Montreal matkavinkit

Matkaopas
Montreal

Montreal: Matkaopas

Discover neighborhoods in Montreal

Montrealin keskusta joka esittää kaupunki, ulkotaide ja patsas tai veistos

Montrealin keskusta

4,5/5(4 arvostelua alueesta)

Montrealin keskusta tunnetaan kiehtovista museoista ja upeasta elävästä musiikista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Bell Centre ja The Underground City, ja Peelin asema ja McGillin asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Montrealin keskusta
Notre Damen basilika joka esittää uskonnolliset aiheet, kirkko tai katedraali ja sisäkuvat

Old Montreal

Kiehtovista rantanäköaloista ja maineikkaista taidegallerioista tunnettu Old Montreal tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Old Port of Montreal ja Notre Damen basilika.

Old Montreal
Parc du Mont-Royal joka esittää korkea rakennus, kaupunki ja taivas

Ville-Marie

Ville-Marie tunnetaan kiehtovista museoista, upeasta katedraalista ja upeasta elävästä musiikista. Myös suositut nähtävyydet, kuten Old Port of Montreal ja Notre Damen basilika, ovat näkemisen arvoisia. Läheiset Champ-de-Marsin asema ja Jean-Drapeaun asema takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua.

Ville-Marie
Plateau Mont Royal johon kuuluu katunäkymät, kaupunki ja kyltit

Plateau-Mont-Royal

Taidegallerioista ja kahviloista tunnettu Plateau-Mont-Royal tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Saint Denis -katu ja Saint Laurent Boulevard. Lisäksi lähellä sijaitsevat Mont Royalin asema ja Laurierin asema takaavat, että kaupunkiin on vaivatonta tutustua.

Plateau-Mont-Royal
Default Image

Côte-des-Neiges—Notre-Dame-de-Grâce

Côte-des-Neiges—Notre-Dame-de-Grâce tunnetaan kirkoista ja elävästä musiikista. Ja jos haluat tutustua kohteen nähtävyyksiin, Saint Joseph's Oratory (kirkko) ja Saint Jacques Street ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Lähellä sijaitsevat Cote Sainte Catherinen asema ja Snowdonin asema takaavat, että kohteeseen tutustumine