Hae vuokra-autoja kohteessa Istanbul

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Istanbul

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Säästä vähintään 10 % valituista majoituksista Expedia Rewards -ohjelmalla

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Istanbul

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Istanbul
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Istanbul?
Koska vuokra-ajoneuvojen hinnat olivat kohteessa Istanbul tällä viikolla alkaen vain päivässä, voit helposti tutustua tämän alueen nähtävyyksiin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema)?
Kohteen Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) ainoa autonvuokrauspiste on Avis. Tämä autovuokraamo sijaitsee vain lyhyen matkan päässä terminaalista.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Istanbul vuokra-autovaraukseni?
Voit saada täyden hyvityksen, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Saat lisätietoja tästä matkasuunnitelmastasi tai vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla. Kaikki etukäteen maksetut ajoneuvovaraukset eivät kuitenkaan oikeuta hyvitykseen, joten on hyvä idea tarkistaa vuokra-autosi vuokraehdot.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Istanbul?
Monet vierailijat varaavat economy-luokan auton kohteessa Istanbul. Ne ovat pidettyjä polttoainetehokkuutensa ja edullisuutensa ansiosta. Niiden kompaktin koon vuoksi ne soveltuvat lisäksi täydellisesti kaupunkiajoon. Mutta vaihtoehtosi eivät lopu näihin. Tarjontaamme kuuluu myös kompakteja sekä mid-size- ja full-size-luokan autoja. Aioitpa sitten vierailla vain kohteessa Istanbul tai tutustua myös lähiseutuihin, valikoimistamme löydät suunnitelmiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Istanbul?
Kaikki tietävät, että Istanbul on yksi parhaimmista kohteista tällä alueella. Mutta lähialueella on myös lukemattomia muita upeita paikkoja, joihin voit tutustua, kun varaat auton ja lähdet tien päälle. Tässä on pari ideaa, joiden avulla voit aloittaa road tripisi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Lukuisista nähtävyyksistään tunnettu Bursa sijaitsee keskimäärin 85 km:n päässä kohteesta Istanbul. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu Uludag Kayak Merkezi, joka on mielenkiintoinen vierailukohde.
  • Izmit, joka sijaitsee suurin piirtein 95 km:n päässä, on myös hyvä kohde. Kaipaatko vinkkejä alueen nähtävyyksistä? Kartepen laskettelukeskus ei petä taatusti.
  • Mikään matka ei ole täydellinen ilman päivän viettämistä kohteessa Yedigöllerin kansallispuisto. Tämä kuuluisa luontokohde sijaitsee noin 230 km:n päässä kohteesta Istanbul. Täällä voit nauttia puhtaasta ilmasta ja rentoutua!

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Istanbul Expedian kautta?
Jäsenetujen ja -alennusten sekä kätevien pakettmatkojen vuoksi Expedian sivusto on täydellinen paikka vuokrata ajoneuvo. Jos olet matkalla kohteeseen Istanbul, tässä kohteessa on vuokra-autoyritystä, joiden tarjontaan kuuluu jokaiseen budjettiin ja tyyliin sopivia autoja. Ja jos haluat säästää entisestään, yhdistä vuokra-ajoneuvovaraukseesi hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Istanbul Expedian kautta?
Minkätyylistä autoa sitten etsitkin, Expedian avulla saat parhaat tarjoukset. Sivuillamme voit vertailla suosituimpien autovuokrauspisteiden tarjouksia ja varata itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää entistäkin enemmän? Yhdistä kohteen Istanbul vuokra-autovaraukseen hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Istanbul?
Vaadittu ikäraja on kohteessa Istanbul yleensä vähintään 21 vuotta. Suurin osa yrityksistä veloittaa nuorilta asiakkailta lisämaksuja, jotka vaihtelevat vuokrauspisteestä toiseen. Lisäksi nuoremmat asiakkaat eivät välttämättä voi vuokrata tietyntyyppisiä autoja, kuten luksusluokan autoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ostamista. Kannattaakin aina lukea ehdot läpi huolellisesti ennen auton varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Istanbul?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokorttisi ja nimissäsi olevan luottokortin. Useimmat autonvuokrausyritykset tulevat lisäksi tarjoamaan sinulle vakuutuksen, joka on vapaaehtoinen. Mutta jos et ota tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todisteen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokrasopimuksesi ehtoihin välttyäksesi ongelmilta.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Istanbul?
Päiväkohtaiset autonvuokraushinnat olivat edellisten seitsemän päivän aikana kohteessa Istanbul niinkin alhaiset kuin ja .
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Istanbul?
Kyllä. Expedia tekee yhteistyötä tunnettujen autovuokraamojen kanssa, jotka vuokraavat ajoneuvoja kaikista autoluokista myös pitemmäksi aikaa. Tarkista tarjouksemme pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja tutustu kohteeseen Istanbul sekä sen lähialueisiin tarkemmin.
Voinko vuokrata auton kohteessa Istanbul, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autonvuokrausyritykset kohteessa Istanbul vuokraavat ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kuljettajille, ja jotkut eivät. Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua niihin tarkkaan. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako autovuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta lisämaksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Istanbul?
Valitse ensiksi haluamasi auto ja käy sitten läpi vuokraamosi vuokra-autovakuutukseen liittyvät ehdot ja rajoitukset saadaksesi lisätietoja.