Kanada

Matkaopas
Banffin kansallispuisto joka esittää järvi tai vesikuoppa, vuoret ja maisemat
Kiipeile ja laskettele Kalliovuorilla, maistele vaahterasiirappiherkkuja Montrealissa ja nauti Toronton ja Vancouverin taide- ja museotarjonnasta.

Lähde tutkimusmatkalle koskemattomaan erämaahan, vaella ylänköjen autiomailla ja tutustu Kanadan 13 provinssin ja territorion viehättäviin maalaiskyliin ja moniin erilaisiin kaupunkeihin.

Vietä kaupunkiloma Kanadan pääkaupungissa Ottawassa Ontarion provinssissa. Näe Parlamenttikukkula kesäiltana, jolloin upea ääni- ja valoshow valaisee mahtavat goottilaiset rakennukset, tai tutustu Kanadan alkuperäiskulttuureihin Victoriansaarella. Talvella historiallisten rakennusten reunustama Rideaun kanava muuttuu luisteluradaksi. Vaahterasiirapin valmistusaikaan keväällä voit käydä vaahterasiirappitilalla ja nähdä, miten mahla kerätään puista.

Toronto, Ontarion suurin kaupunki, on täynnä yllätyksiä. Chinatownissa, Greektownissa, Little Italyssa ja Portugal Villagessa kiertelyn jälkeen voit lämmitellä maanalaisessa PATHin ostos- ja ravintolamaailmassa, jonka käytävät ja kulkureitit muodostavat yhteensä 30 kilometrin laajuisen tunneliverkoston. Valtavassa Royal Ontario Museumissa voit tutustua alueen geologiaan, luonnonhistoriaan ja kulttuurihistoriaan. Distillery Districtin kaupunginosassa taas voit ihastella alueen viktoriaanista arkkitehtuuria ja maistella paikallisia oluita.

Käy matkallasi Kanadassa myös Ontarion naapuriprovinssissa Quebecissa ja siellä sijaitsevassa Montrealissa. Nauti annos poutinea (ranskanperunat ja juustonpalat kastikkeessa) tai maista toffeeta, joka on valmistettu valuttamalla kuumaa vaahterasiirappia lumeen. Pyöräile Saint-Louisjärven rantaa Musée de Lachinen ulkoilmaveistosmuseon läpi. Quartier Petit Champlain Quebec Cityssä on yksi koko Pohjois-Amerikan vanhimmista alueista, jonka asuin- ja varastorakennukset ovat peräisin 1400‒1500-luvuilta.

Albertassa sijaitsee Badlandsin erämaa, dinosaurusten hautausmaa ja Kanadan tunnetuimpia hiihtokeskuksia. Kesällä saatat nähdä siellä harmaakarhuja ja hirviä.

Hiihtokeskukset Whistlerin ja Blackcombin vuorilla British Columbiassa tarjoavat hurjan määrän talviurheilumahdollisuuksia. Kesällä suosittuja urheilulajeja ovat kalliokiipeily, maastopyöräily ja patikointi. Ympäri vuoden alueen yöelämä on vilkasta. Lännessä meren rannalla sijaitsee kaunis ja leuto vuorten ympäröimä Vancouver. Vancouver on erinomainen tukikohta retkille Alaskaan.

Kanadan monimuotoiset maisemat, koskematon erämaa ja kylmät talvet sopivat kaikille, jotka toivovat lomaltaan seikkailua. Sekä suurissa että pienissä kaupungeissa on runsaasti myös kulttuurinähtävyyksiä.

Suositut kaupungit kohteessa Kanada

Casa Loma johon kuuluu perintökohteet, vanha arkkitehtuuri ja linna tai palatsi
Toronto
Viihde, Teatterit ja Museot
Kanadan suurin kaupunki on monipuolinen kulttuurimatkailukohde, jossa voit käydä laadukkaissa museoissa, konserteissa ja urheilutapahtumissa. Toronto on tunnettu myös mainioista koko perheen kohteistaan sekä artesaanioluistaan.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Rogers Centre
 • Ontarion kuninkaallinen museo
 • CN Tower
Montreal joka esittää kaupunki, lahti tai satama ja korkea rakennus
Montreal
Museot, Elävä musiikki ja Taide
Koe arkkitehtuuristaan, museoistaan ja festivaaleistaan tunnettu Montreal!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Montreal Museum of Fine Arts
 • Old Port of Montreal
 • Jean-Talon Market
Parks Canada\'s Dufferin Terrace featuring kaupunki, yleiset rantanäkymät ja maisemat
Quebec
Historiallinen, Museot ja Kahvilat
Tutustu Kanadan Quebecin provinssin viehättävään pääkaupunkiin ja sitä ympäröivään luontoon. Matkalla Quebecissä voit löytää myös palan Ranskaa Pohjois-Amerikassa.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Quartier Petit Champlain
 • Parlamenttirakennus
 • Quebec Cityn kaupungintalo
Stanley Park featuring joki tai puro ja kaupunki
Vancouver
Ruokailu, Shoppailu ja Satamat
Vancouver on puhdas ja vehreä satamakaupunki, joka houkuttelee luonnon ja hyvän ruoan ystäviä sekä miekkavalaita.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Robson Street
 • English Bay Beach
 • Vancouver Convention Centre
Calgary joka esittää korkea rakennus ja kaupunki
Calgary
Joet, Teatterit ja Urbaani
Calgary on tunnettu taide-elämästään, festivaaleistaan, uudisraivaajahistoriastaan ja talviurheilumahdollisuuksistaan. Lisäksi kaupungissa on yksi maailman suurimmista rodeoista, ja se on myös portti Kanadan Kalliovuorille.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Calgary Zoo
 • Scotiabank Saddledome
 • BMO Centre
Ottawa johon kuuluu katunäkymät, vanha arkkitehtuuri ja joki tai puro
Ottawa
Kävely, Museot ja Urheilu
Kanadan upeassa pääkaupungissa on runsaasti gallerioita, museoita, luonnonpuistoja ja historiallisia nähtävyyksiä, joten se on täydellinen kohde sekä kulttuurimatkailuun että romanttiseen lomailuun.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Byward Market Square
 • Kanadan kansallisgalleria
 • Parlamenttikukkula

Suositut vierailukohteet

Kanada

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: