Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tallinnan eläintarha

Suurpetoja, uhanalaisia lajeja ja seikkailupuiston hurmaa - Tallinnan eläintarha tarjoaa unohtumattoman päivän kenelle tahansa.

Nauti jännittävästä seikkailusta eläinmaailmaan vieraillessasi Tallinnan eläintarhalla. Siellä hoidetaan tuhansia eläimiä ja satoja eri eläinlajeja. Pääset näkemään eläimiä joka puolelta maailmaa, sillä eläintarhassa on muun muassa jääkarhuja; Afrikan mustia sarvikuonoja ja aasialaisia amurinleopardeja.

Kiertele kauniilla poluilla, jotka johtavat eläinten luokse. Piipahda norsutaloon katselemaan afrikannorsuja ja kääpiövirtahepoja. Vieraile trooppisessa eläintalossa katselemassa eksoottisia lintuja, krokotiileja ja matelijoita. Haukkavuorelta löydät useita eri petolintulajeja, muun muassa partakorppikotkia ja kotkia. Katsele lumileopardeja ja vuorilampaita Alpinariumissa ja ihastele joutsenia ja muita vesilintuja eläintarhan lammilla.

Seuraa harmaahylkeiden ja myrkkynuolisammakoiden sekä monien muiden eläinten ruokinta-aikoja. Ruokinta-aikojen aikataulut löydät eläintarhan viralliselta sivustolta. Jos olet liikkeellä pienten lasten kanssa, kannattaa piipahtaa myös lasten eläintarhassa katselemassa kaneja, alpakoita, kääpiövuohia, maakilpikonnia ja muita lempeitä eläimiä. Jos haluat syöttää vuohia, voit ostaa niille sopivaa ruokaa ruokintapaikalta.

Nuoret voivat pitää hauskaa eläintarhan seikkailupuistossa, joka on avoinna toukokuusta syyskuuhun. Sinne on erillinen sisäänpääsymaksu. Katsele, kuinka lapsesi pitävät hauskaa seikkailupoluilla ja -reiteillä, joilla on muun musassa köysiratoja, esteitä, verkkoja ja liukumäkiä. 2-7-vuotiaat lapset voivat pitää hauskaa lastenpuiston riippusilloilla, liukumäissä ja esteradoilla.

Tallinnan eläintarha sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta länteen. Keskustan bussit pysähtyvät eläintarhan pohjois- ja länsiporteilla. Jos ajat paikan päälle itse, voit pysäköidä ilmaiseksi eläintarhan pohjoisportilla. Länsiportin pysäköintipaikat ovat maksullisia.

Tallinnan eläintarha on avoinna päivittäin, myös kansallisina juhlapäivinä. Sisätilanäyttelyt on suljettu maanantaisin. Eläintarhaan on sisäänpääsymaksu, josta on saatavilla alennuksia perheille, lapsille, opiskelijoille ja senioreille. Alle 6-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 160 majoitusliikettä kohteen Tallinnan eläintarha lähellä
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 76 €
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Rocca al Mare 62 €
  Rocca al Mare

  Rocca al Mare

  Lillevalja 2 / Vabaohumuuseumi tee 11, Tallinna
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ostoskeskus Rocca al Mare ja Saku Suurhall Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Tallinnan eläintarha ja Viron ulkoilmamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   L'Ermitage Hotel 71 €
   L'Ermitage Hotel

   L'Ermitage Hotel

   Toompuiestee 19, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan raatihuone ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Nordic Hotel Forum 89 €
    Nordic Hotel Forum

    Nordic Hotel Forum

    Viru Väljak 3, Tallinna
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Meriton Old Town Garden Hotel 55 €
     Meriton Old Town Garden Hotel

     Meriton Old Town Garden Hotel

     Lai 24/Pikk 29, Tallinna
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kanutin killan talo, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Hotel Olumpia 89 €
      Radisson Blu Hotel Olumpia

      Radisson Blu Hotel Olumpia

      33 Liivalaia Street, Tallinna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Original Sokos Hotel Viru 79 €
       Original Sokos Hotel Viru

       Original Sokos Hotel Viru

       Viru väljak 4, Tallinna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        The von Stackelberg Hotel Tallinn 80 €
        The von Stackelberg Hotel Tallinn

        The von Stackelberg Hotel Tallinn

        Toompuiestee 23, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hirvepark, Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.