(47 arvostelua)

Ota selvää kohteen Tallinna paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteessa Pyhän Olavin kirkko. Kävele tämän rikkaasta kulttuuristaan tunnetun alueen satamassa tai vieraile sen kaupoissa.

Viron merenkulkumuseo
Kuva majoitusliikkeestä Viron merenkulkumuseo

Viron merenkulkumuseo

4.5/5(48 arvostelua)

Tutustu meriaiheisiin näyttelyihin tässä interaktiivisessa museossa, jonka puitteina toimivat 1500-luvulta peräisin oleva tykkitorni sekä entinen vesitasohalli.

Arvostelut – Tallinna

4.3

Huippukohde

5 - Loistava
282
5 - Loistava 33.65155131264916%
4 - Hyvä
491
4 - Hyvä 58.591885441527445%
3 - OK
62
3 - OK 7.398568019093079%
2 - Pettymys
2
2 - Pettymys 0.2386634844868735%
1 - Hirveä
1
1 - Hirveä 0.11933174224343675%

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

16. maalisk. 2020

Mukava kaupunki,jossa historia ja nykyaika kohtaavat saumattomasti.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

12. maalisk. 2020

Selkeämpi vanhan kaupungin kartta. Bussi/ratikka-aikataulujen tiedot saataville muuallakin kuin vain vanhan kaupungin infopisteen tiskin alta. Pitäisi olla opastus miten julkisia kulkuneuvoja käytetään ja missä on mahdolliset pysäkit/vaihtopisteet.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

10. maalisk. 2020

Hyvää ruokaa edulliseen hintaan ja kauniita paikkoja. Ainut miinuspuoli on yleisesti ottaen Virossa on asiakaspalvelu ravintoloissa ja kaupoissa. Ei sanota kiitos eikä katsota silmiin.

5/5 - Loistava

Mosku

25. helmik. 2020

Ratikkalla on mukava matkustaa keskustassa. R-kioskilta ostaa päivälipun = vihreän matkakortin hinta 2€ ja 4,5€ lataa siihen rahaa.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

21. helmik. 2020

Vanha, historiallinen, ihana kaupunki. Museot ja näyttelyt hyviä. Kulttuurikaupunki, jonne helppo päästä Suomesta.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

14. helmik. 2020

Tallinna on loistava. Se on meille jo meidän pääkaupunkimme. Helppo tulla, kun olemme Lohjalta. Käymme siellä neljä-viisi kertaa vuodessa, hotelleissa, kylpylöissä, kaupungilla, kahviloissa. Miellyttävä, kehittynyt, uudistunut kaupunki. Kiitos!