Los Angeles matkavinkit

Matkaopas
Los Angeles

Los Angeles: Matkaopas

Santa Monican rannat, Beverly Hillsin puiden reunustamien bulevardien putiikit ja Universal Studiosin elokuvakulissit ovat omiaan tekemään lomasta länsirannikolla täydellisen.

Los Angeles lepää legendaarisen Hollywoodin kyltin alapuolella 10518neliökilometrin alueella. Kaupungissa on yli 80asuinaluetta, jotka levittäytyvät vuorille, keskikaupungin vilkkaisiin kortteleihin ja merenrannalle.

Hienoimmat asuinalueet, kuten Bel Air ja Beverly Hills, ovat yhtä vaurautta ja loistoa, kun taas Venice Beachillä meno on eksentrisempää. Korkealle kaupungin yläpuolelle nousevilla kukkuloilla kohoaa taidetta ja arkkitehtuuria esittelevä Getty Center. Tieteen ja historian harrastajille on tarjolla tähtitiedettä Griffith Observatoryssa, esihistoriallisia jäänteitä La Brea Tar Pitsissä, sekä laivamonumentti USS Iowa. Santa Monica Pierillä vallitsee todellinen karnevaalimeininki, ja Aquarium of the Pacificissa pääset tutustumaan vedenalaiseen elämään.

Universal Studios on erinomainen paikka nähdä television ja valkokankaan kuuluisuuksia työn touhussa. Julkkiksiin saatat törmätä myös Beverly Hillsin ja Rodeo Driven merkkiliikkeissä, joissa monet heistä käyvät shoppailemassa. Käy kävelyllä Hollywood Walk of Famella, jonka jalkakäytävän pronssilevyihin on ikuistettu valkokankaan ja näyttämöiden suurimpien tähtien nimet.

Los Angelesia nykyisin dominoivista punaisista matoista, esiripuista ja kiiltävistä limusiineista huolimatta kaupunki on esittänyt monenlaisia rooleja sen jälkeen, kun meksikolaissiirtolaiset perustivat sen vuonna1781. Kaupunki oli aikoinaan pölyinen karjankasvattajien siirtomaa, ja se oli tärkeässä asemassa 1840- ja 1850-lukujen öljy- ja kultakuumeiden aikaan. Suuret elokuvastudiot saapuivat tänne 1900-luvun alkupuolella, jolloin kaupungista alkoi hiljalleen kehittyä maailman viihteen keskus.

Jotta saisit paremman ja realistisemman kuvan kaupungin historiasta ja nykypäivästä, yritä hankkia kaikki tärkeimmät tiedot studiokierrosten, rantaretkien, museovierailujen ja ravintolakäyntien avulla. Vaikket näkisikään ketään superjulkkista, tulet huomaamaan, että Los Angeles jo itsessään on todellinen tähti.

Discover neighborhoods in Los Angeles

Default Image

Hollywood

3,5/5(8 arvostelua alueesta)

Hollywood tunnetaan suosituista kaupoista, ja halutessasi voit myös vierailla suosituilla nähtävyyksillä, esimerkkeinä Hollywood Walk of Fame ja Hollywood Boulevard. Tutustu kohteeseen Los Angeles lähemmin hyppäämällä julkisen kulkuneuvon kyytiin – Hollywood – Vinen metroasema tai Hollywood – Highlandin metroasema sijaitsevat lähellä.

Hollywood
Los Angelesin keskusta featuring kaupunki

Los Angelesin keskusta

3,5/5(3 arvostelua alueesta)

Crypto.com Arena ja Santee Alley (ostosalue) ovat suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Los Angelesin keskusta, joka tunnetaan upeasta elävästä musiikista. Pershing Squaren metroasema ja Little Tokyo/Arts District Station varmistavat, että lähiseudun nähtävyyksiin on myös helppoa tutustua.

Los Angelesin keskusta
Default Image

Westwood

3/5(1 arvostelu alueesta)

Museoista, baareista ja taidegallerioista tunnettu Westwood tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten UCLA Athletics Hall of Fame ja Westwood Village.

Westwood