Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Istanbulissa

Istanbul sijaitsee Turkin luoteisosassa Marmaranmeren ja Mustanmeren välissä. Se lukeutuu maan suurimpiin ja merkittävimpiin kaupunkeihin niin väestöllisesti kuin kulttuurillisestikin. Kaupunki huokuu vuosisatojen historiaa, ja se on aiemmin tunnettu nimillä Bysantti ja Konstantinopoli. Istanbulin alue on todellinen kulttuurinen aarreaitta ja täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä myös loistavia ostosmahdollisuuksia. Istanbul onkin loistava matkakohde monentyyppisille matkailijoille, ja alueelta löytyy varmasti virikkeitä koko matkan ajaksi.

Istanbulin kaupungin sisältä löytyvien upeiden nähtävyyksien ja muiden kiinnostavien kohteiden lisäksi paljon nähtävää ja koettavaa löytyy myös kaupungin rajojen ulkopuolelta. Vuokra-auton avulla on helppo siirtyä matkan aikana paikasta toiseen ja tutustua myös hieman etäämmällä kaupungin ydinkeskustasta oleviin kohteisiin. Expedian kautta vuokra-auton varaaminen on helppoa muiden matkajärjestelyjen yhteydessä.

Idän ja lännen kohtauspaikka

Istanbul on varsin kirjaimellisesti idän ja lännen välissä, sillä kaupunki sijaitsee osittain Euroopan ja osittain Aasian mantereella. Kaupunkia halkoo Bosporinsalmi, joka erottaa mantereet toisistaan. Tässä ainutlaatuisessa kaupungissa on siis mahdollista tutustua samanaikaisesti kahteen eri mantereeseen ja uppoutua niin länsimaisen kuin itämaisenkin kulttuurin piirteisiin. Esimerkiksi ruokakulttuurinsa osalta kaupunki on ainutlaatuisen monipuolinen. Istanbulista löytyy myös runsaasti ostosmahdollisuuksia erilaisissa basaareissa ja ostoskeskuksissa. Kaupungin suosituimpia ostospaikkoja on yli 3 000 liikettä sisältävä Suuri Basaari.

Vuokra-auton avulla on helppo tutustua laajemmin Istanbulin ja sen ympäristön kulttuuritarjontaan. Alueen luonto on kuvankaunista ja vaihtelee upeista merenrantakohteista lumihuippuisiin vuoristomaisemiin. Vuokraamalla auton Istanbulin-matkan ajaksi voi vaikka koko perheen voimin tai kaveriporukan kesken kokea, mitä kaikkea Turkilla on tarjota. Esimerkkinä voi ensin varata hotellin Istanbulista ja tehdä sitten vuokra-auton avulla päivämatkoja muualle Turkkiin, ja saada näin kaiken irti sen upeasta luonnosta ja ainutlaatuisista kohteista. Kannattaa myös tutustua Expedian tarjoamiin Istanbulin pakettimatkoihin.

Upeita historiallisia nähtävyyksiä

Istanbul ja koko Turkki ovat täynnä ainutlaatuisia historiallisia nähtävyyksiä. Istanbulin historialliset alueet onkin nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Suosituimpiin nähtävyyksiin Istanbulissa kuuluu Hagia Sofia, joka on historiansa aikana toiminut niin kristillisenä kirkkona kuin moskeijanakin ja jota pidetään yhtenä maailman upeimmista arkkitehtonisista mestariteoksista. Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat vuosisatoja Ottomaanien hallintokeskuksena toiminut Topkapin palatsi sekä sulttaani Ahmed I:n rakennuttama kuuluisa Sininen moskeija. Kaupungin alueella on myös valtavasti muuta mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Aivan Istanbulin keskustassa auton kanssa liikkuminen voi olla hankalaa, sillä liikenne siellä ruuhkautuu helposti. Vuokra-auton avulla on kuitenkin mahdollista tehdä päivän tai useammankin päivän matkoja muualle Turkkiin ja tutustua alueelta löytyviin nähtävyyksiin. Päivämatkan päässä Istanbulista löytyy muitakin Unescon maailmanperintökohteita, kuten Ottomaanien aikaiset Bursan ja Safranbolun kaupungit. Hieman pidemmän ajomatkan päästä löytyvät muun muassa Kappadokian upeat maanalaiset kaupungit sekä muinaisen Troijan rauniot.

Autonvuokraus lentoasemalla

Lennot Istanbuliin on helppo löytää, ja kaupungissa toimii kaksi kansainvälistä lentoasemaa, yksi Euroopan ja yksi Aasian puolella Bosporinsalmea. Istanbulin päälentoasema on Euroopan puolella sijaitseva Istanbul-Atatürkin kansainvälinen lentoasema. Lentoasemalla toimii useita autonvuokrauspalveluita, joiden valikoimista löytyy kattavasti niin hinnoiltaan edullisia perheautoja kuin luksusautojakin. Vuokra-auton voi siis kätevästi noutaa suoraan lentoasemalta.

Toinen kaupungissa toimiva kansainvälinen lentoasema on Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Aasian puolella Istanbulia. Tälläkin lentoasemalla toimii useita autonvuokrauspalveluita, joiden palvelupisteet ovat toiminnassa ympäri vuorokauden. Vuokra-auton noutaminen matkaa varten suoraan lentoasemalta on siis helppoa ja nopeaa. Erilaisia niin lentoasemilla kuin muissakin Istanbulin palvelupisteissä tarjolla olevia vuokra-autoja on mahdollista tarkastella ja vertailla helposti Expedian kautta.

Autonvuokraus kohteessa Istanbul: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Istanbul?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Istanbul halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Istanbul?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Istanbul keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Istanbul?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Istanbul?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Istanbul

Tutustu kohteeseen Istanbul Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!