Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tallinnan eläintarha

Suurpetoja, uhanalaisia lajeja ja seikkailupuiston hurmaa - Tallinnan eläintarha tarjoaa unohtumattoman päivän kenelle tahansa.

Nauti jännittävästä seikkailusta eläinmaailmaan vieraillessasi Tallinnan eläintarhalla. Siellä hoidetaan tuhansia eläimiä ja satoja eri eläinlajeja. Pääset näkemään eläimiä joka puolelta maailmaa, sillä eläintarhassa on muun muassa jääkarhuja; Afrikan mustia sarvikuonoja ja aasialaisia amurinleopardeja.

Kiertele kauniilla poluilla, jotka johtavat eläinten luokse. Piipahda norsutaloon katselemaan afrikannorsuja ja kääpiövirtahepoja. Vieraile trooppisessa eläintalossa katselemassa eksoottisia lintuja, krokotiileja ja matelijoita. Haukkavuorelta löydät useita eri petolintulajeja, muun muassa partakorppikotkia ja kotkia. Katsele lumileopardeja ja vuorilampaita Alpinariumissa ja ihastele joutsenia ja muita vesilintuja eläintarhan lammilla.

Seuraa harmaahylkeiden ja myrkkynuolisammakoiden sekä monien muiden eläinten ruokinta-aikoja. Ruokinta-aikojen aikataulut löydät eläintarhan viralliselta sivustolta. Jos olet liikkeellä pienten lasten kanssa, kannattaa piipahtaa myös lasten eläintarhassa katselemassa kaneja, alpakoita, kääpiövuohia, maakilpikonnia ja muita lempeitä eläimiä. Jos haluat syöttää vuohia, voit ostaa niille sopivaa ruokaa ruokintapaikalta.

Nuoret voivat pitää hauskaa eläintarhan seikkailupuistossa, joka on avoinna toukokuusta syyskuuhun. Sinne on erillinen sisäänpääsymaksu. Katsele, kuinka lapsesi pitävät hauskaa seikkailupoluilla ja -reiteillä, joilla on muun musassa köysiratoja, esteitä, verkkoja ja liukumäkiä. 2-7-vuotiaat lapset voivat pitää hauskaa lastenpuiston riippusilloilla, liukumäissä ja esteradoilla.

Tallinnan eläintarha sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta länteen. Keskustan bussit pysähtyvät eläintarhan pohjois- ja länsiporteilla. Jos ajat paikan päälle itse, voit pysäköidä ilmaiseksi eläintarhan pohjoisportilla. Länsiportin pysäköintipaikat ovat maksullisia.

Tallinnan eläintarha on avoinna päivittäin, myös kansallisina juhlapäivinä. Sisätilanäyttelyt on suljettu maanantaisin. Eläintarhaan on sisäänpääsymaksu, josta on saatavilla alennuksia perheille, lapsille, opiskelijoille ja senioreille. Alle 6-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.


Alueen Tallinnan eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 177 majoitusliikettä kohteen Tallinnan eläintarha lähellä
Rocca al Mare Hotel 55 €
Rocca al Mare Hotel

Rocca al Mare Hotel

Lillevalja 2 / Vabaohumuuseumi tee 11, Tallinna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ostoskeskus Rocca al Mare ja Saku Suurhall Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tallinnan eläintarha ja Viron ulkoilmamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Nordic Hotel Forum 94 €
  Nordic Hotel Forum

  Nordic Hotel Forum

  Viru Väljak 3, Tallinna
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 62 €
   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Humala Guest House 50 €
    Humala Guest House

    Humala Guest House

    Humala 4, Tallinna, Harjumaa
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tallinnan eläintarha on 1,9 kilometrin päässä tästä majatalosta. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Hotel Palace by TallinnHotels 95 €
     Hotel Palace by TallinnHotels

     Hotel Palace by TallinnHotels

     Vabaduse Valjak 3, Tallinna
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Vabaduse väljak, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Swissotel Tallinn 104 €
      Swissotel Tallinn

      Swissotel Tallinn

      Tornimae 3, Tallinna
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       The von Stackelberg Hotel Tallinn 84 €
       The von Stackelberg Hotel Tallinn

       The von Stackelberg Hotel Tallinn

       Toompuiestee 23, Tallinna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hirvepark, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kreutzwald Hotel Tallinn 57 €
        Kreutzwald Hotel Tallinn

        Kreutzwald Hotel Tallinn

        Endla 23, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Viron kansalliskirjasto, Kristiine Keskus -kauppakeskus ja Aleksanteri Nevskin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Baltian rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.